70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya öyle çok canımım çektiği bişey değil aslında canım ama mesela şey oluyo genelde okulda öğle arası haftada bi iki gün biyerlere gidiyoruz,okulda olduğumuzda zaten sıkıntı yok düzgün besleniyorum,ama dediğim gibi böyle sırf fast food satan yerlere gidincede en az şekilde yemeye çalışıyorum.Mesela öğlenleri bazen kokoreç yemeye falan gidiliyo hani oyle yerlere gidince ben sadece köft ekmek alıp köftelerini yiyorum da bazı yerler oluyo ''illa o fat food yenecek başka çaren yok'' gibi ama o zamanlarda akşam yemiyorum dengelemeye çalışıyorum.

model kodu ne yavrum şimdi sordum servise 24,5 liraymış cam valso kabı biz satmıyoruz canım
denemek lazım kahveyi merak ettim:44:
midyeyide yeni duydum

hamişsin ya ondandır

ay canım ben bunu alıntılamıştımama sadece kahve kısmına cvp verdim saf gibi o ara çok yogundum kız napıyom unutuyom bazen bende teklemeye başladım
yürü kiz sen önce kocanin yirtik donlarini dik
gittim terziye

geçmişe git de bi oku fiyatını bilem yazdım sana ayrıcana ben serviste deil bayideyim

öğğğkk midem bulandı şu an
ay çok saol canım yav amabu durumda yenisinialsam daha ucuzolacak çünküm aynı setin bilendirinida kırdım seti zaten 89 a almıştım
valla çoközür dilerim beni affede bülürmüsün
SAYFA 16846 hande hanımcım
geçmişi okumuyosun

hep ayni seyi yapiyo

:18:
yav kimse seni hatırlamamış hadi onlar hatırlamadı ben illa hatırlardım dogru topikte olduğununa eminmisin çıkıp bidaha gireydin

ayyy kafayı yicem ne geçmişten çıkabildim ne de yatağın altından
ne almışım ne koymuşum kenara yazayım da ona göre eksiklerimi alım diye yazım dedim çıkamadım bitürlü yerleşmiyoda
geçmişte olmuş 20 sayfa başladım okumaya pc kafayı yedi sen kapan küt diye o da gitti

gelmişken menüöüde paylaşıyım kızlar

Sabah:1 kase nesfit
ara:100 kcal değerinde kuru kayısı kuru vişne ceviz
Öğle:1kepçe mantar çorbası 1,5 parça kadar ızgara tavuk ve yoğurt
ara:1 kase nesfit
Akşam:2 kaşık taze fasulye,1 parça ızgara tavuk ve yoğurtlu semizotu salatası.
Ara:Yeşilçay içerim 2 bardak

canım tabiki senden o kaa biriken sayfaları okumayı bekleyemeyizkimseye diyemem bende yapabilirim çünkü.bizim kızdığımız nokta mazeretsiz 2 -5 sayfa geriye gitmememk şimdi sen yazacaksın biz sana cvp yazmadan gelecez slm verecez sen olsan bir süre sonra kızmazmısın
saol tatlım alaçatıya gidiciğim
paşa da denize giriciğim
marinada çay içip
dalyanda rakı balık yapıciğim
nie özendiriyon bizi
özenmedimki
Baktığımda görmemiştim sabahtan beri yazılanlara hatta şüphe ettim kaçırdımmı acaba diye baktım yine görmedim ki canım
yok bişi canım biz geçmişe gidip gitmeme konusuna takıkken sen geldin cart die çok safya var okuyamam deyince bende ondan öleyazdım

ye sen ye burgerleri

kızlar alıntı yapmadan cvp veriyorum suzinin benim anlatmak istediğimiz şey altta adını görüpte okumamak 3-5 sayfa geriye gidipte cvp yazdığımızın göz ardı edilmesi.inanın bir süre sonra insanın canını çok sıkıyor.işiniz tabiki olabilir saygı duyuyorum.ama elinizden gelen özeni göstermenizde gerekir.benimsürekli işim var takip edemiyorum diyemez kimse hepimizin sürekliişi var ben ev işini bırakıp bazen geliyorum buraya.ama kimsenin benimkadar vaktide olmayabilir tabiki.o zmanda altta durupta kimse boş boş okumayacak o konudada sıkıntılıyım çünküm.makara muhabbetlere gelince evet kimse o konuda yorum yazmaya bilir kimsede sen buna nie alıntı yapmadın denilemez.yeri geldiğinde herkez makara yapıyor topikte.amacvp yazıldığı halde dikkat edilmemek hiçehoş değil.bu konuda gerilmeyede gerek yok.hepimiz ortak amaçiçin burdayız.kimsenin kötü olmasını istemem çünkü ben burda stresatıyorum.sevdiğim insanlar hep burda huzursuz bir ortamda nası kilo verebiliriz.buda benimyazdığım son noktadır.konuda benim için kapanmıştır.ama dediğim gibi eğer yine aynı durum devam ederse bende yine açıkça uyaracam kızılmadan darılmadan gücenmeden gerilmeden.
herkezlere iyi bir hafta sonu diliyorum
nokta

