- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
kolay gelsin canımkızlar artıkın ben kaçar..odalar süpürülecek laminantlar silinecek..barbunya war çıkarılacak..yemek yapılacak..çamaşır serilecek..2 posta çamaşır war dürülecek.2 balkon war yıkacak.1 tanesi zaten ewden büyük yıka yıka bitmiyor..banyolar lawabolar yıkanacak..çocukların karnı doyurulacak kız uyutulacak..çocuklara banyo yaptırılacak..akşama bitmez hadin bu sefer gidiyorum haa..
demeyin hamile
tebrikler tatlim afferim eksi cikmissin hadi bakalim haftaya yine eksi görcem sende gözüm üstünde
sen benim sacimi yoldunal bendende sana bir saplak ama hamileysen geri alirim
tamam sözarada hatirlat sözümü ama unutkanlik var bende
hayda hepsini saymis
liste gelsin bakariz hatirlatirim sana
belki onuda görmedin tatlim oda alinmis bidaha da yazmamis olabilir o yüzden ben hep konusulmasindan yanayim
isterim benim yüzüme söylesin hatalarimi olsun canini sIktiysam vs. ki bende bileyim hatami cünkü hatasiz kul olmaz
kolay gelsin canım sevindim anlaştığımızahandecim sende haklısın ama benim öyle bi niyetim yoktu..bildirimi pazartesi yapsak ben size yine en erken carsamba yapardım o zamanda cuma yazabilmem tamamen sans...hatta bi ara yazmıştım su okullar kapansa hersey daha iyi olacak diye...neysem bundan sonra ben daha sık yazmaaya çalışırım...
işlerim ödevlerim tezim,camasırlarım,beni bekler..öperim hepinizi...
ben molaya kacar kizlar öptüm
handecim sende haklısın ama benim öyle bi niyetim yoktu..bildirimi pazartesi yapsak ben size yine en erken carsamba yapardım o zamanda cuma yazabilmem tamamen sans...hatta bi ara yazmıştım su okullar kapansa hersey daha iyi olacak diye...neysem bundan sonra ben daha sık yazmaaya çalışırım...
işlerim ödevlerim tezim,camasırlarım,beni bekler..öperim hepinizi...
mine canımbişey soracam süt yerine yogurt koysak bu keke olurmu birde pişermi acaba die tereddütte kaldım deniyecemde evde sütyok yoğurt vr
ye gitsinbugün yemek yeme rekoruna gıtcem.. sabah nesfıt yemıştım tok tutmadı sanırım; abababaya uyduk ara da yapmadıkk.. şimdi acıktım ne yesem kıı.. nesfıtle gune başlamam tovbe bı daha
bendede yumurta var süt yok hadi değişelimyaaa benım evde de sut olmaz hıcc sımdı sut var yumurtam yok
tunaydin kizlar Sabah doktora gittim kantahlillerimi verdim
sizler nasilsiniz
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
bu hafta 73.4
giden 1800 gr
benim icin super baslangic oldu
bakdayanayım yine geldim..cwp yazıp kaçıcam..yok kız antalyalıyım antalyada yaşıyorum..kolay gelsin canım
çorludandın sen galba dimi çamaşır dürmek dedinde
sizler nasilsiniz
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
bu hafta 73.4
giden 1800 gr
şimdikkızlar alıntı yapmayacam bir alıntım hepinize virüs gibi bulaşmışkarmakarışık birşey olmuş bundan kurtulmak lazım
serceeem yanlış yazdıysam kusura bakma.onu ben nzo için yazmıştım birde su perisi var öle ki o daha beter.ben 3 aydır burdayım nerdeyse oda 3 aydır aynı şekilde davranıyor.genelde dikkat ettiğim gülanne ve duygu dışında kimseye 2 satır yazmıyor.zaten çokta durmuyor topikte.böylede olunca ben kendimi tuhaf hissettim haklı olarakne yazdıklarım okunuyor.nede cvp yazılıyor.ben listeyi heycanla beklerken birileri gelip listeye giriyor bende kızdım.o yüzden yazdım.belki bir durum vardır bilelimdie.
tutamadımkoca çenemi napıyım ben açık olmayı severim.
