Ay gecenin bu saatinde karnım acayip aç bütün topik hepinizi yiyebülürüm
Ay gecenin bu saatinde karnım acayip aç bütün topik hepinizi yiyebülürüm
canım bende anneme çok bağlıyım
üniversitede çok zorlandım
kızımı öyle alıştırmıycam dedim ama bu seferde çalıştığım için zaten çocuk anneye hasret diyorum bırakamıyorum
ilk gittiğimde kursa hoca hiç biliyormusun demişti bilmiyorum deyince tamam ozaman az bilenlere öğretmek daha zor demişti
bende senin gibi tatli bir kizi tanidim betülümbugün okul denemesi vardin 1 saat disarda bi kizla bekledim türk ay sanki sana benzettim sanki senlen konusuyormus gibi hemen atladim üstüne kapali cok güzel tatli biriydin yüz simasi sana benziyordun
bugün günüm kosturmakla gecti oglani okula götürdüm 1 saat ön deneme yaptilar basladi aglamayakoluma sarildi agzini burusdurdu benim oglan cekingen kimseyi tanimadigindan yabancilik cekti icim gitti sonra ögretmen türk müsünüz yoksa jugoslawmi dedi türküz dedim 4üncü sinifdan bir türkkizini getirdiler yanina otuturdular yabancilik cekmesin diye
1 saat sinifin önünde bekledim diger aileler cekip gitti ben kapi da nöbet tuttum
sonra bir sevinclen cikti burasi benim okulum diye veda ederkende hemen ögretmenine elini verdi ondan sonra bende raahatladim
sonra esim beni isyerine atti baktim itfaye ambulans polis dolusmus 2inci katda yankin cikmis ise geldigim gibi geri asagya indim yangin söndürelene kadar insaat var o yüzden ne olduysa yanmis birseyler
simdide geldim iste yaniniza
napıyım bacım sende terketme topiği bende tek sana şarkı söyleyim
bende senı cok özledim cnm yazdıklarını hep okuyom zaten haberım var cıragandan ama cırak ben gelene kadar karısmam
ay hıç sorma cnm ne cok eşyam varmış oluyom ya bıde çocuk bız kolılıyoz o cıkarıyo zor oluyo hazıranda ızne gıdecem cnm gıtmeden bıtıreyım dıye ugrasıyoz işte
suzımıde cok özledim veda mektubu yazmış bıtanem bana
sonra umay yazmış ababa yazmış cok sevıyorum kızlar sızı
kiz ben size ne dediiimmm
1 saatte anca cikdim gecmisdeeen
rosevind demis zaten yazalim diyehandede tastiklemis tabiki
suzimm beni sormus yine canimmmm
gurbet gelmis
handede gurbete hosgeldin sen yokken topik sessizdi demis nankörrr
iyi olmus iste misafirinde cocugu evi dagitmis öpücem cocugu
sonracimaaa rosevind tatile gidiyomus insallahh
minede istanbuka gitmey istiyo bakalim hayirlisi
suzimm kuzun okula baslamis yiriiiimmmm
yeni bir kizce gelmis catlak bizden sevdim kizceyi yasemen di galiba
sonracimaa
zerra ugramis
birde ptt ugramis kilo almis kizim gel buraya diyom sana
abababa (ay bir ba fazlami oldu ne :44: neyse ) yola cikti yanilmiyorsam Allaha emanet olsun
duygu resim eklemissinbencede iyisin canim
baskaaa
haa ay nzo ydu yanilmiyorsam liste yapmisay niye bukadar acele :26:
bende tartildim 70.1 kizlar
dur bakayim unuttugum varmiii Eki Görüntüle 714608
yok galiba ya
Kızlar merhaba 71 kiloyum sanırımsanırım çünkü artık 70 li rakam görmek istemediğim için tartılmıyorum kendimi iyi hissedene kadar Her seferinde başlıyorum diyete 3-5 gün gidiyo sonra bi bakmışım hoop salıvermişim bi tutturamadım hedefim 59 olmak artık bırakmak istemiyorum Eylüle kadar spor yapmyada başladım 30 day shred yapıyorum.Artık burda birbirimize destek olup verelim şu kilolarıııı
sağol canım.....Ama ama ben, sen de haklısın okudum okudum kaçtım bu hafta.
Hoşgeldinnnnnnnnnn
başımın belası 6 kilogünaydınn..ooo maşallah hızlısın..bakalım cumaya ne olcaz..baksabahtan beri diyet yapıyorum bendeakşama Allah kerim..
günaydın canım..6 kilo kalmış geriye..
günaydın canım..cıs cıs cıs..inşallah yapmayızz..
