70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oturup yemediğim herşeyi yiyesim var şu an
walla benimde bişey demeye yüzüm yok yiyip duruyorum bacım bu nedir anlamadım..
Maşallah ne güzel vermişsin bu hafta bende 1.7 vermişim haftaya da böyle olsa güzel olacak
inşallah inşallah canım..
gunaydinlarrr

bu hafta çoğunluk tırt benim gibi

başlangıç 82
geçen hafta 79.600
bu hafta 79.500
giden 0.100
toplam giden 2.500

rezaletteyim haftaya hepimiz için daha güzel olur ins
100 gr 100grdır..tebrikler
ahh suzim küsmedin dimi bana..ben görmedim yazdığını..herkese alıntı yazmak istiyorum.ama iş başından kalkamıyorum..benim koca öğlenede geliyor..öğlenede yemek yapıyorum falan derken bazen okuyup geçiyorum içim gidiyor ama yazamıyorum başına oturdum mu?kalıyorum.bugün eşim istanbula gitti oyüzden oturdum..iş çok ama bugün şöyle el atayım dedim topiğe we lafı yine uzattımda uzattım..ben hiç cwp wermezmiyim sana canımın içi..beni mazur görün 1buçuk we 3 yaşında 2 çocukla çok zorlanıyorum kuzum..cwp weremediğim için özür dilerim artı herkesten..
yani evet canım
bez bağlasammı gece, uykusundan kaldırsammı( gece yapmıyor alıştırmayayım diyorum gece kaldırmaya)

31 aylık 2,5 işte canım

[/COLOR][/FONT][/B]
sakın gece kaldırmaya alıştırma canım..ona alışır we hep geceleri kalmak ister..ben gece bez bağlamıyordum ama arada bağlıyorum.yapmıyor ama yapar belki diye..ama sakın alıştırma..2buçuk yaş daha yeni çiş zamanı...yawaş yawaş alışacak canım.çok zor bi dönem Allah kolaylık wersin sabır gerek..benim oğlum 3 yaşında öğrendi..

selam güzel hatunlar :)

az sonra çıkmam lazım ama hızlıca geçmişe bakayım dedim olmadı o mikrodalga kekin tarifini görünce nutkum tutuldu..ellerine sağlık umaycım :) ordaki tarifler senin mi? süperler...abababa sanırım hasta geçmiş olsun..tez zamanda iyileş inşallah..sonra cok güzel kilo veren hatunlar gördüm...maşallahh...devamı hep gelsin inşallah...bu hafta regl haftam benden bi halt olmadı yani bu hafta..moralimi bozmuyor devam diyorum...:)

başlangıç;82.7
gecen hafta;69,3
bu hafta;68,6
giden:700
hedef;62 (zor bi 7 kilo var önümde be )

aa bu arada hande bebek mi geliyor bakındım ama göremedim...geliyorsada hayırlı,uğurlu gelsin inşallah...

Son düzenleme:

canım gecmıs olsun, az once gördüm hastaymışsın.. bolcaa ılık bitki çayı iç dicem terziye komık olcak

minecim sen de hastaymışsın bahardan sana da gecmıs olaa.. ohh be gecmmıse gıdebıldım en sonunda..

bi neskafe bı halley olayımı çözcek gibi.. hazır uyumuşken..

Diyetisyenin duymasın canım

regli gecikti ama bugün başlıcak gibi ondanmıdırrki acep:44:

tebrikler canım o kaa çikoya rağmen süper vermişin

Evet regldendir bende ilk 2 gun 71.8e dustum sonra reglim geldi durdu 71.7 cıktım dun ve bu sabahta

Yapma bak hem pişman olursun hemde o fazlalık yapışır ustune yıne aynı basa donersın 1 2 gun sabret gıdıcek o

gunaydinlarrr

başlangıç 82
geçen hafta 79.600
bu hafta 79.500
giden 0.100
toplam giden 2.500

Olsun en azından gelmemiş nolcak bak suziye +500 almış bide liste başı olacaktı

ah bu regl yokmu şişiriyo bizi balon gibi

Bakıyo valla aman olmasın zaten tam kalori deposu çikosuz günü gecmıyo bıde ısrarcı ye bişi olmaz ye bişi olmaz ama artık koydum tavrımı ben ıstersem alırım sen ısrar etme zor durumda kalıyorum bende dedim

başım çok agrıyorrrr npayımm

Valla evlendikten sonra kilo alınır dikkat etmessen canım ben evlenirken 65tim şimdi bak ne oldum

