hadi o zaman 3 kadar sayiyom herkes yatagaa Eki Görüntüle 720343
biiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrr
deli benimki hic öyle yapmiyor
memnun oldum canim seninde güzel isminin varanlamina baktim süslü demekmis
benimde adim mukkades olacakmis da onuda yarin anlatayim artik
Günaydın kızlarrr,
Herkesler iyidir umarım geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim.
Bence geçmişi okumak da önemli de olsa öncelik menü yazmak olsun arkadaşlar.
Bundan sonra herkes bir standart getirelim, şu kadar gün menü yazmak zorunlu diye, mesela haftada en az 3 gün herkes menüsünü yazsın, yorumlayalım, amacımıza geri dönelim, burda amaç zayıflamak ama menü yazılmıyor artık, böyle ilerleyemeyiz.
Herkes fikrini belirtsin, ona göre bir yol çizelim.
hayırdır canım oku üfle kendiniicime skinti cöktü
zor tutuyorum kendimi
maalesef canım insanlar okumaya değil milleti dikizlemeye geliyorlarkız ben zaten mezarlığa gitmek istemiyorum kiii
jinekolooggg :44: ımm belli olmaz bakalım göreceğim şey için neler vaadediyorsun bana
ooohhhhh
illa gösterecek valla pek meraklı
hayır kimseye göstermedi bana göstercek ben de merak ettim
canıııımm
insanların şu ortamın amacına uymayan davranışları beni sinir ediyor
boşver sen canını sıkma
ben de aynı şeyden bahsedecektim ballım gayet güzel anlatmışsın.
kuran dinlemenin şekli mi varmış
işte senin anlayamadığın kısım bu. benim de çok uzun zaman girmediğim oluyor. ama en son yazdığım yere gidip hızlı hızlı sayfalara bakıyorum beni alıntılayan olmuş mu, biri cevap vermiş mi filan diye. şu senin dediğin "bok kokusu" muhabbetine filan katılmanı kimse söylemiyor zaten. ama son yazdığın yerden bi kaç sayfa bakman çok da zor olmasa gerek. bu tabii ki bi zorunluluk değil ama dışarda biriyle konuşurken nasıl bir şey söyleyip cevap alamazsan hoş olmuyorsa burdaki de aynı şey. suzi sana bunu söylemeye çalıştı ama anlaşılamadı belli ki.
menümü yazayim ama sagdan sagdan yazayim belki görmiyen olabilir
sabah: 1 dilim ekmek peynir domates
ara: seftali
öglen: 1 tabak yesil fasulye
ara: 1 armut
aksamkücük yazsam :44:
yumurtali,kabakli,peynirli 3 tane gözleme
1 dilim elmali pasta
1 paket biberli cips yani 150 gramm750 küsür kalori
suzim ben sana sağdan sağdan bir yapıştırırım bune leynnnn
bilemedim canım ilk beğendiğin şey ne ise onu al her daim güzel olan odurya öf ben arkadaşlarımın düğününde ne giycem yaaa :84::84::84::84::84:
terziler mahfediyorlar canımanaaaa
annemin tepkileri bunlar
anne bak doğruyu söyle ballıyı mı yutttuunnn
amin amin
çok kafam karışık
bi tane elbise beğendim
yani mükemmel değil de idare eder
ama giyen kız çok minyon bana böyle yakışmayabilir
en güzel tesettür abiyeler saab tesettür abiye sheeva butik
bak burdaki kız
bi de bi elbise daha beğendim
bunun kapalı halini mi diktirsem dedim
Eki Görüntüle 720274
aksam sofrada esime dedimki sirita sirita
-asagiya Türk tasiniyo
esimde
- hayir ismi yaziyo alex dedi
ay ben oraya bakmayi hic akil edememistim
burda asagiyi dinlicem diye nefes almiyodum
neyse kizimda dedi ki
-ben gördüm adami Türk degil
bende
-nasil biri dedim (belki bunlar yanlis okumustur Türkdür diye hala umutluyum
