kız psikopat psikopat yazma kaçırcan insanları
kızlar sız ona bakmayın kendisi azıcık hamile de
ondan böyle bunalımda normalde öyle değildir çok şekerdir
idare ediverin
Hok belli değil doktur accık zaman geçsin dedi çarşamba gidecem yine
en son 10 nisanda adet olduysan
22-26 nisan arası yumurtlama dönemin olur :26:
o sırada sanat yaptıysan mümkündür :26:
He bacım ite kaka yazıyom anlayın işte
Kız aşermiyom tavuk tavul dediniz bende nuhun gördüm yolda önüme koysan yimem biliyon
Gel bacım yatak ballıda gelsin kıskanmasın sonra
şaka yaptım canım haahayır bahsediyosunuz sanat sanat diye
napalım yapamıyoruz
çok kıskanç biriyimdir ben
kız ben de 1 saatte alırdım da
al ver olmuştur herhalde o 2-3 hafta içinde
şimdi evde misafirler var
yine yedim bi sürü şey
bende deneyeyim biara daha pratik olur mutlakakız senin tariflere daldım gördükçe karnım daha çok acıktı
ay ne nbilim teyzem yogurtta koyardı onun ki olurdu ben sen daha tecrubelisin die sordum denemek lazım
anaa kız ben maydonoz yiyodum hep gerçi şubirkaç gün yemiyorum
türkkahvesinide normal çay fincanında yapıyorumkhepsini koyuyom içine normal oluyo köpüklü valla tüp bitince bende nette bulupyapmıştım
ço cocukları kesecem zatenönce anasını sonra çocugunu bu kaa sorumsuz bi anne görmedim.ne bilim eşimyaptı ama sanırım bir garip oldu yenisini alacaz netten akşama idare etmeyecek gibi batladık falan bir tuhaf oldu
selam kızçeler naber
cuma diye fazla kaçırmayın olurmu
ben kaçırdım biraz ama akşam yemiyecem inşallah
bugün üst katımızdaki komşumuzda kuran vardı
neyse kurana gittim
ya ben bu insanları anlamıyorum
kurana geliyorlar insanların orasına burasına bakıp inceliyorlar
neyse kuran bitti mutfağa geçtik yardım etmek için
kızçelerle alt komşumuz demezmi yağların çıkmış göbeğin kocaman olmuş
bende hani nerde dedim otururken dedi
ya kızım bi git işinne dedim
otururken tabiki çıkar oramız buramız sen kendine bak dedim
heryerinden bıngıl bılgıl sallanıyor yağlar dedim
pişman oldum ama kaşındı bende onu kaşıdım
yok hani zayıflamaya çalışıyorsunya o yüzden dedim kilo almışsın diye deemezmi sonradan
hasbinallah dedim ya sabır zaten kurandada gözümün yanıyla beni süzdüğünü farketmiştim
neyse o bitti kadının biri namaza durmuş selam vermiş bizim oğlana bağırıyor
bacaklarını kırarım senin doğru dur diye benide annesi sanmadı heralde
kenardaydım kafamı bi çıkardım
sen kimin bacaklarını kırıyorsun dedim
adı üstünde çocuk dedim sen çocuk olmadın heralde bütün bütün dünyaya geldin dedim
isterseniz namazınıza devam edin dedim
ayyy kuranamı gittim manyak insanlarlamı sınandım bilemedim
kızlar moralim bozuldu aldım oğlanı eve geldim:2:
canım 4. günümüz bitti bugünkızalr geçmişe şöyle bi baktım
sabahdan buyana maşallah 20 sayfayı devirmişsiniz
tekrardan kilo veren arkadaşları tebrik ederim
alanlarda artık lütfen dikkat etsinler
betülcüm tekrardan geçmiş olsun kuzum ıhlamur iyi gelir inşallah
minecim tebrikler 63 görmüşsün canım
kuzun içinde üzülme başa sar öne sar bişekilde olacak
3-4 günü geçtikdn sonra dışarı çıkarken bezleme canım tedarikli çık
kaççırdığı zaman kızma sadece iyi olmadığını anlat
ama tabiki yüz gözde olma yani sarılıp onu gevşetme
yaptığının iyi olmadığını farkedebilsin
tolga dyg bebişinin bir sıkıntısı vardır belki gazı vardı
yada sen yediklerine dikkat etmiyorsundur
çok acılı çok asitli ve çok gaz yapıcı yiyeceklerden uzak dur bu bebişini etkiler
geçmiş olsun kuzum
ok anladım canım..eğer hamileysen de canını sıkma..yine kendimden örnek wereceğim ama anlatayım..oğlumun doğumuna 84 kiloyla gittim 63 kiloyla hamile kalmıştım..neyse doğumdan sonra 1 sene kilo wermek aklıma gelmedi..sonra diyete başladım 73 kiloya düştüm oğlum 15 aylık..bana bimide bulantıları falan tutuyor.hamileliğim zor m geçer benim..annemler hamile olmayasın diyorlar ama ben konduramıyordum spiral war bende olmam diyordum..aradan 1 hafta daha geçti iyice kötüleşmeye başladım.test aldı we sonuç pozitif..hazır değildim daha 2.ci çocuğa.we 73 kiloydum.ağladım 1 hafta falan ağladım..sonra 4 ay falan olduğunda tekmelerini hissettiğimde içimdeki bütün sıkıntım geçti..bana bunu weren rabbim elbet bana o gücüde werecek dedim..ilk 5 ay 73 kiloda kalmayı başardım.ama daha sonra yedim ha yedim.92 kiloyla doğuma gittim..87 kiloykende buraya başladım..şimdi bu kilolardayım.we ben 4 ayda gelmiştim 63e..bunu niye anlattın diyebilirsin bana..anlatmak istediğim kilolu hamile kaldım diye üzülme..eğer hamile olursan rabbim bebeğine sağlık sıhhat wersin onu düşün..çünkü ben ağladım kilolu hamile kaldımdiye..benim karnımdaki sıwı bitti.doktor alabiliriz demişti kızımı 5 aylıkken falan..sonra kilomu weririm yine rabbim bebeğime sağlık wersin diye dua ettimşükür düzeldi..çok konuştum..sen ne demek istediğimi anlamışsındır canım..
