70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim aklima muz düsürdü bunlar kiz
yok öteki daha etkiliydi
sen sanattan anlamiyon
he anlamiyom bacim ondan 1 tabak kracker gitti migdeye hep sanat yüzünden
suzi hande gitmismi dr.a ?

gitmis ballim hande ye kan degerlerin yüksek ama var da diyemem yok da diyemem haftaya tekrar gel demisler yani hamile olabülür topikce kiz istemedi halde hamile biraktiniz tebrik ederim

merhaba arkadaşlar,

öncelikle hepinize başarılar diliyorum..

ben 2 sene önce bu topikte 5 ayda 77 kilodan 60 kiloya inmiştim, hatta kendi başarı öykümü bile yayınlamıştım..

şu an 78-79 kiloyum

son 1 senede 15 kilo aldım, antidepresan türevi ilaçlar kullandım, ve ürtiker olduğum için defalarca kortizon iğneleri yedim, şimdide polikistik over sendromu teşhisi kondu gün geçtikçe daha çok kilo alıyorum. bir kısır döngü gibi tekrar depresyona giriyorum sanırım, hayattan soğudum, günlerdir ağlama krizlerine giriyorum bedenimden nefret eder hale geldim, daha 26 yaşındaym bekarım ve insan içine dahi çıkmak istemiyorum, sanki burada 2 sene önce o azimle kilo veren insan, deneyimlerini paylaşan insan ben değilim, hiç gücüm yok gibi hissediyorum, beni kollarınızla sarın nolur, bu topikle ben kendimi bulmştum şimdi yine kendimi kaybettim

hayatımda çok olumsuz değişiklikler oldu ve ben kendimi hep yemeğe verdim, şu anda da gün geçtikçe psikolojim daha çok bozuluyo kilo yüzünden, beni aranıza alır mısınızz :26:

anaaaaa

ay inanamiyorum ay ne zaman gidcekmis

canim öncelikle gecmis olsun
önceden yapmissin insallah yine basarirsin
aramiza hosgeldin bilee

anaaaaa

ay inanamiyorum ay ne zaman gidcekmis

canim öncelikle gecmis olsun
önceden yapmissin insallah yine basarirsin
aramiza hosgeldin bilee

çok teşekkür ederimmmm bal hanımcım
o azmi bulamıyorum hiç kendimde, inşallah sizlerle beraber güç bulucam ben de kendimde:26:
her cuma bildirim yapardık eskiden şu an nasıl durumlar, şimdi tartıldım 78,5 çıktım tok karınla, ona göre tablomu fln oluşturiyim

insallah
yine cuma günleri bildirm yapiyoruz
abababa yapyior listemizi sagolsun
istersen bu cuma tartilir liste alti olur haftayada listede olursun

insallah
yine cuma günleri bildirm yapiyoruz
abababa yapyior listemizi sagolsun
istersen bu cuma tartilir liste alti olur haftayada listede olursun

öle yapıyım evet, bu cuma bildirimimi yaparım, yarın sabahtan itibaren de iyice yedikleirme dikkat ederim.
seni de tebrik ederim canım 9 kilo vermişsin, ne kadar zamanda oldu?

öle yapıyım evet, bu cuma bildirimimi yaparım, yarın sabahtan itibaren de iyice yedikleirme dikkat ederim.
seni de tebrik ederim canım 9 kilo vermişsin, ne kadar zamanda oldu?

sagol canim benim 1,5 yil oldu
aslinda 68 lere kadar düsmüstüm ama birakinca yine 73 küsürlere ciktim ve yine basladim

hosgeldin canim seni biyerden gözüm isiriyor ama hatirliyamadim :44:ama arkadas listemde varsin
suzim 5 dakika
bekle canim

ama niye ballim hep 5 dakika hep 5 dakika

ben geldim am agidecem çok yorgunum bakim dedim ballı burda suzi burda bir gelip gözkırpayım

naparsınız hatunlar

sagol canim benim 1,5 yil oldu
aslinda 68 lere kadar düsmüstüm ama birakinca yine 73 küsürlere ciktim ve yine basladim

gene 5 kiloyla kurtulmuşsun cnm yaa iyi yani ben tam yoyo misali 15 kilo ver 15 kilo al dengem şaştı bence :)
tayt giymekten imanım gevrildi valla :)
hepberaber verelim inşallah

hosgeldin canim seni biyerden gözüm isiriyor ama hatirliyamadim :44:ama arkadas listemde varsin

ama niye ballim hep 5 dakika hep 5 dakika

hoşbulduk canım :)
ayyy sen de bana tanıdık geldin sensuziii :)
ama tam çıkartamadım bende gene aynı bu topikten hatırlıyoruz birbirimizi bence :)

insallah

handeee bugün çok aradım seniii vala hatta kimsenin aklına bile gelmedin ben sormasam :26::26:
ortalığı karıştırayım azxcık

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…