70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende ilk basda öyle sandim oturdugum yerden zayiflarim diye ama öyle degilmis
kiz hande liste saat 2 mola
ben sizi seviyorum tatlim ondan
biliyom tabii canlarim ama adim osurukluya cikacak
suzimi sevmeyen ölsün
canim benim ya sen bi meleksin
ben sucsusum zerram :101:mail geldi telefon geldi :102: sus dedim susmadilar

anam bunlar beni öldürecek aynı odada calıstıgım iş arkadasım da bana çiko verdi şimdi çantaya attım ama aksama kocişe vercem o şişsin zaten kızdırdı akşam beni cezası olsun buda onun
oh yeme aferin
kız adam nerden bulsun gece 8 buçukta çıkıyor tartıyı
du bakim belkim akşama gelince tamir ettiririm
kesecem eleerini of insan bakar çocuğuna

kız bizim tekirdağda dedmin bi arakadaşı vardı küçükken çok osururmuş koskoca adamın lakabı pırt osmandı

ben sizi seviyorum tatlim ondan

canim benim ya sen bi meleksin Eki Görüntüle 718676

biz de seni çok seviyoruz zaten tatlım benim
sen öyle olduğun için beni öyle görüyorsun

oh yeme aferin

bulcak tabii alışsın
sıcak yaz gecesinde canın portakal çekerse bu mevsimde nerden bulurum demicek
gecenin bi vakti kalkıp aramaya başlıcak
onun çocuğunu taşıyosun kolay mı

dimi ya kankalarimiz kacti biz gecmislen bogusurken
benim kolum yoruldu senin neren yoruldu yavrum
kiz yüzük taksaydim keske belki parmaklarim zayiflamisdir
deli ya
yirim sini yir yir yir yirrrrrrrrrrrrrrr balkızzzzz
bundan sonra senin adın keloğlandaki balkız olsun suzimmmmmm
neslim nerden bildin benimkinin kel oldugunu
anam bunlar beni öldürecek aynı odada calıstıgım iş arkadasım da bana çiko verdi şimdi çantaya attım ama aksama kocişe vercem o şişsin zaten kızdırdı akşam beni cezası olsun buda onun
kiz sen beni dinlemeiyon ki sana kücükken demedilermi baskalarindan birsey alma diye
birde bugün cok is var hic susmuyorlar dimi betülüm kiz balliya kizmasin bana evet bundan sonra sen bizim komutanimizin sen nedersen o olur yarin hemen basliyom komutanim
cok tatli cok temiz kalpli kiz olmussun hayirli evlat olmussun daha neolcan tatlim bana gülün siz gülün bi keresinde annem anlatiyor annem activia yiyor arada gaz ciksin diye babam duymus kiz ayse kadinlarin osurdugunu ilk sende gördüm demis oda niye demis sizin totosnuz varda bizim yokmu demis
oh yeme aferin

kiz o kadini ara tartim bozuldu hamileyim tepemin tasini attirma cabuk bana tarti al de

meyveyle aram yokki hiç istemez canım meyve zorla yerim.
kız bu tartı

kız bizim tekirdağda dedmin bi arakadaşı vardı küçükken çok osururmuş koskoca adamın lakabı pırt osmandı
sanki sen hic osurmuyon bende inandim
eritim bittim betülüm benim odundan bile böyle sözler duymadim senden duydugum kadar

ben molaya cikiyorum tatliskolarim bugün 92 begenim olmus elleriniz dert görmesin hayranlarim benim bende sizleri seviyorum imzali resmimi eposta kartiyla yollarim istek üzerine

benimki fark etmiyor bile bi hamileyken yakaladi bende oglan saldi dedim
ama o bi saldimi varya bozulmus yumurta var sanarsin kac kacabildigin kadar

Allah bağışlasın canım
küçük kaç doğumluydu benimkinlenmi yaşıt
olmuyor diyemiyorum daha demin abla çiko getirdi yedim offfff gitti kac gundur verdiklerimi geri alcam şimdi hep bu regl yüzünden çiko aşkımı kabartıyoo offffff

kız senin abla bakkalmı ne çikoları taşıyo ofise

Son düzenleme:
ben molaya cikiyorum tatliskolarim bugün 92 begenim olmus elleriniz dert görmesin hayranlarim benim bende sizleri seviyorum imzali resmimi eposta kartiyla yollarim istek üzerine

hey alldım hemen havalara uçmuş kendini beyenmiş
osurugun türleri var dogru arastirmaya göre
kokani var seslisi var sessizi var benimki kokmayan türden
he ona katılıyom benim annem tıs yapıyor maskede taksan bayılacak gibi oluyorsun
seninkigül kokulu
benimki fark etmiyor bile bi hamileyken yakaladi bende oglan saldi dedim
ama o bi saldimi varya bozulmus yumurta var sanarsin kac kacabildigin kadar

anam netten tartı buldum ucuza kocişe dedim alacaz

komutan olaraktaann ballıya kızabilirim sanırsam :26: ay ben kıyamam ki kimseye benden komutan mı olur
annen doğru demiş bizde toto yok mu sadece kibarlıktan insan içinde yapmıyoruz o kadar

meyveyle aram yokki hiç istemez canım meyve zorla yerim.
kız bu tartı

kız hiç belli olmuyor insan hamileyken normalde yemediği şeylere aş erebiliyormuş
canım tartı çekti de kocişe

eritim bittim betülüm benim odundan bile böyle sözler duymadim senden duydugum kadar

aman söylese zaten odun olmazdı
o ne anlar hatundan

ben de sabah bi girdim 56 beğeni aman dedim neler oluyor buraya
ardında 22
sonra 15 filan
bööyyle kaldım
tamam tamam çiçekleri odama gönderebilirsiniz

ayyyy kıskanç eltim diyetısyene başlamış, 3,5 aylık oldu kızı yenı dogum yaptı; ne yapsam taklıt edıyor yaaa kırık mıdır nedır.. Instagram rumuzumuz koydugumuz fotolar, altına yazdıgımız yorumlar hep aynı.. dun de yenı aldıgım elbıseyı gıyıp dolandım kudurdu eşim bıle gormus bakışları.. kusura bakma eltıcım de o töt nah erir

Ayy kızlar yazıcım bozuk ne ka fatura varsa elimde kestim,kafam davul gibi,işlenmesi gereken onca fatura-irsaliye var,bu arada o kadar bunladım ki öğlen kızartma,az önce de pasta yedim çok pişamnım ya ,yemesem nolcaktı dünde cıstırı cısstak yaptım iki gündür diyet yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…