Ay hatırlamıyom ki of bu kafam hiç çalışmıyo kız hep korunaklı olduk biz
Ballı korktum o koltuğa yatmak için narkoz lazım bana
ay sankim deprem oldu
Sen nerelisin yarım türkçen var yoksam heycanmı bastı bişiler seziyorum burda 6.hissi kuvvetli bekçi derler bana gelen en son benim onayımdan geçerKilo vermek ama kısa sürede, ne biliim canım ya kafa karışık sorunlar zaten çoookk bide fazla kilolar üffff işte...
kız psikopat psikopat yazma kaçırcan insanları
kızlar sız ona bakmayın kendisi azıcık hamile de
ondan böyle bunalımda normalde öyle değildir çok şekerdir
idare ediverin
Ay hatırlamıyom ki of bu kafam hiç çalışmıyo kız hep korunaklı olduk biz
Ballı korktum o koltuğa yatmak için narkoz lazım bana
ay sankim deprem oldu
şaka yaptım canım haa
yanlış anlamayasın takıldım sadece
sen bakma ona canim onda süphe varhah zaten hazır boğazımı tutamıyorum..bide dışarıdan mangal kokusu geliyor gecenın bu waktinde..sende kızarmış tawuk de bacım..yapma bana bunu handemmm yapmaaa
bende dedim nolcak sanki sanat yap diye benim bildigim her kadin sanat yapmak zorunda saglik icin hersey icindenersem çekerim zaten bebeğm
canım son adet tarihine göre miktarı değişir :26:
4-5 hafta önce adet olduğuna göre hamile olabilirsin :26:
ama olmayadabilirsin belli olmaz bebeğim dediğim gibi arkadaşımda hamile seviyesinde çıkmıştı
ama bir şey yoktu
keşke ultrasonla baktırsaydın direk sonucu söylerdi kadın
hsgeldin canim dogru yerdesinArkadaşlar,evlenmeden önce 55-58 kilorda geziyordum, evlendikten sonra 59-61 falan, hamilelikle 84 lerdeydim doğum sonrası 71lerdeydim. Oğlum 1yaşına geldikten sonra ciddi zayıflamaya karar verdim 68-69 bu arada.. 2 haftada plates düzenli ve doğru dürüst yani abur cubur nerdeyse yok... 63 kiloya düştüm 2 haftada... bi memlekete gittik geldik ooo ben bıraktım tabi ama evde oğlumla oyun oynayarak (hareketli koşturmalı zıplamalı danslı :)....) koruyacağımı dşünüyodum.. bugün bi tartıldım iğğğğğğ 70.1 ayyyyy bennn şaşkınlardayım... sitedeki hareketleri yaptım terlemeler yorulmalar bacaklarda bayağı hissettiriyor.. ama şuan başka ne yapabilirim bilemiyorum yardımcı olun ne olur...
bu arada 1.5 yaşında oğlum halen emziriyorum çok şükür.. emzirmeninde zayıflatacağını duymuştum ama boğazımızı tutamadığım için olmadı maalesef bide ben yaşamak için yiyenlerden değil yemek için yaşayanlardanım çok yemek değil kasttediğim çeşitli güzel bol kaloriliyemekler tatlılar üffffff....
konuyu nereye nasıl yazacağımı bilemedim burda paylaştım umarımm doğru yerdeyimdir...
