- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
he pekin ördeğimiyaptın hakiki pekin ördeğiyse ondan olabülür bacımheeee geçen akşam iş çıkışı portakallı ördek yaptıydım ondan olabilü
biz hep klişe yiyoz bacım
kız nerden bulayım çakmasını bide öle bişi ki zaten zor beden buluyoz totosa bide açık renk beyenmio koyu renk olacak o olacak bu olacak kalıp aynıysa çakmada olabülür problemdeil yeterki kalıp uysuno markanın çakmasını alın
kız hande ağına yama yaptır giysinyazık paraları hep pantolona yatırıyonuz
of bende sinir oldumkocişe yeni pant aldık pahalı bir markadan ayıptır söylemesi adamın totoşu büüyük başka marka olmuyor kalıpları dada 1 ay oldu pant ağı erimiş delinmiş bu sabah koymuş öle ortaya ben göreyim die.sinir bastı şişkodie eritiryo pantları diyoprum ki şöyle ucuzundan alaım ayda 1 atarız onlarda olmuyor bacaklar ince totoş büyük göbişte var illa o marka okalıp olacak pant yepyeni hiç bişeysi yok bacak arası delik akşam üstü çıkıp terziye soracam belki içerden bişey yapar sinir olmaya başadım
benim kocisde sisko evlendigimizde 80di simdi 100kusurlerde feci Kilo Aldi ama kortizon kullaniyo mecburen Kilo aliyo tabi yedigi cikolari felan saymiyoruz ben pahali almiyorum nasil olsa bisure sonra olmuyo tekrar aliyoruz cok para vermeye gerekyok oyuzden
toparlamamiz lazimaynen canım aynı ruh hali içindeyim şu an senle
evet suzim neyse toparlariz insallah yine
yazdim tatlim
bi ara iyi gidiyorduk yine saldik tatlim
bu arada unuttum herkese günaydin kizlarhayirli cumalar güzel bir gün olsun insallah
canim sok felan yapsan :44:kilo bildirimi
başlangıç 73
geçen hafta 68,9
bu hafta bu hafta 69,6
gelen 700 gr
hedef 65 (BU GİDİŞLE ZOR GÖRÜRÜM)
ne yapsam olmuyor
böyle olunca hevesim kırılıyor
yeşilçay su 9 luçay nefret ettiğim halde içiyorum burnumu tıkaya tıkaya
spor yapmaya çalışıyorum yorgun argın işten gelip
akşamlarımı salatayla çorbayla geçirmeye çalışıyorum
sabahLarı hep diyet kahvaltı
buna rağmen verceğime artıdayım hep
bide yesem ne olcam kim bilir
BÜNYEMDEN VE KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM
insallah canimüzülme canım ya..inan o 70le 69 orası yoruyor insanı..ben o 69u zor atlatmıştım.ama atlatınca gerisi geliweriyor sen canını s
bende yapıwereyim bi bildirim artık
başlangıç:87
geçen hafta:67
bu hafta:65.20
giden:1.800gr
toplam giden:21.800
2 gündür o katkat çubuklar çerezler we bu sabaha kadar kalkıp kalkıp yediğim rondolar olmasaydı 64.500 olmayı düşünüyordum..ama olmadı buna şükür
başlangıç:82.9
geçen hafta:67
bu hafta:66
giden:1000 gr
toplam giden:16.9
100 gr.i kücümsemegunaydinlarrr
bu hafta çoğunluk tırt benim gibi
başlangıç 82
geçen hafta 79.600
bu hafta 79.500
giden 0.100
toplam giden 2.500
rezaletteyim haftaya hepimiz için daha güzel olur ins
canim ya mikrodalgada birsey pisirmek ne kadar saglikli :26:
hmm mikrodalgan varsa 8 dk lık var tarifim
Mikrodalgada Islak Kek - Nefis Yemek Tarifleri
bez bağlasammı gece, uykusundan kaldırsammı( gece yapmıyor alıştırmayayım diyorum gece kaldırmaya)
insallahhSıkılmak yok, pes etmek yok, gidecek bu kilolarrrr
ben geldiiimm
geçmiş olsun diyen canlarım çok sağolun
neslim zencefilli ballı çay yapmıştım da geçirmedi
bugün ıhlamur da yapayım bari
resmen boğazım parçalanıyor
bu arada ben de yeni üye olarak bildirimimi yapayım
sabah çok sevindim..