kizimin cevap su
-böyle kollari var elleri var normal bildigin insan
ay bu kiz kesin benim kizim
hamişim benimmmCanım dışarda kızarmış hazır tavuklardan istedi
en son 10 nisanda adet olduysan
22-26 nisan arası yumurtlama dönemin olur :26:
o sırada sanat yaptıysan mümkündür :26:
ayyy birden hamile kalasın geldiok anladım canım..eğer hamileysen de canını sıkma..yine kendimden örnek wereceğim ama anlatayım..oğlumun doğumuna 84 kiloyla gittim 63 kiloyla hamile kalmıştım..neyse doğumdan sonra 1 sene kilo wermek aklıma gelmedi..sonra diyete başladım 73 kiloya düştüm oğlum 15 aylık..bana bimide bulantıları falan tutuyor.hamileliğim zor m geçer benim..annemler hamile olmayasın diyorlar ama ben konduramıyordum spiral war bende olmam diyordum..aradan 1 hafta daha geçti iyice kötüleşmeye başladım.test aldı we sonuç pozitif..hazır değildim daha 2.ci çocuğa.we 73 kiloydum.ağladım 1 hafta falan ağladım..sonra 4 ay falan olduğunda tekmelerini hissettiğimde içimdeki bütün sıkıntım geçti..bana bunu weren rabbim elbet bana o gücüde werecek dedim..ilk 5 ay 73 kiloda kalmayı başardım.ama daha sonra yedim ha yedim.92 kiloyla doğuma gittim..87 kiloykende buraya başladım..şimdi bu kilolardayım.we ben 4 ayda gelmiştim 63e..bunu niye anlattın diyebilirsin bana..anlatmak istediğim kilolu hamile kaldım diye üzülme..eğer hamile olursan rabbim bebeğine sağlık sıhhat wersin onu düşün..çünkü ben ağladım kilolu hamile kaldımdiye..benim karnımdaki sıwı bitti.doktor alabiliriz demişti kızımı 5 aylıkken falan..sonra kilomu weririm yine rabbim bebeğime sağlık wersin diye dua ettimşükür düzeldi..çok konuştum..sen ne demek istediğimi anlamışsındır canım..
bizimki sık gdiyor canımaz konuşun yaaa daha 15 sayfa var
şaka yaptım canım haa
yanlış anlamayasın takıldım sadece
bende deneyeyim biara daha pratik olur mutlaka
çocuktur hadi yapar diycemde o nasıl anne uyarmıyor çocuğu
kendimle kıyasladımda kilo alan birine bırak yağlarınmı çıkmış demeyi kilo almışsın bile diyemem
karşımdaki kırılırmı diye hiçmi düşünmez bu insanlar
canım 4. günümüz bitti bugün
dışarı çıkarken bezletmiyor zaten
çişini yaptırıp çıkarıyorum bide eve gelince hemen götürüyorum wcye
dışarda çişim var derse naparım bilmem
ama şanslıyım sanırım kızım babasına çekmiş sık gitmiyor çişe
evet suzim 6 ayda bir kontrole gitmekde çok iyi asıl sağlık açısındansen bakma ona canim onda süphe var
bende dedim nolcak sanki sanat yap diye benim bildigim her kadin sanat yapmak zorunda saglik icin hersey icin
bizim burda 6 ay da bi kontrollere gitmen lazim diyorlar
hsgeldin canim dogru yerdesinhergün menü paylasirsan bizde sana elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiriz
hadi ya baya gecikmis ozaman senin teyzen :26:
ay insallah betülüm
canim ya bakma sen ona bugün bunalimda
nuh u nerde gördünzorla yatircak
Dopiç tıpiğine takılırsan kalırsın git kısmet tpiğine
Ay altıma kaçırdım gülmekten ay seni bi gün kaybedersem çok üzülürüm
kız senin abin kaç yaşındadır
yalnız çürücem ben
oyy suzim kiyamam sana Rabbim kuzuna uzuuun ömürler versin insallahhh
dur bakayim suzim ne yapicak pazartesin unutturma bana
ne bülüm bacim
oglanin evi varmiymis
ne is yapiyomus
