biz kendimize gırgır şamata topiği mi açsak
orayı muhabbet için kullanırız burayı zayıflama
böylece kimse rahatsız olmamış olur
sonuçta herkes bunları okumak zorunda değil, haklılar
kiz bana bak bide sana mi laf anlatayim
ay ben rahatsiz olunacak kadinmiyim kiz
beni ne doktor mühendis heykeltras topikleri istedide varmadim
anaaa dün bizimle iki saat cene yapan scemm birinci olmusss
hayret dimii
tebrik ederim canim cene yapmak iyi geldi kiz
24 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 65,2 [/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 21,8 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 16,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 62,1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 6,9 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 14,1 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 7,3 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 79,5 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 62,4 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 77,3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 7,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 3,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,9 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi ssecemm'i tebrik ediyoruz
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız buzdanmadam, ALpMer, berenerva2, lequim, havva1906, naz8, yasemen90, abababa
hoşgeldiniz
bir kusurumuz olduysa affola
haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek ümidiyle hoşçakalıınn
Canım 3 gün menü yazmayanlara ceza verelimaltınlar senin olsun o zaman suzim ben huzurlu bi hayat istiyorum sadece
yok bebeğim burdakiler şaka. öyle bi amacım yok şükür daha bitirmem gereken okulum var
anaaa bi de kısmetime sarkıyor
bi tane bulmuşsun daha ne istiyon kız
olan var olmayan var
doğru diyosun
ne yapalım o zaman 3 gün menü yazmayan topikten atılacak mı :26:
o elbiseyi beğendim de satılmıyor ki :26:
iyi bi yer bulursam diktirebilirim belki yırtmaçsız ve uzun kollusunu
bulamazsam hazır alcam artık..
bence artık hamile kalmalısın canım
senin pötüş çok büyüdü bi kardeş lazım
dimi bu zamana kadar kimseyi beğenmeyen adam beni mi beğenecek
canım dün ben girmeden önce geçmiş olsun diyenler olmuş.
onlara toplu bi şekilde yazdım teşekkür ederim diye
onları da alıntılamadım beğendim geçtim toplu teşekkür ettim
eğer ondan sonra yazdıysan eminim beğenmişimdir
orada teşekkür ettiğim için tekrar alıntılamamışımdır
yoksa niye cevap vermek istemeyeyim benim öyle şeylerim olmaz bunu beni tanıyanlar bilir
kırdıysam özür dilerim yine
ama menü yazıp ya da bi derdinden bahsedip de çıkanlar oluyor
burdakiler onlara cevap yazıyor ama geri cevap alamıyorlar.
bu hoş değil bence. hızlıca şöyle bi bakılabilir diye düşünüyorum.
Belki 3 gün o zaman kaçamaksız beslenirsin, senin için de iyi olmaz mı, 3 gün düzenli yemek??ay bizim hortlaklar bile sisko kiz
yanaklara bak
bence buda menü paylassin suzim
yok bacim bee evin isi bitiyomu ki
menü paylasmada haklisin canim
ama ben genelde cis yaptigim ve düzensiz yedigim icin paylasmiyorum
ama paylasanda olursa yorum yapiyorum
ay hayir olsun insallah :26:
keske burda olsaydin neskuikim
günadin canim
kiz ögleni ne ara yedin saat daha kac :44:
ellerine sağlık canım, kilo verenlere de tebrikler, veremeyenler de24 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 65,2 [/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 21,8 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 16,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 62,1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 6,9 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 14,1 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 7,3 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 79,5 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 62,4 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 77,3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 7,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 3,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,9 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi ssecemm'i tebrik ediyoruz
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız buzdanmadam, ALpMer, berenerva2, lequim, havva1906, naz8, yasemen90, abababa
hoşgeldiniz
bir kusurumuz olduysa affola
haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek ümidiyle hoşçakalıınn
Canım 3 gün menü yazmayanlara ceza verelim
1 sayfa ben şişko olmaya adayım diye yazsınlar
Belki 3 gün o zaman kaçamaksız beslenirsin, senin için de iyi olmaz mı, 3 gün düzenli yemek??
ellerine sağlık canım, kilo verenlere de tebrikler, veremeyenler dehaftaya verecekler spor ve diyetle hadi bakalım.
