bilemedim ki canim :26:AY CNM NE BILIM BUKADAR UGRASTIKTAN SONRA 59DA GÖRMEK ISTIYOM AMA YUZUM ÇOK KÜÇÜLÜYO ONU SEVMIOM YUZUM KUCULMESE
burnum kapalı cnm rahat olabılırsın
Sanatın için özgür takıl
canim annelerde nedense hep bu duygu var cocugum kilo alsintunaydin kizlar nasilsiniz
dun oglumun asisi vardisabaha Kadar uyumadi Dogru duzgun feci bi gece gecirdik sayilir
kizlar dun oglumun kilosunada bakildi 48gunde 600gr almis sadece cok uzuldum ya neden Kilo almiyoki sirf sut olsun diye yemedigim kalmadi dogumdan sonra bile 6 Kilo aldim sirf sut olsun diye yediklerim dolayi of off mamayami baslasam kizlar ne yapsam
he bacim yapabilirsinizKIZ HANDE SUZI BEKLEDIMDE GELMEDINIZ
SÖZU BALLIYA BIRAKIYORUM SIRADAKI SANAT ESERI SIZE GELSIN
ISTEK YAPABILIYOZ DEMI BALLIM
daha kucukmus cnm doktor vermen gerekırse soyler zaten bence sen kuruntu yapıyosun her bebek kılolu olunca saglıklı deıldır bence emzırmeye devam et saglıgı yerınde olsun yeterbizim doktor mama verme diyo bende bekliyorum hic degilse 2ay daha dayansin 6ay olsun diye bekliyorum
bilemedim ki canim :26:
Canim annelerde nedense hep bu duygu var cocugum kilo alsin
biz sanki cocugumuz kilolu alorsa saglikli olucakmis gibi düsünüyoruz
ama cok yanlis birak zayif olsursa olsun ama sagliki olsun
zaten kilonunda siniri var onun altinda olsa dr. Seni uyarirdi
telas yapma üzülmede gayet normal
He bacim yapabilirsiniz
Seyim cok genis imm seyim :26:
Repertuarim
aferin çıraklarMervee,Hande gelmedi ya bu gün kontrolu elden bırakmayalım,ben bi taraftan çalışıp bi tarftan bakıyorum kaçırdğm oluyor sen menü yazmışmıydın
evet sinir oluyorum bende işte bir kaç tanesinin yolacam saçını en sonundadimi bende ilk baktigimdaböyle oldum simdi favorilerimde :18:
tesekkür ederim canimiltifat degil gercekler tatlim ben eskiden kimse kirilmasin diye herkesi alintilardim ama benim sorularima cevaplarima karsilik gelmeyince bende sogudum kirildim kara liste tutuyom sevdigim deger verdigim arkadaslarim var burda yoksa cokdan gücenip gitmisdim belkim hefesi kiriliyor insanin ama olsun bende öyle yapiyorum artik yazana yaziyorum zorlaniyorum tabii öyle alismissim kimseyi kiramam ama hersey karsilikli hep ben olmaz sende zamanla kim nasil farkina varirsin zaten oh be icimde kalmisdin yazdim senin msjina denk geldi patladi hadi bak baklim
öyle yapim tatlimyarin sana söylerim gelismelerimi
yerim ikinizide zenci ballım benimohh ohhh hande bekci basi yasemen yardimcisi mervede onun yardimcisi
bende baskan obamanin karisinin yardimcisi olayim bari
gittim doktura zorla hamile ettiniz beniGünaydın sen doktora gittinmi onu söyle sayın bekçi ihmal etme bak
haklısın valla günahına gırdım dedıydın öle aklımdan kaçmış :18::18:yolabilirsin müsade verdim hakkın çek saçımı basımı
