70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız senide döövecem he şimdi bişi sordumne biçim teknik servisisin sen topiğin
geçmişe git de bi oku fiyatını bilem yazdım sana ayrıcana ben serviste deil bayideyim
valla ben kendım yapıom, kasap kıymasıylan cok guzel oluyor.. (kasap kıyması kasap amcanın kıyma makınasından geçmesıyle oluşan et ızlenımı verdı şu an)

öğğğkk midem bulandı şu an

tebrikler canim
iyi yapmissin canim eve gelmekle canini sIkma

kızlar ben geldim :) annem rahatsızlandı diyetime ara verdim geçen hafta bildirim yapamadım hastanadeydim 2 haftaya yakındır hastanedeyim eşimde saolsun beni dısardan besledi ama korkduğum olmadı :)

baslangıç:74.0

geçen hafta:72,5

bu hafta:72,5

fark yok çok şükür
herkese kolay gelsin ben tekrar başladım.

Son düzenleme:

hosgeldiin
de ay ben senide hatirlamadim :44:
amma hafiza var bendede yahu

beni biraz tanimis olsaydin sadece isde girmedigimi anlardin....
bende hem calisiyorum benimde oglum var esim var evim var ev isim var vs vs
ben sana böyle demedim cuma gelip bildirim yapiyor kaciyor diye ben bunu yazdim

duygu derslerden degil handeye cevap bile vermiyorsun adin gectigi halde
bunu ama genelde cogu kisiyle yapiyorsun biri sana yaziyor ister yaziyorsun istersen görmezden geliyorsun topikde oldugun halde

burda ne cuma geciyor ne gecmisden bahsetmissim

canım ben ne yazık kı hala gecmıse gıdıp gelme konusunda ısrarlıyım; o kadar vaktım olmuyor olmayacak da; baksana bok kokusu muhabbetı bıle var yani; şu 3 saat uyudum 10dan fazla sayfa olmuş.. bana alıntılama yapacaksan alıntı yaptıgın yazıyı once begen ancak ogle gorebılyorum; o kadar vaktım yok benım ınanın yanı.. ya da bır daha gırmeyeyım daha makul..

bu muhabbetti görmüssün ama adin gecmedigi halde

sonra görüsürüz kizlar

dedıgım gıbı bugun eşim erken geldiği için vakıt ayırabıldım; odevım de olmadıgından.. senın cuma gunu ıle ılgıılı yazıp yazmamanı bılemem de hande demişti sanırım, bıldırım yapıp kacıolar dıye ama o su perisiymiş.. bugun de en son kaldıgım yerden başlamıştım, tesadufen gordum, ılerleyınce benım de oldugumu fark ettım.. şu yazdıgın tavır hoş değil ama.. hande de kızdıgını soylemiş ancak daha sakin bır tavırla söylemiş, senın bu kadar da büyütmenı anlayamadım ben..

yahu gerilmeyin kızlar
hepimiz buraya motive olmaya geliyoruz
işler yoğun olabiliyor bazen onlarca sayfa birikiyor hepsini tek tek okumaya çalışıyorum ben kendi adıma ama bazen gerçekten zorlanıyorum.iş yoğun olabiliyor bazı günler mesela ben cumartesi akşam senelik izne çıkıyorum 1 hafta çeşmeye gidiyoruz bi akrabamızın yazlığına büyük ihtimal 1 hafta yokum bi hafta geçmişi okumak günler sürer döndüğümde o yüzden şimdiden haber vereyim mazur görün ...
hepimiz çok yoğun olabiliriz birbirimizi idare edelim motive kaynağımızı boş bırakmamaya çalışalım

yazdigimi anlamadan bana tavir yapmissin isden bende girerdim diyorsun beni tanisan bilirdin ne zorluklara benim yazmaya calisdigimi veya evden girdigimide kimse kirilmasin gücenmesin diye elimden geldigi kadar yazmaya calisiyorum cünkü bana yazana ben yazmasam sen yazmasan o yazmasa o yazan kisi sana yazarmi bunu anlatmaya calisdim herkese yazacaksin diye birsey yok ama az cok takip ediyor herkes elinden geldi kadar el verdikce ben sadece duygu adin gectigi halde yazmiyorsun topikde oldugun halde dedim

sonra bizim muhabbeti elestirmissin surda birbirimizi tanimisiz az cok biraz gülüp eglenmissiz o mu göze bati
sen bana yazmissin uzun uzun bende sana yazdim büyütmedim ben...

hem ben bu zamana kadar kimseden acik acik birsey dedim diye böyle tepkiyle karsilasmadim arkandan söyliyceme yüzüne söyledim düsündüklerimi bu mu tavir oldu yanlis tanimissin beni üzüldüm

iyi tatiller canım, bız de bu yaz çeşmeye gıdıcıııkk.. çok guzeldır orası yaa.. benım ıcın de gez memleketımde..

ben dile getirilecek kadar aşırı bir durumun olmadığını düşünüyorum, yani insanlar buraya deşarj olmaya geliyor.. sen mesela uzun uzadıya sohbeti seversin, ben bakıp çıkmayı yeterli bulurum.. çoğu zaman da epey vakit geçirmişliğim var burada.. sadece son 1 aydır yeterince vakit geçiremiyorum, hemen yüklenmişsiniz, insanların her günü birbirini tutmaz ki ama. sen üzülmüşsün ben 1000 kat üzüldüm çünkü baya eleştirmişsiniz.. yazabildiğim vakitlerde de yazıyorum yani, ben bu kadar bozulduğunuzu ya da gözden kaçırdığım cevaplar olduğunu düşünmemiştim hiç.. bundan sonra dikkat ederim, bu muhabbet de kapansın artık, başım ağrıdı resmen.. derseniz ki illa geçmişe her gun gıdeceksın, 1 hafta gırmesen bıle yıne gıdeceksın yok o kadar yapamam yani..

iyi tatiller canim kimse yapmiyor zaten canim olurmu öyle sey ben gecen sene 1 ay yoktum 1 ay i okuyamam tabii ki benim dedigim baskaydin anlatamadim kendimi
cogunluk olarak konusma canim herkes kendi yazdigi ile sorumludur ben kime yüklendim...
yanlis anlasildim yada anlatamadim...
bencede kapatalim birbirimizi gerdik iyice...
ben huzursuzluk yaratiysam özür dilerim herkesden....

hainsin ama haftaya hava yağmurlu kiiiiiiiiiiii
olsun ben yağmurda da denize girmeyi severim
iyi tatiller canim kimse yapmiyor zaten canim olurmu öyle sey ben gecen sene 1 ay yoktum 1 ay i okuyamam tabii ki benim dedigim baskaydin anlatamadim kendimi

saol canım benimtürkçe bozuk ya ondan suzim herkes biliyo senin kötü niyetli biri olmadığını
duyguda kendine göre haklı iletişim bozukluğu oldu aranızda neyse hallettiniz bitti gitti

Baktığımda görmemiştim sabahtan beri yazılanlara hatta şüphe ettim kaçırdımmı acaba diye baktım yine görmedim ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…