70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak handem bebıs varsa dıye bısı demıyom ama yoksa

14 üyeeeeee
anam basıldıkkkk

3 dilim baklavaya rağmen süperrrr
ama dün semziotu yedim yaa ondanda gelmemiş olabilir
bide 2 haftadır artıydım
ben biliyordum artı olmadığını
kız sen kendini bilmiyon
yiyen erkek ne güzel aslında
ben pasta börek yapmayı seviyorum yaa
şansıma eşimde yemiyor
hepsi bana kalıyor
buaralar oda dikkat ediyor hiç yapma diyor
pudingli kek çok lezzetli canım her tür pudingle yapabilirsin ama muzluyla yapınca buram buram muz kokuyor
gecmıs olsun seker havalardn herkes hasta bıde ben bıgun grıp oluyom gecıyo hemen haftaya yıne oluyom bende göz alerjısı cıktı omu yapıyokı
bendede gözde alerji var
aynı görüp gibi hapşuruyorum arka arkaya boğazda fecii kaşıntı burun akıntısı gözde kaşıntı
ilaçları kullandım geçmişti geri başladı
ayy hadi tebrikler
nasıl mutlu oluyorum ben çişini yapınca
sende dene istersen biz şey yapıyoruz ikimizde çömeliyoruz klozete yapmıyor
sonra elini tutuyorum 1-2-3 sayıyoruz hani nerde geliyormu diyorum yapıyor ama öncesinde 1-2 dk bekliyorum sonrada coşuyoruz tabii koşa koşa babasına söylüyoruz babasıı gökçe tuvalete çişini yaptı diye oda ayrı coşuyor
teşekkürler canımm
2 yaş civarı öğretenler oluyor ona çok karşıyım
inişler çıkışlar mutlaka olacak
çocuğun psikolojisindede olacak
işte o erken öğrenenler yaşadıkları bitramvada, korkuda gece alt ıslatmaya başlayacaklar
inşallah bizimkilerde olmazda eşimin yeğenlerinde var çok korkuyorum
ama çiş yaparsa kızmam kaç gündür tutuyor maşallah
evet canım sabır gerekiyor
şimdilik çok iyiyiz altına kaçırmıyor ama inşallah değişmez
ben yazı bekliyordum ama annem başlatmış iyide olur inş.
o siteye tarif gönderiyorum canım ismime tıklarsan tariflerim görünür 206 tarifim olmuş
tebrikler buarada
bahar alerjisi var bendede kaç aydır çekiyorum ara ara geçiyor geri başlıyor
bişi olmaz canım zaten yaz geldi üşümez..
bırakmışken hemen geceyide bırak..
darısı başımıza inşallah
evet bencede geceyide bırakayım
boşver canım yaa gelmezse gelmesin
ben hangi ay olmuştum hatırlamıyorum ama rahat bir dönem yaaa
sanat niye yapamıyorsunuz onu anlamadım süt korur diye düşünme sakın korunarak devam edin olursa adet oluncada olur şimdide olur

haydin görüşürüz kızlar kaçmam lazım..ew işleri çocuklar yemek beni bekler...
gene cvp yazmamısın bana

aman bu kızçe gene döndü

anaa yeterin bacılar öleceksinizçöp gibi oldunuz

tabii hamile kaldın zayıflayamıcan diye bizi kıskanıyosun dimiii

aman bacım onla hamile kalınır bunla hamilekalınır nolcek sanatta yapamayacakmıyık

yapabilen var yapamayan var
siz de yapmayıverin

e tabı bastan yenılgıyı kabul eymekte guzel

yenilgi mii
kız yarışı kabul etmeden ne yenilgisi

bende aynı cnm ölüyom burnum kapalı bogazım kuruyo ama doktor bana sadece göz damlası verdı sana ayrı ılactamı verdı benımde damlalar bıtınce gerı basladı
senınde burnun grıp gıbı oluyomu alerjıdenmıkı
cunku gecen hafta grıp olmustum bıtmıstı bu hafta yıne oldum bu kadar sıklıkla grıp olunmaz heral

oo masallah herhalde liste basi sensin
bende ilk basda kizdim cünkü cok stress oluyorsun ister istemez ama sonradan ögrendim ki ters tepki yapiyormus altina yapinca agladi kiyamam canim ya üzülme oglum olur birsey olmaz ögreneceksin dedim bidaha da yapmadi canim oglum
yedim minem biliyorum sucumu
başlangıç:82.9
geçen hafta:67
bu hafta:66
giden:1000 gr
toplam giden:16.9

canim benim insallah cabuk atlatirsin kuzum
sennki iyice havaya girmiş hahadi hayırlısı

ben okudum canımm suziiimmm
yirim ben seni
yoklugumdan ıstıfade tutamadınız bogazınızı demı

gunaydın cnm bunada sukur ballıylan suzı gıbı almadın en azından
balli buldum sucluyu gelmedin bize dur demedin tutaydin ya alma diyeydin
senin içinde okudum suzimm
sagol tatlim
gunaydın sekerler
baslangıç 69
gecen hafta 63
bu hafta 62.1
gıden 900
toplam gıden 6.900
hedef59
tebrikler tatlim
küsmek degil canim kirildim biraktim ama ne demisler insanlar konusa konusa anlasir
olabilir canim ona lafimi yok sen yine burda oldunmu yaziyon bazilari isine gelene cevap yaziyor isine gelmeyeni görmemezlikden geliyor onlara sirasi geldimi söyliycem pusuda bekliyom
konusduk herseyi acik acik artik öpüsebilirik sende bana kizma olurmu

bekci basinin yardimcinin yardimcisi bana laf atiyor nerden biliyon mervecim belki yine liste basiyim sondan basi
gel öpeyim betülüm Eki Görüntüle 718901
sen verdin zerram canim benim