duygu,nzo şimdik konuştuk anlaştık dimi bacılarım bundan sonra kimse çekinmeyecek herkez bir sıkıntısı bir sorunu varsa yazacak
çünkü ben evde koca gün yanlızım buraya gelince arkadaşlarımla huzur buluyom.
gelir gelir sıkma canınıpöööfffff... lohusa adetim de çok uzun surmedıydı zaten.. resmen menepozlu oldum yaaa
valla sıkıldım ya inşallah öledirbelki ödemin vardır,benimki kilo ben biliyom,son 2-3 haftadır çok kötü gidiyom,bu günden itibaren tekrardan sıkı diyete gircem
haftaya kadar sık biraz dişini olur belkimen az 1 kilolara alısınca bu az geldiydi gözüme ama sen deyince haklısın..haftaya cuma kızımın veda yemeği var ailelerde gidecek bi elbisem vardı giymek istediğim 65 kilolarda giydiğim..olmayacak ya ona bozuldum sanırımşimdi giyince içinde göğüslerim patlatacak gibi duruyor...çenem mi düştü ne...:?
genemi
aman bacım onla hamile kalınır bunla hamilekalınır nolcek sanatta yapamayacakmıyık
bu arada dün kociç elinealdı tornavidayı yaptı tartımı sağolsun ama pek idare etmeyecek gibi yine bantladık falan bir garip oldu savaş gazisi gibi
başlangıç:76.500
hedef:65
geçen hafta:72.800
bu hafta:73
gelen:200
giden:yok
tebrikler canımmerhaba kızlar bursaya evime geldiğim için çok giremedim internete :) hemen bildirim yapayım :)
başlangıç: 77
geçen hafta:70
bu hafta:69,7
giden:300 gr
hedef :55 (diye düşnüüyorum bi kaçgündür :)
ne cesaret var sende seccemben kaldım walla.spiralkaymış..yine spiral war bende..walla rahat hareket ediyorum ama biyandanda korkuyorum
bizimkide daha yeni banyoda yapıyor,annemlerdede bitane kutu var ona yaptırıyoz14 üyeeeeee
anam basıldıkkkk
ama dün semziotu yedim yaa ondanda gelmemiş olabilir
bide 2 haftadır artıydım
ben biliyordum artı olmadığını
kız sen kendini bilmiyon
yiyen erkek ne güzel aslında
ben pasta börek yapmayı seviyorum yaa
şansıma eşimde yemiyor
hepsi bana kalıyor
buaralar oda dikkat ediyor hiç yapma diyor
pudingli kek çok lezzetli canım her tür pudingle yapabilirsin ama muzluyla yapınca buram buram muz kokuyor
bendede gözde alerji var
aynı görüp gibi hapşuruyorum arka arkaya boğazda fecii kaşıntı burun akıntısı gözde kaşıntı
ilaçları kullandım geçmişti geri başladı
ayy hadi tebrikler
nasıl mutlu oluyorum ben çişini yapınca
sende dene istersen biz şey yapıyoruz ikimizde çömeliyoruz klozete yapmıyor
sonra elini tutuyorum 1-2-3 sayıyoruz hani nerde geliyormu diyorum yapıyorama öncesinde 1-2 dk bekliyorum sonrada coşuyoruz tabii koşa koşa babasına söylüyoruz babasıı gökçe tuvalete çişini yaptı diye oda ayrı coşuyor
teşekkürler canımm
2 yaş civarı öğretenler oluyor ona çok karşıyım
inişler çıkışlar mutlaka olacak
çocuğun psikolojisindede olacak
işte o erken öğrenenler yaşadıkları bitramvada, korkuda gece alt ıslatmaya başlayacaklar
inşallah bizimkilerde olmazda eşimin yeğenlerinde var çok korkuyorum
ama çiş yaparsa kızmam kaç gündür tutuyor maşallah
evet canım sabır gerekiyor
şimdilik çok iyiyiz altına kaçırmıyor ama inşallah değişmez
ben yazı bekliyordum ama annem başlatmış iyide olur inş.
