he var
anlamadım bacım
yok bacım sıkılıyorum naz yapamam ben şu an o güç yok bende üzülüyorum çok
of bayauğraşmışın ywyok haftaya belli olacak ne tezi okiGecmiş olsun... Bak kızacak yine ama daha belli olmadı dimi bu bebiş işi ama sende bütün belirtiler var ilk dönem ne basım ağrıtdı benim... İlaç almadan geçirmeye çalış duş falan...
Ne yapmadım ki ütü yemek bulaşık ufaklığın oyuncaklar dezenfekte edildi sonra kızı unuttuğumda tezimi toparladım finaller geliyo azıcık ders çalıştım karşı komşum araba aldı acemi onunla ufak bi ürünleri çıktım en yorucusuda buydu eve geldim diyesükrettim
benimde kutunu boşalt içimden bir ses boşaltman gerektiğini söylüo şiddetli şekildeicime skinti cöktü
zor tutuyorum kendimi
Allah yardimcin olsun cok zordur bilirim
şişt dur orda yime
kutunu boşalt sen suzi damlar şimcik
icime skinti cöktü
zor tutuyorum kendimi
istemiom ya bebek ondan canım ay uyudum uyuyacamNeyi kız ben telden başka bişey yazıyorum o kafasına göre başka bişey yazıyo... Süt olsun dedim bebişe ye dedim kasma dedim :))) oluyomu hande adam olcam mı dedim kızzzzz
Ballıkaymak canım iyi akşamlar yeniden çifte alıntı yapamadım
Handeden çok korkuyorum ben :)))
üzme kendini inş değilsindir ama hamileysen de yapcak bişi yok napcan
yok bacım sıkılıyorum naz yapamam ben şu an o güç yok bende üzülüyorum çok
kaç
ahha ahhhhhhhgel gıı ben sen i tutarım uçak inmeden piste bizim eve atlarsın
benim 15 yil nerdeyse caimkac senedir burdasin ben burdan kurtulmanin yollarini ariyorum hic alisamadim ya
niye üzülon bacimyok bacım sıkılıyorum naz yapamam ben şu an o güç yok bende üzülüyorum çok
kaç
farkettim bosalttimda 5 dakika ömrümü yediof bayauğraşmışın ywyok haftaya belli olacak ne tezi oki
benimde kutunu boşalt içimden bir ses boşaltman gerektiğini söylüo şiddetli şekilde
kesinlikle dinle ballı
yok benim cenemi acasim varHayır olsun inşallah kafanı bi pencereden çıkar derin derin nefes al kendini en çok giymek istediğin seyin içinde hayal et yada yak bi sigara :)
of bayauğraşmışın ywyok haftaya belli olacak ne tezi oki
benimde kutunu boşalt içimden bir ses boşaltman gerektiğini söylüo şiddetli şekilde
kesinlikle dinle ballı
ahha ahhhhhhh
benim 15 yil nerdeyse caimalistim aslinda
niye üzülon bacim
farkettim bosalttimda 5 dakika ömrümü yedi
yok benim cenemi acasim var
şişt dur orda yime
kutunu boşalt sen suzi damlar şimcik
masaallah canim senin dil sorunun felan yoktur benim 3sene oldu ama dil problemi ust derecede var hamileyken kursa basladim birakmak zorunda kaldim sonra hemen ikinciyede hamile kalinca kurs kaldi
cok cok iyi olmasada iyi iste canim
elinden geldigince almaca programlari izle canim
eline birsey gecince okumaya calis
cocuklar anaokulana baslar baslamaz hemen kursa basla bence
yani ihmal etme canim
nerden bildin kiz
ballim senin icin cig tavuk bile yerim
bi bakim dedim napiyorsunuz diye
ay deliiii gözlerim doldu vallahi:26:nerden bildin kiz
ballim senin icin cig tavuk bile yerim
bi bakim dedim napiyorsunuz diye
kizlar ben Kacar herkese iyi geceler
bende önce hande yazdi sandim sonra böyle baktimattım tuttu fakat bu aralar çok korkuyorum kendimden aklımdan kimi geçirsem şıppadanak geliii :18::18::18::18::18:
ay deliiii gözlerim doldu vallahi:26:
seni seviyoruuuuuuummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?