senide görecez yap bakim bildirimini

bak suzım bu hafta sende ümitliyim en sonuna kadar bozma bakalım haftaya kaç kılo verecen bak sadece 1 haftacık noluuuuuuuuuuuuur

kızlar canlarım cikolatalrım dondurmalarım pastalarım böreklerım ben cıkıyorum işler benı bekler görs karısık kuruyemıslerım

başlangıç:76.500
hedef:65
geçen hafta:72.800
bu hafta:73
gelen:200
giden:yok

evet canım sabır gerekiyor
şimdilik çok iyiyiz altına kaçırmıyor ama inşallah değişmez
ben yazı bekliyordum ama annem başlatmış iyide olur inş.
inşallah canı.öğrenir en fazla 2 haftaya.benim oğlan çişim war diyip koşturuyoruz tuwalete.bazen ucundan damlatıyor ama kızmıyorum sonuçta kasları tam gelişecek..bak cicin ee olmuş bidaha dikkat et olurmu?diyorumtamam anne özür dilerim bihaha yapmıcam söz olsun diyor ..bide ben temizmiyim anne diyor temizsin diyince çok sewiniyor..
gene cvp yazmamısın bana
canım tam ben çıkacağımda yazmışsın görmedi..handem ben yazmaymıyım sana ya aşkolsun..bugün böyle daldım kocaya öğle yemeği derdi olmadığı için.başka zaman böyle alıntı falan yapabileceğimi sanmıyorum..görmemişim kusura bakma tatlım canım bidenem
bu banamıydı canım.eğer banaysa be acaib yoğunum.yukarıdda bildirdim bu gün kociş istanbula gitti yemek yapma derdim olmadı o yüzden.erkenden geliyor ew daha toplanmamış sen nete mi?baktın diye kızıyor ondan başına oturamıyorum..arada bi girip bakıyorum son sayfada yazan warsa ona alıntı yapıp geçebiliyorum çoğu zaman..kusuruma bakmayın olur mu?bakmsjı gördümişi gücü bıraktım yazıyorum..

yok be suzim..ben böyle çok kilo werirsem en son biri gelip mutlaka benden 100 gr fazla kilo werim oluyor..sanmam ben we liste başı olmak..
ben herkese yazmak istiyorum.can atıyorum..ama işte olmuyor atamıyorum..1 kişi war bana bu topikte yorum atmayan..gel suzim gel bi sarılalım şöyle

Son düzenleme:

bak handem bebıs varsa dıye bısı demıyom ama yoksa
kız deme öle

kızlar artıkın ben kaçar..odalar süpürülecek laminantlar silinecek..barbunya war çıkarılacak..yemek yapılacak..çamaşır serilecek..2 posta çamaşır war dürülecek.2 balkon war yıkacak.1 tanesi zaten ewden büyük yıka yıka bitmiyor..banyolar lawabolar yıkanacak..çocukların karnı doyurulacak kız uyutulacak..çocuklara banyo yaptırılacak..akşama bitmez hadin bu sefer gidiyorum haa..

tebrikler tatlim afferim eksi cikmissin hadi bakalim haftaya yine eksi görcem sende gözüm üstünde

sen benim sacimi yoldun al bendende sana bir saplak ama hamileysen geri alirim

bak suzım bu hafta sende ümitliyim en sonuna kadar bozma bakalım haftaya kaç kılo verecen bak sadece 1 haftacık noluuuuuuuuuuuuur
tamam söz arada hatirlat sözümü ama unutkanlik var bende
kızlar canlarım cikolatalrım dondurmalarım pastalarım böreklerım ben cıkıyorum işler benı bekler görs karısık kuruyemıslerım
hayda hepsini saymis

liste gelsin bakariz hatirlatirim sana
belki onuda görmedin tatlim oda alinmis bidaha da yazmamis olabilir o yüzden ben hep konusulmasindan yanayim
isterim benim yüzüme söylesin hatalarimi olsun canini sIktiysam vs. ki bende bileyim hatami cünkü hatasiz kul olmaz

handecim sende haklısın ama benim öyle bi niyetim yoktu..bildirimi pazartesi yapsak ben size yine en erken carsamba yapardım o zamanda cuma yazabilmem tamamen sans...hatta bi ara yazmıştım su okullar kapansa hersey daha iyi olacak diye...neysem bundan sonra ben daha sık yazmaaya çalışırım...

işlerim ödevlerim tezim,camasırlarım,beni bekler..öperim hepinizi...

şimdikkızlar alıntı yapmayacam bir alıntım hepinize virüs gibi bulaşmışkarmakarışık birşey olmuş bundan kurtulmak lazım
serceeem yanlış yazdıysam kusura bakma.onu ben nzo için yazmıştım birde su perisi var öle ki o daha beter.ben 3 aydır burdayım nerdeyse oda 3 aydır aynı şekilde davranıyor.genelde dikkat ettiğim gülanne ve duygu dışında kimseye 2 satır yazmıyor.zaten çokta durmuyor topikte.böylede olunca ben kendimi tuhaf hissettim haklı olarakne yazdıklarım okunuyor.nede cvp yazılıyor.ben listeyi heycanla beklerken birileri gelip listeye giriyor bende kızdım.o yüzden yazdım.belki bir durum vardır bilelimdie.
tutamadımkoca çenemi napıyım ben açık olmayı severim.

duygu,nzo şimdik konuştuk anlaştık dimi bacılarım bundan sonra kimse çekinmeyecek herkez bir sıkıntısı bir sorunu varsa yazacak
çünkü ben evde koca gün yanlızım buraya gelince arkadaşlarımla huzur buluyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…