- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
ay acep bendedemi pko var:18::18::18:
hep hande yüzünden bacimnapıyonuz canlarım kım kımle sevısıyo kım kımı opu yanlıs topiğemı gırdım yoksa
ay kafasina vuruda söylüyoSen ben yokken firsat bilip sevisiyon ben sana birsey dedimmi sende onun kafasin vur :)))
suinin msjı
pantolon ölçüt değil bence
çünkü benim 38 beden 2 pantolonum var biri güzel oluyor birinin beli kapanmıyor
diğer tarafta aynı şekilde 40 beden 2 pantolonum var birisi oluyor bol bile geliyor diğeri kapanmıyor
ama senin kilona göre 40 beden olması lazım gibi geliyor
ya çok spor yaptın incesin yada kilon üst bölgede göğüste kolda
benim kilolar daha çok göbek ve kalçada
öğlen yokmu şekerimmerhaba çıtırlarrrr
bi kaç saat önce geldim, geçmişe gittim, bana hoşgeldin diyen saran tüm arkadaşlarıma kocaman bir tşekkür mesajı atiiim dedim ama log out olunca yazdıklarımın hepsi uçtu
yarın ben de bildirim yapıcaaamm holeyyy ilk hafta çömezz sonra sizlerden biri olucam yeniden
dünden beri aklımda bu topik ve zayıflama var, hırslanıyorum yavaş yavaş
dün akşam tok karnına 78.5 tartılmıştım, oyüzden başlangıç kilomu 78 olarak alıcam hedefim de 58 kilo bayaa bi yolum var hadi bakalm
20 kilo verebilcek miyim çok merak ediyorum
şu ana kadar yediklerimi yazıyım bari, öğlen 1de kalktm o yzden bu haftalık düzenim bozuldu biraz, izindeym pazartesiden itibaren sabah 6bucukta çakı giibi kalkmalarıma devam ediciim :)
kalkınca
1 bardak soğuk su ( ılık içemiyorum ne yazıkki, yaz kış böyle :) )
2 tane gün kurusu
kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği
2 minik küp kaşar
1 domates
3 tane zeytin
biraz da ekmeğimi hakiki zyagna bandım hazmı kolaylaştırsın diye
ara öğün
1 dilim taze ananas
--------
akşam yemeğini saat 8 gibi yeriz ne varsa yerim az az yatmam gece 3ü bulcak o zmna kadar da bi ara ögün daaha yaparım meyve fln, önümüzde ki haftadan itibaren düzene girerim söz
hoşgeldin tabisi gelmerhaba kızlar bende bu gruba katılabilir miyim siteye yeni üye oldum yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum
77 kiloyum
boyum 154 cm
çalııyorum
4 yaşında bi kızım var
markayıda sewmion zatigel
ne olursan gel
yinede gel
sende gel
odagelsin
bütün dopiçler
hoşgeldin
şu yandaki deterjan reklamına siniroldum alttaki anne kız eltime benziyor
gıı ondan sanat hayatımızda istikrarı yakalayamıyok heral adam hep klişe yiyor
ay ne bülümşimdik tediginimya her türlü hastalık olabülür bendecanım eğer regl dönemlerin 28 günü sürekli aşıyorsa ( benim 40 günde bir oldumu şükrediyorum )
ergenlik döneminden daha çok sivilcen varsa ( benim ergenlikte hiç yoktu su anda yüzümde yaklaşık 15 tne yara şeklinde sivilce var )
vücudunda kıllanma arttıysa ( çene bölgemde siyah siyah kıllar çıkmaya başlamıştı )
son 1 senede aşırı kilo artışı varsa ( bende maşallahı var )
doktora git. doktor da ultrasanda minik tesbih tanesi gibi kistler görüyosa kesin teşhisi koyar ki bana resmini bile çekip verdi..
