Kız ben kilolu hamile kaldım die dert etcem en son şey boyum var çok kilolu durmuyom yani benim için uygun zaman değil eşinin askerliği var o yüzden canım
Yok ben seni bekleyecemdur bakalım bebeğim o zaman bekleyelim haftaya ne çıkacak
gene kesin sonuç çıkmazsa naz etme artık gir şu ultrasona
yok tatlım yanlış anlar mıyım hiç seni
Nie beni dışlıyon suziş alındım sana vermeyecem bebiş sevmeyesen bakma ona canim onda süphe var
bende dedim nolcak sanki sanat yap diye benim bildigim her kadin sanat yapmak zorunda saglik icin hersey icin
bizim burda 6 ay da bi kontrollere gitmen lazim diyorlar
hsgeldin canim dogru yerdesinhergün menü paylasirsan bizde sana elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiriz
hadi ya baya gecikmis ozaman senin teyzen :26:
ay insallah betülüm
canim ya bakma sen ona bugün bunalimda
nuh u nerde gördünzorla yatircak
Yok ben doğumada seni bekleyecemkırılma bebeğim
biz seni hamiş de severiz
bi kere girse alışır da işte
napsın kız ben olsam ben de korkarım
doğursun da alışır
kız ben alam seni abime
neysem canım demiş bulundum..kızım sana söyledim gelinim sen anla diye bi laf wardırya..o gibi herkese anlatmış oldum..
Yok ben seni bekleyecem
Yok ben doğumada seni bekleyecem
kız senin abin kaç yaşındadır
yalnız çürücem ben
eveeeeeeeeeeeeetttttttt
Kovmuyom kız evlen gel mükemmel erkek bu topiğe takılmıyor nuhun gördüm nete yaz kainatın en güzel erkeği die izle çok komiktiranam sıra bana geldi
sen beni kovuyo musun şimdi
ahan simdide duygusla bagladi
birazdan beni birakma diye aglarankaranın bağları büklüm büklüm yolları
neysem canım demiş bulundum..kızım sana söyledim gelinim sen anla diye bi laf wardırya..o gibi herkese anlatmış oldum..
ona göre haaa zayıflayın işte..herkesi incecik görecem..Aboww düğün var kızlar bzatıflayın düğüne gidecez
kıza anlattın olan bana oldu
birde bu yönden bakin bakimok anladım canım..eğer hamileysen de canını sıkma..yine kendimden örnek wereceğim ama anlatayım..oğlumun doğumuna 84 kiloyla gittim 63 kiloyla hamile kalmıştım..neyse doğumdan sonra 1 sene kilo wermek aklıma gelmedi..sonra diyete başladım 73 kiloya düştüm oğlum 15 aylık..bana bimide bulantıları falan tutuyor.hamileliğim zor m geçer benim..annemler hamile olmayasın diyorlar ama ben konduramıyordum spiral war bende olmam diyordum..aradan 1 hafta daha geçti iyice kötüleşmeye başladım.test aldı we sonuç pozitif..hazır değildim daha 2.ci çocuğa.we 73 kiloydum.ağladım 1 hafta falan ağladım..sonra 4 ay falan olduğunda tekmelerini hissettiğimde içimdeki bütün sıkıntım geçti..bana bunu weren rabbim elbet bana o gücüde werecek dedim..ilk 5 ay 73 kiloda kalmayı başardım.ama daha sonra yedim ha yedim.92 kiloyla doğuma gittim..87 kiloykende buraya başladım..şimdi bu kilolardayım.we ben 4 ayda gelmiştim 63e..bunu niye anlattın diyebilirsin bana..anlatmak istediğim kilolu hamile kaldım diye üzülme..eğer hamile olursan rabbim bebeğine sağlık sıhhat wersin onu düşün..çünkü ben ağladım kilolu hamile kaldımdiye..benim karnımdaki sıwı bitti.doktor alabiliriz demişti kızımı 5 aylıkken falan..sonra kilomu weririm yine rabbim bebeğime sağlık wersin diye dua ettimşükür düzeldi..çok konuştum..sen ne demek istediğimi anlamışsındır canım..