önemli değil kuzum..herzaman ..
be burdayım ki
ay inanmiyorum suziya bilseydim inan gitmezdim
aa zerracimm
dün seni yazmayi unuttum canim hos geldiin
arban varmis güle güle kullan Rabim kaza bela vermesin insallahhh
benimde hemen hemen 5 aydir var arabam kocisim süpriz yapti
seni iyi anliyorum güzel bir duygu ben benim arabayi konusarak seviyorum
bazen benim araba park yerinde oluyor önünden gecerken ben cingirak cingirak bagiriyorum
yerim senin o g... ü diye
kocisede dedim seni simdi anliyorum kocacim gercekden insan arabasini sevebiliyormus
bacim yazmismiydin ki birsey :26:
amiinn
günaydiin
ay bahar senin su avatardan korkuyom kiz kara kara :26:
bizim minderdede vardi bu :26:
17 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 13,4 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 78,2 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 3,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 12 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 2,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,7 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 15,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 8,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1,4 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 68,9 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 1,7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 9,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] +1,500 [/TD] [TD] 20 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi nzo olmuştur
kendisini tebrik ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız nesijj, kedikız81 ve zerra
hoşgeldiniz
listenin gecikmesinden dolayı özür dilerim
bir eksik kusur olmamıştır inşallah
daha güzel listelerle görüşmek ümidiyle
tatlı rüyalaaarrr
başımın belası 6 kilo
beni bırakmadı gitti...
hoşgeldin canım..ben pek sayfada olmadığım için nereye gitmiştin falan bilmiyorum canım..ben geldiiiiiiimmmmm
17 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 13,4 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 78,2 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 3,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 12 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 2,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,7 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 15,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 8,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1,4 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 68,9 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 1,7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 9,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] +1,500 [/TD] [TD] 20 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
kendisini tebrik ederiz
hoşgeldiniz
tatlı rüyalaaarrr
Günaydın tatlım..inşallah yemeyiz cısları..kendimden çook şüpheliyim ama bakcaz..:18:günaydın herkese..
güzel ,cıssız,herkesin hedefine ulaştığı bi hafta olsun...
ah o baş belaları yok mu?işte..gitmiyor...:18::18:
hoşgeldin canım..ben pek sayfada olmadığım için nereye gitmiştin falan bilmiyorum canım..
ellerine sağlık canım..bu arada birinciyi tebrik ediyorum..sonuncu olan kendimide kınıyorum:18::18: gidişat kötü
Günaydın tatlım..inşallah yemeyiz cısları..kendimden çook şüpheliyim ama bakcaz..:18:
hosgeldiinben geldiiiiiiimmmmm
bencede hassas konu canim ve en korktugum sey :26:elbet alışacak canım bi kaç günlük tatilden bir şey olmaz ki..
ayrı kalıversin o kadar
arada sen de gez..
canım benimgidip sarılaydın kız
suzim yazın gel de görüşelim bu böyle olmucak
ay canım benim okuluna da alışırmış.. öperim ben onu bol bol
tamam bebeğim istediğin oldu
canım
arabanın aynasını kırmışsınüzüldüm ben de hassas bi durum şu hak meselesi..
keşke imkan olsa da bulsan.. ama sanırım mümkün değil o yüzden sanırım bi yere bu niyetle hayır yapman uygun olacaktır..
seni hatırlıyorum canım daha önceden de burdaydın dimi :44:
hoşgeldin tekrardan
elerine saglik canimm17 MAYIS 2013
kendisini tebrik ederiz
hoşgeldiniz
tatlı rüyalaaarrr
vardir bundada bir hayir canimbu arada kızlar size haberlerim var
ev arkadaşlarım bana çok iyi davranmaya başladılar
babam da iyi işte yola getirmişsin daha ne istiyorsun dedi
ay hoş bi yorum değil ama işte..
düzeldik kısacası
ben de küslüğü uzatmak istemiyorum
ayrı eve çıkmayı çok istiyordum ama korkuyordum da biliyorsunuz
etrafımdakiler de çıkmamı istemiyorlar
kısacası 1 sene daha sabredicem sanırım
inşallah bir sorun çıkmaz
amiiiiiinnngünaydın herkese..
güzel ,cıssız,herkesin hedefine ulaştığı bi hafta olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?