araba varmi
bu görümcede pek bi cingirak geldi bana
yakinmi oturcaniz
dügün nerde olcak
ne takicaklar
14 ayarmi 24 ayarmi
görümce ne takicak
istedigin gelinligi alicaklermi
görümce kesin karisir gelinlik alinirken
yok sunu alma
yok bunu alma
kac cocuk yapicaniz
cocuklarin adi ne olcek
bu görümce tutturur oglan olursa babamin
kiz oliursa anamin adini koy diye
sonra senin basina kakar durur sen siskoydun diye
sonra kardesi buna laf söyletmez
girersiniz birbirinize
sonra bu doldurur abisini
sonra mahkeme mahkeme kos
ay ama yinede sen bilirsin skiyosa evlen simdi
neden kız arkadaşı olmadı bakimmmm olması gerekirdüüüüüşimcik ben birgörümce adayı olarak hepinize bi şaplak gönderiyorumuyukluyorum bacım ne diyeyim..hemencecik anlatayım..28 yaşında makina mühendisi arabası we ewi olan bir abim war..ewine bağlı sadece maç tutkusu olan bi beyefendidir..yakışıklıdır fakat hiç kız arkadaşı olmamıştır kızlarla ilgilenmemiştir..yapıcı ewine sadık birisidir..babamız yoktur annemizde sakin yapıda bir kayınwalide adayıdır..oğlum mutlu olsunda nerede olursa olsun düşüncesindedir.. başka sorunuz werin uleyyyynnn artıkın...
yeterin uleeyynnn yatacam artıkın ben..kocişte sabah gelcek..ösledim yaff..
çok öslemişşşşş neden acabaaaakısçeler bu arada secem benim kızımın ismi heeee...
hadi o zaman 3 kadar sayiyom herkes yatagaa Eki Görüntüle 720343
biiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:18::18::18::18::18:iyiki gece yokmuşummmmikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Eki Görüntüle 720344
günaydın kızlar tükkanı açtım hadi bakalım çalışanlara hayırlı işler tatilcilere dicek bişey yok biz calisalim siz yatın
Günaydın kızlarrr,
Bundan sonra herkes bir standart getirelim, şu kadar gün menü yazmak zorunlu diye, mesela haftada en az 3 gün herkes menüsünü yazsın, yorumlayalım, amacımıza geri dönelim, burda amaç zayıflamak ama menü yazılmıyor artık, böyle ilerleyemeyiz.
günaydın kızlar..ben hemen işe dalcam..kocişi merak ettim çoktan gelmiş olması lazımdı ama gelmedi.telide kapalı merak etttim.haydin görüşürüz
gunaydın kızlar nasılsınız
dun gecmısı okuyup okumama tarısması olmus gecmısı okumamız gerekıyo tabı ama nerdeyse 15 sayfa gıttım dıyetle ılgılı hıç bırsey bulamadım dolayısıyla alıntılayacak bıseyımde yok
bende cvb yazdıgım kısıler cvb yazmayınca bozuluyorum ama dıyete bıraz daha yönelmeye davet edıyorum mesala kımse menu paylasmıyo dıyetle ılgılı yenı seyler onermıyo ilk amacımız dıyet 2.amacımız sohbet olsun saygılarımla:
canım mesela daha dün ben sana sen topikteyken geçmiş olsun demiştim.sen tüm geçmiş olsunlara cvp verirken beni es geçtin...ki bu hiç mühim değil görmemiş olabilirsin...yada cvp yazmak istememiş olabilirsin..yani zaman zaman burda herkes bunu yapıyor...kız ben zaten mezarlığa gitmek istemiyorum kiii
jinekolooggg :44: ımm belli olmaz bakalım göreceğim şey için neler vaadediyorsun bana
ooohhhhh
illa gösterecek valla pek meraklı
hayır kimseye göstermedi bana göstercek ben de merak ettim
canıııımm
insanların şu ortamın amacına uymayan davranışları beni sinir ediyor
boşver sen canını sıkma
ben de aynı şeyden bahsedecektim ballım gayet güzel anlatmışsın.