ne ictin kizAy hatırlamıyom ki of bu kafam hiç çalışmıyo kız hep korunaklı olduk biz
Ballı korktum o koltuğa yatmak için narkoz lazım bana
ay sankim deprem oldu
bence bu sarhos kizlar cekilin ellesmeyin
nuhun görmüs yolda
önüne koysalar yemezmis :26:
ellesmeyin idare edin birazdan sizar
canim benim ya hep gecmisde takiliyoraz konuşun yaaa daha 15 sayfa var :18::18:
şaka yaptım canım haa
yanlış anlamayasın takıldım sadece
bende deneyeyim biara daha pratik olur mutlaka
çocuktur hadi yapar diycemde o nasıl anne uyarmıyor çocuğu
kendimle kıyasladımda kilo alan birine bırak yağlarınmı çıkmış demeyi kilo almışsın bile diyemem
karşımdaki kırılırmı diye hiçmi düşünmez bu insanlar
canım 4. günümüz bitti bugün
dışarı çıkarken bezletmiyor zaten
çişini yaptırıp çıkarıyorum bide eve gelince hemen götürüyorum wcye
dışarda çişim var derse naparım bilmem
ama şanslıyım sanırım kızım babasına çekmiş sık gitmiyor çişe
betülüm benim abim olsa secemm e birakmasdim seniçok duygulandım
ben de doğurmak istiyoruumm :84::84::84:
ben cidden evde kalcam galiba yaa hep yakın arkadaşlarım evleniyor
ben size dedim ahan simdide sallaniyo
Sen nerelisin yarım türkçen var yoksam heycanmı bastı bişiler seziyorum burda 6.hissi kuvvetli bekçi derler bana gelen en son benim onayımdan geçer
çok kırıldım tuz buz oldum gidecem öbür hamişler topiğine sonra sanatçılar vasacak burayı görceniz
dimi ozamanda istemem diyemicene görekırılma bebeğim
biz seni hamiş de severiz
bi kere girse alışır da işte
napsın kız ben olsam ben de korkarım
doğursun da alışır
kız ben alam seni abime
sen al olmazsasuzii termin almamis
kimse acmamis ögleden sonra aramis tabi
neyse gitmedim üstüne bakalim pazartesi
28 yaşında.iweeett kızlar Allahın emripaygamberin kawliyle betülü abime istiyorum..:123:
Kovmuyom kız evlen gel mükemmel erkek bu topiğe takılmıyor nuhun gördüm nete yaz kainatın en güzel erkeği die izle çok komiktir
He yakıza anlattın olan bana oldu
napcan kız içinde mi tutcan çocuğu yıllarca
28 yaşında.iweeett kızlar Allahın emripaygamberin kawliyle betülü abime istiyorum..:123:
Kovmuyom kız evlen gel mükemmel erkek bu topiğe takılmıyor nuhun gördüm nete yaz kainatın en güzel erkeği die izle çok komiktir
Yok kız kızmadım analık çok,güzel bişi okuyunca farklı düşünüyom sonra yanımdakine bakıyom askere gidecek bu danacık
birde bu yönden bakin bakim
ben hamile kalamiyorum istedim olmadi sonra doktora gittim dedim ben cocuk istiyorum hormon ignesi verdi hamile kaldim sevindim
1 cocuk dediler 3 aylik oldukdan sonra balimm bilir mutterkindpass veriyorlar yani hamileliyinin kayitlari kürekleri
doktora gittim alacam o kayiti diye sevine sevine doktor ikiz görüyorum dedi ultrasonda ama ikizininde kalpi durmus
hemen hastaneye git aldir zehirlenme yapmasin dediler
gitmedim ordan nasil ciktim bilmiyorum evin yakinindaki parka oturdum yagmur yagiyor agladim ay ya aglamaya basladim yine
oturdum bir bank a yarim saat 1 saat agladim ertesi günü sabah hastaneden kürtasla aldilar
oglumdan önce oldu bu oglumuda 2-3 sene sonra cesaret edip tüpbebek sayesinde kavusdum allahima sükür
o yüzden olursada allahdan olmasada allahdan isteyince olmuyor istemeyince oluyor
bende niye anlattim bilmiyorum
ne ictin kiz
canim benim ya hep gecmisde takiliyor
betülüm benim abim olsa secemm e birakmasdim seni
dimi ozamanda istemem diyemicene göre
sen al olmazsa
Ay,doğuracam suzim buna daha çok içlendin sercemin üstüne cila oldu ağlatacam birden doğurma hevesi geldi içime ay neler çekmiş bacım ya gel öpem senide vayalı gül kokulu suzim benimbirde bu yönden bakin bakim
ben hamile kalamiyorum istedim olmadi sonra doktora gittim dedim ben cocuk istiyorum hormon ignesi verdi hamile kaldim sevindim
1 cocuk dediler 3 aylik oldukdan sonra balimm bilir mutterkindpass veriyorlar yani hamileliyinin kayitlari kürekleri
doktora gittim alacam o kayiti diye sevine sevine doktor ikiz görüyorum dedi ultrasonda ama ikizininde kalpi durmus
gitmedim ordan nasil ciktim bilmiyorum evin yakinindaki parka oturdum yagmur yagiyor agladim ay ya aglamaya basladim yine
oturdum bir bank a yarim saat 1 saat agladim ertesi günü sabah hastaneden kürtasla aldilar
oglumdan önce oldu bu oglumuda 2-3 sene sonra cesaret edip tüpbebek sayesinde kavusdum allahima sükür
o yüzden olursada allahdan olmasada allahdan isteyince olmuyor istemeyince oluyor
ne ictin kiz
canim benim ya hep gecmisde takiliyor
betülüm benim abim olsa secemm e birakmasdim seni
dimi ozamanda istemem diyemicene göre
sen al olmazsa
ne diyorsunuz kızlar
baktım kız bişey çıkmıyo
ah canım hayırlısı..benimde gözlerim doldu okurken inan..nasip değilmiş demek ki!rabbim oğluna sağlık sıhhat wersin tatlım..birde bu yönden bakin bakim
boşuna dememişler kız ewi naz ewi diye..baksana betülüm ses weren yok..ne diyorsunuz kızlar
Benim aklıma geldi yazacak bişi bulamadım onu yazdım
kiz ankaranin baglari ne ara skisti oraya
Pardon sevinçliarı arkadaşım nie sadece suzi benmi kaçırdımSağol suzii Cansın...
Bişi daha soracağım, diyet değilde abur cuburu kessem, düzenli egzersizle olma mı ki bu işler...
Ay ben yarın sana atarım onun linkini izlesenede vardı bugun kainatın en güzel erkeği diyordu bide öle arat
boşuna dememişler kız ewi naz ewi diye..baksana betülüm ses weren yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?