o siteye tarif gönderiyorum canım ismime tıklarsan tariflerim görünür 206 tarifim olmuş
tebrikler buarada
bahar alerjisi var bendede kaç aydır çekiyorum ara ara geçiyor geri başlıyor
evet bencede geceyide bırakayım
boşver canım yaa gelmezse gelmesin
ben hangi ay olmuştum hatırlamıyorum ama rahat bir dönem yaaa
sanat niye yapamıyorsunuz onu anlamadım süt korur diye düşünme sakın korunarak devam edin olursa adet oluncada olur şimdide olur
kıız suziiş artı çıktım
tebrikler tatlim afferim eksi cikmissin hadi bakalim haftaya yine eksi görcem sende gözüm üstünde
sen benim sacimi yoldunal bendende sana bir saplak ama hamileysen geri alirim
tamam sözarada hatirlat sözümü ama unutkanlik var bende
hayda hepsini saymis
liste gelsin bakariz hatirlatirim sana
belki onuda görmedin tatlim oda alinmis bidaha da yazmamis olabilir o yüzden ben hep konusulmasindan yanayim
isterim benim yüzüme söylesin hatalarimi olsun canini sIktiysam vs. ki bende bileyim hatami cünkü hatasiz kul olmaz
sizler nasilsiniz
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
bu hafta 73.4
giden 1800 gr
aa benimnie aklımda çorlu kalmış acepbakdayanayım yine geldim..cwp yazıp kaçıcam..yok kız antalyalıyım antalyada yaşıyorum..
he bende öle oluyom çene yarıştıracam die zaman geçiocanim konu benim disimda ben yeniyim ama haklisin ben elimden geldikce hergun yazmaya calisiyorum iki cocukla biraz zor oluyo ama buraya gelince kendimi Motive edilmis hissediyorum
kız yoksam sende adama klişe şeyler yedirmiyosan ondan adamın sanatçı ruhu gelişmiştir.ay merve sen çok yaşagelir gelir sıkma canını
valla sıkıldım ya inşallah öledir
haftaya kadar sık biraz dişini olur belkim
sanata ve sanatçıya destek olmak lazım
biz bu ara baya sanatla iç içeyiz bi haller oldu adama
tekrar merhaba
tebrikler canım
ne cesaret var sende seccembaşka bir yöntem denesenize
bizimkide daha yeni banyoda yapıyor,annemlerdede bitane kutu var ona yaptırıyozçok mutluyuz ailecek iki gündür canım senide tebrik ederim
umarım kaçırmaz,sen yinede tedbiri elden bırakma
kıız suziiş artı çıktım
tebrikler canım
aa benimnie aklımda çorlu kalmış acep
he bende öle oluyom çene yarıştıracam die zaman geçio
kız yoksam sende adama klişe şeyler yedirmiyosan ondan adamın sanatçı ruhu gelişmiştir.ay merve sen çok yaşa
of bende sinir oldumkocişe yeni pant aldık pahalı bir markadan ayıptır söylemesi adamın totoşu büüyük başka marka olmuyor kalıpları dada 1 ay oldu pant ağı erimiş delinmiş bu sabah koymuş öle ortaya ben göreyim die.sinir bastı şişkodie eritiryo pantları diyoprum ki şöyle ucuzundan alaım ayda 1 atarız onlarda olmuyor bacaklar ince totoş büyük göbişte var illa o marka okalıp olacak pant yepyeni hiç bişeysi yok bacak arası delik akşam üstü çıkıp terziye soracam belki içerden bişey yapar sinir olmaya başadım
of bende sinir oldumkocişe yeni pant aldık pahalı bir markadan ayıptır söylemesi adamın totoşu büüyük başka marka olmuyor kalıpları dada 1 ay oldu pant ağı erimiş delinmiş bu sabah koymuş öle ortaya ben göreyim die.sinir bastı şişkodie eritiryo pantları diyoprum ki şöyle ucuzundan alaım ayda 1 atarız onlarda olmuyor bacaklar ince totoş büyük göbişte var illa o marka okalıp olacak pant yepyeni hiç bişeysi yok bacak arası delik akşam üstü çıkıp terziye soracam belki içerden bişey yapar sinir olmaya başadım
heeee geçen akşam iş çıkışı portakallı ördek yaptıydım ondan olabilü
biz hep klişe yiyoz bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?