Evet katılıyorum tatlı yiyip kendine zarar verme bosuna

nasıl olsa evlenmeye çok var tadını çıkarayım şimdilik zayıf olmanın

canım yaa
sen her 6'ları gördüğünde böyle yapıyon tekrar çıkıyon
artık bi devam etsen de kalıcı olsan
bu hafta regli haftan hadi tamam
bundan sonra 3 hafta bari dikkat et 67-68'lere inersn zaten

avatarina da bayildim bu arada cok tatli cikmis betülüm

herkesi öpüyon bi beni böyle öpmedin hic

ben de tam bunu düşünmüştüm sen yazmışsın
ballı beni de hiç böyle öpmedi

gecmıs olsun seker havalardn herkes hasta bıde ben bıgun grıp oluyom gecıyo hemen haftaya yıne oluyom bende göz alerjısı cıktı omu yapıyokı

havalar çok değişiyor canım ya ben de ne ara hasta oldum anlamadım
bi sıcak bi soğuk şaşırdık tabii

Son düzenleme:
süpersin gııııııııııı....
bide olmuyor diyordun..
olsa kaç verecektin...
ben sordum gıı yaşını..aa benim oğlumda aralık 25 2010 aralarında 1 buçuk ay war..

ödem yapıyor wücut bide durduruyor kendini ama azmedersen fazlasıyla mükafatını alıyorsun
pardon canım yaa..
seninki öğrendimi çişini..
yemek istediin şeyler varsa şimdi ye vetekrar başla canım...
başlangıç:82.9
geçen hafta:67
bu hafta:66
giden:1000 gr
toplam giden:16.9

gunaydinlarrr

başlangıç 82
geçen hafta 79.600
bu hafta 79.500
giden 0.100
toplam giden 2.500

karşılıklı yolalım canım bence.....

bişi olmaz canım zaten yaz geldi üşümez..
bırakmışken hemen geceyide bırak..
darısı başımıza inşallah

burdan emziren annelere sesleniyorum... hala regl olmadımm; civanperçemi çayı içtim yok yokkk yokk.. doktorum ilaç verdı yok yok yok... ne yapmam lazım.. her ayın bellı gunlerı şişiyorum; her yerım acıyor başım agrıyor.. dogru duzgun sanat bıle yapamıoz korkudan

Kızzzz sen bize kandırık mı attın, hergün yedim de yedim yedim de yedim diyerek 1,8 kg. mı verilir, şaşırdım, pis kıskandım, haftaya ben de yicem de yicem
Şaka bir yana süpersin
yedim walla.ama bu yemelerbu hafta acısını çıkaracak gör sen..bu hafta sıkıntı yaşıcam.bende hep öyle olur çünkü..teşekkür ederim canım bu arada..
ye kız afiyet olsun hakkındır
bana hak olan dayak dayak..bi şu 60ı göremedim.63e indim misalıyorum kendimi..delircemm
hoşgeldin canım ben geçmiş olsun dememiştim ama geçmiş olsun..hedefine çok az kalmış zatende dal gibi olmuşsun ne güzel..
wwaaw bak ben sana ödemdır dedıydm
walla belim falan acaib şişmişti indi.

bu çocuk beni benden edecek yaa.. huysuzlukta üstüne yok.. uykusu var uyumuyor o zaman delırıyor.. ne meme alıyor ne bısey delırcem artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım belki bi yeri ağrıyodur sen gergin olunca çocuğada yansıyor,dahada huysuzlaşır

yirim seni canim arkadasim bende bildirimi yapimde gör ballim

baslangic kilom: 77.1
gecen hafta:73.4
bu hafta:73.9
gelen:500 gramm
toplam giden:3.2
hedef:55
canım bozma moralini inş. senle ben haftaya bomba gibi gelcez

günaydınlar

sıkma canını bende kaç haftadır bıraktım ama bugün artık kararlıyım aynadaki göbeğimi görünce artık yeter dedim bırakmak yok
nefret etme canım..
talıkdığımız zamanlar olcak bırakmak yok..

