70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gelsin de çekerim tabii foto
yakışır inşallah bakalım..

bize ne desem boş zaten
veriyoruz veriyoruz sonra boğazımızı tutamayıp hoop geri alıyoruz..
iflah olmayız biz
evet yaaa sabah eşim soruyor pantolonu
olmadı ama 2 hafta sonra girecem içine diyorum
hadi giremezsen fakir fukarayamı dağıtcaz diyor
ama girecem yanii
iyi geceler tatlım benim de ağzım yırtılcak esnemekten
sen geldin diye biraz daha durduydum
görüşürük

handeee tatlım aşağıda gördüm seni sana da iyi geceler hamile hatun
şimdide günaydın canım
canım önemli olan kilo vermek değil
sağlıklı kilo vermek ve geri almamak
1 haftada verdiğimiz kiloyu 1 günde alabilecek potansiyele sahibiz çoğumuz ve sağlıklı kilo verdiğimiz halde
bide o şekilde sağlıksız beslenirsek hem hastalıklar gelir hemde kilo jet hızıyla yapışır bize
biz uyarıyoruz üzerimize düşeni yapıyoruz tercih senin tabiki
Günaydın kızlarrr günün açılışını yapıyorum işleri toparladıktan sonra geçmişi okuyup alıntılarımla ve dünkü menümle buradayım görüşürüz

günaydın
enerjiksin bugün
aman nazar değmesin
öyle şeyler beni hiç etkilemezkii :26:
onun için hiç bakmayayım
tatlı görünce gözüm dönüyor

akşam güzel kapatmışsın

günaydın güzel hatunlar
nasılsınız bakalım
ben bugün düne göre -400düm çizelgeme görede -200

sevindirik oldum mutluyum

öğlene semizotu salatası getirdim
akşamada kabak kavurması var
sebze günü yapıciiim bugün
akşam salata yesem daha iyi ama doymuyorum sonra hemen acıkıyorum :26:

Günaydııınnnnn,güzel,çıtır,fit,mikkemelll hatunlaaarrrrrrrrr

İşlemem gereken onca evrak varkene vallahi gittim geçmişi okudum da geldim

Hande hamiş olmuş
Ababababababab yeni ciciler almış,güle güle giysin ( elim bi gidiyo o iki harfe freni çekemiyorum uzuyor abababababababab diye )
Sanat,heykel,kutu mevzusunu yine çakmadım, ama başka sanat mevzu işte onu anladım en azından ,muhabbetin kenarında kalınca kendimi saf hiss ettim

Suzi telefonuna tikat et sayın kurklu bayannnn

Ay valla bi sürü şey okudum aklmda kalmadı ya,benm kız bu gece yine formundaydı

ŞUan bu haldeyimmm

Günaydin sekerLer

üstüne de şöyle bir şey düşünüyorum Eki Görüntüle 718299
buda cok güzel bayildim blus a güzel kombin yapiyon betülüm
sana güveniyorum

zor biliyorum ama napcan cabuk alisir insallah oda zorlaniyor tabii cimcime alisacak merak etme
gördüm dünkü menünde bulamayanca bunadim sandim
önemli birsey degildin canim özel birseyler konusduk
bu gün yine biraz daha iyiyim sagol tatlim nebileyim minem cok sIkILiyorum ev is es cocuk bazen hepsine yetisemiyorum
betül senin boyunda var tatlim olur bence hemde güzel olur 175 din herhalde canim sen dimi
ufu minem nesli görmesin tantuni var baklava var pet kola var aksam da nohut dengelemz
hergün bugün erken yatacam diyorum
yine saat 1 olmuş
hadi bakalım iyi geceler
en son bunu okudum telden sabahda zor kalktim
Yok bacım adam fosur fosur uyuyor ben stresten uyuyamıom :-(
ay canim benim ya sIkma canini hayirlisi olsun tatlim
canim niye sabah veya aksam yemiyorsun nesfiti :26:
Günaydın kızlarrr günün açılışını yapıyorum işleri toparladıktan sonra geçmişi okuyup alıntılarımla ve dünkü menümle buradayım görüşürüz

günaydin mervecik
Ooo tükkan açılmış herkese hayırlı işler stressiz kaçamaksiz mutlu birgün diliyorum
amin günaydin fadimecim
o kracker bugün bana arti 500 gösterdi fadimecim

okadar kötü degil fadimecim aksami güzel kapatmissin bende yazim

Eklentiler

• $085545_Gunaydin_Sozlerin.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 39
günaydin minem oh ne güzel bende arti 500 gösterdi yahin tarti bi gün camdan atacam onu bugün dikkat edersen yarin güzel sonuc görürsün
günaydin gülannem sabah ilk sen geldin aklima hava soguk dus alinca birde saclar cabuk kurumadi yarina erteledim sabah yürüyüsünü

uuyyy bekci basinin yardimcisi günaydin tatlim aman naparim onsuz gözüm gibi bakcam oksaliycam sevecem onu

canım hoş geldin aramıza
hayat bu insanın başına çok şeyler geliyor,ama biz her düştüğümüzde yeniden kalkıp yol alıcaz,sende herşeyi geçmişte bırakıp yoluna devam etmelisin,
güzel bir başlangıç yapmışsın,inş hayatta herşey dilediğin gibi olur

üstüne de şöyle bir şey düşünüyorum Eki Görüntüle 718299
çok güzel betülcüm bence sana ne giysn yakışır

minecim yaa bizimki çok inat,epeyy zaman oldu oturuyor lazımlıkta ama yapmıyor sonra altına yapıyo ne yapıcam bilmiyom,maşallah seninki daha uysal galiba benim oğlan çok yaramaz ve mızmız

Son düzenleme:
günaydınnn
yasemen kız bu ne hal hemen toparlan

günaydım suzimm bacımmm
ben hiç bişey yapamadım,misafr vardı akşam,sabahta geç kalıyodum,yarın gene artıdayımmm off offregl olcam akşama sabaha,iştahım bi varki sormayın yiyorum yiyorum doymuyorum ne olcak benim halim yaa:18::18:

güzel canım menün, afiyet olsun.

