70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teyzenın cnaı sıkılmış herhalde.. başkasının cocuguna denır mı oyle deli kadın.. arkadaşına da gelınce bırak desın, sen hıc cevap verme bı dahakıne, onun bır kusuruyla alay etmısın ıyı yapmışın, kıskanmış senı belli..

hamburger cok severım ben de 4 aydır agzıma koymuyorum.. evde kendın yap cok ıstersen hamburger koftesı yap bol bahartlı sonrasında tam bugday ekmegı arasına koy marullu falan oyle ye..

of bayılacam şimdik sıcaktan biz tekirdağda bu havada haziran ayının sonunu anca yaşıyoz

gidimde şu adamın pantlarına bir çare bulim yoksa donsuz kalacak adam

içimde bunaldı artık otobüste gibi hissediomkendimi vafamda ağırmaya başladı

valla yapamayabılırım geçmiş bak soyluom şimdiden haa. gelme ustume emzıklıyım yolarım saçımı

kız yemeyin onları at eti varmış
ben facete görmüştüm bi kere at resmi koyup altınada ateş seni çağırıyo yazmışlar ondan beri pattiz bilem yemiom canım çeksede :26:

duygu seni anliyorum vaktin olmayabilir ama en azindan son kaldigin yerden kisa bi bakarsan seni alintilanyanlari okursan cevaplar havada kalmaz
ayni seyi bende defalarca hissettim sana yazdim ama cevap gelmedi
ha herkes gecmise gitmek zorundami belki hayir ama o zaman ben bosunami cevap veriyorum
kirmiziya cevirdigim yerde yazdiginida ben yaptim espri olarak tipki senin kocanin asiri osurma sonucu pantolonunun parcalandigindan bahsetmen gibi
bunlari okumak ve alinti yapmak zorunda degilsin zaten
ama sana verdigim cevaplar cogu kez havada kaldi ..

valla yapamayabılırım geçmiş bak soyluom şimdiden haa. gelme ustume emzıklıyım yolarım saçımı

geçmiş her zman yapacaz die birkural yok zaten bacımen azından söyleyelim artık olarmı yapamadığımızda

saçımı yolma bende doğurayım ebnde verecem süt kilolarıda verecm diyecem bende emzirdimkilo verdim

kızalr geçmişe şöyle bi baktım
sabahdan buyana maşallah 20 sayfayı devirmişsiniz
tekrardan kilo veren arkadaşları tebrik ederim
alanlarda artık lütfen dikkat etsinler
betülcüm tekrardan geçmiş olsun kuzum ıhlamur iyi gelir inşallah
minecim tebrikler 63 görmüşsün canım
kuzun içinde üzülme başa sar öne sar bişekilde olacak
3-4 günü geçtikdn sonra dışarı çıkarken bezleme canım tedarikli çık
kaççırdığı zaman kızma sadece iyi olmadığını anlat
ama tabiki yüz gözde olma yani sarılıp onu gevşetme
yaptığının iyi olmadığını farkedebilsin
tolga dyg bebişinin bir sıkıntısı vardır belki gazı vardı
yada sen yediklerine dikkat etmiyorsundur
çok acılı çok asitli ve çok gaz yapıcı yiyeceklerden uzak dur bu bebişini etkiler
geçmiş olsun kuzum

kız yemeyin onları at eti varmış
ben facete görmüştüm bi kere at resmi koyup altınada ateş seni çağırıyo yazmışlar ondan beri pattiz bilem yemiom canım çeksede :26:

valla ben kendım yapıom, kasap kıymasıylan cok guzel oluyor.. (kasap kıyması kasap amcanın kıyma makınasından geçmesıyle oluşan et ızlenımı verdı şu an)

evet bunada katılıyorum.kimse kimsenin makarasına katılmak zorunda deil.ama alıntı yapıldığındada cvp verilmesi konusundada bende hem fikirim zaten anlatmak istediğimde bu.ballı sağ olsun daha iyi açıklamış.düzelecez işallah

onun derdi üst dişleri bu kez deeeee.. bunun 32 tanesi var napcam ben yaa... poofofofoofof...

canım benım gormemısımdır ınan, gorduklerımde cevap yazamayacaksam sadece begenıyorum adım gectıgınde.. şu da olabılır; gecelerı eşimin telefondan gırıyorum onda beğen butonu da cıkmıyor, alıntılama da coklu yapılmıyor o sırada da yapamamış olabılırım.. kusura kalmayınız.. dıkkat de etmedim hiç..

napalım kızlar işte böyle insanlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz işte
hani bir ara anlatmıştımya
yaş olayını geçen oturmaya gelmişti bize
ben 30 yaşındayım deyince kadın havalara zıplamıştı
kendi 26 yaşındaymış
aaaaa abla bla dicem sana bundan sonra dedi
ben böle kaldım
ne dicemi bilemedim sonra içimden acaba aynaya baktımı kendine diye düşündüm
demekki beni küçük görüyordu yaşımdan bi kıskançlık yapmış içinden
işte karekter sorunu var kişiliği oturmamış
o gün bugün o insandan uzak duruyorum
burda da karşılaşınca gene kıskançlığı tavan yaptı kısçenin
/COLOR]

tolga dyg canım 8 aya kadar böyle sıkıntı yapar dişleri ondan sonra okadar sıkmaz seni sabret
diş jeliyle biaz rahatlatmaya çalış

yok canim sadece anlatmaya calisiyorum neden gecmis dedigimizi
yoksa bende seni anliyorum elbet kücük bebek okul ...zor
begenmeyi bende cogu kez unutuyorum
ama bir tk sana degil bu söyledigim
en azindan son kalinan sayfadan söyle bir kisaca bakilirsa zaten alintilar belli oluyor

ballı bacım kutun ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…