maksimum 5 verilir zaten :26: çok zorlama o zaman tatlım sağlıklı bi şekilde ver.. ona göre zayıf gösteren kıyafet alırsın, içine korse filan giyersin bi şekilde kompanse edilir dert etme
seneye düğün olunca daa o zaman tam fıstık olursun
baktim tatlim
insallah bende bu sefer basarmak istiyorum betülümkendimi incecik hissetmek istiyorum
benimki bana ayran yapmisonu iciyorum suan hangi dagda kurt öldüyse
iyi geceler canimhaklısın, çok geç kaldım bu düğün için böle düşünmeye, artık yapcak bişi yok zararın neresinden dönersem o kar kalcak yanıma
elbisem belli siyah önü kısa arkası uzun modellerden geçen sene 70 kilo civarıyken almıştım hala denemeye cesaret edemedim olur heralde
ilk etapta kilo hızlı veriliyo zaten, bi 4 kilo verebilirim düzgün kaçamaksız ilerleyebilrisem, 3 hafta 4 kilo hadi bakalım kısmet :)
sen ne kadar sürede bu kiloyu verdin tatlım, bi de nasıl değişiklikler oldu ?
suzişcim iiigecelerrrr :)
Sanata haZırlık yeme bu numaralari
hade yatıyorum ya pc yi kapattım telden giriyorum sabah kalkamicam zaten 7 saatuyuduguna degmez
5 dakikaaaa
ömrümü yedi 5 dakikaaa
bitmek bilmiyo 5 dakikaaa
suzimm
cuma gunu bakalım nolcekk..yok canım ya nerdeanca haftasonu aldıklarımı verdim anca pazartesi 70.4 tü bugün 69 falandım reglimde gelmedi öyle işte
kız dalga geçme çok üzülüyom ben hemdaha kesin deil yani doktur geç döllenmede olabülür dedi
bhcg değeri sınırdaymış yaniçok yüksek deilmiş ama amanormalinsana göre düşükte deilmiş
yani 1 hafta sonra gel dedi zman geçmes igerek dedi
he okudum bacım allah razı olsun geçmişe gidip alıntı yapamayacam bu gece zor geliyor yarın sakin kafaynan
yani canım bu durumda hastalanacağım meçhul hamile olabilme ihtimalim var
anam o sıcakta çankayaya in
orda sıra yok bucaya gel öldüm
iyiki özel devlet olsa 9 ay sonra anca sıra gelecek
çok yoruldum vallah
bakbizehiçkutuya gerek kalıyormu suzimle anındaonline her dakka tuvalette bilem buluyoz birbirimizi
he suzi bacımla biz teknolocik bağlantı kuuruyoz her an
valla kadının yüzünde garip biifade oldu ne bülüm ağzım alışmış kimbilsin adı ne o koltuğun doktorda bundan sonra bizim gibi kibarca söyleyecek sanat koltuğuuu
insallah bende bu sefer basarmak istiyorum betülümkendimi incecik hissetmek istiyorum
benimki bana ayran yapmisonu iciyorum suan hangi dagda kurt öldüyse
haklısın, çok geç kaldım bu düğün için böle düşünmeye, artık yapcak bişi yok zararın neresinden dönersem o kar kalcak yanıma
elbisem belli siyah önü kısa arkası uzun modellerden geçen sene 70 kilo civarıyken almıştım hala denemeye cesaret edemedim olur heralde
ilk etapta kilo hızlı veriliyo zaten, bi 4 kilo verebilirim düzgün kaçamaksız ilerleyebilrisem, 3 hafta 4 kilo hadi bakalım kısmet :)
sen ne kadar sürede bu kiloyu verdin tatlım, bi de nasıl değişiklikler oldu ?
suzişcim iiigecelerrrr :)
tamam canim iyi geceleryok canim yat hadi bende cikicam zaten
cümleten hayirli geceler kizlarr
kizlar ben ufakdan kacayim öptüm sizizaten yatmazsam balli birsey koyar kacirir beni
Iyi geceler
Eki Görüntüle 718293
cümleten hayirli geceler kizlarr
sanata hazırlıkmış bak öyle diyorlarben okuyunca hiç öyle düşünmemiştim cehalet zor iş
kız ayranına ilaç katmasın nuri alço misali
bu sefer başaracaksın inşallah tatlım iyi gidiyorsun sana güveniyorum
hadi bakalım bu yaz herkesi şaşırt
2.5 ayda 10 kilo verdim işte tatlım. bende polikistik over vardı doğum kontrol hapı kullanıyordum. onun yüzünden kilo aldım sanırım ve bırakınca biraz dikkat ettim gitti şükür.
