- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
harbiden sınanmışın yahu
teyzenın cnaı sıkılmış herhalde.. başkasının cocuguna denır mı oyle deli kadın.. arkadaşına da gelınce bırak desın, sen hıc cevap verme bı dahakıne, onun bır kusuruyla alay etmısın ıyı yapmışın, kıskanmış senı belli..selam kızçeler naber
cuma diye fazla kaçırmayın olurmu
ben kaçırdım biraz ama akşam yemiyecem inşallah
bugün üst katımızdaki komşumuzda kuran vardı
neyse kurana gittim
ya ben bu insanları anlamıyorum
kurana geliyorlar insanların orasına burasına bakıp inceliyorlar
neyse kuran bitti mutfağa geçtik yardım etmek için
kızçelerle alt komşumuz demezmi yağların çıkmış göbeğin kocaman olmuş
bende hani nerde dedim otururken dedi
ya kızım bi git işinne dedim
otururken tabiki çıkar oramız buramız sen kendine bak dedim
heryerinden bıngıl bılgıl sallanıyor yağlar dedim
pişman oldum ama kaşındı bende onu kaşıdım
yok hani zayıflamaya çalışıyorsunya o yüzden dedim kilo almışsın diye deemezmi sonradan
hasbinallah dedim ya sabır zaten kurandada gözümün yanıyla beni süzdüğünü farketmiştim
neyse o bitti kadının biri namaza durmuş selam vermiş bizim oğlana bağırıyor
bacaklarını kırarım senin doğru dur diye benide annesi sanmadı heralde
kenardaydım kafamı bi çıkardım
sen kimin bacaklarını kırıyorsun dedim
adı üstünde çocuk dedim sen çocuk olmadın heralde bütün bütün dünyaya geldin dedim
isterseniz namazınıza devam edin dedim
ayyy kuranamı gittim manyak insanlarlamı sınandım bilemedim
kızlar moralim bozuldu aldım oğlanı eve geldim:2:
Geldim geldim dee gözlerim böööyleolduu okurken
Kilo veren herkeside tebrik ederim kızlar zaten alanlarda öyle çok amamışlar veririz hemmencecik
Bende bütün gün nerdese okulda olduğumdan genelde akşamları girebiliyorum siteye
Bugün kilomuda yazmamla beraber resmi olarak diyee başladımYoksa olmuyodu 2 3 gün gidiyorum sonraaa hoop bakıyorum hamburger
gittin geldinde hani liste nerde nerden bilcez gittiğini
ay osurmak mı ben hiçdüşünmemiştim ay ne güldümyaw benimkide ondanmı acep
tamam canımsabah konuştuk halloldu zaten sorun biliyorsun.ben sadece unutmuşum senide yazmayı suzihatırlattı sağolsun bundn sonra daha iyi olacak herşey.
bende bazılarının hala takip etmediği düşüncesindeyim ve yakalarsam söyleyecem gene affetnmeyecem
teyzenın cnaı sıkılmış herhalde.. başkasının cocuguna denır mı oyle deli kadın.. arkadaşına da gelınce bırak desın, sen hıc cevap verme bı dahakıne, onun bır kusuruyla alay etmısın ıyı yapmışın, kıskanmış senı belli..
hamburger cok severım ben de 4 aydır agzıma koymuyorum.. evde kendın yap cok ıstersen hamburger koftesı yap bol bahartlı sonrasında tam bugday ekmegı arasına koy marullu falan oyle ye..
ammaaan salla yaa bütün keki yaparsak kım yıcek kalanı.. ben komşuma soyledım akşam o yapcak kekçok şanslıyım..
ne işin var pc başında antalyalı gıt denıze yaa...
bugun de ılaca başlıcam bakalım haftaya gelır ınsallah..
benım kocamın da iş pantolonu yırtılıo ama kılolu degıl ben aşırı osurmanın sonucu oldugunu dusnuyorum artık.. annem dikiş makınasında 5 kere cektı gecen gun bakalım yırtılacak mı, baktım yıne yırtıldı poposuna tıpa tıkcam..
şu cumleyı görene kadar benden bahsedildiğini anlamamıştım ben, sen bılırsın belkı benı önceden yoğun değilken herkesle konusuyordum.. geçmişe de gıdıp gelıyordum gıdemedıgım zaman cok sayfa var gıdemıcem de dıyordum.. şimdi oğlum emekleme donemınde ben hem iş hem ev hem dıyet hem koca hem oğul vs vs vs dönemındeyken sıze bıraz da olsa vakıt ayırıyorum; mecbur muyum geçmişe gıdıp gelmeye sanmıyorum da; haa hakkımda yazıldıgını bazen nasıl anlayıp cevap verıyorum begenılerden gorunce altına bıraz bakıyorum lafım gecmışse alıntılıyorum; bugun de geçmişe gıdıp gelebılıyorsam kocam işten erken gelıp oğlumla ılgılendıgı ve benı yalnız bıraktıkları için, mutfakta bulaşık yığılı mesela ama akşama kadar musade ettım kendıme.. ben de iş yerınde olsam her gun ben de her gun takıp edebılırım adım adım gorebılırım.. ama evdeyken cok zor.. eşim pc başındayken yeter artık ben geldım de dıyebılıyor.. handeye de ne gıbı bır durumum olabbılır ki kızın yazdıklarına cevap vermıım.. çok yanlış anlaşılmışım ben yaa gercekten; sıze ne kı benım kılomdan sadece cuma gelıp bıldırım yapayım, gecenlerde yapmayı bıle unutmuştum yanı.. üzüldüm ben şimdi cok.. hem artık o kadar cok sayfa gıdyor kı takıp edemıyorum ve bır cok kişşşinin de takıp edemedıgını dusunuyorum; onceden bu kadar ılerlemıyordu cunku..