kuran dinlemenin şekli mi varmış
işte senin anlayamadığın kısım bu. benim de çok uzun zaman girmediğim oluyor. ama en son yazdığım yere gidip hızlı hızlı sayfalara bakıyorum beni alıntılayan olmuş mu, biri cevap vermiş mi filan diye. şu senin dediğin "bok kokusu" muhabbetine filan katılmanı kimse söylemiyor zaten. ama son yazdığın yerden bi kaç sayfa bakman çok da zor olmasa gerek. bu tabii ki bi zorunluluk değil ama dışarda biriyle konuşurken nasıl bir şey söyleyip cevap alamazsan hoş olmuyorsa burdaki de aynı şey. suzi sana bunu söylemeye çalıştı ama anlaşılamadı belli ki.
cok güzel fikir..topiğin amacına uygun...takip etmesi daha zevkli olur en azından benim için...Günaydın kızlarrr,
dun gecmısı okuyup okumama tarısması olmus gecmısı okumamız gerekıyo tabı ama nerdeyse 15 sayfa gıttım dıyetle ılgılı hıç bırsey bulamadım dolayısıyla alıntılayacak bıseyımde yok
bende cvb yazdıgım kısıler cvb yazmayınca bozuluyorum ama dıyete bıraz daha yönelmeye davet edıyorum mesala kımse menu paylasmıyo dıyetle ılgılı yenı seyler onermıyo ilk amacımız dıyet 2.amacımız sohbet olsun saygılarımla
Eki Görüntüle 720340
altinda gözüm yok deme benim var
antalyaiyimis betül bende gelem diycemde ne isim varsa aranizda
seceme evet suzi ye hayir babana söylicem seni
ben görümceyi sevdim
hmmmmm
sey bacim acaba abin bosanmis bir kizi olan biriyle evlenmeyi düsünüyomu
not:acele cevap
hiii yavrum yat sen onun abisinden sana yar olmaz git yat
Günaydın kızlarrr,
bilemedim canım ilk beğendiğin şey ne ise onu al her daim güzel olan odur
terziler mahfediyorlar canım
ama elbise süper altını diktirip üstünü
bi ton açık boleroyla yada şalla tamamlayabilirsin
bilemedim nasıl kombini yapıcağını
ayyy birden hamile kalasın geldi
böyle ne güzel yazmışsınız
aama çok sıkıntı çektim ilkinde bakıcak kimsem olmadığından korkuyorum kızlar
diğer türlüde yaşımda geldi peffff bilemedim ne yapıcam bana bi akıl verinnnn
çok korkuyorum gene aynı şeyleri yaşarım diye
neden kız arkadaşı olmadı bakimmmm olması gerekirdüüüüü
biz mazide kız arkadaşı ilişkilerini tamamlamış bir damat adayı istiyoruzzzzz bebişimmmmm
canım mesela daha dün ben sana sen topikteyken geçmiş olsun demiştim.sen tüm geçmiş olsunlara cvp verirken beni es geçtin...ki bu hiç mühim değil görmemiş olabilirsin...yada cvp yazmak istememiş olabilirsin..yani zaman zaman burda herkes bunu yapıyor...
