merhaba kızlar...uzun zamandır sizi misafir modunda takipteyim..ama artık yazma vakti geldiii.siz muhabbeti ilerletmişsiniz maşallah..ben bu kadar sık giremem ama kilo bildirimlerimi yaparım nede sizin azminizle hırslanıp diyetime daha sıkı sıkı sarılacağıma inanıyorumben 35 yaşındayım 4 çocuk annesiyim..lise mezunu ev hanımıyım..hemen hemen 3 aydır diyete başladım..86 kilodan bugün sabah itibariyle 71,5 kiloya indim elhamdülillah...165 cm boyum var ve hedefim 65 olsam yeter bana..ilk hedefim okul kapanıncaya kadar 70 olmak..umarım hepimiz hedefimize ulaşırız...
bende öyle yapiyorum bugün kahvalti etmeden tekrar wc ye gidince tekrar tartilayim dedimben tartılmayı her zaman wc ye gittikten sonra yaparım..bence sende o kilonu geçerli say
şöyle yapacan
başlangıçbez
geçen haftaki:şişko
şimdiki:dopiç
gelen:çok
Giden:yok
tam tersi babam anamın başına çoraplar ördübu yüzden anca beyaz don paklıyor onu
ben sana demedim canim
benim demek istedigim bu
duygu derslerden degil handeye cevap bile vermiyorsun adin gectigi halde
bunu ama genelde cogu kisiyle yapiyorsun biri sana yaziyor ister yaziyorsun istersen görmezden geliyorsun topikde oldugun halde
tebrikler canim
molaya cikcam diye acele ettim yanlis görmüssümozaman dur sen
canim aldiginiz yere gidin verin sizin mallariniz böyle mi diye
biri bana su klise yi anlatsingoogle amcaya sordum kilise yemekleri cikti cahil kaldim konuya :111:
handeee buldummmmm
kiz seninkinin bacaklari sürtüyo ondan pantolon yirtiliyo
bak simdi yatir adami yere altini bi kac kat bagla
sonra üzerinden kotunu giydir
bez varya seninki bacagi kapatip yürüyemiyceeek
ayrik ayrik yürüyecegi icin kotlarda eskimiceekkk
1 kota 10 yil garanti veriyom bacim
ay cok akilli kariyim ben yaaa
ben bulduum adida pantolon kurtaran deyis o deyis patladi gittii
yakizlar hava cok sogukya resmen cocuklari yelek patiklerle tutuyorum yorgan battaniye yatiyorum yine usuyorum Burda havalar nezaman isinicak acaba
kesinlikle lazım ekim sonu görümcemin düğünü var bide fit olmam lazımtoparlamamiz lazim
canim sok felan yapsan :44:
pekin ördeğini nerden bulayım burda yürüyüş alanı var orda havuzda yeşil başlı ördekler var ordan geldi aklımaAllah iyiligini versin emi yesil basli gövel ördek mi
merhaba kızlar...uzun zamandır sizi misafir modunda takipteyim..ama artık yazma vakti geldiii.siz muhabbeti ilerletmişsiniz maşallah..ben bu kadar sık giremem ama kilo bildirimlerimi yaparım nede sizin azminizle hırslanıp diyetime daha sıkı sıkı sarılacağıma inanıyorumben 35 yaşındayım 4 çocuk annesiyim..lise mezunu ev hanımıyım..hemen hemen 3 aydır diyete başladım..86 kilodan bugün sabah itibariyle 71,5 kiloya indim elhamdülillah...165 cm boyum var ve hedefim 65 olsam yeter bana..ilk hedefim okul kapanıncaya kadar 70 olmak..umarım hepimiz hedefimize ulaşırız...
