he kız durdum yerde kök salıyomabla
ne bilimbacım ben öle die biliyomkız görüşmeyeli yaşınmı büyüdü
benim esimde benden 7yas buyuk
dövecem senın kocısıını şimdi sana bagısladımacilll
gene görüşemedik gurbet çiş bekleyebilirim ama kociş kapıda beklemez öptüm kızlar
sarılak
kızlar otur otur tötüm agrıdı ben kacıyom yarın tartı gunu aman az yıyın
göğüs normal
kollar pehlivan
2 sene önceki pant. oluyor göğneklerin kolları olmuyor
bütün kiloyu kollaramı aldım ben acep:44:
Ara öğün olayını kimi öneriyo kimi önermiyo o konuda bende çok aradayım aslında ama alısmısım cok acıkıyorum ara olmadan da :18::18::18:
güzel bilgiymiş tatlım
ben bekarken böyle beslenirdim öğlen yedikden sonra
akşam pek bişey yemzdim
oyüzden inceydim herhal
şimdi koca boğaz durmuyorrrr
yakında kociş evi ye eviiiiii dicekkkk korkuyommmmm
merhaba çıtırlarrrr
bi kaç saat önce geldim, geçmişe gittim, bana hoşgeldin diyen saran tüm arkadaşlarıma kocaman bir tşekkür mesajı atiiim dedim ama log out olunca yazdıklarımın hepsi uçtu
yarın ben de bildirim yapıcaaamm holeyyy ilk hafta çömezz sonra sizlerden biri olucam yeniden
dünden beri aklımda bu topik ve zayıflama var, hırslanıyorum yavaş yavaş
dün akşam tok karnına 78.5 tartılmıştım, oyüzden başlangıç kilomu 78 olarak alıcam hedefim de 58 kilo bayaa bi yolum var hadi bakalm
20 kilo verebilcek miyim çok merak ediyorum
şu ana kadar yediklerimi yazıyım bari, öğlen 1de kalktm o yzden bu haftalık düzenim bozuldu biraz, izindeym pazartesiden itibaren sabah 6bucukta çakı giibi kalkmalarıma devam ediciim :)
kalkınca
1 bardak soğuk su ( ılık içemiyorum ne yazıkki, yaz kış böyle :) )
2 tane gün kurusu
kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği
2 minik küp kaşar
1 domates
3 tane zeytin
biraz da ekmeğimi hakiki zyagna bandım hazmı kolaylaştırsın diye
ara öğün
1 dilim taze ananas
--------
akşam yemeğini saat 8 gibi yeriz ne varsa yerim az az yatmam gece 3ü bulcak o zmna kadar da bi ara ögün daaha yaparım meyve fln, önümüzde ki haftadan itibaren düzene girerim söz
merhaba kızlar bende bu gruba katılabilir miyim siteye yeni üye oldum yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum
77 kiloyum
boyum 154 cm
çalııyorum
4 yaşında bi kızım var
kıııızzzz sus bakıım 61 kıloymuşunnn cak cak cak edıon ordan o kıloylannsenınkı çalışmasın varsın.. yalnız benım dıyetısyenımın makınası metabolızmamın bır bırım daha hızlandıgını yazmıştı.. mesela tıroıt olanların neden çalışmıyor o zaman ya da çalışıyor?? keşkem tıp mı okusaydım nee
kız sen 22 din ya sandım
ne biçim insanlar var ben anlamıyorum
hiç saygı kalmamış çalışıyosun diye hizmetçisin sanki
kadının biri bugün 2.5 kglık sıvı sabun almış tam kasaya gidiyo düşürdü kapağı açıldı su gibi akıyo sabun hiç hani kaldırım dökülmesin yok bakıyo mal mal ben koştum kaldırdım hemen gittim kovala bez aldım elimle topluyom sabunu avuç avuç sildim ettim ne bi özür dileme ne bi kusura bakma hiç bişey yok bi de diyo ayy aynısından da kalmamış başka aldım artık die anlamıyorum yemin ederim bu insanları
yarın tartıda kaç göreceğimi çok merak ediyorum
dışarı çıktık kociş dondurma alayım dedide hayır dedim
şaştım kendime, tatlı bişey olsunda ne olursa
ama yarını hatrına işte
yarın cozuturum artık
menümü yazayım
iyi sankiiii
yazınca daha iyi görcem gerçiii :44:
sabah
2 dilim kepek ekmeğiyle beyaz peynirli tost
domates, salatalık
öğlen
semizoto salatası(semizotu, domates, salatalık)
1 paket ayran
ara
1 elma
yeşilçay
ara
5 çilek
türk kahvesi
akşam
6 yemek kaşığı kabak kavurma
2 yemek kaşığı ev yapımı sucukla yumurta
salata
1 dilim kepekli ekmek
ayy akşam çok olmuş yazınca farkettim
kocişe sucuklu yumurta yaptım tadımlık yiyeyim dedim sonunu bana bıraktı çöpe gitmesin diye yedim bende
çokmu fena :26:
kızlar 5 aylık bebeğim var benim emziriyorum fakat kilo vermem gereken yerde kilo alıyorum 78 kilo oldum çok sinirlerim bozuluyo. geçen hafta karatay diyeti yapayım dedim sütüm azaldı tatlı yemeyince napıcağımı şaştım pöfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?