demek pek almamışım regli şişkinliğiymiş o
başlangıç:73
bu hafta:61,5
hedef:58
su güzel yagli vücuudumu kikanmaktan vazgecgunaydın cnm bunada sukur ballıylan suzı gıbı almadın en azından
bence söyle cakalimsende bendensin:13:
gunaydın sekerler
baslangıç 69
gecen hafta 63
bu hafta 62.1
gıden 900
toplam gıden 6.900
hedef59
selam güzel hatunlar :)
az sonra çıkmam lazım ama hızlıca geçmişe bakayım dedim olmadı o mikrodalga kekin tarifini görünce nutkum tutuldu..ellerine sağlık umaycım :) ordaki tarifler senin mi? süperler...abababa sanırım hasta geçmiş olsun..tez zamanda iyileş inşallah..sonra cok güzel kilo veren hatunlar gördüm...maşallahh...devamı hep gelsin inşallah...bu hafta regl haftam benden bi halt olmadı yani bu hafta..moralimi bozmuyor devam diyorum...:)
başlangıç;82.7
gecen hafta;69,3
bu hafta;68,6
giden:700
hedef;62 (zor bi 7 kilo var önümde be )
aa bu arada hande bebek mi geliyor bakındım ama göremedim...geliyorsada hayırlı,uğurlu gelsin inşallah...
insallah canimcanım yaa
sen her 6'ları gördüğünde böyle yapıyon tekrar çıkıyon
artık bi devam etsen de kalıcı olsan
bu hafta regli haftan hadi tamam
bundan sonra 3 hafta bari dikkat et 67-68'lere inersn zaten
ben de tam bunu düşünmüştüm sen yazmışsın
ballı beni de hiç böyle öpmedi
havalar çok değişiyor canım ya ben de ne ara hasta oldum anlamadım
bi sıcak bi soğuk şaşırdık tabii
ay ne bilim bacimseni allah kahretmesin okuyunca ne güldüm yanlış okumak benden bulaşmış
merhaba kızlar bursaya evime geldiğim için çok giremedim internete :) hemen bildirim yapayım :)
başlangıç: 77
geçen hafta:70
bu hafta:69,7
giden:300 gr
hedef :55 (diye düşnüüyorum bi kaçgündür :)
öhhöm öhhom kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:76.9
bu hafta:77.3
gelen:400
toplam giden:7.2
gerçi daha regl olamadım ama,onun şişkinliğide vardır,ama bugünden itibaren artık dur diyorum kendime ve söz veriyorum hepinize haftaya kesin ekside olcam ve artık gevşemiycem
he suzim bende ondan süpeleniyodum artik eminimballibuldum sucluyu gelmedin bize dur demedin tutaydin ya alma diyeydin
kızlar canlarım cikolatalrım dondurmalarım pastalarım böreklerım ben cıkıyorum işler benı bekler görs karısık kuruyemıslerım
tunaydin kizlar Sabah doktora gittim kantahlillerimi verdim
sizler nasilsiniz
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
bu hafta 73.4
giden 1800 gr
benim icin super baslangic oldu
bende sana dün yazdim ama galiba okumadincanim konu benim disimda ben yeniyim ama haklisin ben elimden geldikce hergun yazmaya calisiyorum iki cocukla biraz zor oluyo ama buraya gelince kendimi Motive edilmis hissediyorum
of bende sinir oldumkocişe yeni pant aldık pahalı bir markadan ayıptır söylemesi adamın totoşu büüyük başka marka olmuyor kalıpları dada 1 ay oldu pant ağı erimiş delinmiş bu sabah koymuş öle ortaya ben göreyim die.sinir bastı şişkodie eritiryo pantları diyoprum ki şöyle ucuzundan alaım ayda 1 atarız onlarda olmuyor bacaklar ince totoş büyük göbişte var illa o marka okalıp olacak pant yepyeni hiç bişeysi yok bacak arası delik akşam üstü çıkıp terziye soracam belki içerden bişey yapar sinir olmaya başadım
bizde hep klişe yiyoz neyapalım,rostomu yiyek bu akşam
he pekin ördeğimiyaptın hakiki pekin ördeğiyse ondan olabülür bacım
kız nerden bulayım çakmasını bide öle bişi ki zaten zor beden buluyoz totosa bide açık renk beyenmio koyu renk olacak o olacak bu olacak kalıp aynıysa çakmada olabülür problemdeil yeterki kalıp uysun
öle düşündüm bende sinir bastı çünküm artık yeter yani daha ayaklarımdaki yaralar geçmedi o pant bulmak için gezdik pant eskiyiverdi
yok bacım pekin ördeğini nerden bulayım yeşil başlı gövel ördek yaptım
bende pahalı alma taraftarı değilim canım ama olmayınca napacan olmuyor işte başka marka adamın totoşuna kumaşta giymiyıor delirtiyor beni gezsin öle diyorum yırtık donuşla çoık kızdım bu sabah.bizimki ekmekle pilav yer.dolmayla pilav yer.akşam karpuzla bide ekmek yedi öle cins bi adam anası fırıncıdan kaptı heral diom bzaen zaten hiç benzemio ne huyu ne tipi
kız çırak merve gel kız ne arıyon altta
merhaba kızlar...uzun zamandır sizi misafir modunda takipteyim..ama artık yazma vakti geldiii.siz muhabbeti ilerletmişsiniz maşallah..ben bu kadar sık giremem ama kilo bildirimlerimi yaparım nede sizin azminizle hırslanıp diyetime daha sıkı sıkı sarılacağıma inanıyorumben 35 yaşındayım 4 çocuk annesiyim..lise mezunu ev hanımıyım..hemen hemen 3 aydır diyete başladım..86 kilodan bugün sabah itibariyle 71,5 kiloya indim elhamdülillah...165 cm boyum var ve hedefim 65 olsam yeter bana..ilk hedefim okul kapanıncaya kadar 70 olmak..umarım hepimiz hedefimize ulaşırız...
