ben tekirdağlıyım canım izmire evlendim kız ondanmı anlaşıyoz biz çırak
çabuk dön geçmişe korkamazsın
yoksa kaçıracaksın 1haftada 5 kilo verdiren listeyi iyice dikkatli oku
iyi korkutmuşun milleti
e hadi bakalım,bu hafta kaç kilo alcam acep
he iyi oldu ses etmeiyi korkutmuşun milleti
e hadi bakalım,bu hafta kaç kilo alcam acep
ben sana ne diyim ki hande
Olabülür bekçi başım ondandır tekirdağ merkezdenmi sen
he iyi oldu ses etme
senden bulaştı bacım bak suzi bile listeyi aldı gitti gizli gizli yapıyor.o bu ka tuvaletle listeyle vearber en az 10 verir
yok kilitlemeye kilitlemiyorlarda bi keresinde lambayi söndürdüler karanlikda kaldimbak bunu düşünmemiştimsuzi kilitli kaldı heral:26:
ne bülüm bacim yoksa kendi kokusundami boguldu:26:
altta isimyazıyıor ama kendi yok o önlemini almıştır bence biliyoır kendini
of bu saatlerde sıkıntı basıyo midem bulanıyo uykum gelio nie acep
hadi git de gel canimKızlarr merhabaBen bi geçmişi okuy p geliyim
Hadi bu haftadan itibaren görelims eni gülannem
Evt sondan birinci orası kesin suzicim
Ooo harika beni geçmişsin devamı gelir inşallah
Çorlu benim memleketim kız sen nerden biliyon çorluyu
Geldim geldim bi elektrik gidiyo bi internet kesiliyo 2 3 kere yaptım aynı alıntıları yazık baaannaaaa
çok klişeymiş gövel ördek falan
Hoşgeldinn
iyi diyelim iyi olalim canimAnlamadım canım kiama bi 20 sayfa eçmiş görünce gözüm korktu
Nasılsınız bakalım?
kandirikciben tekirdağlıyım canım izmire evlendim kız ondanmı anlaşıyoz biz çırak
çabuk dön geçmişe korkamazsın
yoksa kaçıracaksın 1haftada 5 kilo verdiren listeyi iyice dikkatli oku
model kodu ne yavrum şimdi sordum servise 24,5 liraymış cam valso kabıilk yaptığım taştı sonrakini geniş kupaya koydum buz çözme kısmında yapınca oldu :)
he bacım midyede öle yaratıyo
ay ben sanane dicem kız siz yedek parçada satıyomusunuz benim rondomun cam kabıkırık pahalıdır die almaya korkuyom:26:
hamişsin ya ondandıraltta isimyazıyıor ama kendi yok o önlemini almıştır bence biliyoır kendini
of bu saatlerde sıkıntı basıyo midem bulanıyo uykum gelio nie acep
çok klişeymiş gövel ördek falan
gulü gulü bebeeemmmmmmmmyok kilitlemeye kilitlemiyorlarda bi keresinde lambayi söndürdüler karanlikda kaldim
hadi git de gel canim
kiz merve ben öyle corluyu corum diye okuyorum diyorum hem adi merve hem cormlu bu bizim müstakbel gelin diyom bu kiz zaten bi deri bi kemik niye gelmis topige
iyi diyelim iyi olalim canim
kandirikci
ben kaciyom sekerler mesaim bitti görüsürük öptüm fazla kacirmayin bunun birde vermesi var
yok kilitlemeye kilitlemiyorlarda bi keresinde lambayi söndürdüler karanlikda kaldim
hadi git de gel canim
kiz merve ben öyle corluyu corum diye okuyorum diyorum hem adi merve hem cormlu bu bizim müstakbel gelin diyom bu kiz zaten bi deri bi kemik niye gelmis topige
iyi diyelim iyi olalim canim
kandirikci
ben kaciyom sekerler mesaim bitti görüsürük öptüm fazla kacirmayin bunun birde vermesi var
kızlar size iyi akşamlar,iyi haftasonları benim evde pc yok haftasonu burda yokum handenin dikkatinee
nedir bu milletin handeden cektigi
güanneyi listeye kaydettüm çıkabilir
öle dion ama bak yok gitti gelmiyor artık böle yöntem buldum kendime
ammaaan salla yaa bütün keki yaparsak kım yıcek kalanı.. ben komşuma soyledım akşam o yapcak kekye gitsin
bendede yumurta var süt yok hadi değişelim
maşallah canım
ne işin var pc başında antalyalı gıt denıze yaa...bakdayanayım yine geldim..cwp yazıp kaçıcam..yok kız antalyalıyım antalyada yaşıyorum..
