Kociş askere gidece k napacam tek evde kira bide inadına 6 ay yerine 12 ay askerlik çıkarsa yandım kız içimde tutsam dayanırmı 2 yıla
hande sen cidden hamilemisin canım yaa..ben şaka falan yapılıyor sanıyordummm
Canım dışarda kızarmış hazır tavuklardan istedi
Kociş te öyle diyor ama ben peşin ağlıyom sonra sevineyim diecanını sıkınca değişecek mi bunlar bebeğim
herkesin nasibi vardır sen moralini bozma
hem belki hamile değilsindir dur bakalım
iyi geceler tatlımm
tmm çekil az kenara bacım bu kadar kişi nasıl sığacaz..eeeee ne war yiyecek börek çörek yiyek
denemekten zarar gelmezcanım..denersen fotoda koy ha merakettim bak..
Betüş hcg 248 çıkınca noluyo kardeşim saçmaladıda bide sana sorayım
hah zaten hazır boğazımı tutamıyorum..bide dışarıdan mangal kokusu geliyor gecenın bu waktinde..sende kızarmış tawuk de bacım..yapma bana bunu handemmm yapmaaa
Kociş te öyle diyor ama ben peşin ağlıyom sonra sevineyim die
yok yok kesin benim bu kiz
hadi bakalim :13:arap foto koymaya üsendim obamayi karistirdim ortaya
hayirdir :26:
dna ya da gerek yok kesin senin kiz
ay alemsin sende betülüm ya tanimiyor napsin yapan ellerde
iyi geceler canim tatli rüyalar tek disli cnavari unutma emiay bu tek disli canavar hosuma gitti sanat kadar etkili oldu bende
sen yaz ben toplarim
cuma günleri canim abababa ya bildirimler özelden atiliyor özel msjin yetersizse baslik a abababa nin dikkatine yazarsan gözünden kacmazben anlatma kismini pek beceremiyorum ama kizlarda yazarlar zaten sana
Canım dışarda kızarmış hazır tavuklardan istedi
Ne yspacan
O sanat yaparak bakim dedi en son 10 nisandı iştedenersem çekerim zaten bebeğm
canım son adet tarihine göre miktarı değişir :26:
4-5 hafta önce adet olduğuna göre hamile olabilirsin :26:
ama olmayadabilirsin belli olmaz bebeğim dediğim gibi arkadaşımda hamile seviyesinde çıkmıştı
ama bir şey yoktu
keşke ultrasonla baktırsaydın direk sonucu söylerdi kadın
Arkadaşlar,evlenmeden önce 55-58 kilorda geziyordum, evlendikten sonra 59-61 falan, hamilelikle 84 lerdeydim doğum sonrası 71lerdeydim. Oğlum 1yaşına geldikten sonra ciddi zayıflamaya karar verdim 68-69 bu arada.. 2 haftada plates düzenli ve doğru dürüst yani abur cubur nerdeyse yok... 63 kiloya düştüm 2 haftada... bi memlekete gittik geldik ooo ben bıraktım tabi ama evde oğlumla oyun oynayarak (hareketli koşturmalı zıplamalı danslı :)....) koruyacağımı dşünüyodum.. bugün bi tartıldım iğğğğğğ 70.1 ayyyyy bennn şaşkınlardayım... sitedeki hareketleri yaptım terlemeler yorulmalar bacaklarda bayağı hissettiriyor.. ama şuan başka ne yapabilirim bilemiyorum yardımcı olun ne olur...
bu arada 1.5 yaşında oğlum halen emziriyorum çok şükür.. emzirmeninde zayıflatacağını duymuştum ama boğazımızı tutamadığım için olmadı maalesef bide ben yaşamak için yiyenlerden değil yemek için yaşayanlardanım çok yemek değil kasttediğim çeşitli güzel bol kaloriliyemekler tatlılar üffffff....
konuyu nereye nasıl yazacağımı bilemedim burda paylaştım umarımm doğru yerdeyimdir...
