bende o yzüden kurana gitmeye üşeniyorum
bu insanlar kurana deil defileye geldim sanıyorlar kim ne ypmışne giymiş ne takmış yok başörtüsünün örneğini alalım bilmem ne
ay bikeresinde ne güzel kuran okunuyo dinliyoz bi akrabağ dürteledi beni neymiş ellerimi bağlamıcakmışımkolaarımıda deil ellerimi
neymiş 2 elim 2 dizimin üstünde dinlemmeliymişim kuranı ay siniroldum sesli sesli ben böle dinliomdedim
anamda mahçup oldu heral açıklamayapıyo cahil o bilmez die
dedim ben böyle dinliyorum herkesin kendi ibadeti ona ne nie açıklama yapıyon
sonra kadında söylediği lafa uğradı kurn boyunca bana dediği pozisyonda oturmak zorunda kaldı kaskatı tutulmuştur her yanı
kız senide döövecem he şimdi bişi sordumne biçim teknik servisisin sen topiğin
valla ben kendım yapıom, kasap kıymasıylan cok guzel oluyor.. (kasap kıyması kasap amcanın kıyma makınasından geçmesıyle oluşan et ızlenımı verdı şu an)
tebrikler canimherkese merhabalar,
büyük bir heyecanla bildirimimi yapıyorum
geçen haftasonunda 79.8i görmüştüm ama siteye geldiğimde 78.5tum hak geçmesin diye bu kilomu dikkate alıyorum
başlangıç 78.5
bu hafta 76.6
giden 1900 gr
toplamda giden 1900 gr
sevgiler herkese..
iyi yapmissin canim eve gelmekle canini sIkmaselam kızçeler naber
cuma diye fazla kaçırmayın olurmu
ben kaçırdım biraz ama akşam yemiyecem inşallah
bugün üst katımızdaki komşumuzda kuran vardı
neyse kurana gittim
ya ben bu insanları anlamıyorum
kurana geliyorlar insanların orasına burasına bakıp inceliyorlar
neyse kuran bitti mutfağa geçtik yardım etmek için
kızçelerle alt komşumuz demezmi yağların çıkmış göbeğin kocaman olmuş
bende hani nerde dedim otururken dedi
ya kızım bi git işinne dedim
otururken tabiki çıkar oramız buramız sen kendine bak dedim
heryerinden bıngıl bılgıl sallanıyor yağlar dedim
pişman oldum ama kaşındı bende onu kaşıdım
yok hani zayıflamaya çalışıyorsunya o yüzden dedim kilo almışsın diye deemezmi sonradan
hasbinallah dedim ya sabır zaten kurandada gözümün yanıyla beni süzdüğünü farketmiştim
neyse o bitti kadının biri namaza durmuş selam vermiş bizim oğlana bağırıyor
bacaklarını kırarım senin doğru dur diye benide annesi sanmadı heralde
kenardaydım kafamı bi çıkardım
sen kimin bacaklarını kırıyorsun dedim
adı üstünde çocuk dedim sen çocuk olmadın heralde bütün bütün dünyaya geldin dedim
isterseniz namazınıza devam edin dedim
ayyy kuranamı gittim manyak insanlarlamı sınandım bilemedim
kızlar moralim bozuldu aldım oğlanı eve geldim:2:
hep ayni seyi yapiyoSAYFA 16846 hande hanımcım
geçmişi okumuyosun
iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz kısmetse
kızlar ben geldim :) annem rahatsızlandı diyetime ara verdimgeçen hafta bildirim yapamadım hastanadeydim 2 haftaya yakındır hastanedeyim eşimde saolsun beni dısardan besledi ama korkduğum olmadı :)
baslangıç:74.0
geçen hafta:72,5
bu hafta:72,5
herkese kolay gelsin ben tekrar başladım.