yok yok kesin benim bu kiz
:26:
kilo bildirimi yaptım cnm :) bide şu çizelgeyi yaparsam tam olacak :) aranıza yeni katıldımda
hadi ya baya gecikmis ozaman senin teyzen :26:O sanat yaparak bakim dedi en son 10 nisandı işte
ay insallah betülümyakında zayıflıcan ya suzim o zaman süper durur üzerinde
canim ya bakma sen ona bugün bunalimdaKilo vermek ama kısa sürede, ne biliim canım ya kafa karışık sorunlar zaten çoookk bide fazla kilolar üffff işte...
nuh u nerde gördünHe bacım ite kaka yazıyom anlayın işte
Kız aşermiyom tavuk tavul dediniz bende nuhun gördüm yolda önüme koysan yimem biliyon
Gel bacım yatak ballıda gelsin kıskanmasın sonra
çok kırıldım tuz buz oldum gidecem öbür hamişler topiğine sonra sanatçılar vasacak burayı görceniz
bende dedim nolcak sanki sanat yap diye benim bildigim her kadin sanat yapmak zorunda saglik icin hersey icin
bizim burda 6 ay da bi kontrollere gitmen lazim diyorlar
kız ben alam seni abimeçok duygulandım
ben de doğurmak istiyoruumm :84::84::84:
ben cidden evde kalcam galiba yaa hep yakın arkadaşlarım evleniyor
sen bakma ona canim onda süphe var
bende dedim nolcak sanki sanat yap diye benim bildigim her kadin sanat yapmak zorunda saglik icin hersey icin
bizim burda 6 ay da bi kontrollere gitmen lazim diyorlar
hsgeldin canim dogru yerdesinhergün menü paylasirsan bizde sana elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiriz
hadi ya baya gecikmis ozaman senin teyzen :26:
ay insallah betülüm
canim ya bakma sen ona bugün bunalimda
nuh u nerde gördünzorla yatircak
He aleyküm slm kızlar onay verdimi banada sorman lâzımdı
Kız ben kilolu hamile kaldım die dert etcem en son şey boyum var çok kilolu durmuyom yani benim için uygun zaman değil eşinin askerliği var o yüzden canımok anladım canım..eğer hamileysen de canını sıkma..yine kendimden örnek wereceğim ama anlatayım..oğlumun doğumuna 84 kiloyla gittim 63 kiloyla hamile kalmıştım..neyse doğumdan sonra 1 sene kilo wermek aklıma gelmedi..sonra diyete başladım 73 kiloya düştüm oğlum 15 aylık..bana bimide bulantıları falan tutuyor.hamileliğim zor m geçer benim..annemler hamile olmayasın diyorlar ama ben konduramıyordum spiral war bende olmam diyordum..aradan 1 hafta daha geçti iyice kötüleşmeye başladım.test aldı we sonuç pozitif..hazır değildim daha 2.ci çocuğa.we 73 kiloydum.ağladım 1 hafta falan ağladım..sonra 4 ay falan olduğunda tekmelerini hissettiğimde içimdeki bütün sıkıntım geçti..bana bunu weren rabbim elbet bana o gücüde werecek dedim..ilk 5 ay 73 kiloda kalmayı başardım.ama daha sonra yedim ha yedim.92 kiloyla doğuma gittim..87 kiloykende buraya başladım..şimdi bu kilolardayım.we ben 4 ayda gelmiştim 63e..bunu niye anlattın diyebilirsin bana..anlatmak istediğim kilolu hamile kaldım diye üzülme..eğer hamile olursan rabbim bebeğine sağlık sıhhat wersin onu düşün..çünkü ben ağladım kilolu hamile kaldımdiye..benim karnımdaki sıwı bitti.doktor alabiliriz demişti kızımı 5 aylıkken falan..sonra kilomu weririm yine rabbim bebeğime sağlık wersin diye dua ettimşükür düzeldi..çok konuştum..sen ne demek istediğimi anlamışsındır canım..
bence bu sarhos kizlar cekilin ellesmeyin
nuhun görmüs yolda
önüne koysalar yemezmis :26:
ellesmeyin idare edin birazdan sizar
Dopiç tıpiğine takılırsan kalırsın git kısmet tpiğineçok duygulandım
ben de doğurmak istiyoruumm :84::84::84:
ben cidden evde kalcam galiba yaa hep yakın arkadaşlarım evleniyor
ben size dedim ahan simdide sallaniyo
kız ben alam seni abime
Dopiç tıpiğine takılırsan kalırsın git kısmet tpiğine
Ay altıma kaçırdım gülmekten ay seni bi gün kaybedersem çok üzülürüm
Kız ben kilolu hamile kaldım die dert etcem en son şey boyum var çok kilolu durmuyom yani benim için uygun zaman değil eşinin askerliği var o yüzden canım
Ay kendimi yastığa gömdüm gömdüm güldüm sen çok yaşa ay halada gülüyom bugun yazacaktım suzi düzeltecekti güya yanlışları ay gözümden yaş geldi inan öpecem seni
Dopiç tıpiğine takılırsan kalırsın git kısmet tpiğine
Ay altıma kaçırdım gülmekten ay seni bi gün kaybedersem çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?