ozaman yani biri benim sacimi yollarsa benimkini degil gurbetinkini yolun diyebülürüm dimi :101: toparlanak ballimtoparlamamiz lazim
evet suzim neyse toparlariz insallah yine
canim sok felan yapsan :44:
insallah canim
100 gr.i kücümseme
canim ya mikrodalgada birsey pisirmek ne kadar saglikli :26:
ben isitmak icin bile cook nadir kullaniyorum
canim kizinada altina birsey ser ve baglama isersen ne bielyim dene bir eger gece yapmiyorsa kaldirmada bence
insallahh
su güzel yagli vücuudumu kikanmaktan vazgec
bence söyle cakalim
insallah canim
gel öpem canim benimm Eki Görüntüle 719804
ay ne bilim bacim
he suzim bende ondan süpeleniyodum artik eminim
bende sana dün yazdim ama galiba okumadin
senin annenin donunla takim diktigi elbezi var ya o elbeziyi oraya yama yap
sende o donunu giydinmi takim olursunuz olmadi annen birde senin kocise ondan kirvat diktimi tamamdiirr
hosgeldinmerhaba kızlar...uzun zamandır sizi misafir modunda takipteyim..ama artık yazma vakti geldiii.siz muhabbeti ilerletmişsiniz maşallah..ben bu kadar sık giremem ama kilo bildirimlerimi yaparım nede sizin azminizle hırslanıp diyetime daha sıkı sıkı sarılacağıma inanıyorumben 35 yaşındayım 4 çocuk annesiyim..lise mezunu ev hanımıyım..hemen hemen 3 aydır diyete başladım..86 kilodan bugün sabah itibariyle 71,5 kiloya indim elhamdülillah...165 cm boyum var ve hedefim 65 olsam yeter bana..ilk hedefim okul kapanıncaya kadar 70 olmak..umarım hepimiz hedefimize ulaşırız...
burada isinmadi daha canimyakizlar hava cok sogukya resmen cocuklari yelek patiklerle tutuyorum yorgan battaniye yatiyorum yine usuyorum Burda havalar nezaman isinicak acaba
ben olsam 69.9 yazardimkizlar birsey sorucam
sabah tartildim 70.3 dü neyse burdan cikinca daha kahvalti etmemistim wc ye felan girdim sonra dedim bir daha tartilicam 69.9 cikti :44: bildirimde yapmadim ben nasil yapayim simdi :26:
ilk kez duydum kuzum klise yiseni allahkahretmesin hiç aklıma gelmemişti adam bi açacak bacağını bebekli yama
he kız eğer tarifte yeşil başlı gövel ördek varsa yaparken şarkısınıda söylemen gerekti bacım burd olabülür yanlışlık
hoşgeldin
diomda bi girse
bak bu konuda suzi haklı bu hafta sonuydu yanılmıyorsam altta isimlerinizi gödüğümhalde yazmadınız bak ben bunu demeyi unutmuşum:44:dedimheral bunlar benlen konuşmuyor kendimi kötü hissettim.yani sizde benim yerimde olsanız aynısını hissederdiniz
sen çok yaşa kızklişe yemek die bişi yok dün merve yazmış öle dur ben sana faceten açıklayım
kız kocamın totoşu büyükse koskocamarka napsıun
sagol ballim anladim sonundasuzim hande patlican yemegi sordu bende tarif verdim
sonra mervede dediki
ay nasil iki dakika icinde yazdin
ben tariflere bakiyorum
bendede dedimki her yemek icinmi bakiyosun
o da dediki hayir klise yemekleri yani iste fasulyeydi ....gibi yapiyorum
ama digerlerini bakmam laim dedi
bizim handenin cenesi durarmi durmadi yine
bizimki basladi yine
ney bacim kiravatmi
aa önemli eslerin takim giyinmesi taraftariyim
handenin annesinin babasina neler diktigini cok merak ediyorum
sanat aşkımıkesinlikle lazım ekim sonu görümcemin düğünü var bide fit olmam lazım
sabah tartıyı görünce şok oldum zaten canım
pekin ördeğini nerden bulayım burda yürüyüş alanı var orda havuzda yeşil başlı ördekler var ordan geldi aklıma
yeşil ördek gibi daldım göllereeeeee
bu sanat aşkı düşürdü beni dilden dillereeeee
önce handeden izin al canım sadece cuma gelenlere fobisi var biraz
hoşgeldin şaka biyana iyi vermişsin
ozaman yani biri benim sacimi yollarsa benimkini degil gurbetinkini yolun diyebülürüm dimi :101: toparlanak ballim
hosgeldin
burada isinmadi daha canim
