şimcik ben birgörümce adayı olarak hepinize bi şaplak gönderiyorumuyukluyorum bacım ne diyeyim..hemencecik anlatayım..28 yaşında makina mühendisi arabası we ewi olan bir abim war..ewine bağlı sadece maç tutkusu olan bi beyefendidir..yakışıklıdır fakat hiç kız arkadaşı olmamıştır kızlarla ilgilenmemiştir..yapıcı ewine sadık birisidir..babamız yoktur annemizde sakin yapıda bir kayınwalide adayıdır..oğlum mutlu olsunda nerede olursa olsun düşüncesindedir.. başka sorunuz werin uleyyyynnn artıkın...
yok ben vazgectim bence acilen evlenmen lazim gidisatin iyi degil :18:
altinda gözüm yok deme benim var
hayattan soğuttun kız beni
sadece evlenmekle kalsaydı iyiydi
valla siz ne diyorsanız o ben bilmem
anam ben de hiç yol yordam bilmiyorum bak hemen gidivercektim
doktoru dinleyip handeyi bırakıyorumbu kız böyle olmamalı
15 bilezik mi
hiç de altında filan gözüm yoktur
ballıyla pek güldürdünüz beni
yok mu arttıran
antalyaannem her öğün 9 kaşık yemek 1 tabak salata 1 kase yoğurt yiyor yanınada 1 dilim kepek ekmeği.diyetisyene gidiyor.aslında diyet değilde sağlıklı beslenme yapıyor.15kilo werdi.diyette daha hızlı kilo werirsin.ama abur cuburu keserek we akşam 6dan sonra yemeyerek te kilo werebilirsin..
aldım gitti..kısmette antalyaya gelin olmakta warmış..abimede kız arıyordum ehem ehem bu sayede onuda halletmiş olduk
senin doktorhangi doktur dedi onu dövelim
Kız bunalımdayım ama gülmekten bişi kalmadı bu ballıdan alacam bir tane eve başköşede tutacam hep sevecem gülecem kızacam
afferimay aman Allah korusun kız
babam yolar valla beni
okul bitmeden böyle şeyler yok gari bana
canin niye sIkIn canim :26:Yokk önce yazdım istediğim cevabı alamadım sanki, tam "bu sayfada aradığım yok" diyordum ki Suzi doğru yerdesin diye yönlendirince tam oldu, yeni başladım sohbetiniz de çok güzel takip ediyordum ama biraz canım sıkkındı çıksam mı falan diyodum öyle yani...
fedon degildin herhalde onun adi yaKız betüş tatile gelirik bikinileri giyerik o tvlere çıkarık dans ederik fedon gibi tabak kırarık
Kızlar sat kaç köpek geliyor dışardan topiğe kapayın gözünüzü hadi
benimki küstü gitti zatikız tatile gitcen diye mi veriyon beni antalyaya
cidden saat kaç oldu biz hala burda ne konuşuyoz
halen teklif bekliyoöyle gülmekle olmaz ne diyorsun bu iddialara görümce hanım
beni sabah zor bulursunBen uyuyom kızlar bir kaç saat sonra sabah olacak görüşürük
ne bileyim bacim ben kendimi kaybettim artik
demin patigimdeki kurdeleyi böcek zannettimaklim cikti
biraz daha devam edersek yataga gidince
burda bir adama vaar yetisin komsular
diye bagiricam adami görünce
tabi tabi cok güler yüzlüsün anladik biz onu
he bacim cok komik oluyo dogururken dogur konusuruz sonra nasil kahkahalar attigini
seceme evet suzi ye hayir babana söylicem seninapam evde mi kalam kız
sen iste ben seni tatile götüreyim bebeğim
şaka yapıyorum kız babam izin vermez ki zaten
benim daha en az 1.5 yılım var
ben görümceyi sevdimherşey kabulüm kuzum..sen he de
anam bi susmadiniz mine susun dedi 15 sayfa var dedi gelemeden gitti
kizzz sen niye okadar gecikiyon bakayimm
simdi yazicaktim suzi nerde diye :26:
iyi uykular
bacim birse sorucam sen eskidende böylemiydin yoksa sonradanmi oldunAklımı aldınız bazen seni anlatırken suxiye suzi diyorum aynen böle aslında bakıdan haber vercem güya
Geçende facete suzan yazcama suzi die arattım
şimcik ben birgörümce adayı olarak hepinize bi şaplak gönderiyorumuyukluyorum bacım ne diyeyim..hemencecik anlatayım..28 yaşında makina mühendisi arabası we ewi olan bir abim war..ewine bağlı sadece maç tutkusu olan bi beyefendidir..yakışıklıdır fakat hiç kız arkadaşı olmamıştır kızlarla ilgilenmemiştir..yapıcı ewine sadık birisidir..babamız yoktur annemizde sakin yapıda bir kayınwalide adayıdır..oğlum mutlu olsunda nerede olursa olsun düşüncesindedir.. başka sorunuz werin uleyyyynnn artıkın...