o elbisen olur muhtemelen o zaman
nasıl değişiklikler derken?:44: anlamadım onu :44:
olabilir betülüm hic aklima gelmediayrani ictikden sonra uyku basti gözler kapanmaya basladi
insallah betülüm bende cok istiyorumisarkadasi izine gitti 1 hafta geldigimde 72 görcem sende diyor
iyi geceler betülüm ben kacayimsen yarin gitmiyormussun kuzum
iyi geceler canlarım
cok güzel betülüm güle güle kulan
hadi insallahyok canım cuma günü sınavım var da dersleri erken bitirdik yarın okula gitmicez
sana 3 hafta veriyorum ben tatile gidene kadar 69'u gör
ay benim tatile gitmeme 2.5 hafta kalmış
tamam o zaman 2.5 hafta veriyorum
iyi geceler canım benim
olsunanaaaa bana da 5 dk dedi
suzim estağfirullah bebeğim.. sen hakkını helal et
öpüyorum canım iyi geceler tekrardan
hadi insallahsöz vermim ama söz gibi olsun
olsunhelal olsun tatlim iyi geceler tatlim
teşekkürler canımAfiyet olsun cok güzel beslenmişsin canım süs biberleri bagırsakları ve metoyu hızlandırıyor dıye bılıyorum kötü olmaz iyi bile olabilir bence bende cok yerim
teşekkürlerafiyet olsun canım güzel menü
bugün hiç altına yapmadıBENİM İLK İKİ ÇOCUĞUMUN ARASI 1.5 YAŞ ŞİMDİ OLMASADA İLK ZAMANLAR İYİYDİ GÜZEL ANLAŞIYORLARDI..
ŞİMDİ BÜYÜDÜLER TABİ BİDE CİNSİYET FARKLI OLUNCA İLGİ ALANLARIDA DEĞİŞTİ...
ama taavsiye ederim aranın fazla olması iyi değil bence.
benim 3 numarada senin kızla yaşıt 9 kasım 2010 doğumlu..
zor bi süreç olacak sabretmemiz gerekiyor
artık bezlerden kurtulalım inşallah
bende kızacam zor dayanıyorum suzim yaaabenim oglanida annem ögretti1-2 kere kacirdi sonra annem kizinca gücüne gitmis herhalde bidaha oymus yapmadi
gece bez takiyorsundur ama dimi :26:
menün güzel minembende cok severim aci biberi ama öyle yiyememki ekmeksiz
sanki biyerde tantuni gördüm :44: herhalde diyet modunda olunca böyle hayaller kuruyorum kendi kendime :86:
hmm yaşıtlar bizimkilercanım benim küçük oğlanda 6 ekim 2010 doğumlu bir türlü öğrenmiyor 1 aydır uğraşıyorum ne yapcam bilmiyorum
hayırdır kuzum niye keyifsizsin :26:kizlar ben cikiyorum birazdan su günlerde biraz keyifsizim kusura bakmayinkendinize iyi bakin tartiya iki gün kaldi unutmayin
ak kara belli olcaköptüm cok behlül ay ben kacar
ben öyle rahat biride değilimçok saygılıdırlar benimkiler o konuda kayınvalidemlerin evi dublex orta katta eşimin odası sabah kahvaltıya uyandırcaksalar aşağıdan seslenirler yukarı bile çıkmazlar sağolsunlar
ayıp ama yaa öyle dalınırmı odaya hiçmi utanmıyolar neyle karşılaşçaklarını bilmeden töbe töbee
turşuyuda çok severim canım ama evdeki turşu felaket acı yiyemiyoruz normal taze acı biber yiyorumbıber c vıtamını acısından faydalı, eger turşu degıl de normal taze yıyorsan acı oldugundan metabolızmanı da çalıştırır.
hello babyhellooo
nööörüyonuz kizlar
anca geldiimgecmise gitmedim :26:
baya birikmis gidersem dönemiyebilirim
burdan devam etsek :26:
eeee
hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar,
öncelikle hepinize başarılar diliyorum..
ben 2 sene önce bu topikte 5 ayda 77 kilodan 60 kiloya inmiştim, hatta kendi başarı öykümü bile yayınlamıştım..
şu an 78-79 kiloyum
son 1 senede 15 kilo aldım, antidepresan türevi ilaçlar kullandım, ve ürtiker olduğum için defalarca kortizon iğneleri yedim, şimdide polikistik over sendromu teşhisi kondu gün geçtikçe daha çok kilo alıyorum. bir kısır döngü gibi tekrar depresyona giriyorum sanırım, hayattan soğudum, günlerdir ağlama krizlerine giriyorum bedenimden nefret eder hale geldim, daha 26 yaşındaym bekarım ve insan içine dahi çıkmak istemiyorum, sanki burada 2 sene önce o azimle kilo veren insan, deneyimlerini paylaşan insan ben değilim, hiç gücüm yok gibi hissediyorum, beni kollarınızla sarın nolur, bu topikle ben kendimi bulmştum şimdi yine kendimi kaybettim
hayatımda çok olumsuz değişiklikler oldu ve ben kendimi hep yemeğe verdim, şu anda da gün geçtikçe psikolojim daha çok bozuluyo kilo yüzünden, beni aranıza alır mısınızz :26:
bende 3e alacağım yerde 5 e atıyordum vitesiecanlıydım sanki..
hoca baktı ben iyi gidiyorum
normalde yasak olmasına rağmen ankara-istanbul yoluna çıkarttı
gayet iyi gidiyorum hoca da memnun tamam ama bi ara bi baktım
gaza basıyorum basıyorum araba hızlanmıyor çok yavaşız..
hoca bi baktı araba stop etmiş
hemen tekrar çalıştırdı hızlandık gittik..
park ediyorum filan hepsini yapıyorum da ayarsızdım bugün sanki üzerimde bi gariplik vardı[/B]
normal tabii çocuk anlamıyordur ki
gökseli de severim ne güzel.. biz hiçbirine gidemedik
am ama bizde merak ediyossssbeklerim tatlim
benimde pantolon geldi bugün kargoyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?