regldasimm gel cakak :13:
hepinize günaydın zayıf olan ve kendini zayıf hisseden seksüüü bayanlar
geçmişe gidiyim okumadan çok konuşmayında çabucak gelim
affiyet olsun tatlimafiyet olsuunnn
ben içtim bile
Tamam canım buldum indiriyorum sağol
Akşam yemeğini az yemişsin ama o bile iyi yani kaçamaklar olsada
Evet enerjikim kıpır kıpırım geçmişteyim okuyom okuyom bitmiyo ne cok cene calmıssınız heeee
Oh ne güzel dün onca baklava tantunu ye kola iç bugün -400 cık nasıl oldu oyle bacım bizede ver sırrını
Günaydın gülannem git gitte gör ben gittim hala gelemiyom
Günaydın sen geçmişi şimdilik bırak git bi lavobaya roparlan bi rujunu sürün rahatla ben öyle yapıyorum cok dagıttıysam iyi hissettiriyo
Geçmiş olsun canım acil şifalar tartına da yazık olmus nazar cıkmıstır
Suzim yeme yaaa bak 1 gün kaldı hani listenin baslarında görücektim seniii öyle anlastık yaaa
Reglnmi geldi yoksam benim bugün geldi karnım çok kötüüüü
Dünden itibaren toparlandın sen de daha haberin yok hani motive olmustuk devam edıyoduk hemen pes hemen
O canavara söyle merve gelirse seni parçalıcak diye kaçar gider o
Ah o canavar geldimi gitmek bilmiyor ki off offf
ben yaşlandım canım..yaş oldu 39..canım hemde ne inat
senin üç çocukmu var Allah bağışlasın
kaç yaşlarında ,sen kaç yaşındasın
günaydın canım..neyse yediğin krakeri boş ver..unut..günaydin gecmis olsun canim yoktun bütün hafta
günaydin zerramsen yokken zerram 300-500 suzi gitmisdin insallah devami gelir diyorum ama dün 1 tabak kracker yedim can sIkIntisindan
hello my darlinggünaydin ballim kaymagim hangi ruh halindeyim anliyamadim daha tatlim bu mu bu mu bu mu bilmiyom :26:
iste bana da ugriyor arada o canavar bazen izin veriyorum bazende git yoluna benlen ugrasma diyorumcünkü geldigi zaman morelim daha bozuluyor bi kac gün dikkat edersem farkina vardim ki doyma hisim geri geliyor ama eger bozarsam onu duymazdan gelirsem hep öyle devam ediyor sende nefsine yenilme canavara hayir de tatlim
ben üsenmedim portakalli yesil cay yaptim kizlar
Afiyet olsun Suzim dogru yolu buldun sen aksam eve gidince cozutuyosun saten benim gibi
Bak Suzi yanlız içemiyomus onun hatırına al bi yeşilcay iç tuvaletinide yap su kaynarken hemen gel geri
sanada afiyet olsun canım ben naptımmı başlıyım şimcik :)))
Sabah kahvaltı yapıyım derken servis saati geldi apar topar cıktım ne makyaj ne bişi paspal hissediyorum kendimi cok
yeşilcay ve form cay alıcaktım yanıma onlarıda unutmusum bugun ıcemıcem cok uzuluyorum aksama eve gıdınce ıcerım yapıcak bişi yok
Regl olmusum karnım agrıyooo cok bide sabah tartıldım sadece 100gr vermişim onada canım sıkıldı azcık daha ne olsun ki pek iyi bigün sayılmaz anlıyacagın
istemiyooomm karnim agriyoooAfiyet olsun Suzim dogru yolu buldun sen aksam eve gidince cozutuyosun saten benim gibi
Bak Suzi yanlız içemiyomus onun hatırına al bi yeşilcay iç tuvaletinide yap su kaynarken hemen gel geri
sanada afiyet olsun canım ben naptımmı başlıyım şimcik :)))
Sabah kahvaltı yapıyım derken servis saati geldi apar topar cıktım ne makyaj ne bişi paspal hissediyorum kendimi cok
yeşilcay ve form cay alıcaktım yanıma onlarıda unutmusum bugun ıcemıcem cok uzuluyorum aksama eve gıdınce ıcerım yapıcak bişi yok
Regl olmusum karnım agrıyooo cok bide sabah tartıldım sadece 100gr vermişim onada canım sıkıldı azcık daha ne olsun ki pek iyi bigün sayılmaz anlıyacagın
za<if degilim seksü hic degilim o sebepden dolayi bana günaydin demedinhepinize günaydın zayıf olan ve kendini zayıf hisseden seksüüü bayanlar
geçmişe gidiyim okumadan çok konuşmayında çabucak gelim
benimdeeOyhh çakak regldasım karnım agrıyyyooooo
Oooo kimler gelmiş hoşgelmiş 2 saat gelemessin gerçi geçmiş cok geçmiş
affiyet olsun tatlim
planim var kizlari bugün yedirek liste baslarinda ben olurum ozaman :86:
kis kis canavar kis kis yalaah canavar yalah
ben yaşlandım canım..yaş oldu 39..