beni biraz tanimis olsaydin sadece isde girmedigimi anlardin....şu cumleyı görene kadar benden bahsedildiğini anlamamıştım ben, sen bılırsın belkı benı önceden yoğun değilken herkesle konusuyordum.. geçmişe de gıdıp gelıyordum gıdemedıgım zaman cok sayfa var gıdemıcem de dıyordum.. şimdi oğlum emekleme donemınde ben hem iş hem ev hem dıyet hem koca hem oğul vs vs vs dönemındeyken sıze bıraz da olsa vakıt ayırıyorum; mecbur muyum geçmişe gıdıp gelmeye sanmıyorum da; haa hakkımda yazıldıgını bazen nasıl anlayıp cevap verıyorum begenılerden gorunce altına bıraz bakıyorum lafım gecmışse alıntılıyorum; bugun de geçmişe gıdıp gelebılıyorsam kocam işten erken gelıp oğlumla ılgılendıgı ve benı yalnız bıraktıkları için, mutfakta bulaşık yığılı mesela ama akşama kadar musade ettım kendıme.. ben de iş yerınde olsam her gun ben de her gun takıp edebılırım adım adım gorebılırım.. ama evdeyken cok zor.. eşim pc başındayken yeter artık ben geldım de dıyebılıyor.. handeye de ne gıbı bır durumum olabbılır ki kızın yazdıklarına cevap vermıım.. çok yanlış anlaşılmışım ben yaa gercekten; sıze ne kı benım kılomdan sadece cuma gelıp bıldırım yapayım, gecenlerde yapmayı bıle unutmuştum yanı.. üzüldüm ben şimdi cok.. hem artık o kadar cok sayfa gıdyor kı takıp edemıyorum ve bır cok kişşşinin de takıp edemedıgını dusunuyorum; onceden bu kadar ılerlemıyordu cunku..
beni biraz tanimis olsaydin sadece isde girmedigimi anlardin....
bende hem calisiyorum benimde oglum var esim var evim var ev isim var vs vs
ben sana böyle demedim cuma gelip bildirim yapiyor kaciyor diye ben bunu yazdim
duygu derslerden degil handeye cevap bile vermiyorsun adin gectigi halde
bunu ama genelde cogu kisiyle yapiyorsun biri sana yaziyor ister yaziyorsun istersen görmezden geliyorsun topikde oldugun halde
burda ne cuma geciyor ne gecmisden bahsetmissim
canım ben ne yazık kı hala gecmıse gıdıp gelme konusunda ısrarlıyım; o kadar vaktım olmuyor olmayacak da; baksana bok kokusu muhabbetı bıle var yani; şu 3 saat uyudum 10dan fazla sayfa olmuş.. bana alıntılama yapacaksan alıntı yaptıgın yazıyı once begen ancak ogle gorebılyorum; o kadar vaktım yok benım ınanın yanı.. ya da bır daha gırmeyeyım daha makul..
bu muhabbetti görmüssün ama adin gecmedigi halde
sonra görüsürüz kizlar
dedıgım gıbı bugun eşim erken geldiği için vakıt ayırabıldım; odevım de olmadıgından.. senın cuma gunu ıle ılgıılı yazıp yazmamanı bılemem de hande demişti sanırım, bıldırım yapıp kacıolar dıye ama o su perisiymiş.. bugun de en son kaldıgım yerden başlamıştım, tesadufen gordum, ılerleyınce benım de oldugumu fark ettım.. şu yazdıgın tavır hoş değil ama.. hande de kızdıgını soylemiş ancak daha sakin bır tavırla söylemiş, senın bu kadar da büyütmenı anlayamadım ben..
iyi tatiller canım, bız de bu yaz çeşmeye gıdıcıııkk.. çok guzeldır orası yaa.. benım ıcın de gez memleketımde..yahu gerilmeyin kızlar
hepimiz buraya motive olmaya geliyoruz
işler yoğun olabiliyor bazen onlarca sayfa birikiyor hepsini tek tek okumaya çalışıyorum ben kendi adıma ama bazen gerçekten zorlanıyorum.iş yoğun olabiliyor bazı günler mesela ben cumartesi akşam senelik izne çıkıyorum 1 hafta çeşmeye gidiyoruz bi akrabamızın yazlığınabüyük ihtimal 1 hafta yokum bi hafta geçmişi okumak günler sürer döndüğümde o yüzden şimdiden haber vereyim mazur görün ...
