70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hok belli değil doktur accık zaman geçsin dedi çarşamba gidecem yine

ok anladım canım..eğer hamileysen de canını sıkma..yine kendimden örnek wereceğim ama anlatayım..oğlumun doğumuna 84 kiloyla gittim 63 kiloyla hamile kalmıştım..neyse doğumdan sonra 1 sene kilo wermek aklıma gelmedi..sonra diyete başladım 73 kiloya düştüm oğlum 15 aylık..bana bimide bulantıları falan tutuyor.hamileliğim zor m geçer benim..annemler hamile olmayasın diyorlar ama ben konduramıyordum spiral war bende olmam diyordum..aradan 1 hafta daha geçti iyice kötüleşmeye başladım.test aldı we sonuç pozitif..hazır değildim daha 2.ci çocuğa.we 73 kiloydum.ağladım 1 hafta falan ağladım..sonra 4 ay falan olduğunda tekmelerini hissettiğimde içimdeki bütün sıkıntım geçti..bana bunu weren rabbim elbet bana o gücüde werecek dedim..ilk 5 ay 73 kiloda kalmayı başardım.ama daha sonra yedim ha yedim.92 kiloyla doğuma gittim..87 kiloykende buraya başladım..şimdi bu kilolardayım.we ben 4 ayda gelmiştim 63e..bunu niye anlattın diyebilirsin bana..anlatmak istediğim kilolu hamile kaldım diye üzülme..eğer hamile olursan rabbim bebeğine sağlık sıhhat wersin onu düşün..çünkü ben ağladım kilolu hamile kaldımdiye..benim karnımdaki sıwı bitti.doktor alabiliriz demişti kızımı 5 aylıkken falan..sonra kilomu weririm yine rabbim bebeğime sağlık wersin diye dua ettimşükür düzeldi..çok konuştum..sen ne demek istediğimi anlamışsındır canım..

en son 10 nisanda adet olduysan
22-26 nisan arası yumurtlama dönemin olur :26:
o sırada sanat yaptıysan mümkündür :26:

Ay hatırlamıyom ki of bu kafam hiç çalışmıyo kız hep korunaklı olduk biz

Ballı korktum o koltuğa yatmak için narkoz lazım bana
ay sankim deprem oldu

He bacım ite kaka yazıyom anlayın işte
Kız aşermiyom tavuk tavul dediniz bende nuhun gördüm yolda önüme koysan yimem biliyon
Gel bacım yatak ballıda gelsin kıskanmasın sonra

bence bu sarhos kizlar cekilin ellesmeyin

nuhun görmüs yolda

önüne koysalar yemezmis :26:

ellesmeyin idare edin birazdan sizar

az konuşun yaaa daha 15 sayfa var :18::18:

şaka yaptım canım haa
yanlış anlamayasın takıldım sadece
bende deneyeyim biara daha pratik olur mutlaka
çocuktur hadi yapar diycemde o nasıl anne uyarmıyor çocuğu

kendimle kıyasladımda kilo alan birine bırak yağlarınmı çıkmış demeyi kilo almışsın bile diyemem
karşımdaki kırılırmı diye hiçmi düşünmez bu insanlar
canım 4. günümüz bitti bugün
dışarı çıkarken bezletmiyor zaten
çişini yaptırıp çıkarıyorum bide eve gelince hemen götürüyorum wcye
dışarda çişim var derse naparım bilmem
ama şanslıyım sanırım kızım babasına çekmiş sık gitmiyor çişe

çok duygulandım
ben de doğurmak istiyoruumm :84::84::84:
ben cidden evde kalcam galiba yaa hep yakın arkadaşlarım evleniyor

