70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin canım
çorludandın sen galba dimi çamaşır dürmek dedinde
demeyin hamile
kolay gelsin canım sevindim anlaştığımıza
ben molaya kacar kizlar öptüm

derslerle cok zorr cookkk.. ben de derslere başlayınca gırmemeye başladım

mine canımbişey soracam süt yerine yogurt koysak bu keke olurmu birde pişermi acaba die tereddütte kaldım deniyecemde evde sütyok yoğurt vr

bugün yemek yeme rekoruna gıtcem.. sabah nesfıt yemıştım tok tutmadı sanırım; abababaya uyduk ara da yapmadıkk.. şimdi acıktım ne yesem kıı.. nesfıtle gune başlamam tovbe bı daha

tunaydin kizlar Sabah doktora gittim kantahlillerimi verdim
sizler nasilsiniz
Kilo bildirimim

baslangic 75.2

bu hafta 73.4

giden 1800 gr

benim icin super baslangic oldu

bugün yemek yeme rekoruna gıtcem.. sabah nesfıt yemıştım tok tutmadı sanırım; abababaya uyduk ara da yapmadıkk.. şimdi acıktım ne yesem kıı.. nesfıtle gune başlamam tovbe bı daha
ye gitsin
yaaa benım evde de sut olmaz hıcc sımdı sut var yumurtam yok
bendede yumurta var süt yok hadi değişelim
sizler nasilsiniz
Kilo bildirimim

baslangic 75.2

bu hafta 73.4

giden 1800 gr

maşallah canım

kolay gelsin canım
çorludandın sen galba dimi çamaşır dürmek dedinde
bakdayanayım yine geldim..cwp yazıp kaçıcam..yok kız antalyalıyım antalyada yaşıyorum..

sizler nasilsiniz
Kilo bildirimim

baslangic 75.2

bu hafta 73.4

giden 1800 gr

canim konu benim disimda ben yeniyim ama haklisin ben elimden geldikce hergun yazmaya calisiyorum iki cocukla biraz zor oluyo ama buraya gelince kendimi Motive edilmis hissediyorum

pöööfffff... lohusa adetim de çok uzun surmedıydı zaten.. resmen menepozlu oldum yaaa
gelir gelir sıkma canını
belki ödemin vardır,benimki kilo ben biliyom,son 2-3 haftadır çok kötü gidiyom,bu günden itibaren tekrardan sıkı diyete gircem
valla sıkıldım ya inşallah öledir
haftaya kadar sık biraz dişini olur belkim

sanata ve sanatçıya destek olmak lazım
biz bu ara baya sanatla iç içeyiz bi haller oldu adama

tekrar merhaba
tebrikler canım
ben kaldım walla.spiralkaymış..yine spiral war bende..walla rahat hareket ediyorum ama biyandanda korkuyorum
ne cesaret var sende seccembaşka bir yöntem denesenize

bizimkide daha yeni banyoda yapıyor,annemlerdede bitane kutu var ona yaptırıyozçok mutluyuz ailecek iki gündür canım senide tebrik ederim
umarım kaçırmaz,sen yinede tedbiri elden bırakma
kıız suziiş artı çıktım
sizler nasilsiniz
Kilo bildirimim

baslangic 75.2

bu hafta 73.4

giden 1800 gr

tebrikler canım

bakdayanayım yine geldim..cwp yazıp kaçıcam..yok kız antalyalıyım antalyada yaşıyorum..

aa benimnie aklımda çorlu kalmış acep
canim konu benim disimda ben yeniyim ama haklisin ben elimden geldikce hergun yazmaya calisiyorum iki cocukla biraz zor oluyo ama buraya gelince kendimi Motive edilmis hissediyorum
he bende öle oluyom çene yarıştıracam die zaman geçio
kız yoksam sende adama klişe şeyler yedirmiyosan ondan adamın sanatçı ruhu gelişmiştir.ay merve sen çok yaşa

of bende sinir oldumkocişe yeni pant aldık pahalı bir markadan ayıptır söylemesi adamın totoşu büüyük başka marka olmuyor kalıpları dada 1 ay oldu pant ağı erimiş delinmiş bu sabah koymuş öle ortaya ben göreyim die.sinir bastı şişkodie eritiryo pantları diyoprum ki şöyle ucuzundan alaım ayda 1 atarız onlarda olmuyor bacaklar ince totoş büyük göbişte var illa o marka okalıp olacak pant yepyeni hiç bişeysi yok bacak arası delik akşam üstü çıkıp terziye soracam belki içerden bişey yapar sinir olmaya başadım

heeee geçen akşam iş çıkışı portakallı ördek yaptıydım ondan olabilü
biz hep klişe yiyoz bacım

o markanın çakmasını alın

kız hande ağına yama yaptır giysinyazık paraları hep pantolona yatırıyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…