bugun de ılaca başlıcam bakalım haftaya gelır ınsallah..gelir gelir sıkma canını
valla sıkıldım ya inşallah öledir
haftaya kadar sık biraz dişini olur belkim
sanata ve sanatçıya destek olmak lazım
biz bu ara baya sanatla iç içeyiz bi haller oldu adama
benım kocamın da iş pantolonu yırtılıo ama kılolu degıl ben aşırı osurmanın sonucu oldugunu dusnuyorum artık.. annem dikiş makınasında 5 kere cektı gecen gun bakalım yırtılacak mı, baktım yıne yırtıldı poposuna tıpa tıkcam..of bende sinir oldumkocişe yeni pant aldık pahalı bir markadan ayıptır söylemesi adamın totoşu büüyük başka marka olmuyor kalıpları dada 1 ay oldu pant ağı erimiş delinmiş bu sabah koymuş öle ortaya ben göreyim die.sinir bastı şişkodie eritiryo pantları diyoprum ki şöyle ucuzundan alaım ayda 1 atarız onlarda olmuyor bacaklar ince totoş büyük göbişte var illa o marka okalıp olacak pant yepyeni hiç bişeysi yok bacak arası delik akşam üstü çıkıp terziye soracam belki içerden bişey yapar sinir olmaya başadım
şu cumleyı görene kadar benden bahsedildiğini anlamamıştım ben, sen bılırsın belkı benı önceden yoğun değilken herkesle konusuyordum.. geçmişe de gıdıp gelıyordum gıdemedıgım zaman cok sayfa var gıdemıcem de dıyordum.. şimdi oğlum emekleme donemınde ben hem iş hem ev hem dıyet hem koca hem oğul vs vs vs dönemındeyken sıze bıraz da olsa vakıt ayırıyorum; mecbur muyum geçmişe gıdıp gelmeye sanmıyorum da; haa hakkımda yazıldıgını bazen nasıl anlayıp cevap verıyorum begenılerden gorunce altına bıraz bakıyorum lafım gecmışse alıntılıyorum; bugun de geçmişe gıdıp gelebılıyorsam kocam işten erken gelıp oğlumla ılgılendıgı ve benı yalnız bıraktıkları için, mutfakta bulaşık yığılı mesela ama akşama kadar musade ettım kendıme.. ben de iş yerınde olsam her gun ben de her gun takıp edebılırım adım adım gorebılırım.. ama evdeyken cok zor.. eşim pc başındayken yeter artık ben geldım de dıyebılıyor.. handeye de ne gıbı bır durumum olabbılır ki kızın yazdıklarına cevap vermıım.. çok yanlış anlaşılmışım ben yaa gercekten; sıze ne kı benım kılomdan sadece cuma gelıp bıldırım yapayım, gecenlerde yapmayı bıle unutmuştum yanı.. üzüldüm ben şimdi cok.. hem artık o kadar cok sayfa gıdyor kı takıp edemıyorum ve bır cok kişşşinin de takıp edemedıgını dusunuyorum; onceden bu kadar ılerlemıyordu cunku..ben sana demedim canim
benim demek istedigim bu
duygu derslerden degil handeye cevap bile vermiyorsun adin gectigi halde
bunu ama genelde cogu kisiyle yapiyorsun biri sana yaziyor ister yaziyorsun istersen görmezden geliyorsun topikde oldugun halde
tebrikler canim
molaya cikcam diye acele ettim yanlis görmüssümozaman dur sen
canim aldiginiz yere gidin verin sizin mallariniz böyle mi diye
biri bana su klise yi anlatsingoogle amcaya sordum kilise yemekleri cikti cahil kaldim konuya :111:
nerdesın canım sen burası 32 derece yanıooo ızmır..yakizlar hava cok sogukya resmen cocuklari yelek patiklerle tutuyorum yorgan battaniye yatiyorum yine usuyorum Burda havalar nezaman isinicak acaba
