70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

10 defa anlatmaya calisdim Tükcemde kötü degil ama anlatamiyorum bende bir sorun var galiba

diyorum ki soru soruluyo yada birsey yaziliyo cevap yaziyoruz

sonra yazan kisi cikiyor tekrar girdiginde

benim onun bunun her kimse yazdigina cevap yazmiyo

cünkü direk son syafaya geliyo ve yazilani görmüyo

eger en azindan son kaldigi sayfadan bir iki sayfa bakar kendine yazanlara yazarsa

iyi oluur

yoksa insan kendini enayi gibi hissediyo

ben kimseye bütün gecmise bak tek tek oku alinti yap demiyorum

dün iki saat yazistik burda kim okuyacak onlarida alinti ypacak

kimsenin kimseden bunu bekledigi yook

gelelim sohbetlerimize

ben sohbet etmeyi ,insalari gülümsetmeyi ,moralini düzeltmeyi, dert anlatmayi ,dert dinlemeyi severim

burada simdi yapilmiyor bu sohbetler biz öncedende uzuun uzuun sohbetler ederdik

kimse burada amacini unutmus degil

ama menü paylasanada yorum yapiyorum

diyette morali bozulana destek vermeye gaza getirmeye calisiyorum

yeni gelenlerede yardimci oluyoruz

yani biz burada sadece sohbet etmiyoruz

iyi kötü verdigim 9 kilodanda bellidir bu umarim

ben menü yorumlarima , elimden geldigince diyet konusunda yardimci olmaya ve de

oradan buradan SOHBET etmeye eglenmeye ve eglendirmeyede devam edicem

saygilar

biz kendimize gırgır şamata topiği mi açsak
orayı muhabbet için kullanırız burayı zayıflama
böylece kimse rahatsız olmamış olur
sonuçta herkes bunları okumak zorunda değil, haklılar

kiz bana bak bide sana mi laf anlatayim
ay ben rahatsiz olunacak kadinmiyim kiz

beni ne doktor mühendis heykeltras topikleri istedide varmadim

24 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 65,2 [/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 21,8 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 16,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 62,1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 6,9 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 14,1 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 7,3 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 79,5 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 62,4 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 77,3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 7,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 3,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,9 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Haftanın birincisi ssecemm'i tebrik ediyoruz
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız buzdanmadam, ALpMer, berenerva2, lequim, havva1906, naz8, yasemen90, abababa
hoşgeldiniz
bir kusurumuz olduysa affola
haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek ümidiyle hoşçakalıınn

kiz bana bak bide sana mi laf anlatayim
ay ben rahatsiz olunacak kadinmiyim kiz

beni ne doktor mühendis heykeltras topikleri istedide varmadim

ne diyeyim artık ballım inan sıkıldım insanların anlamamasından
yani kimse kimseye bütün geçmişi oku bitir gel bizim muhabbetimize katıl demiyor
ama dediklerimiz de anlaşılmıyor
inan sabah keyifliydim geldim yine canım sıkıldı
öyle işte

suzim kusura bakma canım seninle muhabbet ettik ya bildirimini kaydetmeyi unutmuşum
hemen hallettim

Ssecem tebrikler canım
Ayhh geçmişten gelemedim bu saate artık hepinize tünaydınlar ne konusmussunuz ne konusmussunuz car car car oku oku bitmedi ayolll neyse yemege gıdıyım bırazdan gelıcem dünkü menumu yazarım hadi öptüm çok

Canım 3 gün menü yazmayanlara ceza verelim
1 sayfa ben şişko olmaya adayım diye yazsınlar

Belki 3 gün o zaman kaçamaksız beslenirsin, senin için de iyi olmaz mı, 3 gün düzenli yemek??

ellerine sağlık canım, kilo verenlere de tebrikler, veremeyenler dehaftaya verecekler spor ve diyetle hadi bakalım.

Balkaymak öğle yemeğimi yemeden menü belli olduğu iiçin yazmıştım ama demişti öğle yemeğim,
2 biber dolma
yoğurt-salata
1 kepçe de bulgur pilavı
Biraz alakasız bir menü oldu ama kuru fasulye vardı etli, et kokmuş yiyemedim, 2 dolmayla da kesmedi, 1 kepçe de pilav yedim üstüne.

ben menü yazamıyorum ama :26:
okulda ağzımıza ne giriyor belli değil
o zaman ben sürekli cezalı olcam

ayyy benimde cok canim sikildi
niye biliyonmu kocis bugün erken gitti ise 5:30
isigi kapatmadan kapica cikmis ayakkabisini giymis
bagiriyo kapidan balkaymaaakkk balkaymaaakkk
hihh diye bi sicradim
lambayi acik unuttum kapatsana diyo
ay bende sizi alintiliyodum tam cevap yazicaktim alintilarim yarim kaldi diye nasil üzüldüm ama
baya bi kal geldi sonra ay kendime nerde geldim biliyonmu
cöpe muz kabugu atarken
kiz ne ara kalkdim alintilar nereye gitti muzu kim verdi elime ne ara yuttum
ay hic birsey hatirlamiyom
gecmise gidemedim kusura bakmayin artik

görümceye torpil yaptım
hahahaaayy catlakk
yokk yoook o ne cingiraktir ooo yemez bu numaralari

tünaydin beybee hee cene yaptik öldük gülmekden dün

elbette iyi olur yakin zamanda toparlicam insallah
arada geliyorlar iste herkese oldugu gibi
ama o dönemdede burada kaliyorum cünkü gidersem daha kötü oluyor

acik cokmu ne :26:

kız Allah hayrını versin
ne diyon neler anlatıyon sen
ben var sizin dili anlamamak
kociş nerde? muz nerden çıktı? 5.30'da neyi alıntılıyon?
neler oluyor orada? ben neredeyim?

hem talibime sarkıyosun hem görümcemlen arama giriyosun çok ayıııppp
haftaya listede nerede olmak ister acaba bi konuşayım ben onunla

ben menü yazamıyorum ama :26:
okulda ağzımıza ne giriyor belli değil
o zaman ben sürekli cezalı olcam
Seni affedelim o zaman, geleceğin doktor adayı olarak, aradan geçirelim

elbette iyi olur yakin zamanda toparlicam insallah
arada geliyorlar iste herkese oldugu gibi
ama o dönemdede burada kaliyorum cünkü gidersem daha kötü oluyor

acik cokmu ne :26:
Evet ya pilavı yemesem iyiydi işte doymazsam moduna girince insan:18::18:

Kıızz neler oluyo sizin evde öyle karısmıs ortalık iyice valla okurkene bende öldüm gülmekten ne handenin sarhoslugu ne betüşün talibi ssecemin görümceliği kaldı okumadıgım baya güldüm

Ye ye sen muzları sonra da 60 ı göremiyom deBahane de hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…