ben olsam 69.9 yazardimhep wc mi bekliyom ben tartilmak icin
ilk kez duydum kuzum klise yibizim oralarda klise yok
sagol ballim anladim sonunda
canımmm hamile olma ihtimalinde var sonuçta dikkat et bence soğan kürü, maydanoz nane bazı bitki çayları düşüğe sebep olurdeme öyle çok stresoldum baktımnetten soğan kürü falan var die regl olmak için içsem diorum soğan suyuda içemem ki of bebek yoksa bile stresten hasta olamıyom.ben kurala uydum bebem senlen yapcam amabu bebiş zembille indi gökten heral :)
böyle böle alışacak işte oda sıkılır tabi çocuk bu sıcak havalarda benzden 1 ay sonra daha düzene girmiş olur canım
senin tariflerine bayıldım ay bende denicem bunu türk kahvesi falan yapmıştımmikrodalgada oldu amakekin kıvamı tutarmı ki yapabilirmiyimacep:18:
öhhöm öhhom kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:76.9
bu hafta:77.3
gelen:400
toplam giden:7.2
gerçi daha regl olamadım ama,onun şişkinliğide vardır,ama bugünden itibaren artık dur diyorum kendime ve söz veriyorum hepinize haftaya kesin ekside olcam ve artık gevşemiycem
bende şaşırdım kendimeay hayret kız dondurmaya hayır denirmi nası yaptın öle bi hata
canım piline baktınızmı belkide pili bitmiştirbu arada dün kociç elinealdı tornavidayı yaptı tartımı sağolsun ama pek idare etmeyecek gibi yine bantladık falan bir garip oldu savaş gazisi gibi
başlangıç:76.500
hedef:65
geçen hafta:72.800
bu hafta:73
gelen:200
giden:yok
ilk gecedenmi hamile kaldınben ılk denemede hamıle kaldıysam o spiralle kedı gıbı cocuk yaparım habıre demek kitaktırmıcam onu zaten istemem ııhhh
canım hiç çekinde dal lafın içinehayır niye yanlış anlayayım canım estağfurullah..ben yüksek lisans yapıyorum.ayrıca 2 tanede kızım var demiştim dimi..carsamba ve cumaları dersim yok..ayrıca cumaları büyük kızımda gec gidiyor onunda hafta içi İngilizce gitar kursu falan var.carsambaları evde olduğum için genelde yemek temizlik falan halediyorum..cumalarıda ütü falan aslında sabah okuyup çıkacaktım ama büyük kız sınavlarıda bitti kardeşiyle ilgilenince bende kalkmadım basından bilgisayarın..aksamları okuyorum burayı okula git anneden küçüğü al büyüğün gelmesine yemek yetiştir sonra eşim geliyor gün içinde başka günler bakamıyorum..baksamda yazamıyorum..aslında bi de sey var..sizi birbirinizi cok iyi tanıyorsunuz.acaba diyorum bende yorum yazsam bi hadsizlik olurmu diyorum...mesela senin yazılarından gecen akşamlarda hamile olabileceğin ihtimalini okudum ve artık az cok tanıdığım içinde sormak istedim..bak su an evde kavga cıktı mesela :)))hadi otur sohbet et...eğer derseniz hafta içi yazmıyosan bildirim yapma..yapmam arkadaşlar kırılmam falan da.sonucta sonradan geldim ben..
biz yapıyor işte hıhyapabilen var yapamayan var
siz de yapmayıverin :37
canım ben önce kulak burun boğaza gittim ilaç evrdi alerji ilacı kullanınca gel dedi ama gitmedimbende aynı cnm ölüyom burnum kapalı bogazım kuruyo ama doktor bana sadece göz damlası verdı sana ayrı ılactamı verdı benımde damlalar bıtınce gerı basladı
senınde burnun grıp gıbı oluyomu alerjıdenmıkı
cunku gecen hafta grıp olmustum bıtmıstı bu hafta yıne oldum bu kadar sıklıkla grıp olunmaz heral
+400müaslında 61,1'dim 400 gram almışım ama 2-3 hafta oldu tabii
çok yedim daha çok bekliyordum yine iyi geldi
az kaldı bakalım
ayy kıyamam yaaaa
inşallah canı.öğrenir en fazla 2 haftaya.benim oğlan çişim war diyip koşturuyoruz tuwalete.bazen ucundan damlatıyor ama kızmıyorum sonuçta kasları tam gelişecek..bak cicin ee olmuş bidaha dikkat et olurmu?diyorumtamam anne özür dilerim bihaha yapmıcam söz olsun diyor..bide ben temizmiyim anne diyor temizsin diyince çok sewiniyor..
