- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
bencede
doktor :94:
hande
doktor
hande
doktor :112:
hande
böyle olur
kız dalga geçme çok üzülüyom ben hemdaha kesin deil yani doktur geç döllenmede olabülür dediamanda aman kimler gelmisss
yavrumun anasi gelmis
handeee bugün çok aradım seniii vala hatta kimsenin aklına bile gelmedin ben sormasam :26::26:
ortalığı karıştırayım azxcık
kız dalga geçme çok üzülüyom ben hemdaha kesin deil yani doktur geç döllenmede olabülür dedi
bhcg değeri sınırdaymış yaniçok yüksek deilmiş ama amanormalinsana göre düşükte deilmiş
yani 1 hafta sonra gel dedi zman geçmes igerek dedi
he okudum bacım allah razı olsun geçmişe gidip alıntı yapamayacam bu gece zor geliyor yarın sakin kafaynan
kız dalga geçme çok üzülüyom ben hemdaha kesin deil yani doktur geç döllenmede olabülür dedi
bhcg değeri sınırdaymış yaniçok yüksek deilmiş ama amanormalinsana göre düşükte deilmiş
yani 1 hafta sonra gel dedi zman geçmes igerek dedi
he okudum bacım allah razı olsun geçmişe gidip alıntı yapamayacam bu gece zor geliyor yarın sakin kafaynan
yirim seni yavrummmben geldim am agidecem çok yorgunum bakim dedim ballı burda suzi burda bir gelip gözkırpayım
naparsınız hatunlar
yapak protesto edek kutu istedigimiz gibi degil diyereklamtion yapak
bencede ben bu topigi aldatmadim hic hep sadik kaldimgene 5 kiloyla kurtulmuşsun cnm yaa iyi yani ben tam yoyo misali 15 kilo ver 15 kilo al dengem şaştı bence :)
tayt giymekten imanım gevrildi valla :)
hepberaber verelim inşallah
hoşbulduk canım :)
ayyy sen de bana tanıdık geldin sensuziii :)
ama tam çıkartamadım bende gene aynı bu topikten hatırlıyoruz birbirimizi bence :)
ohh ohhyok suzim burdayım da toplama çekiyom odaya azcık ilgilenemedim :) bu çeyiz işi çok fena koycak yerimde yok heryerden bişey fırtlıyo
ben handeye msj attim kihandeee bugün çok aradım seniii vala hatta kimsenin aklına bile gelmedin ben sormasam :26::26:
ortalığı karıştırayım azxcık
yazik doktorda sasirmisdirkız nerden bildin vallah aynen öle oldu
doktur dedi yat
dedim no no no
ama böle daha çabuk sonuç alırık dedi
dedim oh noooo
sonra
şaka bi yana
dedimo sanat koltuğuna yatamam ben ağzım alışmış kadında tuhaf tuhaf baktı yüzüme
hakkinda hayirlisi olsun canim skma canini
ohh ohhkiz nezaman evleniyon simdi
ben handeye msj attim ki
yazik doktorda sasirmisdirevli kadinin sanat doktoruna gidip sanat koltuguna oturmadan geri döndüyünü ben olsam zorla yatirirdim seni
yani canım bu durumda hastalanacağım meçhul hamile olabilme ihtimalim varsen gittin koşturdun bugün o kadar doktora falan yarın öbür gün gelir stres olma
ne demek şekerim boşveer alıntıyı biz biliyoz birbirimizi
suziii bizim kutumuza da şetsene niye mahrum bırakıyon nesi eksik benim kutumun
yirim seni yavrummm
yapak protesto edek kutu istedigimiz gibi degil diye
bencede ben bu topigi aldatmadim hic hep sadik kaldim
ben handeye msj attim ki
yazik doktorda sasirmisdirevli kadinin sanat doktoruna gidip sanat koltuguna oturmadan geri döndüyünü ben olsam zorla yatirirdim seni
allah kısmet ederse 13 eylül
ama önçe benim aklıma geldi
doktorun sanattan haberi yok baksana bakmış öleee melüll melüüll
sen iste yeterki yavrumsen gittin koşturdun bugün o kadar doktora falan yarın öbür gün gelir stres olma
ne demek şekerim boşveer alıntıyı biz biliyoz birbirimizi
suziii bizim kutumuza da şetsene niye mahrum bırakıyon nesi eksik benim kutumun
ay insallahallah kısmet ederse 13 eylül
ama önçe benim aklıma geldi
doktorun sanattan haberi yok baksana bakmış öleee melüll melüüll
he bacim tam heyecanli heyecanli sey etcem yarim kaliyoyirim seni yavrummm
yapak protesto edek kutu istedigimiz gibi degil diye
bencede ben bu topigi aldatmadim hic hep sadik kaldim
ben handeye msj attim ki
anaam istemezki kiz hicöylede ne bilim istemiodumya benimkide istemiodu güya anaa baktımadam sapıtıı akşam üstü gelirken pazara uğradık ne kaa meyve varsa topladı ben çok meyve yiyen insan değilim dolapta nerdeyse 1 ay yetecek kadar meyve oldu
sen napıyon bakim bugun gelmemişin galba bi ara uğramışın benim çırak yakalamış seni
he bacim tam heyecanli heyecanli sey etcem yarim kaliyo
anaam istemezki kiz hic
vala benim düğün günü bomba hem 13 hem cumaayvayı yedik bakalım başımıza ne gelcek
kızogece şeyetmeyin yani sanatsal olamyın çok 2 rekat namazkılın uyuyun benimgibi totoşunuzu dönüp riskli bi günmüş bacım
sanata karşıyızadamı içirmem lazım o zaman uyur mu kız hiç
kızogece şeyetmeyin yani sanatsal olamyın çok 2 rekat namazkılın uyuyun benimgibi totoşunuzu dönüp riskli bi günmüş bacım
tüm yazdıklarınızı okuyorum ister istemez gülümsüyorum acaba ben mi fesatım sanat derken
tüm yazdıklarınızı okuyorum ister istemez gülümsüyorum acaba ben mi fesatım sanat derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?