ama ruhum 15
kızım 14 büyük oğlum 12 küçük pşam 2.5 yaşında..
çalışınca yanında olamıyoruz tuvalet eğitimide zor oluyor tabi
artık yazın bir hafta çiş iiçin izin alırım
günaydın canım..neyse yediğin krakeri boş ver..unut..
artık cıss yok..
afiyet olsun patır patr erisin yağlar..
bence sen makyajsızda güzelsin kııbozma moralini,akşam içersin yeşiçayını bozma moraliniiii ,aaaahh bide ben regl olsam benimde günlerim biliyonmu
yarın daha eksi çıkarsın şimdi regl şişkinliği vardır canım
istemiyooomm karnim agriyooo
ay nazlancak birini bulduumm
za<if degilim seksü hic degilim o sebepden dolayi bana günaydin demedin
benimdee
kiz daha bitmedimi isler :26:yaaa çok özledim siziii..
slm kızlar nasılsınız
kız handem bebısmı gelıyo kız
mıne sende baslamıssın wc egıtımın kolay gelsın
suzım napıyon tatlım
ababam doktor cıvanımm pantolonun hayırlı olsun gule gule gıy
kız ballı sen napıyon sesın cıkmıyo
Güzelmiş canım, güle güle giy.
Allah kolaylık versin.
Bu da güzelmiş.
Sığarsın sığar, olmadı onu düşünerek yemezsin
evet yaaa sabah eşim soruyor pantolonu
olmadı ama 2 hafta sonra girecem içine diyorum
hadi giremezsen fakir fukarayamı dağıtcaz diyor
ama girecem yanii
şimdide günaydın canım
günaydın güzel hatunlar
nasılsınız bakalım
ben bugün düne göre -400düm çizelgeme görede -200
sevindirik oldum mutluyum
öğlene semizotu salatası getirdim
akşamada kabak kavurması var
sebze günü yapıciiim bugün
akşam salata yesem daha iyi ama doymuyorum sonra hemen acıkıyorum :26:
Günaydııınnnnn,güzel,çıtır,fit,mikkemelll hatunlaaarrrrrrrrr
İşlemem gereken onca evrak varkene vallahi gittim geçmişi okudum da geldim
Hande hamiş olmuş
Ababababababab yeni ciciler almış,güle güle giysin( elim bi gidiyo o iki harfe freni çekemiyorum uzuyor abababababababab diye )
buda cok güzel bayildim blus agüzel kombin yapiyon betülüm
betül senin boyunda var tatlim olur bence hemde güzel olur175 din herhalde canim sen dimi
çok güzel betülcüm bence sana ne giysn yakışır
abababa cicilerini güle güle giy canım..
ama foto isteriz...