inşallah beğenirsiniz canım[
evet gördüm cok güzeller hepsi ellerine sağlık..pekmezli tahinli bi kurbiş gördüm haftaya misafirim var becerebilirsem yapayım bi..
kız deme öle
katılıyorum bende laf yetitiren insandan memnun olurumay msjlar karmakarışıkoldu neyse böyle devam ediyim.
nzo bcım sadece merak ettim takdir edersin ki böle olunca kendimi saf gibi hissettimo yüzden sordum tabiki uygun değilsen burda olamaman normal ona diyecek bir lafım yok canım.kimseyedede uygun deilken diyemem sende git zayıflamadie hepimizin zayıfolmasını isterim.
duyguda demiş ben çekiniyodum ilk başta die
kızlar çekinmeyin been kendi adıma laf yetiştiren insandan memnun olurum.alınmamda yazmayınca alınırımdaha çok.ki diğer arkadaşlarında öle düşündüğünü sanıyorum.şimdi bazılarımızın vakti daha çok girebiliyoruz.herkez bir değil tabiki.ben herkesin birbirinden öğreneceği çok şey olduğunu düşünerek paylaşımları arttıralım diyorum.ki çoğu şeyide ben burda sizlerden öğrendim.yani dicem o ki kimse çekinmesin yazsın gülsün konuşssun ben kendi adıma daha çok emmnun oluyorum zaten eğer bir sıkıntım varsada söylüyorum bu herkez için geçerli eğer benle bir sorununuz olursa açıkça söyleyin.bundan sonra ilişkilerimiz daha kuvetli olur die düşünüyorum
git ama gene gel
bizde çamaşır dürmek deriz halk arasında yada katlamakkolay gelsin canım
çorludandın sen galba dimi çamaşır dürmek dedinde
hmmm valla tam emin olamadım canımmine canımbişey soracam süt yerine yogurt koysak bu keke olurmu birde pişermi acaba die tereddütte kaldım deniyecemde evde sütyok yoğurt vr
keklere yoğurt kullananda var
bence bidene banada yaz
nesfit benide çok acıktırıyorbugün yemek yeme rekoruna gıtcem.. sabah nesfıt yemıştım tok tutmadı sanırım; abababaya uyduk ara da yapmadıkk.. şimdi acıktım ne yesem kıı.. nesfıtle gune başlamam tovbe bı daha
malzeme ne ki kız kendisini yapar gönderiririm canın sağolsunmine aklımıza kek soktun gönderecen şimdik malzemeleri
biz bu ara baya sanatla iç içeyiz bi haller oldu adama
yok canım gözüm üzerindebizimkide daha yeni banyoda yapıyor,annemlerdede bitane kutu var ona yaptırıyozçok mutluyuz ailecek iki gündür canım senide tebrik ederim
umarım kaçırmaz,sen yinede tedbiri elden bırakma
ben yanında değilsem eşime diyorum yanından ayırma
saklanmasın sakın diye
kız yoksam sende adama klişe şeyler yedirmiyosan ondan adamın sanatçı ruhu gelişmiştir.ay merve sen çok yaşa
yama bencedeof bende sinir oldumkocişe yeni pant aldık pahalı bir markadan ayıptır söylemesi adamın totoşu büüyük başka marka olmuyor kalıpları dada 1 ay oldu pant ağı erimiş delinmiş bu sabah koymuş öle ortaya ben göreyim die.sinir bastı şişkodie eritiryo pantları diyoprum ki şöyle ucuzundan alaım ayda 1 atarız onlarda olmuyor bacaklar ince totoş büyük göbişte var illa o marka okalıp olacak pant yepyeni hiç bişeysi yok bacak arası delik akşam üstü çıkıp terziye soracam belki içerden bişey yapar sinir olmaya başadımbalkaymağa katılıyorum
bence içten dikerler canım eğer bacak arasındaysa sorunda olmaz
vallahi canım mikrodalgayı sık kullanmıyorumcanim ya mikrodalgada birsey pisirmek ne kadar saglikli :26:
ben isitmak icin bile cook nadir kullaniyorum
