70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun zencefille bal çok iyi geliyor bana sende yapsan:26:
gecmıs olsun seker havalardn herkes hasta bıde ben bıgun grıp oluyom gecıyo hemen haftaya yıne oluyom bende göz alerjısı cıktı omu yapıyokı
canuım sanada geçmiş olsun dikkat edin kendinize yahu
gunaydın sekerler
baslangıç 69
gecen hafta 63
bu hafta 62.1
gıden 900
toplam gıden 6.900
hedef59
maşallah
700 gr azmı canım tebrikler
sıkma canını bende kaç haftadır bıraktım ama bugün artık kararlıyım aynadaki göbeğimi görünce artık yeter dedim bırakmak yok
işin tuhafı aynada hiç almış gibi deilim belim falan inceldi ama:44:tartımmı bozuk acabaki

sprialle hamile kalınıyomu

görüsücez sekerım benım hedefı 57 e cekıyom gel kapısak

anam ben dogum yaptım obur aya reglı geldı hıç beklemedık bırbırımızı cok sevıyoz ayrılamadık

ne güzel bende bekle bekle her ay hacı yolu gözler gibi gözlüyordum :) kızım 15 aylık daha 2 aydır düzene girdi diyebilirim.o da sanırım emzirme bittiği için..

sagol seker
ne güzel bende bekle bekle her ay hacı yolu gözler gibi gözlüyordum :) kızım 15 aylık daha 2 aydır düzene girdi diyebilirim.o da sanırım emzirme bittiği için..

anam 15 aymı kız patlarım ben o zamana bendede derı altı ımplantı var onla korunuyoz doktor 1 sene ıcınde adetı kesecek dedı dahada arttı

belki ödemin vardır,benimki kilo ben biliyom,son 2-3 haftadır çok kötü gidiyom,bu günden itibaren tekrardan sıkı diyete gircem

merhaba kızlar bursaya evime geldiğim için çok giremedim internete :) hemen bildirim yapayım :)

başlangıç: 77

geçen hafta:70

bu hafta:69,7

giden:300 gr

hedef :55 (diye düşnüüyorum bi kaçgündür :)

öhhöm öhhom kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:76.9
bu hafta:77.3
gelen:400
toplam giden:7.2
gerçi daha regl olamadım ama,onun şişkinliğide vardır,ama bugünden itibaren artık dur diyorum kendime ve söz veriyorum hepinize haftaya kesin ekside olcam ve artık gevşemiycem

görüsücez sekerım benım hedefı 57 e cekıyom gel kapısak

vaayy demek öyle
kapışırdım da kendimi biliyorum dikkat etmicem bu hafta arkadaşım gelcek
ondan hiç bulaşmayayım
ben kaybedeceğim yarışa girmem

canım geçmiş olsun zencefille bal çok iyi geliyor bana sende yapsan:26:

sprialle hamile kalınıyomu

dün yaptım da bugün bi daha yapayım bari
bu arada spiral tamamen kesin çözüm değil canım hamile kalınır

aman bu kızçe gene döndü
sorma benimkinin havalarını birazda ben sinir olayım die yapıyor gibimegelio istemiomya

gunaydın sekerler
baslangıç 69
gecen hafta 63
bu hafta 62.1
gıden 900
toplam gıden 6.900
hedef59
kız gelnmion güya gene kilo verion sanada kızacam
yok canım belli deil haftaya belli olcak
sana birşey sormak istiyorum çünkü rahatsız olmaya başladığımiçin artık bu aralar çok mu yoğunsun yoksa sadece cumamı gelmeye karar verdin.son bir kaç haftadır ben heycanla liste beklerken sende dahil birileri gelip cuma günü listeye giriyor benimde canım sıkılıyor hevesim kaçıyor.bir yogunluğun varsa yada giremicek durumdaysan ayrı birşey saygım sonsuz.ama böyle nerdeysekoca bir hafta gelip 2 satır yazmayıp cumaya yakın yada cuma günü gelince bende kendimi saf gibi hissetmeye başladım.eğer yanlış bir terimkullandıysam kusura bakma bana alınmanı istemem sadece merak ettim sordum
benim hedefim 58 ben seni geçerriiiimmmm
anaa yeterin bacılar öleceksinizçöp gibi oldunuz

en az 1 kilolara alısınca bu az geldiydi gözüme ama sen deyince haklısın..haftaya cuma kızımın veda yemeği var ailelerde gidecek bi elbisem vardı giymek istediğim 65 kilolarda giydiğim..olmayacak ya ona bozuldum sanırım şimdi giyince içinde göğüslerim patlatacak gibi duruyor...çenem mi düştü ne...:?

genemi
aman bacım onla hamile kalınır bunla hamilekalınır nolcek sanatta yapamayacakmıyık
öğleden sonra görüşürüz

bu arada dün kociç elinealdı tornavidayı yaptı tartımı sağolsun ama pek idare etmeyecek gibi yine bantladık falan bir garip oldu savaş gazisi gibi

başlangıç:76.500
hedef:65
geçen hafta:72.800
bu hafta:73
gelen:200
giden:yok

doktor ne diyor canım gittin mi?
normalmiş şekerim, 4. ayda gıtmıstım bı ılaç verdı regl duzenleyıcı herhalde 4 gunluk bı sey ben boluk porcuk ıctım ondan olmadı herhalde, şimdi akşam gelcek aynı ılac; yarın baslıcam 4 gun duzenlı kullancam bakalım olursam cok ıyı olcak yaa..
ben kaldım walla.spiralkaymış..yine spiral war bende..walla rahat hareket ediyorum ama biyandanda korkuyorum

ben ılk denemede hamıle kaldıysam o spiralle kedı gıbı cocuk yaparım habıre demek ki taktırmıcam onu zaten istemem ııhhh

e tabı bastan yenılgıyı kabul eymekte guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…