helloo
belimm
karnimm
moralim
sizden ne haber
güle güle kullan canim
cok seviyorum pantolon etekleri
ah bi gitsem türkiyeye birde zayif olsam varyaaa
buda güzel canim
ayrica kiskanmadim seni
ne kadan sefkatli ve sicaksin sana anne diyebilirmiyimBak bak uyanıga bak olmas oyle sey... kis kis canavar kis kis yalaah canavar yalah bak bu kısmı sevdim devam içinden tekrarla bunu
Neren yaşlı canım insan hayatının tadını 30dan sonra alırmıs senın daha 9 yıl olmus anca yolun basındasın deme oyle kendıne
ay saol canım inşallaah yarın daha cok olur eksiler
İyi be içmessen içmee hahahahal sana naz çekicek insan
sana öyle geliyodur bence
kuboo sarısın gördüm seni muhabbete bekleriz üyeliğin acıldıgında
aferin çırak 2 numara böle olacan yaseminde örnek alsın böle gözetliyecenizher yeri ki sanatçılar dadanmasın gene topiğe(3 üye ve 7 ziyaretçi) biri bizi gözetliyor
ay ben gene bu kaa güneşten sonra kapalı havalrıözledimkapalı havalar benimde moralimi bozar canımiyi olduğuna sevindim inşallah istediğin gibi eksi çıkarsın,ben artı bile çıkabilirim:18:
saol suzim sende çok dikkatli hatunsun bana güzel çırak buldunilk geldiginde anladim senin hande gibi dikkatli oldugunu senden iyi cikar olurdun aslinda
menün olmamis kuzum günaydinbirde bu hafta bildirimde bulunursan zaten liste alti olacaksin listeye bidahaki bildirimde giriyorsun yap bence
dün burda yagmur yagdi simsek cakti bugün yine sogukniye kuzum artik ne yediginide yazmiyorsun herhalde tatlim :26:
evet havalardan sanırımbende bahar aylarında sersem gibi olurumGeçmiş olsun Suziim, dikkat et kendine. Bende de yorgunluk var fena halde, sabahları hiç uykumu alamamışım gibi kalkıyorum yataktan, havalardan diyorum ben de, mayıştık kaldık. Neyse hayırlısı olsun inşallah.
hep bahane hep bahanekacamak yapsan bile yaz tatlim bende yazcam diyorum sonra unuttuyorum ama kacamaklari cogunlukla yaziyorum ki utanayimda bidaha yapmim diyespor yapamiyorum ne bileyim eve geleyim diyene kadar saat kac oluyor biraz benim oglanlan ilgileniyorum sonra aksam olmus oluyor bile sabahlari erken kalkip biraz mekik ceksem sabahlarida bi miymiylik üzerimde oluyor
havalar düzelseydin gecen sene oglumla kaydirakdan kaymisdim aksamlari
ay ne güzel yazmışın insan düğün bayram düşündükçe stres oluyoriyice:18::18:günaydın kuzular nasılsınız bakalım bugün
sağlıklı beslenme nasıl gidiyor diakkat ediyormusunuz yediklerinize
cıs mıs yok bak ona göre cumaya son 2 gün
sporda yapıyorsunuz boş durmak yok önümüzde ramazan var bayram var düğünlerimiz var
pörtlek pörtlek yağlarımızla çıkmayalım ortalığa
asılın küreklere bakalım sıkalım dişimizi
yolumuza devam edelim
o gevrekleri bende sevmiom afedersiniz kendimi inek gibi hissediom öle şekil yok görsel yok yemek önce gözüme hitap edecekGeçmiş olsun canım dikkat et kendine... 2 gün dikkat edersin suzicim nolcakki hadi gayret seni listede baslarda görelim bu hafta
Canım beni yanlıs anlama ama sadece kellogs yemekle hiç birşey olmuyor aksine kilo alırsın bende cok denedim o yontemlerı sabah mısır gevregı yerdım bı daha aklıma ne gelırse onu yerdim sanırdım kı kılo verıcem ama bak sonuc hala kılo vermeye calısıyorum :26::26::26:
Bence sen sabah kahvaltını güzel yap öglen et yada sebze yemegını salata yada yogurt eslıgınde aksamda et yememeye özen göster bide menulerını azcık azalt bak nasıl fark olucak ben öyle buldum yani kolayını
olsun bu hafta artı haftaya eksı cıkarsın moral bozmak yokk
çocuklar gördü bikere onlara yedirirken bi baktım ağzıma giriwermiş :44::44:ayne güldüm cok yasa emı nasıl girivermiş o oyle agzına acaba neyse atlat su özel günüde toparlarsın o günlerde iplerin ucu kacabılıyo bayaa