demek ki 400 gram mıçık etmişsinkizlar birsey sorucam
sabah tartildim 70.3 dü neyse burdan cikinca daha kahvalti etmemistim wc ye felan girdim sonra dedim bir daha tartilicam 69.9 cikti :44: bildirimde yapmadim ben nasil yapayim simdi :26:
aman canım her gun yazacaksın sayfa sayfa takıp edeceksın bak sonra dövuolar valla.. şimdik yazsam mı yazmasam mı arada kaldım yanı..kızlar 4 çocuk,küçüğüm 11 aylık..evim dublex ve koşturmacam bitmiyor..sbs e hazırlanan ve elini sıcak sudan soğuk suya vurmadığım kızım var..yetrki çalışsın diye..o yüzden totom yeri görmüyor desem yalan olmaz..sizinle yazışmak çok isterim ve fırsat buldukça yazacağım inşallah ama inanın evde maraton yaşıyorum
herkeşler korkmuş gelip yazıyo :26::26:
harbiden sınanmışın yahuselam kızçeler naber
cuma diye fazla kaçırmayın olurmu
ben kaçırdım biraz ama akşam yemiyecem inşallah
bugün üst katımızdaki komşumuzda kuran vardı
neyse kurana gittim
ya ben bu insanları anlamıyorum
kurana geliyorlar insanların orasına burasına bakıp inceliyorlar
neyse kuran bitti mutfağa geçtik yardım etmek için
kızçelerle alt komşumuz demezmi yağların çıkmış göbeğin kocaman olmuş
bende hani nerde dedim otururken dedi
ya kızım bi git işinne dedim
otururken tabiki çıkar oramız buramız sen kendine bak dedim
heryerinden bıngıl bılgıl sallanıyor yağlar dedim
pişman oldum ama kaşındı bende onu kaşıdım
yok hani zayıflamaya çalışıyorsunya o yüzden dedim kilo almışsın diye deemezmi sonradan
hasbinallah dedim ya sabır zaten kurandada gözümün yanıyla beni süzdüğünü farketmiştim
neyse o bitti kadının biri namaza durmuş selam vermiş bizim oğlana bağırıyor
bacaklarını kırarım senin doğru dur diye benide annesi sanmadı heralde
kenardaydım kafamı bi çıkardım
sen kimin bacaklarını kırıyorsun dedim
adı üstünde çocuk dedim sen çocuk olmadın heralde bütün bütün dünyaya geldin dedim
isterseniz namazınıza devam edin dedim
ayyy kuranamı gittim manyak insanlarlamı sınandım bilemedim
kızlar moralim bozuldu aldım oğlanı eve geldim:2:
bende o yzüden kurana gitmeye üşeniyorumselam kızçeler naber
neyse kurana gittim
yok hani zayıflamaya çalışıyorsunya o yüzden dedim kilo almışsın diye deemezmi sonradan
hasbinallah dedim ya sabır zaten kurandada gözümün yanıyla beni süzdüğünü farketmiştim
adı üstünde çocuk dedim sen çocuk olmadın heralde bütün bütün dünyaya geldin dedim
selam kızçeler naber
neyse kurana gittim
hahahayyyy catlaksin kizim
gittin geldinde hani liste nerde nerden bilcez gittiğiniGeldim geldim dee gözlerim böööyleolduu okurken
Kilo veren herkeside tebrik ederim kızlar zaten alanlarda öyle çok amamışlar veririz hemmencecik
Bende bütün gün nerdese okulda olduğumdan genelde akşamları girebiliyorum siteye
Bugün kilomuda yazmamla beraber resmi olarak diyee başladımYoksa olmuyodu 2 3 gün gidiyorum sonraaa hoop bakıyorum hamburger
ammaaan salla yaa bütün keki yaparsak kım yıcek kalanı.. ben komşuma soyledım akşam o yapcak kekçok şanslıyım..
