70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heeee geçen akşam iş çıkışı portakallı ördek yaptıydım ondan olabilü
biz hep klişe yiyoz bacım
he pekin ördeğimiyaptın hakiki pekin ördeğiyse ondan olabülür bacım
o markanın çakmasını alın
kız nerden bulayım çakmasını bide öle bişi ki zaten zor beden buluyoz totosa bide açık renk beyenmio koyu renk olacak o olacak bu olacak kalıp aynıysa çakmada olabülür problemdeil yeterki kalıp uysun
kız hande ağına yama yaptır giysinyazık paraları hep pantolona yatırıyonuz

öle düşündüm bende sinir bastı çünküm artık yeter yani daha ayaklarımdaki yaralar geçmedi o pant bulmak için gezdik pant eskiyiverdi

benim kocisde sisko evlendigimizde 80di simdi 100kusurlerde feci Kilo Aldi ama kortizon kullaniyo mecburen Kilo aliyo tabi yedigi cikolari felan saymiyoruz ben pahali almiyorum nasil olsa bisure sonra olmuyo tekrar aliyoruz cok para vermeye gerekyok oyuzden

bende pahalı alma taraftarı değilim canım ama olmayınca napacan olmuyor işte başka marka adamın totoşuna kumaşta giymiyıor delirtiyor beni gezsin öle diyorum yırtık donuşla çoık kızdım bu sabah.bizimki ekmekle pilav yer.dolmayla pilav yer.akşam karpuzla bide ekmek yedi öle cins bi adam anası fırıncıdan kaptı heral diom bzaen zaten hiç benzemio ne huyu ne tipi

kız çırak merve gel kız ne arıyon altta

aynen canım aynı ruh hali içindeyim şu an senle
toparlamamiz lazim

yazdim tatlim

bi ara iyi gidiyorduk yine saldik tatlim

bu arada unuttum herkese günaydin kizlar hayirli cumalar güzel bir gün olsun insallah
evet suzim neyse toparlariz insallah yine

canim sok felan yapsan :44:

üzülme canım ya..inan o 70le 69 orası yoruyor insanı..ben o 69u zor atlatmıştım.ama atlatınca gerisi geliweriyor sen canını s
insallah canim

başlangıç:82.9
geçen hafta:67
bu hafta:66
giden:1000 gr
toplam giden:16.9

gunaydinlarrr

bu hafta çoğunluk tırt benim gibi

başlangıç 82
geçen hafta 79.600
bu hafta 79.500
giden 0.100
toplam giden 2.500

rezaletteyim haftaya hepimiz için daha güzel olur ins
100 gr.i kücümseme

hmm mikrodalgan varsa 8 dk lık var tarifim
Mikrodalgada Islak Kek - Nefis Yemek Tarifleri

bez bağlasammı gece, uykusundan kaldırsammı( gece yapmıyor alıştırmayayım diyorum gece kaldırmaya)

canim ya mikrodalgada birsey pisirmek ne kadar saglikli :26:
ben isitmak icin bile cook nadir kullaniyorum

canim kizinada altina birsey ser ve baglama isersen ne bielyim dene bir eger gece yapmiyorsa kaldirmada bence

Sıkılmak yok, pes etmek yok, gidecek bu kilolarrrr
insallahh

gunaydın cnm bunada sukur ballıylan suzı gıbı almadın en azından
su güzel yagli vücuudumu kikanmaktan vazgec

sende bendensin:13:
bence söyle cakalim

gunaydın sekerler
baslangıç 69
gecen hafta 63
bu hafta 62.1
gıden 900
toplam gıden 6.900
hedef59

insallah canim
gel öpem canim benimm

seni allah kahretmesin okuyunca ne güldüm yanlış okumak benden bulaşmış
ay ne bilim bacim

balli buldum sucluyu gelmedin bize dur demedin tutaydin ya alma diyeydin
he suzim bende ondan süpeleniyodum artik eminim

kızlar canlarım cikolatalrım dondurmalarım pastalarım böreklerım ben cıkıyorum işler benı bekler görs karısık kuruyemıslerım

tunaydin kizlar Sabah doktora gittim kantahlillerimi verdim
sizler nasilsiniz
Kilo bildirimim

baslangic 75.2

bu hafta 73.4

giden 1800 gr

benim icin super baslangic oldu

canim konu benim disimda ben yeniyim ama haklisin ben elimden geldikce hergun yazmaya calisiyorum iki cocukla biraz zor oluyo ama buraya gelince kendimi Motive edilmis hissediyorum
bende sana dün yazdim ama galiba okumadin

senin annenin donunla takim diktigi elbezi var ya o elbeziyi oraya yama yap
sende o donunu giydinmi takim olursunuz olmadi annen birde senin kocise ondan kirvat diktimi tamamdiirr

bizde hep klişe yiyoz neyapalım,rostomu yiyek bu akşam

yok bacım pekin ördeğini nerden bulayım yeşil başlı gövel ördek yaptım

merhaba kızlar...uzun zamandır sizi misafir modunda takipteyim..ama artık yazma vakti geldiii.siz muhabbeti ilerletmişsiniz maşallah..ben bu kadar sık giremem ama kilo bildirimlerimi yaparım nede sizin azminizle hırslanıp diyetime daha sıkı sıkı sarılacağıma inanıyorum ben 35 yaşındayım 4 çocuk annesiyim..lise mezunu ev hanımıyım..hemen hemen 3 aydır diyete başladım..86 kilodan bugün sabah itibariyle 71,5 kiloya indim elhamdülillah...165 cm boyum var ve hedefim 65 olsam yeter bana..ilk hedefim okul kapanıncaya kadar 70 olmak..umarım hepimiz hedefimize ulaşırız...