İşi yogunmuş kızın didikleme hemen çıragını yazık kıza
kız susBen Gurbet'im evet itiraf ediyorum
Dönem dönem yoğun oluyor işimiz ondan şettiremiyorum işte gelme üstüme yoksa her mesajı alıntılayım Nurhayat gibi aralıksız konuşmak istiyorum
Ondan Sonra yaşıma gelince 18 den büyük 30 dan küçüğüm
Başka ne sormuştun kii
kız baş kaldırmayın koparırım kafanızıÇırak dayanışmasııSeviyorum seni Merve
saol suzim bu çıraklar yeni daha bi baş lazım bunların başına ben yokkendimi canin tatli cektimi oraya bakbenimde kafam karisti kim kime dum duma olduk :111:
yazdim sana kiz face kutunade temiz kalplisin hemen geldin
kiz yazik cirak da izmire gelecek seni doktora götürmeyesüphe var ama bende fark ettim senin sorularini cevaplamissim senden de birsey kacimiyo anam
nezaman gidiyon sanat doktoruna :94:
bende seni seviyom kuzum yirim seni iyi gözetlerim ben merak etme
bak bu yazdıklarını bile okumayanlar var
sıkma canını onun için
hayırlısı olsun canım zamanlı gelince inşallah
evet semiz otu aldımgene dün 2 demet yogurtluyom onu oh mis vallah
evet okumuyorlar gıcık oluyorum
doğru dion bunuda okumayacaklar
bende açken düşünemiomkızlar
sonunda geldim
amma konuşmuşsunuz haaa
ama şimdide acıktım yemeğe incem
dün güzel geçti
akşam yemekten sonra kızımın yarım mısırını yedim sadece
ama sabah önceki gün tartıda gördüğüm fazlalıklar gitmişti
bugünde iyi başladık ama çok açım
sanırım ekmek arası bişeyler yiycem
gelcem yine canlar öpüldünüz
aç karnımı doyurayım düşünemiyorum bişey
işallahGun gelcek bende 55 olup yolda,otobüste,metroda gördüğüm fit hatunlardan olacak mıyım
Akşam gözümü kapatıp 52 kg olan kardeşimin bedeninde hayal etmek istedm kendimi cıxxxx canlanmıyo hiç bişey kafamda
Bu dopiçşikten kurtulsam kızçemin aklı erene kadar en azından zayıf anam vardı dese,okula neyin götürünce kardeşiniz mi deseler çok ütopik hayaller kuruyorum ben ya
aferin her an cööö der çıkarım ben topikten denetime(3 üye ve 10 ziyaretçi) wuhhuuuuu ne cok kişi gözetliyooooo
bekci basi yardimcisinin yardimcisiben molaya cikiyorum listene yaz
görüsürüz sekerleralışkanlık olmuş
kılay gelsinkızlaaaar slm ben bugün yarın ....yazamaya bilirim geçmişede gidemeyebilrim temizliğe giriştim sonunnda dün menümbozuldu die yazamicam vaktimde yok...
bugün diyete devam inş.benm kaçmam lazmA.E .OLUN
ayy aynen yaaa
bişey kaçırmayayım derken muhabbeti kaçırıyorum
ay bende kaçırıdım bugun muhabeti
ay tuvalet eğitimi ne zordru tahmin edebiliyorumallah kolaylık versin her ikinizede
hoşgeldin gel halay çekek bende geciktimCanim Stuttgartin neresiindensin Ben Reutlingen deyim.
Kizlar belki beni istemezsiniz ama bi hafta önce yazmistim size ama özel durumlardan giremedim. Affetinizmi??????
Ve Ben hala regl olmadim tam 19 gün gecti doktordan taa haftaya randevu verdi kafayi yicem bu gidisle.
