70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız ben kilolu hamile kaldım die dert etcem en son şey boyum var çok kilolu durmuyom yani benim için uygun zaman değil eşinin askerliği var o yüzden canım

neysem canım demiş bulundum..kızım sana söyledim gelinim sen anla diye bi laf wardırya..o gibi herkese anlatmış oldum..

dur bakalım bebeğim o zaman bekleyelim haftaya ne çıkacak
gene kesin sonuç çıkmazsa naz etme artık gir şu ultrasona

yok tatlım yanlış anlar mıyım hiç seni
Yok ben seni bekleyecem
Nie beni dışlıyon suziş alındım sana vermeyecem bebiş sevmeye
He yatıracam zorla masal anlatır ballı bize
kırılma bebeğim
biz seni hamiş de severiz

bi kere girse alışır da işte
napsın kız ben olsam ben de korkarım
doğursun da alışır
Yok ben doğumada seni bekleyecem
kız ben alam seni abime

Aboww düğün var kızlar bzatıflayın düğüne gidecez

eveeeeeeeeeeeeetttttttt

anam sıra bana geldi
sen beni kovuyo musun şimdi
Kovmuyom kız evlen gel mükemmel erkek bu topiğe takılmıyor nuhun gördüm nete yaz kainatın en güzel erkeği die izle çok komiktir

ahan simdide duygusla bagladi

birazdan beni birakma diye aglar
ankaranın bağları büklüm büklüm yolları

neysem canım demiş bulundum..kızım sana söyledim gelinim sen anla diye bi laf wardırya..o gibi herkese anlatmış oldum..

Yok kız kızmadım analık çok,güzel bişi okuyunca farklı düşünüyom sonra yanımdakine bakıyom askere gidecek bu danacık

birde bu yönden bakin bakim
ben hamile kalamiyorum istedim olmadi sonra doktora gittim dedim ben cocuk istiyorum hormon ignesi verdi hamile kaldim sevindim
1 cocuk dediler 3 aylik oldukdan sonra balimm bilir mutterkindpass veriyorlar yani hamileliyinin kayitlari kürekleri
doktora gittim alacam o kayiti diye sevine sevine doktor ikiz görüyorum dedi ultrasonda ama ikizininde kalpi durmus
hemen hastaneye git aldir zehirlenme yapmasin dediler
gitmedim ordan nasil ciktim bilmiyorum evin yakinindaki parka oturdum yagmur yagiyor agladim ay ya aglamaya basladim yine
oturdum bir bank a yarim saat 1 saat agladim ertesi günü sabah hastaneden kürtasla aldilar
oglumdan önce oldu bu oglumuda 2-3 sene sonra cesaret edip tüpbebek sayesinde kavusdum allahima sükür
o yüzden olursada allahdan olmasada allahdan isteyince olmuyor istemeyince oluyor
bende niye anlattim bilmiyorum
Ay hatırlamıyom ki of bu kafam hiç çalışmıyo kız hep korunaklı olduk biz

Ballı korktum o koltuğa yatmak için narkoz lazım bana
ay sankim deprem oldu
ne ictin kiz
bence bu sarhos kizlar cekilin ellesmeyin

nuhun görmüs yolda

önüne koysalar yemezmis :26:

ellesmeyin idare edin birazdan sizar

canim benim ya hep gecmisde takiliyor
çok duygulandım
ben de doğurmak istiyoruumm :84::84::84:
ben cidden evde kalcam galiba yaa hep yakın arkadaşlarım evleniyor
betülüm benim abim olsa secemm e birakmasdim seni
ben size dedim ahan simdide sallaniyo

kırılma bebeğim
biz seni hamiş de severiz

bi kere girse alışır da işte
napsın kız ben olsam ben de korkarım
doğursun da alışır
dimi ozamanda istemem diyemicene göre
kız ben alam seni abime

suzii termin almamis
kimse acmamis ögleden sonra aramis tabi
neyse gitmedim üstüne bakalim pazartesi
sen al olmazsa

kıza anlattın olan bana oldu

napcan kız içinde mi tutcan çocuğu yıllarca
He ya

Ah bacım yanlış zamabıma denk geldin telden yetişemiom ki yoksam ben yardım ederdim seni kaçırmazdım gel buraya kıracaksa kafanı madem ayrılacaktın ne die gezdin tozdun zayıflıyok biz isyanamı bağlayak sen git yimek topiğine ah pcde olsam makara sarsam senle sağdan soldan

28 yaşında.iweeett kızlar Allahın emripaygamberin kawliyle betülü abime istiyorum..:123:

kiz ankaranin baglari ne ara skisti oraya

ay canım kıyamam
kız anlatmayın böyle doğum hikayeleri filan
regliyim hormon patlaması yaşıyorum belki üstüme gelmeyin
beni de anca kızlar beğeniyor ne olacak bu halim

Ay,doğuracam suzim buna daha çok içlendin sercemin üstüne cila oldu ağlatacam birden doğurma hevesi geldi içime ay neler çekmiş bacım ya gel öpem senide vayalı gül kokulu suzim benim
ne diyorsunuz kızlar

baktım kız bişey çıkmıyo

Ay ben yarın sana atarım onun linkini izlesenede vardı bugun kainatın en güzel erkeği diyordu bide öle arat

ah canım hayırlısı..benimde gözlerim doldu okurken inan..nasip değilmiş demek ki!rabbim oğluna sağlık sıhhat wersin tatlım..
ne diyorsunuz kızlar
boşuna dememişler kız ewi naz ewi diye..baksana betülüm ses weren yok..

Son düzenleme:

kiz ankaranin baglari ne ara skisti oraya
Benim aklıma geldi yazacak bişi bulamadım onu yazdım
Sağol suzii Cansın...
Pardon sevinçliarı arkadaşım nie sadece suzi benmi kaçırdım
Bişi daha soracağım, diyet değilde abur cuburu kessem, düzenli egzersizle olma mı ki bu işler...

Yok bacım hem yemek hem spor hem sanat aynı anda haftada 5 kilo garanti bu bacılar hep öle yapıyo betüş hariç o şimdilik free takılıyo

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 22 gündür diyetteyim.. benim diyetim biraz katı bir diyet isveç diyetine yakın bi diyet..

günlük almam gereken kalori miktarı 2300 civarı ben arada bi azıcık kaçırsam günlük 1000 almaya özen gösteriyorum.

1-2 kilo daha verdikten sonra tempolu yürüyüşe başlayacağım.

boyum 168
84 kilo ile başladım
bu sabah tartıldığımda 78.6 gösterdi tartı..

22 günde 5,5 kilo verdim.

ilk zamanlar çok zorlandım ama alıştım artık ilk günler gibi aç hissetmiyorum.

kronik kabızlığım var o yüzden 3 günde bir bitki çayı içip temizlik yapıyorum :)

yazılarınızın altında başlangıç kilonuzu ve hangi kiloya ulaşmak istediğiniz gösteren görsellerden bende eklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…