kız handee sende kocanı diyete soksana

hosgeldiin

suziiii bana mı dedin..inanın becerebildiğim kadar alıntı yapmaya çalışıyorum..tam bişey alıntılıyorum..hop kuzu geliyor sayfayı kapatıyor..ben daha sık yazmaya calısıcam...
ben sana demedim canim

derslerle cok zorr cookkk.. ben de derslere başlayınca gırmemeye başladım

benim demek istedigim bu
duygu derslerden degil handeye cevap bile vermiyorsun adin gectigi halde
bunu ama genelde cogu kisiyle yapiyorsun biri sana yaziyor ister yaziyorsun istersen görmezden geliyorsun topikde oldugun halde

tunaydin kizlar Sabah doktora gittim kantahlillerimi verdim
sizler nasilsiniz
Kilo bildirimim

baslangic 75.2

bu hafta 73.4

giden 1800 gr

benim icin super baslangic oldu
tebrikler canim

molaya cikcam diye acele ettim yanlis görmüssüm ozaman dur sen
canim aldiginiz yere gidin verin sizin mallariniz böyle mi diye
bizde hep klişe yiyoz neyapalım,rostomu yiyek bu akşam
biri bana su klise yi anlatsin google amcaya sordum kilise yemekleri cikti cahil kaldim konuya :111:

ahhhaaaahhhaaahaha
buda güzeldi ballı

yakizlar hava cok sogukya resmen cocuklari yelek patiklerle tutuyorum yorgan battaniye yatiyorum yine usuyorum Burda havalar nezaman isinicak acaba

kizlar birsey sorucam

sabah tartildim 70.3 dü neyse burdan cikinca daha kahvalti etmemistim wc ye felan girdim sonra dedim bir daha tartilicam 69.9 cikti :44: bildirimde yapmadim ben nasil yapayim simdi :26:

seni allahkahretmesin hiç aklıma gelmemişti adam bi açacak bacağını bebekli yama

yok bacım pekin ördeğini nerden bulayım yeşil başlı gövel ördek yaptım
he kız eğer tarifte yeşil başlı gövel ördek varsa yaparken şarkısınıda söylemen gerekti bacım burd olabülür yanlışlık
hoşgeldin
kız handee sende kocanı diyete soksana
diomda bi girse

bak bu konuda suzi haklı bu hafta sonuydu yanılmıyorsam altta isimlerinizi gödüğümhalde yazmadınız bak ben bunu demeyi unutmuşum:44:dedimheral bunlar benlen konuşmuyor kendimi kötü hissettim.yani sizde benim yerimde olsanız aynısını hissederdiniz
sen çok yaşa kızklişe yemek die bişi yok dün merve yazmış öle dur ben sana faceten açıklayım
kız kocamın totoşu büyükse koskocamarka napsıun

suzim hande patlican yemegi sordu bende tarif verdim
sonra mervede dediki
ay nasil iki dakika icinde yazdin
ben tariflere bakiyorum
bendede dedimki her yemek icinmi bakiyosun
o da dediki hayir klise yemekleri yani iste fasulyeydi ....gibi yapiyorum
ama digerlerini bakmam laim dedi
bizim handenin cenesi durarmi durmadi yine
bizimki basladi yine

ahhhaaaahhhaaahaha
buda güzeldi ballı
ney bacim kiravatmi
aa önemli eslerin takim giyinmesi taraftariyim
handenin annesinin babasina neler diktigini cok merak ediyorum

kızlar pantolon vs .ağ kısmını dar yaptıklarından zamanla sürtünmekten aşınıp delinebiliyor..tabi kumaşın dokusuylada alakalı..eşim öğretmen ve bizde bu sorunu yaşıyoruz..kilolu biride değil üstelik..dönem başı 2 takım elbise aldık ve pantolonun paçasından kalan fazlalıkla ortasına ek bir ağ yaptırdık..yoksa çabuk aşınıyor

kizlar birsey sorucam

sabah tartildim 70.3 dü neyse burdan cikinca daha kahvalti etmemistim wc ye felan girdim sonra dedim bir daha tartilicam 69.9 cikti :44: bildirimde yapmadim ben nasil yapayim simdi :26:
şöyle yapacan
başlangıçbez
geçen haftaki:şişko
şimdiki:dopiç
gelen:çok
Giden:yok

tam tersi babam anamın başına çoraplar ördübu yüzden anca beyaz don paklıyor onu

orası öyle canım bir ürün fazla pamukluysa yada yünlüyse çabuk aşınabiliyor.illa içine naylon karışacak.tabi bizimkininde bunda etkisi yok deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…