hiii yavrum yat sen onun abisinden sana yar olmaz git yatcanlarım cidden ben gidiyorum artık
uykum geldi
öpüldünüz şekerler
gel yatalim dedin ya ondan seyettim :26::26:çıldırttınız görümceyi
o kadar mı vahim :18::18:
ay yazik kiz oglanaEki Görüntüle 720340
altinda gözüm yok deme benim var
antalyaiyimis betül bende gelem diycemde ne isim varsa aranizda
senin doktor
afferim
canin niye sIkIn canim :26:
fedon degildin herhalde onun adi ya
benimki küstü gitti zati
halen teklif bekliyo
beni sabah zor bulursun
uyku geldi patiyi böcük sandin bi keresinde topikde bi bagirdim arca diye üye vardin hamis oldu bidaha gelmedi
neyse diyom örümcek var benim evde napcam oda diyor al havluya at yok ben eliyemem dedim
gece 2-3 falandin esim gececiydin birde telefonlan kardesimi aradim kaldirmadi allahdan yarim kat üstümde getirdim uykudan kaldirip
banyonun orda dedim kardesimabla senin iyice uyku basmis kendi dolanmis saci örümcek saniyorsun git yat dediydin
unutmazsam birgün gecmise gider getiririm msjlari
seceme evet suzi ye hayir babana söylicem seni
ben görümceyi sevdim
anam bi susmadiniz mine susun dedi 15 sayfa var dedi gelemeden gittihep sizin sucunuz
hmmmmm
sey bacim acaba abin bosanmis bir kizi olan biriyle evlenmeyi düsünüyomu
not:acele cevap
oh yandan yandan SIKIDIM SIKIDIMOf yandım o şarkıyı demiyecektin şimdi dilime dolancak
Ah bi hamile değilsem ama
Sosyete kızı suzan
Yat kollarına uzan
Elalemden bize ne
Canım var ise rızan
Vayana kızı suzim die değiştiriyom şarkıyı
:111:Aklımı aldınız bazen seni anlatırken suxiye suzi diyorum aynen böle aslında bakıdan haber vercem güya
Geçende facete suzan yazcama suzi die arattım
yok bacim ben birsey demedim :18:şimcik ben birgörümce adayı olarak hepinize bi şaplak gönderiyorumuyukluyorum bacım ne diyeyim..hemencecik anlatayım..28 yaşında makina mühendisi arabası we ewi olan bir abim war..ewine bağlı sadece maç tutkusu olan bi beyefendidir..yakışıklıdır fakat hiç kız arkadaşı olmamıştır kızlarla ilgilenmemiştir..yapıcı ewine sadık birisidir..babamız yoktur annemizde sakin yapıda bir kayınwalide adayıdır..oğlum mutlu olsunda nerede olursa olsun düşüncesindedir.. başka sorunuz werin uleyyyynnn artıkın...
iyi geceler tatlimcanlarım cidden ben gidiyorum artık
uykum geldi
öpüldünüz şekerler
offff karnima agrilar girdihmmmmm
sey bacim acaba abin bosanmis bir kizi olan biriyle evlenmeyi düsünüyomu
not:acele cevap
yeterin uleeyynnn yatacam artıkın ben..kocişte sabah gelcek..ösledim yaff..
gel yatalim dedin ya ondan seyettim :26::26:
ay yazik kiz oglana
ay yoook ben kocami seviyorum
kahramanim o benimmmmEki Görüntüle 720341
ay yoook ben kocami seviyorum
kahramanim o benimmmmEki Görüntüle 720341
oda az cok biliyor ablasini :86:
ballim yavas yavas gidiyorlar bizde yatakmi
kısçeler bu arada secem benim kızımın ismi heeee...
beni görünce tirmaniyo duvarlara benimkitabii ben onun gibi esnek olamam duvara nasil tirmanicam
balım sana gülecem diye kızı uyandırdım yaww...
secem isminin anlamı şudur
cennete düşen ilk yağmur tanesi
negüzel isim canim allah uzun ömür versin
deli benimki hic öyle yapmiyorbeni görünce tirmaniyo duvarlara benimki
memnun oldum canim seninde güzel isminin varamin canım saol..benimismimide açıklıyorum dah aöncee hiç söylememiştim ehem ehem.. müzeyyen bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?