Günaydınnnn

Kız sen de mi muhasebecisin yoksam evrak deyince

Günaydın canım,
Bugün dikkat et sende inşallah yarına kadar gider.
Akşam için de sağol işte aradaki kaçamaklar var yine de, dikkat etmemiz ve de spor yapmamız lazım.

selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bu ay bize hiç yaramadı griptik iyileştik aşırı yorgunluk baş dönmesi var bende onu nedenini araştırıyorlar doğumdan sonra başladı son aylarda çok etkiliyor bu arada bim den aldığım tartı çıtır çıtır kırıltı tuzla buz oldu evi süpürürken hafif değdim ama nazar çıktı diyelim oysa çok severek almıştım üzülmedim desem yalan olur

selammm
peri bacım sen nerelerdesin,çok geçmiş olsun,tartı içinde inş. dediğin gibi nazardır

ya bende öyleydim dün kurt adama döndüm sankim baktim simdi taklimede benimki 2 sinde gelmis gecen ay daha varmis bende regl gelecekde ondan diyordum bugün bari dikkat edek tatlim ben arti görmek istemiyorum yarin sende dikkat etcem diye söz ver bak oldumu
aksam gelirim belkim firsat bulursam bugün kacamak yaparsam cok üzülürüm yapmadan arti ciksam derim dikkat ettim olmadi ama salmak istemiyorum kendimi az önce menü paylasacakdim inanirmisin yarim saatdir dün sabah kahvaltida ne yedigimi unutmussum deli oldum gelmiyor bir türlü aklima bende yok o sportik ruh hali fadimecim ne yalan söylim hic spor yapamiyorum

canım benim küçük oğlanda 6 ekim 2010 doğumlu bir türlü öğrenmiyor 1 aydır uğraşıyorum ne yapcam bilmiyorum
canım inatlaştıysa ara ver biraz..1-2 ay sonra tekrar denersin..
hazır değildir belki..
bide oğlan çocukları danha zor ve geç öğreniyor
hoş geldin canım..
geçmiş sil ve kendine gel..yeni bir başlangıç yap kendin için
geç uyanıyormuş..aşırı sıvı tüketimide yoksa normal canım..
tabi biraz stresli çocuk şimdi birazda tutuyordur
ama günden güne çok farkedecek..
büyüğünüde söylüyormu..

bende pantolanda 42 giyorum etek 40 beden oluyoda
biraz genişledik heralde 3 doğumdan sonraçç
nazarmı ettik önceki günün güzeldi canım..
seni ancak semizotu paklar
sana diyene bak..
bende akşam fırında makarna yapmıştım yarısını götürdüm..
bugün çizelgeminde üstündeyim.

günaydın
Ooo tükkan açılmış herkese hayırlı işler stressiz kaçamaksiz mutlu birgün diliyorum
sanada canım
günaydın canım..
çok abartılcak bişey yok bence
günaydın mine..
detoks yapacan yani
günaydın canım

günaydın...

günaydın millet.......

abababa cicilerini güle güle giy canım..
ama foto isteriz...

hande sende kendine dikkat et kuzu..
haftayı merakla bekliyoruz..
suziş sen napıyon bebeğim kaçamak yok dimi
gözüm üstünde bak..

selammm
peri bacım sen nerelerdesin,çok geçmiş olsun,tartı içinde inş. dediğin gibi nazardır

gül bacım belimizi bir doğrultamadık 1 aydır herşey üst üste geldi tatile gitmemize 3 hafta kaldı inşallah iyi gelir de toparlanırız sen nasılsın canım ?

gül bacım belimizi bir doğrultamadık 1 aydır herşey üst üste geldi tatile gitmemize 3 hafta kaldı inşallah iyi gelir de toparlanırız sen nasılsın canım ?

sıkma canınıherşey olacağına varır canınız sağolsun,tatiline git güzelce eğlen dinlen,herşey yoluna girer güzel olur inş.
bende durumlar bi acayip,diyet ruhu kayboldu bulamıyomartılardayım,yiyom yiyom doymuyomçocuk bi türlü tuvalete alışmıyor ,anneme sabahları bırakıca çok ağlıyor anne gitme içim parçalanıyor yarım saat ağlıyor çocuk nerdeyse,temizlikti badanaydı diyetimi bozdum,halada aynıyım,misafir gelen giden işteoeeehhh

canım hemde ne inat
senin üç çocukmu var Allah bağışlasın
kaç yaşlarında ,sen kaç yaşındasın

benimde akşama sabaha regl olcam ama benim içimde canavar var suzii doymuyoo

helloo

belimm
karnimm
moralim
sizden ne haber
geçmiş olsun canım hepimize acil tatil gerekiyor sanırım:44:

stresten yiyorsundur canım çocukta tuvalete mecbur alışacak bunaltma kendini birazda senden ayrı durmayı öğrensin canım yoksa büyüyünce zor olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…