ayyy benimde cok canim sikildine diyeyim artık ballım inan sıkıldım insanların anlamamasından
yani kimse kimseye bütün geçmişi oku bitir gel bizim muhabbetimize katıl demiyor
ama dediklerimiz de anlaşılmıyor
inan sabah keyifliydim geldim yine canım sıkıldı
öyle işte
hahahaaayy catlakkgörümceye torpil yaptım
tünaydin beybeeSsecem tebrikler canım
Ayhh geçmişten gelemedim bu saate artık hepinize tünaydınlar ne konusmussunuz ne konusmussunuz car car car oku oku bitmedi ayolllneyse yemege gıdıyım bırazdan gelıcem dünkü menumu yazarım hadi öptüm çok
elbette iyi olur yakin zamanda toparlicam insallahCanım 3 gün menü yazmayanlara ceza verelim
1 sayfa ben şişko olmaya adayım diye yazsınlar
Belki 3 gün o zaman kaçamaksız beslenirsin, senin için de iyi olmaz mı, 3 gün düzenli yemek??
ellerine sağlık canım, kilo verenlere de tebrikler, veremeyenler dehaftaya verecekler spor ve diyetle hadi bakalım.
acik cokmu ne :26:Balkaymak öğle yemeğimi yemeden menü belli olduğu iiçin yazmıştım ama demişti öğle yemeğim,
2 biber dolma
yoğurt-salata
1 kepçe de bulgur pilavı
Biraz alakasız bir menü oldu ama kuru fasulye vardı etli, et kokmuş yiyemedim, 2 dolmayla da kesmedi, 1 kepçe de pilav yedim üstüne.
ayyy benimde cok canim sikildi
niye biliyonmu kocis bugün erken gitti ise 5:30
isigi kapatmadan kapica cikmis ayakkabisini giymis
bagiriyo kapidan balkaymaaakkk balkaymaaakkk
hihh diye bi sicradim
lambayi acik unuttum kapatsana diyo
ay bende sizi alintiliyodum tam cevap yazicaktim alintilarim yarim kaldi diye nasil üzüldüm ama
baya bi kal geldi sonra ay kendime nerde geldim biliyonmu
cöpe muz kabugu atarken
kiz ne ara kalkdim alintilar nereye gitti muzu kim verdi elime ne ara yuttum
ay hic birsey hatirlamiyom
gecmise gidemedim kusura bakmayin artik
hahahaaayy catlakk
yokk yoook o ne cingiraktir ooo yemez bu numaralari
tünaydin beybeehee cene yaptik öldük gülmekden dün
suzim kusura bakma canım seninle muhabbet ettik ya bildirimini kaydetmeyi unutmuşum
hemen hallettim olsun tatlim problem degil :-*
Günaydin bu arada kizlar telden yazilmiyor ben okuma moduna geceyim geri :-*
Seni affedelim o zaman, geleceğin doktor adayı olarak, aradan geçirelimben menü yazamıyorum ama :26:
okulda ağzımıza ne giriyor belli değil
o zaman ben sürekli cezalı olcam
Evet ya pilavı yemesem iyiydi işte doymazsam moduna girince insan:18::18:elbette iyi olur yakin zamanda toparlicam insallah
arada geliyorlar iste herkese oldugu gibi
ama o dönemdede burada kaliyorum cünkü gidersem daha kötü oluyor
acik cokmu ne :26:
suzim kusura bakma canım seninle muhabbet ettik ya bildirimini kaydetmeyi unutmuşum
hemen hallettim olsun tatlim problem degil :-*
Günaydin bu arada kizlar telden yazilmiyor ben okuma moduna geceyim geri :-*
Günaydın canım
ayyy benimde cok canim sikildi
hihh diye bi sicradim
ay bende sizi alintiliyodum tam cevap yazicaktim alintilarim yarim kaldi diye nasil üzüldüm ama
cöpe muz kabugu atarken
hahahaaayy catlakk
Ye ye sen muzları sonra da 60 ı göremiyom deayyy benimde cok canim sikildi
hihh diye bi sicradim
cöpe muz kabugu atarken
hahahaaayy catlakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?