dün çarşambaydı bildirimgünü cuma şaşırdın heral erken gelmişsin 2 günSelam güzel hatunlar
napıyım ben araştırma yapacam ki topk rahat etsinCanım bitki cayı fln içsen arada iyi olur bide öğlenle aksam arasında da ara öğün yok akşam yemeğinde ekmek ve bulgur pilavı yanlıs sadece birini yemen gerek bide aksam ara yapsanda meyve fln yeme süt, bitki cayı, türk kahvesi fln içsen daha iyi olur onun haricinde iyi
iyiyim tatlım yaa kendi halimde takılıyom işte hande gelmedi henüz ama böyle geçmişi okumayıp benden havadis aldıgını görürse gelince ki görücektir ben seni onun elinden almaya cesaret edemem acıkcası biliyosun hemen didikleme işine girişiyo
Olursun canım elbet yavaslar işler hep yogun hep yogun nereye kadar
ay varsa banada ver dikeyim kafamayağ çözücümü içsem napsam
yok bacım dün çarşambaydıyaHande nerde ya hayırdır okuyama dıgim sayfalarda işe mi başladı
bendemi olsam pro diom bazencanim sIkILIyor icimde bi huzursuzluk var uykum var uyusuk birsey oldum ciktim hic birsey canim istemiyor
o ne kiz
tatlim pro üye olmusdum ben bi ara para verdim kürk aldim gizlenmek icinonuda normalde kulanmiyorum ama demin bi konu gördüm kocasi kizkancmis kadinin elbisesini falan yirtmis dövmüs bende birseyler yazdim ama birsey okurken seslenirler diye gizleniyorum heran kacabileyim diye
he kız bende çok merak ettim inşallah iyidir:18:
İyi akşamlar canım görüşürüz
İİ olurdu valla :13:
İnşallah doktordadır muayeneye gitmiştir hastalanıp falan dahaa kötü bişi olmasında
merak edenden allah razı olsun sagolunaman allah korusunay cok merak ettim simdi güzel düsünelim güzel olsun belki doktor sanat koltuguna otur dedi onlan kavga ediyordur oturmam diye
handeye söz verdimyakalrim ben fadimecimde linki olacakdin ftemiz nicki ona bi zor tatlim
aferin arkadaşım
o bayadan beri biriktiriyordu bir konserlik cikar herhalde
Kızlar ben bugun sabah 62.5 tum fazlam kalmadı gıbı sankı sporta yapıyomya baya ınceldım acaba dıyetı bıraksammıkı yoksa 59da gorımmı
bilemedim ki canim :26:
canim annelerde nedense hep bu duygu var cocugum kilo alsin
biz sanki cocugumuz kilolu alorsa saglikli olucakmis gibi düsünüyoruz
ama cok yanlis birak zayif olsursa olsun ama sagliki olsun
zaten kilonunda siniri var onun altinda olsa dr. seni uyarirdi
telas yapma üzülmede gayet normal
he bacim yapabilirsiniz
seyim cok genis imm seyim :26:
repertuarim
daha kucukmus cnm doktor vermen gerekırse soyler zaten bence sen kuruntu yapıyosun her bebek kılolu olunca saglıklı deıldır bence emzırmeye devam et saglıgı yerınde olsun yeter
o zaman söz sizde ballı assolıstımız
kız hep kraker ne bu böle başka uğraş bul ağzuına :)
kracker simdi yiyom desem
olsun tatlim aksam dengelemissin zaten
affiyet olsun canim amcayada rahmet diliyorum kalanlar sagolsun ama öglen fazla yersen aksam protein agirlikli beslendinmi problem olmaz
hello
kracker yiyorum
aman bosver ballimkafana göre takil baskalardan neyin eksik
sen nörüyon niye gelmedin bugünkiz sabah yeni kizce varya merve olan seni sabah görmüs ama sonra kaybolmussun oda simdi bekci basi handenin yardimcisinin yardimcisi oldu ben sevdim kendisini cok tatli kiz sonradan degisirmi bilmem ama
kız demeöle salarsa naparız küççük topikten neri kaçarız pc yikapatsam belki kokugider ancacatlaakkk
aman bacim dikkat et salmadan saga sola bi bak sonra koy ver gitsin
allaha şükğrartik öyle yapiyorum zatenkendimi garantiye almadan sallmiyorum
haykel diyince donuyor bacıne heykeli kizz
merhaba arkadaşlar,
öncelikle hepinize başarılar diliyorum..
ben 2 sene önce bu topikte 5 ayda 77 kilodan 60 kiloya inmiştim, hatta kendi başarı öykümü bile yayınlamıştım..