ben sana demedim canimsuziiii bana mı dedin..inanın becerebildiğim kadar alıntı yapmaya çalışıyorum..tam bişey alıntılıyorum..hop kuzu geliyor sayfayı kapatıyor..ben daha sık yazmaya calısıcam...
şimdikkızlar alıntı yapmayacam bir alıntım hepinize virüs gibi bulaşmışkarmakarışık birşey olmuş bundan kurtulmak lazım
serceeem yanlış yazdıysam kusura bakma.onu ben nzo için yazmıştım birde su perisi var öle ki o daha beter.ben 3 aydır burdayım nerdeyse oda 3 aydır aynı şekilde davranıyor.genelde dikkat ettiğim gülanne ve duygu dışında kimseye 2 satır yazmıyor.zaten çokta durmuyor topikte.böylede olunca ben kendimi tuhaf hissettim haklı olarakne yazdıklarım okunuyor.nede cvp yazılıyor.ben listeyi heycanla beklerken birileri gelip listeye giriyor bende kızdım.o yüzden yazdım.belki bir durum vardır bilelimdie.
tutamadımkoca çenemi napıyım ben açık olmayı severim.
duygu,nzo şimdik konuştuk anlaştık dimi bacılarım bundan sonra kimse çekinmeyecek herkez bir sıkıntısı bir sorunu varsa yazacak
çünkü ben evde koca gün yanlızım buraya gelince arkadaşlarımla huzur buluyom.
derslerle cok zorr cookkk.. ben de derslere başlayınca gırmemeye başladım
tebrikler canimtunaydin kizlar Sabah doktora gittim kantahlillerimi verdim
sizler nasilsiniz
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
bu hafta 73.4
giden 1800 gr
benim icin super baslangic oldu
gelir gelir sıkma canını
valla sıkıldım ya inşallah öledir
haftaya kadar sık biraz dişini olur belkim
sanata ve sanatçıya destek olmak lazım
biz bu ara baya sanatla iç içeyiz bi haller oldu adama
molaya cikcam diye acele ettim yanlis görmüssümtekrar merhaba
tebrikler canım
ne cesaret var sende seccembaşka bir yöntem denesenize
bizimkide daha yeni banyoda yapıyor,annemlerdede bitane kutu var ona yaptırıyozçok mutluyuz ailecek iki gündür canım senide tebrik ederim
umarım kaçırmaz,sen yinede tedbiri elden bırakma
kıız suziiş artı çıktım
tebrikler canım
canim aldiginiz yere gidin verin sizin mallariniz böyle mi diyeof bende sinir oldumkocişe yeni pant aldık pahalı bir markadan ayıptır söylemesi adamın totoşu büüyük başka marka olmuyor kalıpları dada 1 ay oldu pant ağı erimiş delinmiş bu sabah koymuş öle ortaya ben göreyim die.sinir bastı şişkodie eritiryo pantları diyoprum ki şöyle ucuzundan alaım ayda 1 atarız onlarda olmuyor bacaklar ince totoş büyük göbişte var illa o marka okalıp olacak pant yepyeni hiç bişeysi yok bacak arası delik akşam üstü çıkıp terziye soracam belki içerden bişey yapar sinir olmaya başadım
biri bana su klise yi anlatsinbizde hep klişe yiyoz neyapalım,rostomu yiyek bu akşam
toparlamamiz lazim
canim sok felan yapsan :44:
insallah canim
100 gr.i kücümseme
ben isitmak icin bile cook nadir kullaniyorum
canim kizinada altina birsey ser ve baglama isersen ne bielyim dene bir eger gece yapmiyorsa kaldirmada bence
insallahh
su güzel yagli vücuudumu kikanmaktan vazgec
bence söyle cakalim
insallah canim
gel öpem canim benimm Eki Görüntüle 719804
ay ne bilim bacim
he suzim bende ondan süpeleniyodum artik eminim
bende sana dün yazdim ama galiba okumadin
senin annenin donunla takim diktigi elbezi var ya o elbeziyi oraya yama yap
sende o donunu giydinmi takim olursunuz olmadi annen birde senin kocise ondan kirvat diktimi tamamdiirr
seni allahkahretmesin hiç aklıma gelmemişti adam bi açacak bacağını bebekli yamatoparlamamiz lazim
canim sok felan yapsan :44:
insallah canim
100 gr.i kücümseme
ben isitmak icin bile cook nadir kullaniyorum