dogum kontrol hapı yazdı ama ben kulanmıyorum çünkü bekarım boş yere hormon girmesin vücuduma dedim, sanat icra etsem neyse derdim
he aynen kopyalıyomhep hande yüzünden bacim
ay kafasina vuruda söylüyo
göğüs normal
kollar pehlivan
2 sene önceki pant. oluyor göğneklerin kolları olmuyor
bütün kiloyu kollaramı aldım ben acep:44:
öğlen yokmu şekerim
bu arada çok güzel bi yüzün varbende beğendim
hoşgeldin tabisi gel
markayıda sewmion zati
ne dalga geçtin kızla yahu allah senin diline düşürmesin bacım
kıııızzzz sus bakıım 61 kıloymuşunnn cak cak cak edıon ordan o kıloylannmetabolizmanın belli bir hızı var zaten. karaciğer belli bi süre alınan besinleri işlemekle uğraşıyor. daha depoları yıkmaya izin vermeden biz sürekli yeni besinler yolladıkça bi de onlarla uğraşıyor. asıl işlevine bir türlü geçemiyor. boş bırakmıyoruz ki ağzımızı. günün belli bir bölümünde 12-16 saat aç kalmak gerektiğinden bahsediyorlar. akşam yemeği ile sabah arası gibi. acıkmadığımız sürece ara öğüne filan gerek yok yani. bu sıralarda sıvı alımı yeterli oluyor. uzun süre aç kalmak insülin direnci gibi sorunlar ortaya çıkmasını da engelliyor. yeni araştırmalar bunlar. ben okumuştum geçen gün hocam sunumunu yaptı ve doğruluğuna daha çok inandım. kendi nacizane inancım
hiiçç kafası çalışmıo kı eltılerınn saftırıklerr..ne yazmışsınız be kızlar ne yazmışsınız
bi girdim çıkmadadım beynim döndü hee:111:
hoşgeldin
yataydın de tam öğreneydik ya kız nasıl beklicez şimdi bi hafta
korkma canım hayırlısı neyse o olsun
kız handeyi merak ettim gece girmiom ben normalde
iyidirler sağolsunlar
bu arada ben pant.38 giyiyorum boyum 163 falan:44:
sen o kiloyla nası 40 giyiyosun bacım?
tantuni baklava kola nettin gülüm sen?
pilav gazoz
geçmiş olsun balım bende bekliyorum gelmiyor:26:
malesef canım yapçak bişey yok evli olunca öle ..tek başına yenmiyo yemek eşim sevmez öle. bende mecbur çorba salatada olsa onla beraber yiyorum
hiç kıskanmadımki
yorma kendini fazla bacım malumtatlıya mı aşeriyon sen ne demişler
ye tatlıyı doğur atlıyı
bizimde nişan vardı cumartesi elbisemi ascaktı kayınvalidem elinde görünce anne senin elbisenmi o dedi salak yaa duymamazlıktan geldim dantelli siyah kısa elbise giycek çünkü kadın
ah yasemen nettin sen
ohanyaa, yalnış topik mı nee..kıslar hepinizin üzerine çikolata döküp yerim:120:
ahhh benım iyi nıyetlı arkadaşım canım.. gıtsın tabı de.. ben dıyetısyene başladıgımda ayyyy ben o parayla lıposakşın yaptırırdım demıceksin, veremezsın nasıl vercen demıceksın, oha şişmişsin demıceksın, diyet yapılmaz emzırırken ben verıom bak deyıp de hala aynı kıloda kalınca tükürdüğünü yalayıp dıyetısyene gıtmıceksın.. sen degıl o yanı..ay yapiyo yapiyo o merak etme amca var felan demiyo sali veriyo
birsey degil canim
kacamakmi :26:
ay suzim ben lazimlik almayi düsünüyom
hayranlarimiz icin yapmalisin suzim
vallahi bennimde kaliyo bazen isler hep sizin yüzünüzden
iyide ihtiyaci varsa gitsin diyetisyene :26: vermek isteyen herkes versin kilolarini insallahh
sagol canimgelse bi dert gelmese bi dert iste
onun anasının nazarı degıyor kocamla ilişkimize onların yanında küs numarası yapıozziçime doğmuş herhal kuzum
ne bilem ölesine attım tuttumukine
heheheheh kel kocişşşş
benim eskiden çıktığım biri vardı oda keldiayyy pist kafalıydı
ayyy bu eltiler hep kıskanırlar kuzum yaaa
boşver oku üfle herbiyerini
bide nazara gelirsin gözüyle deler seni yıvrımmmm
güzel bilgiymiş tatlım
ben bekarken böyle beslenirdim öğlen yedikden sonra
akşam pek bişey yemzdim
oyüzden inceydim herhal
şimdi koca boğaz durmuyorrrr
yakında kociş evi ye eviiiiii dicekkkk korkuyommmmm
önce bendenmi başlıcannnnn:18:
yoksa yoksaaaaaaaa
akşam gel yıvrımmmmm adeleli kollarimaaaaaaaaa
bi sussss ulaeyyynnnnn bi sussssssssssssssssss motorda su kaynatmadımı halennnnnn
bı eltı dedım herkes eltıye taktıııgel
ne olursan gel
yinede gel
sende gel
odagelsin
bütün dopiçler
hoşgeldin
şu yandaki deterjan reklamına siniroldum alttaki anne kız eltime benziyor
off millettin aklına uydumbeyazları 70 e attım dantelleri lastikleri bozulmuş çamaşırlarımın sinir oldum bide 90 a atsam nolcek bilmem
kıııızzzz sus bakıım 61 kıloymuşunnn cak cak cak edıon ordan o kıloylannsenınkı çalışmasın varsın.. yalnız benım dıyetısyenımın makınası metabolızmamın bır bırım daha hızlandıgını yazmıştı.. mesela tıroıt olanların neden çalışmıyor o zaman ya da çalışıyor?? keşkem tıp mı okusaydım nee
hiiçç kafası çalışmıo kı eltılerınn saftırıklerr..