hepimiz çok yoğun olabiliriz birbirimizi idare edelim motive kaynağımızı boş bırakmamaya çalışalım
yazdigimi anlamadan bana tavir yapmissin isden bende girerdim diyorsun beni tanisan bilirdin ne zorluklara benim yazmaya calisdigimi veya evden girdigimide kimse kirilmasin gücenmesin diye elimden geldigi kadar yazmaya calisiyorum cünkü bana yazana ben yazmasam sen yazmasan o yazmasa o yazan kisi sana yazarmi bunu anlatmaya calisdim herkese yazacaksin diye birsey yok ama az cok takip ediyor herkes elinden geldi kadar el verdikce ben sadece duygu adin gectigi halde yazmiyorsun topikde oldugun halde dedim
sonra bizim muhabbeti elestirmissin surda birbirimizi tanimisiz az cok biraz gülüp eglenmissiz o mu göze bati
sen bana yazmissin uzun uzun bende sana yazdim büyütmedim ben...
hem ben bu zamana kadar kimseden acik acik birsey dedim diye böyle tepkiyle karsilasmadim arkandan söyliyceme yüzüne söyledim düsündüklerimi bu mu tavir oldu yanlis tanimissin beni üzüldüm
hosgeldiin
de ay ben senide hatirlamadim :44:
amma hafiza var bendede yahu
saol tatlım alaçatıya gidiciğimiyi tatiller canım, bız de bu yaz çeşmeye gıdıcıııkk.. çok guzeldır orası yaa.. benım ıcın de gez memleketımde..
saol tatlım alaçatıya gidiciğim
paşa da denize giriciğim
marinada çay içip
dalyanda rakı balık yapıciğim
iyi tatiller canim kimse yapmiyor zaten canim olurmu öyle sey ben gecen sene 1 ay yoktum 1 ay i okuyamam tabii ki benim dedigim baskaydin anlatamadim kendimiyahu gerilmeyin kızlar
hepimiz buraya motive olmaya geliyoruz
işler yoğun olabiliyor bazen onlarca sayfa birikiyor hepsini tek tek okumaya çalışıyorum ben kendi adıma ama bazen gerçekten zorlanıyorum.iş yoğun olabiliyor bazı günler mesela ben cumartesi akşam senelik izne çıkıyorum 1 hafta çeşmeye gidiyoruz bi akrabamızın yazlığınabüyük ihtimal 1 hafta yokum bi hafta geçmişi okumak günler sürer döndüğümde o yüzden şimdiden haber vereyim mazur görün ...
hepimiz çok yoğun olabiliriz birbirimizi idare edelim motive kaynağımızı boş bırakmamaya çalışalım
cogunluk olarak konusma canim herkes kendi yazdigi ile sorumludur ben kime yüklendim...iyi tatiller canım, bız de bu yaz çeşmeye gıdıcıııkk.. çok guzeldır orası yaa.. benım ıcın de gez memleketımde..
ben dile getirilecek kadar aşırı bir durumun olmadığını düşünüyorum, yani insanlar buraya deşarj olmaya geliyor.. sen mesela uzun uzadıya sohbeti seversin, ben bakıp çıkmayı yeterli bulurum.. çoğu zaman da epey vakit geçirmişliğim var burada.. sadece son 1 aydır yeterince vakit geçiremiyorum, hemen yüklenmişsiniz, insanların her günü birbirini tutmaz ki ama. sen üzülmüşsün ben 1000 kat üzüldüm çünkü baya eleştirmişsiniz.. yazabildiğim vakitlerde de yazıyorum yani, ben bu kadar bozulduğunuzu ya da gözden kaçırdığım cevaplar olduğunu düşünmemiştim hiç.. bundan sonra dikkat ederim, bu muhabbet de kapansın artık, başım ağrıdı resmen.. derseniz ki illa geçmişe her gun gıdeceksın, 1 hafta gırmesen bıle yıne gıdeceksın yok o kadar yapamam yani..
olsun ben yağmurda da denize girmeyi severimhainsin amahaftaya hava yağmurlu kiiiiiiiiiiii
iyi tatiller canim kimse yapmiyor zaten canim olurmu öyle sey ben gecen sene 1 ay yoktum 1 ay i okuyamam tabii ki benim dedigim baskaydin anlatamadim kendimi
gittin geldinde hani liste nerde nerden bilcez gittiğini
ay osurmak mı ben hiçdüşünmemiştim ay ne güldümyaw benimkide ondanmı acep
tamam canımsabah konuştuk halloldu zaten sorun biliyorsun.ben sadece unutmuşum senide yazmayı suzihatırlattı sağolsun bundn sonra daha iyi olacak herşey.
bende bazılarının hala takip etmediği düşüncesindeyim ve yakalarsam söyleyecem gene affetnmeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?