canim kizinada altina birsey ser ve baglama isersen ne bielyim dene bir eger gece yapmiyorsa kaldirmada bence
insallahh
su güzel yagli vücuudumu kikanmaktan vazgec
bence söyle cakalim
insallah canim
gel öpem canim benimm Eki Görüntüle 719804
ay ne bilim bacim
he suzim bende ondan süpeleniyodum artik eminim
bende sana dün yazdim ama galiba okumadin
senin annenin donunla takim diktigi elbezi var ya o elbeziyi oraya yama yap
sende o donunu giydinmi takim olursunuz olmadi annen birde senin kocise ondan kirvat diktimi tamamdiirr
he kız eğer tarifte yeşil başlı gövel ördek varsa yaparken şarkısınıda söylemen gerekti bacım burd olabülür yanlışlık
hoşgeldinmerhaba kızlar...uzun zamandır sizi misafir modunda takipteyim..ama artık yazma vakti geldiii.siz muhabbeti ilerletmişsiniz maşallah..ben bu kadar sık giremem ama kilo bildirimlerimi yaparım nede sizin azminizle hırslanıp diyetime daha sıkı sıkı sarılacağıma inanıyorumben 35 yaşındayım 4 çocuk annesiyim..lise mezunu ev hanımıyım..hemen hemen 3 aydır diyete başladım..86 kilodan bugün sabah itibariyle 71,5 kiloya indim elhamdülillah...165 cm boyum var ve hedefim 65 olsam yeter bana..ilk hedefim okul kapanıncaya kadar 70 olmak..umarım hepimiz hedefimize ulaşırız...
diomda bi girsekız handee sende kocanı diyete soksana
ben sana demedim canim
benim demek istedigim bu
duygu derslerden degil handeye cevap bile vermiyorsun adin gectigi halde
bunu ama genelde cogu kisiyle yapiyorsun biri sana yaziyor ister yaziyorsun istersen görmezden geliyorsun topikde oldugun halde
tebrikler canim
molaya cikcam diye acele ettim yanlis görmüssümozaman dur sen
canim aldiginiz yere gidin verin sizin mallariniz böyle mi diye
biri bana su klise yi anlatsingoogle amcaya sordum kilise yemekleri cikti cahil kaldim konuya :111:
suzim hande patlican yemegi sordu bende tarif verdimben sana demedim canim
benim demek istedigim bu
duygu derslerden degil handeye cevap bile vermiyorsun adin gectigi halde
bunu ama genelde cogu kisiyle yapiyorsun biri sana yaziyor ister yaziyorsun istersen görmezden geliyorsun topikde oldugun halde
tebrikler canim
molaya cikcam diye acele ettim yanlis görmüssümozaman dur sen
canim aldiginiz yere gidin verin sizin mallariniz böyle mi diye
biri bana su klise yi anlatsingoogle amcaya sordum kilise yemekleri cikti cahil kaldim konuya :111:
ney bacim kiravatmiahhhaaaahhhaaahaha
buda güzeldi ballı
şöyle yapacankizlar birsey sorucam
sabah tartildim 70.3 dü neyse burdan cikinca daha kahvalti etmemistim wc ye felan girdim sonra dedim bir daha tartilicam 69.9 cikti :44: bildirimde yapmadim ben nasil yapayim simdi :26:
suzim hande patlican yemegi sordu bende tarif verdim
sonra mervede dediki
ay nasil iki dakika icinde yazdin
ben tariflere bakiyorum
bendede dedimki her yemek icinmi bakiyosun
o da dediki hayir klise yemekleri yani iste fasulyeydi ....gibi yapiyorum
ama digerlerini bakmam laim dedi
bizim handenin cenesi durarmi durmadi yine
bizimki basladi yine
ney bacim kiravatmi
aa önemli eslerin takim giyinmesi taraftariyim
handenin annesinin babasina neler diktigini cok merak ediyorum
kızlar pantolon vs .ağ kısmını dar yaptıklarından zamanla sürtünmekten aşınıp delinebiliyor..tabi kumaşın dokusuylada alakalı..eşim öğretmen ve bizde bu sorunu yaşıyoruz..kilolu biride değil üstelik..dönem başı 2 takım elbise aldık ve pantolonun paçasından kalan fazlalıkla ortasına ek bir ağ yaptırdık..yoksa çabuk aşınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?