ne işin var pc başında antalyalı gıt denıze yaa...
bugun de ılaca başlıcam bakalım haftaya gelır ınsallah..
benım kocamın da iş pantolonu yırtılıo ama kılolu degıl ben aşırı osurmanın sonucu oldugunu dusnuyorum artık.. annem dikiş makınasında 5 kere cektı gecen gun bakalım yırtılacak mı, baktım yıne yırtıldı poposuna tıpa tıkcam..
şu cumleyı görene kadar benden bahsedildiğini anlamamıştım ben, sen bılırsın belkı benı önceden yoğun değilken herkesle konusuyordum.. geçmişe de gıdıp gelıyordum gıdemedıgım zaman cok sayfa var gıdemıcem de dıyordum.. şimdi oğlum emekleme donemınde ben hem iş hem ev hem dıyet hem koca hem oğul vs vs vs dönemındeyken sıze bıraz da olsa vakıt ayırıyorum; mecbur muyum geçmişe gıdıp gelmeye sanmıyorum da; haa hakkımda yazıldıgını bazen nasıl anlayıp cevap verıyorum begenılerden gorunce altına bıraz bakıyorum lafım gecmışse alıntılıyorum; bugun de geçmişe gıdıp gelebılıyorsam kocam işten erken gelıp oğlumla ılgılendıgı ve benı yalnız bıraktıkları için, mutfakta bulaşık yığılı mesela ama akşama kadar musade ettım kendıme.. ben de iş yerınde olsam her gun ben de her gun takıp edebılırım adım adım gorebılırım.. ama evdeyken cok zor.. eşim pc başındayken yeter artık ben geldım de dıyebılıyor.. handeye de ne gıbı bır durumum olabbılır ki kızın yazdıklarına cevap vermıım.. çok yanlış anlaşılmışım ben yaa gercekten; sıze ne kı benım kılomdan sadece cuma gelıp bıldırım yapayım, gecenlerde yapmayı bıle unutmuştum yanı.. üzüldüm ben şimdi cok.. hem artık o kadar cok sayfa gıdyor kı takıp edemıyorum ve bır cok kişşşinin de takıp edemedıgını dusunuyorum; onceden bu kadar ılerlemıyordu cunku..
nerdesın canım sen burası 32 derece yanıooo ızmır..
demek ki 400 gram mıçık etmişsintabı kı de asıl kılon 69.9 olan..
aman canım her gun yazacaksın sayfa sayfa takıp edeceksın bak sonra dövuolar valla.. şimdik yazsam mı yazmasam mı arada kaldım yanı..
canım ben ne yazık kı hala gecmıse gıdıp gelme konusunda ısrarlıyım; o kadar vaktım olmuyor olmayacak da; baksana bok kokusu muhabbetı bıle var yani; şu 3 saat uyudum 10dan fazla sayfa olmuş.. bana alıntılama yapacaksan alıntı yaptıgın yazıyı once begen ancak ogle gorebılyorum; o kadar vaktım yok benım ınanın yanı.. ya da bır daha gırmeyeyım daha makul..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?