gülanne sanırım oğlumun yaşını sormuştun..
9 kasım 2010 çıkışlı canım..
oyyy Allah bağışlasın benimkide 06 ekim 2010 çıkışlı
tebrikler
başlangıç:82.9
geçen hafta:67
bu hafta:66
giden:1000 gr
toplam giden:16.9
tebrikler
gunaydinlarrr

başlangıç 82
geçen hafta 79.600
bu hafta 79.500
giden 0.100
toplam giden 2.500

tebrikler
gunaydın sekerler
baslangıç 69
gecen hafta 63
bu hafta 62.1
gıden 900
toplam gıden 6.900
hedef59
tebrikler

tebrikler

ben 9.ayın sonunda olmuştum duygucum doğumdan sonra...ilk kızımda 1 yasından sonra olmuştum...sanırım yapılacak cok bişey yok :)) sanat olayıda başka bi mevzu :)

süpersin gııııııııııı....
bide olmuyor diyordun..
olsa kaç verecektin...

pardon canım yaa..
seninki öğrendimi çişini..

saol canım..
ewet öğrendi.öğretemiyordum yapıyordu kaçırıyordu.annem gelmişti 1 haftalığınafırsat bu fırsat dedim.benim bide ufak kız olunca zorlanıyordum...1 buçuk haftada falan öğrendi..

canım walla ben 2 sindede 20 günde falan lohusam bitti 40ım çıkmadan regl oldum..doğumdan sonra çabuk regli olanlar çabuk hamile kalıyormuş..2.ci benim spiral warken oldu..eşim diyordu bana dokunsam hamile kalıyorsun diye

canım strese girme,bebeği emzirdiğin için olmuyosun,sanırım senin bebe daha 1 yaş olmadı biraz daha sabır,olmadı yine doktora git,sanat olayına gelince korunduktan sonra öhhömm sanata devam yanii

kız hande ama ben sana kusum yenı aklıma geldı hanı beraber hamıle kalcaktık beklemedın benı ama bı sartla affederım bunu doğur sonra ıkıncıye hemen basla beraber dogurak
deme öyle çok stresoldum baktımnetten soğan kürü falan var die regl olmak için içsem diorum soğan suyuda içemem ki of bebek yoksa bile stresten hasta olamıyom.ben kurala uydum bebem senlen yapcam amabu bebiş zembille indi gökten heral :)
ay bende mağazada çalışırken insanlara öçle sinirolurdum adamın biri bana terbiyesizin danişkası demişti kavga etmiştim.nie ceker armasını vermiyorum die.verecekmişim o deneyecekmiş diğer mağazadaki cekete uyuyormmu uymuyormu.vermeyince sen bana hırsız diosun dedi
ay hayret kız dondurmaya hayır denirmi nası yaptın öle bi hata
geçmiş olsun terzi hanım
günayyyddddınnnnnnnnnnnnnn......
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr milletttttttt
sanada canım
Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,3 kg
bu hafta kilo :62,4 kg
gelen:100 gr.
toplamda giden :400
hedef kilo : 55 kg
eh buda bişey fadimeabla
oh sefan olsun ne güzel
bende bildirimimi yapayım..
baş:63.1(yeni bir baş. yaptım ilk baş. 79.8)
geç.hf:63.1
bu hf:62.7
gid:400 gr
top. gid:400 gı
hed:57

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm
benimde hep öle diyesim var

benimkide öyle reglm hiç aksamadı 40 dan sonra oldu

benim hedefim 58 ben seni geçerriiiimmmm
görüsücez sekerım benım hedefı 57 e cekıyom gel kapısak
ben 9.ayın sonunda olmuştum duygucum doğumdan sonra...ilk kızımda 1 yasından sonra olmuştum...sanırım yapılacak cok bişey yok :)) sanat olayıda başka bi mevzu :)

anam ben dogum yaptım obur aya reglı geldı hıç beklemedık bırbırımızı cok sevıyoz ayrılamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…