şu an 78-79 kiloyum
son 1 senede 15 kilo aldım, antidepresan türevi ilaçlar kullandım, ve ürtiker olduğum için defalarca kortizon iğneleri yedim, şimdide polikistik over sendromu teşhisi kondu gün geçtikçe daha çok kilo alıyorum. bir kısır döngü gibi tekrar depresyona giriyorum sanırım, hayattan soğudum, günlerdir ağlama krizlerine giriyorum bedenimden nefret eder hale geldim, daha 26 yaşındaym bekarım ve insan içine dahi çıkmak istemiyorum, sanki burada 2 sene önce o azimle kilo veren insan, deneyimlerini paylaşan insan ben değilim, hiç gücüm yok gibi hissediyorum, beni kollarınızla sarın nolur, bu topikle ben kendimi bulmştum şimdi yine kendimi kaybettim
hayatımda çok olumsuz değişiklikler oldu ve ben kendimi hep yemeğe verdim, şu anda da gün geçtikçe psikolojim daha çok bozuluyo kilo yüzünden, beni aranıza alır mısınızz :26:
suziye yaptırmadın ki ne zamandır uğraşa uğraşa çıkaramadı tabi biriktirir
burnumuzda mandallar konserinizi beklemekteyiz efendim
bence 59'u gör canım. biz kilo almaya pek meyilliyiz. kendine bi kaç kilo limit koymuş olursun. sonrasında da 60-61 civarını geçmemeye çalışırsın.
ben kendime de 60 yeter diye düşünüyorum ama dikkat etmeyince hemen göbek çıkıyor o yüzden maksimum 60 olayım diye hedefimi 58 yaptım..
benim de yüzüm küçülüyor onu hiç istemiyorum ama napıyım gidiyo :26:
ay vaz geçtimgeri döneyim muhabbetin ortasına dalınca başı kaçıyo anlamıyom ben yapamıyom öle bazıları gibi onlar nası anlıyoır bilemedim
[sıze=3]acilll[/sıze]
canım beya eşşek davası darıcaya gitmiştikte
süpersin bacım
ben 2. gün çıktım trafiğe
ama debriyajın yerini bile bilmiyordum ben
okudum sonunda suzimmmm
uyyyyyh yorumdum haaa
sen zaten güzelsin canım
okadar fazlanda yok
ben gibi olsan napcan
burdayım canım
geçmişi bitiremedim
geçmişi okumadanda gelemiyorum
dünde okudum habire bislm veremedim
hoşgeldin canım sende
bibeyaz eşek mevzuu var ama haftasonu giremedim geçmişede yetişemedim kaçırdım sanırım :26:
günaydın
bende ancak bitirdim geçmişi
işlerde yoğun
süpersin bebeğim devam et
Bilmiyodum canım öğrendim şimdi çok sağolyemem bidaha birlikte:26:
filtre taktırmamış doğuştan gül kokulu suzi
özel ders alayım diorum bende bir kaç saat korkumu yenmem lazım
günaydın mervecim anca okudum geçmişi geldim
o çikolatalar başını yicek bak senin demedi deme
bu çikolar için
buda ekside olduğun için
dikkat et o zaman suzim
günaydın
günaydın nesliiiipen pilates yapıyomki karnım acıyo bugün mekik neyin çektim topun üstünde
evet canım ilk başlarda çok zor oluyor
bak bu yazdıklarını bile okumayanlar var
sıkma canını onun için
hayırlısı olsun canım zamanlı gelince inşallah
dün burada göksel vardı ona gittik önceki günde sertap erener vardı ama 11de çıkıyor geç oluyor çocuk olmasa neysede
dünde çok sıkıldı arabasında patladı çocuk
düşünüyorum canım
düşünüyorum sadece
eşim diyor geçenlerde aslında tam zamanı diyor
hayır yaa ne zamanı dedim sanki ben hazırım
buarada herkes rüyasında beni görüyor hamile balıklar kısmet falan
hayır olsun
dün 65tim
bugün 64 oldum şükür
bende tuvalete başladım nesliiii
facede yazıştık senle ama zormuş yaa çok sabır istiyor
ama ilk günden 2 kere yaptı tuvalete
bikere salona yere yaptı
birindede bezine yaptı akşam dışarı çıkmıştım bağladım mecburen
bide kakasını yaptı tuvalete
ilk günden iyi gibi geldi ama :26:
gecede bezledim sabah yapmış bezine
geçmiş olsun canım
otel fikri çok hoşuma gittiiii
sadece yemekten ibaret oralar benim için
evet semizotu çok faydalıymış
benim dolaptada vardı
unutmuşum iyi hatırlattın
ayy ege dahamı sıcakkki
buralar daha sıcak diye biliyordum ama henüz okadar sıcak değil
ama canım istedi çikolataaa
memelişöminekimdi kız o
annemin kaynanasıgilde öyleymiş
kapısını vururlarmış sabah hadi uyanın diye
hala varmı öleleri yaaa
benimkide lönk diye girer içeri biz yatarken
hep kapıyı kilitlerim yatarken
kocamıza sarılamayacağız herhalde böyleleri yüzünden
ama seninki çok fenaymış canım mükafatını göreceksin sabrının mutlaka
allah sabır versin
kuzum nerelerdesin senkızlaaaar slm ben bugün yarın ....yazamaya bilirim geçmişede gidemeyebilrim temizliğe giriştim sonunnda dün menümbozuldu die yazamicam vaktimde yok...