boşver canım bazen banada öle oluyo karışıyo

beyendim güzel

ben yidiklerimi paylaşayım

sabah:1 bardak su 1 parçapeynir,1 tutam maydonoz,1dilimçavdar,1 domatizüzerine limon,3 fincan çay

ara:türk kahvesi

öğle:2 milföy 1 kase yogurt biberli
işte bundan sonrasını yazmaya gerenk yok ama

ara:1 paket tutku,1 paket karemellli eti çikolata:18:

akşam:1 kıymasız karnıyarık,1 kase cacık,2kaşık pilav:18:

Bende dedim şüphe ettim kendimden Gözüm korktu morktu ama okudum ki canım

Yok yok yemiyorum artık yemiyorum

ben de bazen verdiğim kiloların beynimden gittiğini düşünüyorum
öylemi dersin

ben senin ne demek istedigini anlayabiliyorum canim
ne ariyon kiz yatagin altinda

kizlar neler olmus oyle ben yokken alinti yapmadim hic birine konu benim disimda oldugu icin
kendi adima fikrim elimden geldigi Kadar gelip konulara dahil olmak ve bu kilolardan kurtulmak

kendime gelince biraz once oglumu babasina verdim jillian yaptim ama cok zorlandim daha once yaparken bukadar yorulmamistim
bugunku menume gelince

Sabah bir tost 4zeytin

ara elma

aksam tarhana corba biraz makarna birazda soganli biberli domatesli bi karisim yapmistim ondan

1bardak cay 1kupa rezene 1kupa isirgan ve su

not.aksam yemegini beste yedim yatmaya yakinda bir bardak sut icmeyi dusunuyorum

kizlar sinaniyorum sanki kizim yanimda cikolari goturup goturup duruyo ben kendime soz verdim 69.9u gorene Kadar ciko yok

iki haftayada 70ten asagi inmek istiyorum

iste canim o geldiginde en son kaldigin sayfadan kisa bir bakarsan sana yazilanlari görür ve cevap verirsen hos olur
ben sanada iki kez yazdim ama cevap gelmedi

iste canim o geldiginde en son kaldigin sayfadan kisa bir bakarsan sana yazilanlari görür ve cevap verirsen hos olur
ben sanada iki kez yazdim ama cevap gelmedi

gormedim canim aslinda gecmisi okumaya calisiyorum ama saniyorum almanyanin neresinden oldugumu sormustun ona cevap vermistim gorememisim kusura bakma bakiyorum simdi tekrar gecmise

çeyiz aldım aldım attım oraya artık ortaya çıkarma vakti geldi

ballı kurtul artık bu hafta şu 70 den sinirim bozuluyo bana noluyosa

ayy canim benim yaa güzel günlerde mutluluk huzur icinde kullan insallahhh

ay bugün 69 u gördüm bakalim artik :26:

niye öyle diyosun cani gaz veriyon bana

ayy canim benim yaa güzel günlerde mutluluk huzur icinde kullan insallahhh

ay bugün 69 u gördüm bakalim artik :26:

niye öyle diyosun cani gaz veriyon bana

amin inşallah vala hep beraber alalım şu gazı gayri temmuz 15ten sonra gelinlik bakmaya başlıcam o zamana kadar çok dikkat etmem lazım ki 10 kilo vermek istiyorum ama inş bakalım

almanyadayim canim
Amin canim
est.canim yok bende Almanya dayim diye yazmistim

gormemisim canim suan 16840kadár geri dondum ama bulamadim mesaji canim daha once arkadaslar demisti seninde almanyada oldugunu zaten gecmisi okuyorum baya bazen cevap veremiyorum

İyi akşamlar herkese :)

Handeee nerdesin senin için geldim azıcık geç oldu ama kusura bakma söylemesi ayıp kıçım yeni yer gördü... Ufaklık az önce uyudu :) eşim birazdan uyur oh be sessizlik gibisi yok :) şimdi ben kaldığım yerden okuyacağım sonra alıntılarımı yapıp cevap yazıcam sızıp kalmazsam tabi :)

amin inşallah vala hep beraber alalım şu gazı gayri temmuz 15ten sonra gelinlik bakmaya başlıcam o zamana kadar çok dikkat etmem lazım ki 10 kilo vermek istiyorum ama inş bakalım
insallah canim insallahh

almanyadayim canim

Amin canim

gormemisim canim suan 16840kadár geri dondum ama bulamadim mesaji canim daha once arkadaslar demisti seninde almanyada oldugunu zaten gecmisi okuyorum baya bazen cevap veremiyorum

evet bende almanyadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…