70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bencede
doktor :94:
hande
doktor
hande
doktor :112:
hande

böyle olur

kız nerden bildin vallah aynen öle oldu
doktur dedi yat
dedim no no no
ama böle daha çabuk sonuç alırık dedi
dedim oh noooo
sonra

şaka bi yana
dedimo sanat koltuğuna yatamam ben ağzım alışmış kadında tuhaf tuhaf baktı yüzüme

amanda aman kimler gelmisss

yavrumun anasi gelmis
kız dalga geçme çok üzülüyom ben hemdaha kesin deil yani doktur geç döllenmede olabülür dedi
bhcg değeri sınırdaymış yaniçok yüksek deilmiş ama amanormalinsana göre düşükte deilmiş
yani 1 hafta sonra gel dedi zman geçmes igerek dedi

handeee bugün çok aradım seniii vala hatta kimsenin aklına bile gelmedin ben sormasam :26::26:
ortalığı karıştırayım azxcık

he okudum bacım allah razı olsun geçmişe gidip alıntı yapamayacam bu gece zor geliyor yarın sakin kafaynan

hakkinda hayirlisi olsun canim skma canini

sen gittin koşturdun bugün o kadar doktora falan yarın öbür gün gelir stres olma

ne demek şekerim boşveer alıntıyı biz biliyoz birbirimizi

suziii bizim kutumuza da şetsene niye mahrum bırakıyon nesi eksik benim kutumun

ben geldim am agidecem çok yorgunum bakim dedim ballı burda suzi burda bir gelip gözkırpayım

naparsınız hatunlar
yirim seni yavrummm
reklamtion yapak
yapak protesto edek kutu istedigimiz gibi degil diye

bencede ben bu topigi aldatmadim hic hep sadik kaldim
yok suzim burdayım da toplama çekiyom odaya azcık ilgilenemedim :) bu çeyiz işi çok fena koycak yerimde yok heryerden bişey fırtlıyo
ohh ohh kiz nezaman evleniyon simdi
handeee bugün çok aradım seniii vala hatta kimsenin aklına bile gelmedin ben sormasam :26::26:
ortalığı karıştırayım azxcık
ben handeye msj attim ki
yazik doktorda sasirmisdir evli kadinin sanat doktoruna gidip sanat koltuguna oturmadan geri döndüyünü ben olsam zorla yatirirdim seni

hakkinda hayirlisi olsun canim skma canini

öylede ne bilim istemiodumya benimkide istemiodu güya anaa baktımadam sapıtıı akşam üstü gelirken pazara uğradık ne kaa meyve varsa topladı ben çok meyve yiyen insan değilim dolapta nerdeyse 1 ay yetecek kadar meyve oldu
sen napıyon bakim bugun gelmemişin galba bi ara uğramışın benim çırak yakalamış seni

ohh ohh kiz nezaman evleniyon simdi

ben handeye msj attim ki

yazik doktorda sasirmisdir evli kadinin sanat doktoruna gidip sanat koltuguna oturmadan geri döndüyünü ben olsam zorla yatirirdim seni

allah kısmet ederse 13 eylül

ama önçe benim aklıma geldi

doktorun sanattan haberi yok baksana bakmış öleee melüll melüüll

yani canım bu durumda hastalanacağım meçhul hamile olabilme ihtimalim var
anam o sıcakta çankayaya in
orda sıra yok bucaya gel öldüm
iyiki özel devlet olsa 9 ay sonra anca sıra gelecek
çok yoruldum vallah

bakbizehiçkutuya gerek kalıyormu suzimle anındaonline her dakka tuvalette bilem buluyoz birbirimizi
he suzi bacımla biz teknolocik bağlantı kuuruyoz her an
valla kadının yüzünde garip biifade oldu ne bülüm ağzım alışmış kimbilsin adı ne o koltuğun doktorda bundan sonra bizim gibi kibarca söyleyecek sanat koltuğuuu

sen iste yeterki yavrum sen bana et bende sana ederim
allah kısmet ederse 13 eylül

ama önçe benim aklıma geldi

doktorun sanattan haberi yok baksana bakmış öleee melüll melüüll
ay insallah :123:
e napsin doktor göstermeyince melüll melüll bakacak tabii

he bacim tam heyecanli heyecanli sey etcem yarim kaliyo

anaam istemezki kiz hic

vala benim düğün günü bomba hem 13 hem cuma ayvayı yedik bakalım başımıza ne gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…