bugün diyete devam inş.benm kaçmam lazmA.E .OLUN
dünkü menümü yazayım
akşamda bugünü yazacam
sabah:
1dilim çavdar
1 dilim peynir
domates , salatalık
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
öğlen
4 tane köfte
salata
1 pet ayran
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
6 yemek kaşığı patlıcanlı etli yemek
yarım kase çorba
salata
ara
yarıma yakın mısır
kızlar bide nerdeyse her öğünde acı süs biberi yiyorum
faydası zararı varmıdır bilmem ama
EVET CNM MALESEF KILO ALMAYA COK MEILLIYIM BENDE EN IYISI 59U GÖRMEK SONRADA KORUMAYA GECIP EN FAZLA 60 GORMELIYIM
BIDE BI DISARI CIKIM MILLET BASLIYO KOCANLA SORUNLARINMI VAR NIYE ZAYIFLADIN KOCAN SANA BAKMIYOMU ÇEKEMIYOLAR YA ZAYIFLIK SANKI HASTALIK GÖSTERGESI SINIR OLUYOM
ay vaz geçtimgeri döneyim muhabbetin ortasına dalınca başı kaçıyo anlamıyom ben yapamıyom öle bazıları gibi onlar nası anlıyoır bilemedim
aman exten next oılmaz üzmeyin kendinizi verin kiloları olun çıtır içlerine otursunverirsin tatlım merak etme
ben de yalnızlığı sevmem.. ama şunu anladım üni hayatımda resmen adam akıllı kimseyi tanımamışım ondan başka.
o yüzden daha yeni tanıyorum arkadaşlarımı ve çok seviyorum..
yeni başlamış gibiyim resmenkötü ama alışılıyor bir şekilde..
hayırlısı olsun ne diyelim
size alacam büyük buzdolabı kutusu anca paklar belkim5 dakikaaaa
ömrümü yedi 5 dakikaaa
bitmek bilmiyo 5 dakikaaa
suzimm
kız bu muzu gece gördümhiçte iyi şeye benzetemedimiyi geceler canim
senin yine 7 saat benim 5 saatim kaldi canim yasohbet güzelde yarin napcaz :18:
kizlar ben ufakdan kacayim öptüm sizizaten yatmazsam balli birsey koyar kacirir beni
Iyi geceler
Eki Görüntüle 718293
daha belli deil ya ücret önemli deil bizde 55 verdik.hep şifaya gidiyoz tanıdık çok orda die oraya gittikcuma gunu bakalım nolcekk..
bu hamıle galibaaa
neden bana faceten sormadın? kendı kadın dogumcuma gonderırdım bebegım, hemencık şurda hem de 20 lira.. ılk hamıle kaldıgımda ben dekonak'a gıtmıstım amaa tovbe yanı bı daha gtmem..
her bacıma iyi geceler dıler öperim gozunde..
bunların ikiside beyendimöle pant bende istiomama neten alışverişede güvenemiom olmazsa die
ben süremiomalışırız yavaş yavaş bakalım
tatile gidince de babamınkiyle çalışcam inşallah..
çok iyi sürmek istiyorum
ay ben 38 aldım :26:
bi 38 bi de 36 kalmıştı zaten
sen böyle diyince bi şüphelendim sığarım inşallah içine
hiç olmadı sığmak için kilo veririm
işallah fadime bala sağ olGüzel canım ama sonradan krakeri bitirmişin
Canım spor bölümleri konusunda vardı ama:26:
Kendine iyi bak şekerim, önemli birşey yoktur umarım.
Lokma haricinde iyi canım, sabahına yeşillik de yiyebilirsin.
Selam canım, hoşgeldin.