canim kizinada altina birsey ser ve baglama isersen ne bielyim dene bir eger gece yapmiyorsa kaldirmada bence
kızıma hiç kullanmıyorum
bu kekide çok acil durumda yaptım
deneyeceğim canım çok sağol
bence düşük olanı yapkizlar birsey sorucam
sabah tartildim 70.3 dü neyse burdan cikinca daha kahvalti etmemistim wc ye felan girdim sonra dedim bir daha tartilicam 69.9 cikti :44: bildirimde yapmadim ben nasil yapayim simdi :26:
sonuçta sabah aç karnına tartıl demenin mantığı sadece kiloyu ölçmek
ozaman yani biri benim sacimi yollarsa benimkini degil gurbetinkini yolun diyebülürüm dimi :101: toparlanak ballim
hosgeldin
e yenılırım yarısa gırmeyek dedınya
gel öpeyim betülümEki Görüntüle 718901
gel öpem canim benimm Eki Görüntüle 719804
kizlar birsey sorucam
handeee buldummmmm
kiz seninkinin bacaklari sürtüyo ondan pantolon yirtiliyo
bak simdi yatir adami yere altini bi kac kat bagla
sonra üzerinden kotunu giydir
bez varya seninki bacagi kapatip yürüyemiyceeek
ayrik ayrik yürüyecegi icin kotlarda eskimiceekkk
1 kota 10 yil garanti veriyom bacim
ay cok akilli kariyim ben yaaa
ben bulduum adida pantolon kurtaran deyis o deyis patladi gittii
biz yapıyor işte hıh
kıskanma kız
+400mü
biz onu 1 saatte alıyoz
kız sen beni gülerken ağzımı ayıracan bi gün
adamı bu yaştan sonra kundağa sokacan
bende aci yioyrum ama tursu:26:hoşbulduk kızlarr...insan zayıfladıkça gençleşiyor vallahi...ama benim yüzüm çok çöktü sanki...sizdede bu oluyor mu...ben her akşam 1 saat yürüyorum..günde 2 fincan yeşil çay ve elma sirkesi içiyorum..aç karnına çörek otu içiyordum ama bulantı ve yanma yaptı bıraktım..kızlar sabah bol acılı yaptığım çemenden ekmeğime sürüp yanında yine peynir domates vs yiyorum..acı yemek bağırsakları iyi çalıştırıyor..
yavrum basi koyu yesilse gaz yapabülür tikkat olkesinlikle lazım ekim sonu görümcemin düğünü var bide fit olmam lazım
sabah tartıyı görünce şok oldum zaten canım
pekin ördeğini nerden bulayım burda yürüyüş alanı var orda havuzda yeşil başlı ördekler var ordan geldi aklıma
yeşil ördek gibi daldım göllereeeeee
bu sanat aşkı düşürdü beni dilden dillereeeee
önce handeden izin al canım sadece cuma gelenlere fobisi var biraz
hoşgeldin şaka biyana iyi vermişsin
öyle yapak suzikmbizi degil onu yolsunlarozaman yani biri benim sacimi yollarsa benimkini degil gurbetinkini yolun diyebülürüm dimi :101: toparlanak ballim
hosgeldin
kolay gelsin kolay degil 4 cocukkızlar 4 çocuk,küçüğüm 11 aylık..evim dublex ve koşturmacam bitmiyor..sbs e hazırlanan ve elini sıcak sudan soğuk suya vurmadığım kızım var..yetrki çalışsın diye..o yüzden totom yeri görmüyor desem yalan olmaz..sizinle yazışmak çok isterim ve fırsat buldukça yazacağım inşallah ama inanın evde maraton yaşıyorum
canımmm hamile olma ihtimalinde var sonuçta dikkat et bence soğan kürü, maydanoz nane bazı bitki çayları düşüğe sebep olur
eğer bebek varsa ve allah korusun düşerse vicdan azabı yaşarsın canım
türk kahvesini hiç duymamıştım
bende biseferinde yumurta haşladım tüp bitmişti
ben bu keki 2 kere yaptım tuttu canım kıvamı
bende şaşırdım kendime
canım piline baktınızmı belkide pili bitmiştir
ilk gecedenmi hamile kaldın
yoksa bebek düşünüpte ilk denemenizdemi?
