teyzenın cnaı sıkılmış herhalde.. başkasının cocuguna denır mı oyle deli kadın.. arkadaşına da gelınce bırak desın, sen hıc cevap verme bı dahakıne, onun bır kusuruyla alay etmısın ıyı yapmışın, kıskanmış senı belli..
hamburger cok severım ben de 4 aydır agzıma koymuyorum.. evde kendın yap cok ıstersen hamburger koftesı yap bol bahartlı sonrasında tam bugday ekmegı arasına koy marullu falan oyle ye..
ay canım ben bunu alıntılamıştımama sadece kahve kısmına cvp verdim saf gibi o ara çok yogundum kız napıyom unutuyom bazen bende teklemeye başladımmodel kodu ne yavrum şimdi sordum servise 24,5 liraymış cam valso kabıbiz satmıyoruz canım
denemek lazım kahveyi merak ettim:44:
midyeyide yeni duydum
hamişsin ya ondandır
gittim terziyeyürü kiz sen önce kocanin yirtik donlarini dik
ay çok saol canım yav amabu durumda yenisinialsam daha ucuzolacak çünküm aynı setin bilendirinida kırdım seti zaten 89 a almıştım
geçmişe git de bi oku fiyatını bilem yazdım sana ayrıcana ben serviste deil bayideyim
öğğğkk midem bulandı şu an
SAYFA 16846 hande hanımcım
geçmişi okumuyosun
hep ayni seyi yapiyo
yav kimse seni hatırlamamış hadi onlar hatırlamadı ben illa hatırlardım dogru topikte olduğununa eminmisin çıkıp bidaha gireydinkızlar ben geldim :) annem rahatsızlandı diyetime ara verdimgeçen hafta bildirim yapamadım hastanadeydim 2 haftaya yakındır hastanedeyim eşimde saolsun beni dısardan besledi ama korkduğum olmadı :)
baslangıç:74.0
geçen hafta:72,5
bu hafta:72,5
fark yok çok şükür
herkese kolay gelsin ben tekrar başladım.
canım tabiki senden o kaa biriken sayfaları okumayı bekleyemeyizkimseye diyemem bende yapabilirim çünkü.bizim kızdığımız nokta mazeretsiz 2 -5 sayfa geriye gitmememk şimdi sen yazacaksın biz sana cvp yazmadan gelecez slm verecez sen olsan bir süre sonra kızmazmısınyahu gerilmeyin kızlar
hepimiz buraya motive olmaya geliyoruz
işler yoğun olabiliyor bazen onlarca sayfa birikiyor hepsini tek tek okumaya çalışıyorum ben kendi adıma ama bazen gerçekten zorlanıyorum.iş yoğun olabiliyor bazı günler mesela ben cumartesi akşam senelik izne çıkıyorum 1 hafta çeşmeye gidiyoruz bi akrabamızın yazlığınabüyük ihtimal 1 hafta yokum bi hafta geçmişi okumak günler sürer döndüğümde o yüzden şimdiden haber vereyim mazur görün ...
hepimiz çok yoğun olabiliriz birbirimizi idare edelim motive kaynağımızı boş bırakmamaya çalışalım
nie özendiriyon bizisaol tatlım alaçatıya gidiciğim
paşa da denize giriciğim
marinada çay içip
dalyanda rakı balık yapıciğim
yok bişi canım biz geçmişe gidip gitmeme konusuna takıkken sen geldin cart die çok safya var okuyamam deyince bende ondan öleyazdımBaktığımda görmemiştim sabahtan beri yazılanlara hatta şüphe ettim kaçırdımmı acaba diye baktım yine görmedim ki canım
Ya öyle çok canımım çektiği bişey değil aslında canım ama mesela şey oluyo genelde okulda öğle arası haftada bi iki gün biyerlere gidiyoruz,okulda olduğumuzda zaten sıkıntı yok düzgün besleniyorum,ama dediğim gibi böyle sırf fast food satan yerlere gidincede en az şekilde yemeye çalışıyorum.Mesela öğlenleri bazen kokoreç yemeye falan gidiliyo hani oyle yerlere gidince ben sadece köft ekmek alıp köftelerini yiyorum da bazı yerler oluyo ''illa o fat food yenecek başka çaren yok'' gibiama o zamanlarda akşam yemiyorum dengelemeye çalışıyorum.
boşver canım bazen banada öle oluyo karışıyoayyy kafayı yicem ne geçmişten çıkabildim ne de yatağın altından
ne almışım ne koymuşum kenara yazayım da ona göre eksiklerimi alım diye yazım dedim çıkamadım bitürlü yerleşmiyoda
geçmişte olmuş 20 sayfa başladım okumaya pc kafayı yedi sen kapan küt diye o da gitti
gelmişken menüöüde paylaşıyım kızlar
Sabah:1 kase nesfit
ara:100 kcal değerinde kuru kayısı kuru vişne ceviz
Öğle:1kepçe mantar çorbası 1,5 parça kadar ızgara tavuk ve yoğurt
ara:1 kase nesfit
Akşam:2 kaşık taze fasulye,1 parça ızgara tavuk ve yoğurtlu semizotu salatası.
