70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay acep bendedemi pko var:18::18::18:

canım eğer regl dönemlerin 28 günü sürekli aşıyorsa ( benim 40 günde bir oldumu şükrediyorum )
ergenlik döneminden daha çok sivilcen varsa ( benim ergenlikte hiç yoktu su anda yüzümde yaklaşık 15 tne yara şeklinde sivilce var )
vücudunda kıllanma arttıysa ( çene bölgemde siyah siyah kıllar çıkmaya başlamıştı )
son 1 senede aşırı kilo artışı varsa ( bende maşallahı var )

doktora git. doktor da ultrasanda minik tesbih tanesi gibi kistler görüyosa kesin teşhisi koyar ki bana resmini bile çekip verdi..

dogum kontrol hapı yazdı ama ben kulanmıyorum çünkü bekarım boş yere hormon girmesin vücuduma dedim, sanat icra etsem neyse derdim

göğüs normal
kollar pehlivan
2 sene önceki pant. oluyor göğneklerin kolları olmuyor
bütün kiloyu kollaramı aldım ben acep:44:
öğlen yokmu şekerim
bu arada çok güzel bi yüzün var bende beğendim
merhaba kızlar bende bu gruba katılabilir miyim siteye yeni üye oldum yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum
77 kiloyum
boyum 154 cm
çalııyorum
4 yaşında bi kızım var
hoşgeldin tabisi gel
gel
ne olursan gel
yinede gel
sende gel
odagelsin
bütün dopiçler
hoşgeldin

şu yandaki deterjan reklamına siniroldum alttaki anne kız eltime benziyor
markayıda sewmion zati
gıı ondan sanat hayatımızda istikrarı yakalayamıyok heral adam hep klişe yiyor

ne dalga geçtin kızla yahu allah senin diline düşürmesin bacım

ay ne bülümşimdik tediginimya her türlü hastalık olabülür bende
hep hande yüzünden bacim

ay kafasina vuruda söylüyo
he aynen kopyalıyom

evet şu çeneme vuracam her şey takılıyor işte
he o marka yüzünden kaç ay neler çektim.mor ve lekeli çamaşırlar giydik hep

gurbeeeetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
kız biaçtım bir resim
ahaa dedim gurbet sonunda kendini koymuş
ama hüsrana uğradım

kıııızzzz sus bakıım 61 kıloymuşunnn cak cak cak edıon ordan o kıloylann senınkı çalışmasın varsın.. yalnız benım dıyetısyenımın makınası metabolızmamın bır bırım daha hızlandıgını yazmıştı.. mesela tıroıt olanların neden çalışmıyor o zaman ya da çalışıyor?? keşkem tıp mı okusaydım nee
hiiçç kafası çalışmıo kı eltılerınn saftırıklerr..
kıslar hepinizin üzerine çikolata döküp yerim :120:
ohanyaa, yalnış topik mı nee..
ahhh benım iyi nıyetlı arkadaşım canım.. gıtsın tabı de.. ben dıyetısyene başladıgımda ayyyy ben o parayla lıposakşın yaptırırdım demıceksin, veremezsın nasıl vercen demıceksın, oha şişmişsin demıceksın, diyet yapılmaz emzırırken ben verıom bak deyıp de hala aynı kıloda kalınca tükürdüğünü yalayıp dıyetısyene gıtmıceksın.. sen degıl o yanı..
onun anasının nazarı degıyor kocamla ilişkimize onların yanında küs numarası yapıozz
gel
ne olursan gel
yinede gel
sende gel
odagelsin
bütün dopiçler
hoşgeldin

şu yandaki deterjan reklamına siniroldum alttaki anne kız eltime benziyor
bı eltı dedım herkes eltıye taktııı
off millettin aklına uydumbeyazları 70 e attım dantelleri lastikleri bozulmuş çamaşırlarımın sinir oldum bide 90 a atsam nolcek bilmem

bacım hayatta şunu öğrendim; ben bızzat kendımden başkasına guvenme

iyi akşamlar canlar..yarın sabaha hazırmısınız..walla ben kendime güwenmiyorum..2 paket katkat 1 paket krispi yedim..hemideeee az önce..:18::18:

aynen öle ne güzel 60 ta yıkıyordum 10 derece bu kaa farkettiyse heral 30 derece fark olsa donsuz kalacaktım

kızzz gurbet cadısıı zayıfladın tabe gittin başka topiklere takılıyon şimdik
okuyom ben
senin için çişimi bilem tutmuştum bundan sonram ballı için tutacam suzi için tutacam sevenlerim için tutacam

hmmm anladim yani büyük konusmiyacaksin

iyi akşamlar canlar..yarın sabaha hazırmısınız..walla ben kendime güwenmiyorum..2 paket katkat 1 paket krispi yedim..hemideeee az önce..:18::18:
vallahi bende habire yedim bugün

kizlar aksam yemegimi yedim geldim tarhana corbasi ve salata
esim zaten ot yiyosun kalan salatayida yediyo
kizimda basarmistim bundada basaricam fazla kilolardan kurtulcam

kizlar aksam yemegimi yedim geldim tarhana corbasi ve salata
esim zaten ot yiyosun kalan salatayida yediyo
kizimda basarmistim bundada basaricam fazla kilolardan kurtulcam
işallah canım
ayy makınanada da 70 gormedım bn hıc son model herhal senınkı.. ben sıemensın enucuzunu alıydım.

ehem öhümm kek kük şey 1500 liraya almıştık gri 8 kilo led ekranlı koysan seni bilem yıkar vallah herşeye ayrı program var
kafası kızdımı haşlıyor vallah

anam tv de şalvar davası var millet kocasına sanat cezası verior

bıyere gıtmedım cıcım nerde takılıcam burda kımse yoktu bı göz kaydırdım etrafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…