bende ilk denemede hamile kaldım ama neolacağı belli olmaz çocuğu olupta 2.si için tüp bebek yaptıranlar var
allah isteyenlere versin canım
canım hiç çekinde dal lafın içine
biz öylesini daha çok seviyoruz
biz yapıyor işte hıh
kıskanma kız
canım ben önce kulak burun boğaza gittim ilaç evrdi alerji ilacı kullanınca gel dedi ama gitmedim
sonrada göze gittim oda göz için damla verdi alerji dedi ikiside
+400mü
biz onu 1 saatte alıyoz
ayy kıyamam yaaaa
yormasınlar bizi inşallah
inşallah beğenirsiniz canım
kolay bir kurabiye niye beceremiyesin
sagol canimkız deme öle
katılıyorum bende laf yetitiren insandan memnun olurum
bizde çamaşır dürmek deriz halk arasında yada katlamak
hmmm valla tam emin olamadım canım
bence bidene banada yaz
nesfit benide çok acıktırıyor
malzeme ne ki kız kendisini yapar gönderiririm canın sağolsun
yok canım gözüm üzerinde
saklanmasın sakın diye
yama bencedebalkaymağa katılıyorum
vallahi canım mikrodalgayı sık kullanmıyorum
kızıma hiç kullanmıyorum
bence düşük olanı yap
canımmm hamile olma ihtimalinde var sonuçta dikkat et bence soğan kürü, maydanoz nane bazı bitki çayları düşüğe sebep olur
eğer bebek varsa ve allah korusun düşerse vicdan azabı yaşarsın canım
türk kahvesini hiç duymamıştım
bende biseferinde yumurta haşladım tüp bitmişti
ben bu keki 2 kere yaptım tuttu canım kıvamı
bende şaşırdım kendime
canım piline baktınızmı belkide pili bitmiştir
ilk gecedenmi hamile kaldın
yoksa bebek düşünüpte ilk denemenizdemi?
bende ilk denemede hamile kaldım ama neolacağı belli olmaz çocuğu olupta 2.si için tüp bebek yaptıranlar var
allah isteyenlere versin canım
canım hiç çekinde dal lafın içine
biz öylesini daha çok seviyoruz
biz yapıyor işte hıh
kıskanma kız
canım ben önce kulak burun boğaza gittim ilaç evrdi alerji ilacı kullanınca gel dedi ama gitmedim
sonrada göze gittim oda göz için damla verdi alerji dedi ikiside
+400mü
biz onu 1 saatte alıyoz
ayy kıyamam yaaaa
yormasınlar bizi inşallah
inşallah beğenirsiniz canım
kolay bir kurabiye niye beceremiyesin
kız deme öle
katılıyorum bende laf yetitiren insandan memnun olurum
bizde çamaşır dürmek deriz halk arasında yada katlamak
hmmm valla tam emin olamadım canım
bence bidene banada yaz
nesfit benide çok acıktırıyor
malzeme ne ki kız kendisini yapar gönderiririm canın sağolsun
yok canım gözüm üzerinde
saklanmasın sakın diye
yama bencedebalkaymağa katılıyorum
vallahi canım mikrodalgayı sık kullanmıyorum
kızıma hiç kullanmıyorum
bence düşük olanı yap
kız senin tariflere daldım gördükçe karnım daha çok acıktı
ay ne nbilim teyzem yogurtta koyardı onun ki olurdu ben sen daha tecrubelisin die sordum denemek lazım
anaa kız ben maydonoz yiyodum hep gerçi şubirkaç gün yemiyorum
türkkahvesinide normal çay fincanında yapıyorumkhepsini koyuyom içine normal oluyo köpüklü valla tüp bitince bende nette bulupyapmıştım
ço cocukları kesecem zatenönce anasını sonra çocugunu bu kaa sorumsuz bi anne görmedim.ne bilim eşimyaptı ama sanırım bir garip oldu yenisini alacaz netten akşama idare etmeyecek gibi batladık falan bir tuhaf oldu
hayır bahsediyosunuz sanat sanat diye
napalım yapamıyoruz
çok kıskanç biriyimdir ben
kız ben de 1 saatte alırdım da
al ver olmuştur herhalde o 2-3 hafta içinde
şimdi evde misafirler var
yine yedim bi sürü şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?