kokurttummu ohhhsen beni hep korkutuyon bende pusuya yattim
yok bacim bee evin isi bitiyomu kigünaydın kızlar tükkanı açtım hadi bakalım çalışanlara hayırlı işler tatilcilere dicek bişey yok biz calisalim siz yatın
menü paylasmada haklisin canimGünaydın kızlarrr,
ay hayir olsun insallah :26:günaydın kızlar..ben hemen işe dalcam..kocişi merak ettim çoktan gelmiş olması lazımdı ama gelmedi.telide kapalı merak etttim.haydin görüşürüz
bende cvb yazdıgım kısıler cvb yazmayınca bozuluyorum ama dıyete bıraz daha yönelmeye davet edıyorum mesala kımse menu paylasmıyo dıyetle ılgılı yenı seyler onermıyo ilk amacımız dıyet 2.amacımız sohbet olsun saygılarımla
keske burda olsaydin neskuikimüfffff bune yaaaaa gözlerim pörtledi uyumamışlar gece
insan bizide bi dürter dimi hain kısçeler
hayırdır canım oku üfle kendini
maalesef canım insanlar okumaya değil milleti dikizlemeye geliyorlar
suzim ben sana sağdan sağdan bir yapıştırırım bune leynnnn
bak kuzum busene zayıflıyacaksınnnister zorla ister keyifle
bilemedim canım ilk beğendiğin şey ne ise onu al her daim güzel olan odur
terziler mahfediyorlar canım
ama elbise süper altını diktirip üstünü
bi ton açık boleroyla yada şalla tamamlayabilirsin
bilemedim nasıl kombini yapıcağını
hamişim benimmm
ayyy birden hamile kalasın geldi
böyle ne güzel yazmışsınız
aama çok sıkıntı çektim ilkinde bakıcak kimsem olmadığından korkuyorum kızlar
diğer türlüde yaşımda geldi peffff bilemedim ne yapıcam bana bi akıl verinnnn
çok korkuyorum gene aynı şeyleri yaşarım diye
bizimki sık gdiyor canım
alışmış maşallah zaten canım gerisi kolay inşallah
evet suzim 6 ayda bir kontrole gitmekde çok iyi asıl sağlık açısından
kızın gözünü korkuttun dahada evlenmez
neden kız arkadaşı olmadı bakimmmm olması gerekirdüüüüü
biz mazide kız arkadaşı ilişkilerini tamamlamış bir damat adayı istiyoruzzzzz bebişimmmmm
çok öslemişşşşş neden acabaaaa
:18::18::18::18::18:iyiki gece yokmuşummmm
günaydın kızlar iyi hafta sonları dilerim
fadimecim katılıyorum menü konusuna canım
yqzmamız lazım aslında
bizifrenleyen o menüleri yazmak asıl
günadin canimgünaydın kızlar
iyi hafta sonları olsun
kaçamak fazla yapmayın
kiz ögleni ne ara yedin saat daha kac :44:İlk menü benden gelsin,
Sabah:2 dilim beyaz ekmek18::18::18:)
patatesli yumurta 1 küçük tabak
5 zeytin
öğle:1 tbk.nohut
3 kaşık pirinç pilavı
salata+yoğurt
akşam da artıkın köye gideceğiz, orda Allah ne verdiyse.
selamlar...günaydınlar...öneriniz üzerine kaldığım yere baktım ama tüm geçmişi okumadım maalesef...güzel bi gün olsun inşallah herkese....
canım mesela daha dün ben sana sen topikteyken geçmiş olsun demiştim.sen tüm geçmiş olsunlara cvp verirken beni es geçtin...ki bu hiç mühim değil görmemiş olabilirsin...yada cvp yazmak istememiş olabilirsin..yani zaman zaman burda herkes bunu yapıyor...
cok güzel fikir..topiğin amacına uygun...takip etmesi daha zevkli olur en azından benim için...
kesinlikle katılıyorum..ben geçmişle mücadele ederken diyet için cok bişey bulamadan kimseye cvp veremeden çıkıyorum kısıtlı zamanlarda..menü paylaşımı daha cok olursa su dönemlerde yani takip ettiğim süreçte cok süper olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?