Kilo vermek ama kısa sürede, ne biliim canım ya kafa karışık sorunlar zaten çoookk bide fazla kilolar üffff işte...
Sen nerelisin yarım türkçen var yoksam heycanmı bastı bişiler seziyorum burda 6.hissi kuvvetli bekçi derler bana gelen en son benim onayımdan geçer
kız psikopat psikopat yazma kaçırcan insanları
kızlar sız ona bakmayın kendisi azıcık hamile de
ondan böyle bunalımda normalde öyle değildir çok şekerdir
idare ediverin

çok kırıldım tuz buz oldum gidecem öbür hamişler topiğine sonra sanatçılar vasacak burayı görceniz

Ay hatırlamıyom ki of bu kafam hiç çalışmıyo kız hep korunaklı olduk biz

Ballı korktum o koltuğa yatmak için narkoz lazım bana
ay sankim deprem oldu

dur bakalım bebeğim o zaman bekleyelim haftaya ne çıkacak
gene kesin sonuç çıkmazsa naz etme artık gir şu ultrasona

şaka yaptım canım haa
yanlış anlamayasın takıldım sadece

yok tatlım yanlış anlar mıyım hiç seni

hah zaten hazır boğazımı tutamıyorum..bide dışarıdan mangal kokusu geliyor gecenın bu waktinde..sende kızarmış tawuk de bacım..yapma bana bunu handemmm yapmaaa
sen bakma ona canim onda süphe var
bende dedim nolcak sanki sanat yap diye benim bildigim her kadin sanat yapmak zorunda saglik icin hersey icin
bizim burda 6 ay da bi kontrollere gitmen lazim diyorlar
hsgeldin canim dogru yerdesin hergün menü paylasirsan bizde sana elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiriz
yok yok kesin benim bu kiz

:26:

kilo bildirimi yaptım cnm :) bide şu çizelgeyi yaparsam tam olacak :) aranıza yeni katıldımda

O sanat yaparak bakim dedi en son 10 nisandı işte
hadi ya baya gecikmis ozaman senin teyzen :26:
yakında zayıflıcan ya suzim o zaman süper durur üzerinde
ay insallah betülüm
Kilo vermek ama kısa sürede, ne biliim canım ya kafa karışık sorunlar zaten çoookk bide fazla kilolar üffff işte...
canim ya bakma sen ona bugün bunalimda
He bacım ite kaka yazıyom anlayın işte
Kız aşermiyom tavuk tavul dediniz bende nuhun gördüm yolda önüme koysan yimem biliyon
Gel bacım yatak ballıda gelsin kıskanmasın sonra
nuh u nerde gördün zorla yatircak

çok kırıldım tuz buz oldum gidecem öbür hamişler topiğine sonra sanatçılar vasacak burayı görceniz

kırılma bebeğim
biz seni hamiş de severiz

bende dedim nolcak sanki sanat yap diye benim bildigim her kadin sanat yapmak zorunda saglik icin hersey icin
bizim burda 6 ay da bi kontrollere gitmen lazim diyorlar

bi kere girse alışır da işte
napsın kız ben olsam ben de korkarım
doğursun da alışır

suzii termin almamis
kimse acmamis ögleden sonra aramis tabi
neyse gitmedim üstüne bakalim pazartesi

Kız ben kilolu hamile kaldım die dert etcem en son şey boyum var çok kilolu durmuyom yani benim için uygun zaman değil eşinin askerliği var o yüzden canım
bence bu sarhos kizlar cekilin ellesmeyin

nuhun görmüs yolda

önüne koysalar yemezmis :26:

ellesmeyin idare edin birazdan sizar

Ay kendimi yastığa gömdüm gömdüm güldüm sen çok yaşa ay halada gülüyom bugun yazacaktım suzi düzeltecekti güya yanlışları ay gözümden yaş geldi inan öpecem seni

Dopiç tıpiğine takılırsan kalırsın git kısmet tpiğine

Ay altıma kaçırdım gülmekten ay seni bi gün kaybedersem çok üzülürüm

ahan simdide duygusla bagladi

birazdan beni birakma diye aglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…