Geçmiiş olsun canım, bu kadar moralini bozma ne olur, herşeyin bir derdi dermanı vardır, zamanla herşey düzelir ve de sen yine o eski 60 kg.lık kızçe olursun, hep gel buraya sarıp sarmalarız biz seni
Kutu kutu penseeee
Hayırlısı ne ise o olsun canım.
anam gazozzzHerkese günaydınlarrr,
Keyifli bir gün diliyorum herkese,
Dünkü yediklerimi yazayım,
Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir-5 zeytin
domates-salatalık-biber
Öğle:1 kepçe et sote
1 kepçe pirinç pilavı(fazla oldu:18::18:)
salata-yoğurt
ara:1 bardak gazoz18::18::18:)
1 avuç sarı leblebi
akşam:1 tbk.semizotu
yoğurt
sütlü-şekerli kahve18::18:)
yazınca ne çok kaçamak yapmışım dedim, kaçamaksız geçirdim gibiydi ama
günaydın güzel hatunlar
nasılsınız bakalım
ben bugün düne göre -400düm çizelgeme görede -200
sevindirik oldum mutluyum
öğlene semizotu salatası getirdim
akşamada kabak kavurması var
sebze günü yapıciiim bugün
akşam salata yesem daha iyi ama doymuyorum sonra hemen acıkıyorum :26:
aman exten next oılmaz üzmeyin kendinizi verin kiloları olun çıtır içlerine otursun
bunların ikiside beyendimöle pant bende istiomama neten alışverişede güvenemiom olmazsa die
ben süremiom
bak bacim cisin geldimiben ne bahane bulsamki kiz
kendimi kandirmak icin
tatlim öyle smile demek sIKIldim demek sIkILIrsan kilo alirsin gülbencede inşallah düzelirim
iste su aksamlar bozuyo bizi :18:Afiyet olsun Suzim dogru yolu buldun sen aksam eve gidince cozutuyosun saten benim gibi
[/COLOR][/B]
günaydin tatlimmhepinize günaydın zayıf olan ve kendini zayıf hisseden seksüüü bayanlar
geçmişe gidiyim okumadan çok konuşmayında çabucak gelim
günaydın canım..neyse yediğin krakeri boş ver..unut..
artık cıss yok..
afiyet olsun patır patr erisin yağlar..
hadi ya ne güzelasagimdaki ev bos temizlemeye geldiler sesleri geliyor ve sanki tükce konusuyorlar :26:
ay iyi hayirli bir komsu arkadas gelse banaAllahim insallahhhhhhhhh
nolsun tatlim bugünde cok is ciktislm kızlar nasılsınız
kız handem bebısmı gelıyo kız
mıne sende baslamıssın wc egıtımın kolay gelsın
suzım napıyon tatlım
ababam doktor cıvanımm pantolonun hayırlı olsun gule gule gıy
kız ballı sen napıyon sesın cıkmıyo
ciss gördügümüzde öyle diyelimBak bak uyanıga bak olmas oyle sey... kis kis canavar kis kis yalaah canavar yalah bak bu kısmı sevdim devam içinden tekrarla bunu
sağol canım
ay yok kız 175 filan değilim ben :26: 168 benim boyum..
topuklu giyince öyle olurum ama
yakışır inşallah canım çok sağol
sağol canım gelsin de düzgün bi şekilde kombinleyip eklerim
ay canım sen de mi regli oldun
benim de belim hala ağrıyor..