ohanyaa, yalnış topik mı nee..
ahhh benım iyi nıyetlı arkadaşım canım.. gıtsın tabı de.. ben dıyetısyene başladıgımda ayyyy ben o parayla lıposakşın yaptırırdım demıceksin, veremezsın nasıl vercen demıceksın, oha şişmişsin demıceksın, diyet yapılmaz emzırırken ben verıom bak deyıp de hala aynı kıloda kalınca tükürdüğünü yalayıp dıyetısyene gıtmıceksın.. sen degıl o yanı..
onun anasının nazarı degıyor kocamla ilişkimize onların yanında küs numarası yapıozz
bı eltı dedım herkes eltıye taktııı
bacım hayatta şunu öğrendim; ben bızzat kendımden başkasına guvenme
yarının cuma oldgunu unutup öküz gıbı yemişimçok yoruldum okulda ondan olduu
hmmm anladim yani büyük konusmiyacaksinkıııızzzz sus bakıım 61 kıloymuşunnn cak cak cak edıon ordan o kıloylannsenınkı çalışmasın varsın.. yalnız benım dıyetısyenımın makınası metabolızmamın bır bırım daha hızlandıgını yazmıştı.. mesela tıroıt olanların neden çalışmıyor o zaman ya da çalışıyor?? keşkem tıp mı okusaydım nee
hiiçç kafası çalışmıo kı eltılerınn saftırıklerr..
ohanyaa, yalnış topik mı nee..
ahhh benım iyi nıyetlı arkadaşım canım.. gıtsın tabı de.. ben dıyetısyene başladıgımda ayyyy ben o parayla lıposakşın yaptırırdım demıceksin, veremezsın nasıl vercen demıceksın, oha şişmişsin demıceksın, diyet yapılmaz emzırırken ben verıom bak deyıp de hala aynı kıloda kalınca tükürdüğünü yalayıp dıyetısyene gıtmıceksın.. sen degıl o yanı..
onun anasının nazarı degıyor kocamla ilişkimize onların yanında küs numarası yapıozz
bı eltı dedım herkes eltıye taktııı
bacım hayatta şunu öğrendim; ben bızzat kendımden başkasına guvenme
vallahi bende habire yedim bugüniyi akşamlar canlar..yarın sabaha hazırmısınız..walla ben kendime güwenmiyorum..2 paket katkat 1 paket krispi yedim..hemideeee az önce..:18::18:
aynen öle ne güzel 60 ta yıkıyordum 10 derece bu kaa farkettiyse heral 30 derece fark olsa donsuz kalacaktım
kizlar aksam yemegimi yedim geldim tarhana corbasi ve salata
esim zaten ot yiyosun kalan salatayida yediyo
kizimda basarmistim bundada basaricam fazla kilolardan kurtulcam
işallah canımkizlar aksam yemegimi yedim geldim tarhana corbasi ve salata
esim zaten ot yiyosun kalan salatayida yediyo
kizimda basarmistim bundada basaricam fazla kilolardan kurtulcam
ayy makınanada da 70 gormedım bn hıc son model herhal senınkı.. ben sıemensın enucuzunu alıydım.
cümleten hayirli aksamlar kilaarr
kızzz gurbet cadısıı zayıfladın tabe gittin başka topiklere takılıyon şimdik
okuyom ben
senin için çişimi bilem tutmuştum bundan sonram ballı için tutacam suzi için tutacam sevenlerim için tutacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?