70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he var

anlamadım bacım

Neyi kız ben telden başka bişey yazıyorum o kafasına göre başka bişey yazıyo... Süt olsun dedim bebişe ye dedim kasma dedim :))) oluyomu hande adam olcam mı dedim kızzzzz

Ballıkaymak canım iyi akşamlar yeniden çifte alıntı yapamadım

Handeden çok korkuyorum ben :)))

of bayauğraşmışın ywyok haftaya belli olacak ne tezi oki
icime skinti cöktü

zor tutuyorum kendimi
benimde kutunu boşalt içimden bir ses boşaltman gerektiğini söylüo şiddetli şekilde
Allah yardimcin olsun cok zordur bilirim

şişt dur orda yime
kutunu boşalt sen suzi damlar şimcik

kesinlikle dinle ballı

istemiom ya bebek ondan canım ay uyudum uyuyacamçok kötüyüm hiç gülesim yok
üzme kendini inş değilsindir ama hamileysen de yapcak bişi yok napcan

gel gıı ben sen i tutarım uçak inmeden piste bizim eve atlarsın
ahha ahhhhhhh

kac senedir burdasin ben burdan kurtulmanin yollarini ariyorum hic alisamadim ya
benim 15 yil nerdeyse caim alistim aslinda

yok bacım sıkılıyorum naz yapamam ben şu an o güç yok bende üzülüyorum çok

kaç
niye üzülon bacim

benimde kutunu boşalt içimden bir ses boşaltman gerektiğini söylüo şiddetli şekilde

kesinlikle dinle ballı
farkettim bosalttimda 5 dakika ömrümü yedi

Hayır olsun inşallah kafanı bi pencereden çıkar derin derin nefes al kendini en çok giymek istediğin seyin içinde hayal et yada yak bi sigara :)
yok benim cenemi acasim var

kesinlikle dinle ballı

Sağlık yönetimi bölümünde yapıyorum yüksek lisansımı tezimin konusuda özel hastanelerin sağlık pazarlama politikaları diyelim kısaca

Gecmiş olsun tekrardan sıkma canını herseyin hayırlısı dünyanın en tatlı şeyi bebek kucağına alıp ilk dokunduğunda anlarsın :) hayırlısı olsun sizin için...

Arkadaslar herkese ii geceler dilerim bi kahve molası vericem şimdi fırsat buldukça daha sık gelip yazıcam inşallah Haziran sonuna kadar beni idare edin böyle olurmu

ahha ahhhhhhh

benim 15 yil nerdeyse caim alistim aslinda

niye üzülon bacim

farkettim bosalttimda 5 dakika ömrümü yedi

yok benim cenemi acasim var

masaallah canim senin dil sorunun felan yoktur benim 3sene oldu ama dil problemi ust derecede var hamileyken kursa basladim birakmak zorunda kaldim sonra hemen ikinciyede hamile kalinca kurs kaldi

masaallah canim senin dil sorunun felan yoktur benim 3sene oldu ama dil problemi ust derecede var hamileyken kursa basladim birakmak zorunda kaldim sonra hemen ikinciyede hamile kalinca kurs kaldi

cok cok iyi olmasada iyi iste canim
elinden geldigince almaca programlari izle canim
eline birsey gecince okumaya calis
cocuklar anaokulana baslar baslamaz hemen kursa basla bence
yani ihmal etme canim

cok cok iyi olmasada iyi iste canim
elinden geldigince almaca programlari izle canim
eline birsey gecince okumaya calis
cocuklar anaokulana baslar baslamaz hemen kursa basla bence
yani ihmal etme canim

yok canim zaten Boyle yasamak cok zor hep birine bagli yasiyosun cocuklar kindergartene ben deutschkurseye

attım tuttu fakat bu aralar çok korkuyorum kendimden aklımdan kimi geçirsem şıppadanak geliii :18::18::18::18::18:
bende önce hande yazdi sandim sonra böyle baktim dedim bu kiz nerden biliyor bende senden korktum ne yalan söylim :18:
ay deliiii gözlerim doldu vallahi:26:

seni seviyoruuuuuuummmmmmmmmm

bende seni canim arkadasim
kiz hani bana yapisip öpmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…