anaa kız sen nerde yaşıyonöle yer değişiek biz bayılcaz burda sıcaktan bazen çantamda buzmu taşıcam diomfadimemmm soğukki ne soğuk,işyerinde ocağı takmadan oturamıyoz,evde halen yorgan örtüyoz hırka kazakla dolanıyoz evde,
menün
sabah çok güzel
öğlen pilavı iki kaşık ye,yada yeme:26:
akşam iyiymiş
bende yürüyemedim ne zamandır,totoları kaldırmanın vakti geldi galiba
Bi Sen biliyon geldiğimden beri benim kıymetimi Suzicim saolasın
yazdım bi kenara
sanada kızdım ama bilmiom nieay insallah mervecim sagol kuzumilk 3 e girsem bari :86:
menün iyidin fadimecim :44:kacak kucaklarmi oldu
ev is cocuk bazen cok geliyor insana gercekdenbak iyi fikir erken kalkabilirsem bende evin etrafinda döneyim bari yarin yarin sana sorarim ama ona göre
canim lafimi olurcok hosuma gittin mervecim hemen kaynasdin yazilanlari okuyorsun yazan oldumu cevap veriyorsun birsey dedikmi tamam deyip uyguluyorsun örnek topikcisin
öyle canim bende yine yazcam menülerimi düzgün olsada olmazada
ah ah çok güzel şeylervar aslında hele geçen takım topikleriniokudumdakurallara dondumkaldım biz burda resmen çiftlikte gibiyiz bizde obnlarda olankuralların yarısı olsa sinir olmayacazpüsküttün actigi bitane daha topik var orasida hosuma gitti kizlar bi göz attin derimyediklerimizi spor olarak hesaplarsak sürekli spor yapmak zorunda kalcaz :18:
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
kız benolsam inadına 2-3 tanedaha saat alır kurarımdışardan ben işe gidiyosam oda uyanacaka fedakarlık yapacakdeniycem uyguma düsgünüm de birazdün benimkiyle girdik zaten birbirimize
ben niye 10 tane saat kuruyormussum onlarida ayaga kaldiriyormussum uyanabilsem kurarmiyim
sonra kalkiyorum hemen bi kahve yapiyom bi 10-15 dakika öyle uyusuk uyusuk kahvemi icim oturuyorumsonra kendim hazirlaniyorum :101: sonra oglani kaldiriyorum falan filan iste rutin bu bende ama bi yarim saat daha önce kalksam kahvaltiyi zaten isyerinde yapiyorum bi yürüsem fena olmaz dimi
asagimdaki ev bos temizlemeye geldiler sesleri geliyor ve sanki tükce konusuyorlar :26:
ay iyi hayirli bir komsu arkadas gelse banaAllahim insallahhhhhhhhh
slm kızlar nasılsınız
suzım napıyon tatlım
slm kızlar nasılsınız
suzım napıyon tatlım
geldi yine tohtur hanim söyle 9 ay gelmiyeydi sonra bir ingaaa ynan geleydi eyiydisağol canım benim
sığmazsam zaten aç bırakırım kendimi
girersin girersin..
dikkat etmedik diye şiştik biz biraz dikkat etsek gider onlar
günaydın tatlım
cuma öncesi hazırlıklar
teşekkür ederim canım
sağol canım
ay yok kız 175 filan değilim ben :26: 168 benim boyum..
topuklu giyince öyle olurum ama
yakışır inşallah canım çok sağol
sağol canım gelsin de düzgün bi şekilde kombinleyip eklerim
ay canım sen de mi regli oldun
benim de belim hala ağrıyor..
geçmiş olsun :26:
ama bu kadar çaktırma bizi kıskanmadığını
sağol canım benim.. gel sen de sana da alalım
ne kadan sefkatli ve sicaksin sana anne diyebilirmiyim
gelıyo cnm sımdı geldıkiz daha bitmedimi isler :26:
aaaaaaaaaaduyonmu bacim
alo alo deneme 1 2 alooo
hosbulduk tatlımİnşallah canım allah hayırlı ınsanlarla karsılastırsın hepicimmiiiziii
Hoşgeldin gurbet
bende aynı cnm ya ev toplamaya calısıyom 1 hafta önce grıptım gecmıstı bu hafta yıne oldum nası oldu anlamadım dısarı desen hep yagmurlu içim karadı vallasağol canım
regli ağrıları dışında iyiyim sanırım
sen nasılsın napıyosun??
amiiiiiinnnnİnşallah canım allah hayırlı ınsanlarla karsılastırsın hepicimmiiiziii
Hoşgeldin gurbet
Olabülüüüüüüüüüü yavrum ama seni sanatsal yapabülürüm ben yeniyim hahahaha
hiihh yavum geldimi o zaman basliyorumgelıyo cnm sımdı geldı
hosbulduk tatlım
bende aynı cnm ya ev toplamaya calısıyom 1 hafta önce grıptım gecmıstı bu hafta yıne oldum nası oldu anlamadım dısarı desen hep yagmurlu içim karadı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?