Ara:Yeşilçay içerim 2 bardak
canım tabiki senden o kaa biriken sayfaları okumayı bekleyemeyizkimseye diyemem bende yapabilirim çünkü.bizim kızdığımız nokta mazeretsiz 2 -5 sayfa geriye gitmememk şimdi sen yazacaksın biz sana cvp yazmadan gelecez slm verecez sen olsan bir süre sonra kızmazmısın
nie özendiriyon bizi
özenmedimki
yok bişi canım biz geçmişe gidip gitmeme konusuna takıkken sen geldin cart die çok safya var okuyamam deyince bende ondan öleyazdım
ye sen ye burgerleri
kızlar alıntı yapmadan cvp veriyorum suzinin benim anlatmak istediğimiz şey altta adını görüpte okumamak 3-5 sayfa geriye gidipte cvp yazdığımızın göz ardı edilmesi.inanın bir süre sonra insanın canını çok sıkıyor.işiniz tabiki olabilir saygı duyuyorum.ama elinizden gelen özeni göstermenizde gerekir.benimsürekli işim var takip edemiyorum diyemez kimse hepimizin sürekliişi var ben ev işini bırakıp bazen geliyorum buraya.ama kimsenin benimkadar vaktide olmayabilir tabiki.o zmanda altta durupta kimse boş boş okumayacak o konudada sıkıntılıyım çünküm.makara muhabbetlere gelince evet kimse o konuda yorum yazmaya bilir kimsede sen buna nie alıntı yapmadın denilemez.yeri geldiğinde herkez makara yapıyor topikte.amacvp yazıldığı halde dikkat edilmemek hiçehoş değil.bu konuda gerilmeyede gerek yok.hepimiz ortak amaçiçin burdayız.kimsenin kötü olmasını istemem çünkü ben burda stresatıyorum.sevdiğim insanlar hep burda huzursuz bir ortamda nası kilo verebiliriz.buda benimyazdığım son noktadır.konuda benim için kapanmıştır.ama dediğim gibi eğer yine aynı durum devam ederse bende yine açıkça uyaracam kızılmadan darılmadan gücenmeden gerilmeden.
herkezlere iyi bir hafta sonu diliyorum
nokta
öylemi dersinben de bazen verdiğim kiloların beynimden gittiğini düşünüyorum
ben senin ne demek istedigini anlayabiliyorum canimiyi tatiller canim kimse yapmiyor zaten canim olurmu öyle sey ben gecen sene 1 ay yoktum 1 ay i okuyamam tabii ki benim dedigim baskaydin anlatamadim kendimi
cogunluk olarak konusma canim herkes kendi yazdigi ile sorumludur ben kime yüklendim...
yanlis anlasildim yada anlatamadim...
bencede kapatalim birbirimizi gerdik iyice...
ben huzursuzluk yaratiysam özür dilerim herkesden....
ne ariyon kiz yatagin altindaayyy kafayı yicem ne geçmişten çıkabildim ne de yatağın altından
ne almışım ne koymuşum kenara yazayım da ona göre eksiklerimi alım diye yazım dedim çıkamadım bitürlü yerleşmiyoda
geçmişte olmuş 20 sayfa başladım okumaya pc kafayı yedi sen kapan küt diye o da gitti
öylemi dersin
ben senin ne demek istedigini anlayabiliyorum canim
ne ariyon kiz yatagin altinda
kizlar neler olmus oyle ben yokken alinti yapmadim hic birine konu benim disimda oldugu icin
kendi adima fikrim elimden geldigi Kadar gelip konulara dahil olmak ve bu kilolardan kurtulmak
kendime gelince biraz once oglumu babasina verdim jillian yaptim ama cok zorlandim daha once yaparken bukadar yorulmamistim
bugunku menume gelince
Sabah bir tost 4zeytin
ara elma
aksam tarhana corba biraz makarna birazda soganli biberli domatesli bi karisim yapmistim ondan
1bardak cay 1kupa rezene 1kupa isirgan ve su
not.aksam yemegini beste yedim yatmaya yakinda bir bardak sut icmeyi dusunuyorum
iste canim o geldiginde en son kaldigin sayfadan kisa bir bakarsan sana yazilanlari görür ve cevap verirsen hos olur
ben sanada iki kez yazdim ama cevap gelmedi
çeyizaldım aldım attım oraya artık ortaya çıkarma vakti geldi
ballı kurtul artık bu hafta şu 70 den sinirim bozuluyobana noluyosa
gormedim canim aslinda gecmisi okumaya calisiyorum ama saniyorum almanyanin neresinden oldugumu sormustun ona cevap vermistim gorememisim kusura bakma bakiyorum simdi tekrar gecmise
ayy canim benim yaa güzel günlerde mutluluk huzur icinde kullan insallahhh
ay bugün 69 u gördüm bakalim artik :26:
niye öyle diyosun cani gaz veriyon bana
almanyadayim canimammaaan salla yaa bütün keki yaparsak kım yıcek kalanı.. ben komşuma soyledım akşam o yapcak kekçok şanslıyım..