geçmiş olsun :26:
ama bu kadar çaktırma bizi kıskanmadığını
sağol canım benim.. gel sen de sana da alalım
ali babanin ciftligi geldi aklimaaferin çırak 2 numara böle olacan yaseminde örnek alsın böle gözetliyecenizher yeri ki sanatçılar dadanmasın gene topiğe
ay ben gene bu kaa güneşten sonra kapalı havalrıözledim
saol suzim sende çok dikkatli hatunsun bana güzel çırak buldun
evet havalardan sanırımbende bahar aylarında sersem gibi olurum
hep bahane hep bahane
ay ne güzel yazmışın insan düğün bayram düşündükçe stres oluyoriyice
o gevrekleri bende sevmiom afedersiniz kendimi inek gibi hissediom öle şekil yok görsel yok yemek önce gözüme hitap edecek
anaa kız sen nerde yaşıyonöle yer değişiek biz bayılcaz burda sıcaktan bazen çantamda buzmu taşıcam diom
Bi Sen biliyon geldiğimden beri benim kıymetimi Suzicim saolasın
yazdım bi kenara
sanada kızdım ama bilmiom nie
ah ah çok güzel şeylervar aslında hele geçen takım topikleriniokudumdakurallara dondumkaldım biz burda resmen çiftlikte gibiyiz bizde obnlarda olankuralların yarısı olsa sinir olmayacaz
kız benolsam inadına 2-3 tanedaha saat alır kurarımdışardan ben işe gidiyosam oda uyanacaka fedakarlık yapacak
geldi yine tohtur hanim söyle 9 ay gelmiyeydi sonra bir ingaaa ynan geleydi eyiydi
ahh bi gelsem
bir sosyete pazari var bizim orda seviyorum orayi
ablama diyorum pazarcilari öp benim yerime cok özledim onlari
gecmis olsun kuzumgelıyo cnm sımdı geldı
hosbulduk tatlım
bende aynı cnm ya ev toplamaya calısıyom 1 hafta önce grıptım gecmıstı bu hafta yıne oldum nası oldu anlamadım dısarı desen hep yagmurlu içim karadı valla
yok calisiyorumkız hande suzı uyuyomusunuz kız
cikita muz muz cikita muzamiiiiiinnnn
yok bundan böyle dünya ahiret topikdasimsin
hiihh yavum geldimi o zaman basliyorum
nane nane nane nane
na na na na ne
sanane benden sanane
sahaneyim sahane
bundan sananeeee
nane nane nane nane
na na na na ne
sanada gecmis olsun tatlimo da olur tatlım hayırlısıyla...
kız ablanı rezil mi etcen adamlara
çatlak hatun
havalar kötü ya maalesef.. burda da kapalı bugün. sabah kalktım öksürüyorum başım ağrıyor garip bişi olmuşum
zencefilli ballı çay yaptım kendime ama geçmedi hala
ben okadar estetik degilimsadece sarki söylemekle kalmicam
yakinda müzik aletide kullanmayi düsünüyorum
meselaaEki Görüntüle 718481
gerci bir yanlislik var gibi geldi bana :26: ama neyse
hem icimdeki kötü enerciden de kurtulmus olurum böylece
suziden ders alicam
ben normalinde zorlaniyorum bunu becerememsuzimin uzmanlık alanı bunlar biz yapamayız bebeğim
e yani haklı kadıncağız
hic de bile caktirmadan saliyom bensanat hayatim boyunca hep yoluma tas koymak isteyenler oldu
ama ben senin gibilere uymiycam
o bayadan beri biriktiriyordu bir konserlik cikar herhalde
ohh ohhKızlar ben bugun sabah 62.5 tum fazlam kalmadı gıbı sankı sporta yapıyomya baya ınceldım acaba dıyetı bıraksammıkı yoksa 59da gorımmı
canim az olsaydin doktor söylerdin sIkma caninitunaydin kizlar nasilsiniz
dun oglumun asisi vardisabaha Kadar uyumadi Dogru duzgun feci bi gece gecirdik sayilir
kizlar dun oglumun kilosunada bakildi 48gunde 600gr almis sadece cok uzuldum ya neden Kilo almiyoki sirf sut olsun diye yemedigim kalmadi dogumdan sonra bile 6 Kilo aldim sirf sut olsun diye yediklerim dolayi of off mamayami baslasam kizlar ne yapsam
hora gectin (hora neyse bizim orda derlerKIZ HANDE SUZI BEKLEDIMDE GELMEDINIZ
SÖZU BALLIYA BIRAKIYORUM SIRADAKI SANAT ESERI SIZE GELSIN
ISTEK YAPABILIYOZ DEMI BALLIM
ay accık gelimburaya anam aradı yarımsaatten fazla konuştuk geçmişede takıldım kaçırdım herkezi öğleden sonra devam edecem nassınız kızlar
ay neslim cumaya bir kala diyince hatırlatma yapmadığım aklıma geldi
hemen yazıyorum
canlarım canlarım
bildirim günümüz geldi çattı :26:
biliyorsunuz zaten de yine de hatırlatayım
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde bildirim yaparsanız çok memnun olurum
aramıza yeni katılanlar
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirim yapsınlar lütfen
sevgiler saygılar
artı çıkmayın olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?