sonradan düzeltince anladim canim basin agri dimisuzi sendemi bişi anlamadın yazdığımdan ay kimse beni anlamıyor
Gel gıı berabar uyuyalım koyun koyuna
evet betülüm katife gibi ama yumusacik oluyorkadife gibi sanki o kumaş:26:
ben de çok beğendim
evet ya güzel dikemeyebilirler
gelinlik filan diken özel yerlere diktirirsem belki aynısı olabilir
o da çok pahalıya patlar bana
evet belli olmuyor da iyi terziyi bulmak da zor işte
bu pembeyi istanbulda mağazasından da alabilrim illa netten almama gerek yok
ama işte nedense bana böyle güzel durmaz gibi geldi :26:
bi bakalım acaba nasıl durcak
kız neyi ilginç kutu işte hepsi aynı
sen niye hamile kalcan diye üzüldün canım ya..
olacağı varmış canını sıkma
ne güzel evladın olcak işte boşuna üzülüyorsun
zamanı bu zamanmış demek, her şey elimizde değil sonuçta
alıştırmışsın kızı o da sana göre davranıyor
kiz ikisine tutulurmuKociş askere gidece k napacam tek evde kira bide inadına 6 ay yerine 12 ay askerlik çıkarsa yandım kız içimde tutsam dayanırmı 2 yıla
süphe var canimhande sen cidden hamilemisin canım yaa..ben şaka falan yapılıyor sanıyordummm
hayda bu simdiden basladi asermeyeCanım dışarda kızarmış hazır tavuklardan istedi
hok degil kiz yokHok belli değil doktur accık zaman geçsin dedi çarşamba gidecem yine
O sanat yaparak bakim dedi en son 10 nisandı işte
kilo bildirimi yaptım cnm :) bide şu çizelgeyi yaparsam tam olacak :) aranıza yeni katıldımda
aramiza katilabilirsin canimArkadaşlar,evlenmeden önce 55-58 kilorda geziyordum, evlendikten sonra 59-61 falan, hamilelikle 84 lerdeydim doğum sonrası 71lerdeydim. Oğlum 1yaşına geldikten sonra ciddi zayıflamaya karar verdim 68-69 bu arada.. 2 haftada plates düzenli ve doğru dürüst yani abur cubur nerdeyse yok... 63 kiloya düştüm 2 haftada... bi memlekete gittik geldik ooo ben bıraktım tabi ama evde oğlumla oyun oynayarak (hareketli koşturmalı zıplamalı danslı :)....) koruyacağımı dşünüyodum.. bugün bi tartıldım iğğğğğğ 70.1 ayyyyy bennn şaşkınlardayım... sitedeki hareketleri yaptım terlemeler yorulmalar bacaklarda bayağı hissettiriyor.. ama şuan başka ne yapabilirim bilemiyorum yardımcı olun ne olur...
bu arada 1.5 yaşında oğlum halen emziriyorum çok şükür.. emzirmeninde zayıflatacağını duymuştum ama boğazımızı tutamadığım için olmadı maalesef bide ben yaşamak için yiyenlerden değil yemek için yaşayanlardanım çok yemek değil kasttediğim çeşitli güzel bol kaloriliyemekler tatlılar üffffff....
konuyu nereye nasıl yazacağımı bilemedim burda paylaştım umarımm doğru yerdeyimdir...
ay bende linki vardida öbür seyde kaldi :26:kilo bildirimi yaptım cnm :) bide şu çizelgeyi yaparsam tam olacak :) aranıza yeni katıldımda
O sanat yaparak bakim dedi en son 10 nisandı işte
evet betülüm katife gibi ama yumusacik oluyordolapda benim elbisem var ayni kumasdan üstündede cok güzel his yapiyor ama gecenlerde bi giyeyim dedim her yerden fiskirdi benim fazlaliklar e kac sene gecmis ama atmaya kiyamadim iste
Ne aradığına bağlı
Ne aradığına bağlı
He aleyküm slm kızlar onay verdimi banada sorman lâzımdı
sonradan düzeltince anladim canim basin agri dimi
simdi olmazasagizi cok kalabalik
evet betülüm katife gibi ama yumusacik oluyordolapda benim elbisem var ayni kumasdan üstündede cok güzel his yapiyor ama gecenlerde bi giyeyim dedim her yerden fiskirdi benim fazlaliklar e kac sene gecmis ama atmaya kiyamadim iste
kiz ikisine tutulurmu
süphe var canim
hayda bu simdiden basladi asermeye
hok degil kiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?