nerdesın canım sen burası 32 derece yanıooo ızmır..
demek ki 400 gram mıçık etmişsintabı kı de asıl kılon 69.9 olan..
aman canım her gun yazacaksın sayfa sayfa takıp edeceksın bak sonra dövuolar valla.. şimdik yazsam mı yazmasam mı arada kaldım yanı..
canım ben ne yazık kı hala gecmıse gıdıp gelme konusunda ısrarlıyım; o kadar vaktım olmuyor olmayacak da; baksana bok kokusu muhabbetı bıle var yani; şu 3 saat uyudum 10dan fazla sayfa olmuş.. bana alıntılama yapacaksan alıntı yaptıgın yazıyı once begen ancak ogle gorebılyorum; o kadar vaktım yok benım ınanın yanı.. ya da bır daha gırmeyeyım daha makul..
valla yapamayabılırım geçmiş bak soyluom şimdiden haa. gelme ustume emzıklıyım yolarım saçımı
kız yemeyin onları at eti varmış
ben facete görmüştüm bi kere at resmi koyup altınada ateş seni çağırıyo yazmışlar ondan beri pattiz bilem yemiom canım çeksede :26:
duygu seni anliyorum vaktin olmayabilir ama en azindan son kaldigin yerden kisa bi bakarsan seni alintilanyanlari okursan cevaplar havada kalmaz
ayni seyi bende defalarca hissettim sana yazdim ama cevap gelmedi
ha herkes gecmise gitmek zorundami belki hayir ama o zaman ben bosunami cevap veriyorum
kirmiziya cevirdigim yerde yazdiginida ben yaptim espri olarak tipki senin kocanin asiri osurma sonucu pantolonunun parcalandigindan bahsetmen gibi
bunlari okumak ve alinti yapmak zorunda degilsin zaten
ama sana verdigim cevaplar cogu kez havada kaldi ..
onun derdi üst dişleri bu kez deeeee.. bunun 32 tanesi var napcam ben yaa... poofofofoofof...kızalr geçmişe şöyle bi baktım
sabahdan buyana maşallah 20 sayfayı devirmişsiniz
tekrardan kilo veren arkadaşları tebrik ederim
alanlarda artık lütfen dikkat etsinler
betülcüm tekrardan geçmiş olsun kuzum ıhlamur iyi gelir inşallah
minecim tebrikler 63 görmüşsün canım
kuzun içinde üzülme başa sar öne sar bişekilde olacak
3-4 günü geçtikdn sonra dışarı çıkarken bezleme canım tedarikli çık
kaççırdığı zaman kızma sadece iyi olmadığını anlat
ama tabiki yüz gözde olma yani sarılıp onu gevşetme
yaptığının iyi olmadığını farkedebilsin
tolga dyg bebişinin bir sıkıntısı vardır belki gazı vardı
yada sen yediklerine dikkat etmiyorsundur
çok acılı çok asitli ve çok gaz yapıcı yiyeceklerden uzak dur bu bebişini etkiler
geçmiş olsun kuzum
duygu seni anliyorum vaktin olmayabilir ama en azindan son kaldigin yerden kisa bi bakarsan seni alintilanyanlari okursan cevaplar havada kalmaz
ayni seyi bende defalarca hissettim sana yazdim ama cevap gelmedi
ha herkes gecmise gitmek zorundami belki hayir ama o zaman ben bosunami cevap veriyorum
kirmiziya cevirdigim yerde yazdiginida ben yaptim espri olarak tipki senin kocanin asiri osurma sonucu pantolonunun parcalandigindan bahsetmen gibi
bunlari okumak ve alinti yapmak zorunda degilsin zaten
ama sana verdigim cevaplar cogu kez havada kaldi ..
yok canim sadece anlatmaya calisiyorum neden gecmis dedigimizionun derdi üst dişleri bu kez deeeee.. bunun 32 tanesi var napcam ben yaa... poofofofoofof...
canım benım gormemısımdır ınan, gorduklerımde cevap yazamayacaksam sadece begenıyorum adım gectıgınde.. şu da olabılır; gecelerı eşimin telefondan gırıyorum onda beğen butonu da cıkmıyor, alıntılama da coklu yapılmıyor o sırada da yapamamış olabılırım.. kusura kalmayınız.. dıkkat de etmedim hiç..
ballı bacım kutun ne alemde
ballı bacım kutun ne alemde
kızlar ben çıkım belkimbir terzi bulurum pant yaptıracak hepinizi öptümballı seni ayrı öptüm gelecem
benim kutuyu birakda kendi kutuna bak
agzina kadan dolmus kimlerle kiristiriyon kizz
olmazsuzi kiziyo :26:
o yokken öptürcem
suan bizi götetliyo olabülüü
ben şimdiyekadar hiç boşaltmamışım onuda ondan
ben kaçtım bacım ama gelecem gelince seni değerlendirecem öpecem sevişecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?