ne işin var pc başında antalyalı gıt denıze yaa...
bugun de ılaca başlıcam bakalım haftaya gelır ınsallah..
benım kocamın da iş pantolonu yırtılıo ama kılolu degıl ben aşırı osurmanın sonucu oldugunu dusnuyorum artık.. annem dikiş makınasında 5 kere cektı gecen gun bakalım yırtılacak mı, baktım yıne yırtıldı poposuna tıpa tıkcam..
şu cumleyı görene kadar benden bahsedildiğini anlamamıştım ben, sen bılırsın belkı benı önceden yoğun değilken herkesle konusuyordum.. geçmişe de gıdıp gelıyordum gıdemedıgım zaman cok sayfa var gıdemıcem de dıyordum.. şimdi oğlum emekleme donemınde ben hem iş hem ev hem dıyet hem koca hem oğul vs vs vs dönemındeyken sıze bıraz da olsa vakıt ayırıyorum; mecbur muyum geçmişe gıdıp gelmeye sanmıyorum da; haa hakkımda yazıldıgını bazen nasıl anlayıp cevap verıyorum begenılerden gorunce altına bıraz bakıyorum lafım gecmışse alıntılıyorum; bugun de geçmişe gıdıp gelebılıyorsam kocam işten erken gelıp oğlumla ılgılendıgı ve benı yalnız bıraktıkları için, mutfakta bulaşık yığılı mesela ama akşama kadar musade ettım kendıme.. ben de iş yerınde olsam her gun ben de her gun takıp edebılırım adım adım gorebılırım.. ama evdeyken cok zor.. eşim pc başındayken yeter artık ben geldım de dıyebılıyor.. handeye de ne gıbı bır durumum olabbılır ki kızın yazdıklarına cevap vermıım.. çok yanlış anlaşılmışım ben yaa gercekten; sıze ne kı benım kılomdan sadece cuma gelıp bıldırım yapayım, gecenlerde yapmayı bıle unutmuştum yanı.. üzüldüm ben şimdi cok.. hem artık o kadar cok sayfa gıdyor kı takıp edemıyorum ve bır cok kişşşinin de takıp edemedıgını dusunuyorum; onceden bu kadar ılerlemıyordu cunku..
nerdesın canım sen burası 32 derece yanıooo ızmır..
demek ki 400 gram mıçık etmişsintabı kı de asıl kılon 69.9 olan..
aman canım her gun yazacaksın sayfa sayfa takıp edeceksın bak sonra dövuolar valla.. şimdik yazsam mı yazmasam mı arada kaldım yanı..
canım ben ne yazık kı hala gecmıse gıdıp gelme konusunda ısrarlıyım; o kadar vaktım olmuyor olmayacak da; baksana bok kokusu muhabbetı bıle var yani; şu 3 saat uyudum 10dan fazla sayfa olmuş.. bana alıntılama yapacaksan alıntı yaptıgın yazıyı once begen ancak ogle gorebılyorum; o kadar vaktım yok benım ınanın yanı.. ya da bır daha gırmeyeyım daha makul..
Amin canimHadi bu haftadan itibaren görelims eni gülannem
Evt sondan birinci orası kesin suzicim
Ooo harika beni geçmişsin devamı gelir inşallah
Çorlu benim memleketim kız sen nerden biliyon çorluyu
Geldim geldim bi elektrik gidiyo bi internet kesiliyo 2 3 kere yaptım aynı alıntıları yazık baaannaaaa
çok klişeymiş gövel ördek falan
Hoşgeldinn
est.canim yok bende Almanya dayim diye yazmistim
insallah canim insallahhamin inşallah vala hep beraber alalım şu gazı gayri temmuz 15ten sonra gelinlik bakmaya başlıcam o zamana kadar çok dikkat etmem lazım ki 10 kilo vermek istiyorum ama inş bakalım
almanyadayim canim
Amin canim
gormemisim canim suan 16840kadár geri dondum ama bulamadim mesaji canim daha once arkadaslar demisti seninde almanyada oldugunu zaten gecmisi okuyorum baya bazen cevap veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?