ay nolcak merak ettim de yetisemiyom sayfa cok kafamda karistiay cidden geçmiş olsun
önceen bi kontrole gidinde öle bişi varsa erken bilinir tedavi olur en azından çok zor bilirim çünkü
allah yardımcısı olsun ablanında miğrenli herkesinde
benimkafamı duvarlara vurasım gelio
doktur ilaç vermişti
yurt dışında yasaklanmış
sara hastalarında kullanılıyomuş
alıp kullanmadım
şimdi kriz gibi gelince hemen acile gidiyom
yav bacım adam bunu çok kötü dövmüş
komşuları polise haber vermiş
polisler geldiğinde bu adamı şikayet etmemiş
neymiş dil bilmiyormuş
olabilir tabiki
ama işaret diliyle polis dövdümü seni diyince o zmanda hayır demiş
evde mutfak yok diyor ama millet faceden evine bakıyor gayet modernmiş
kocam kontür almıyo ailemi aramıyom diyor
millet yırtındı ver numarayı arayalım die yok
o takmış kızılca nickli bi arkadaşa onu bulacam illa diyor
bu ikinci konusuymuşl
daha önceki konuda kocasınının huyundan şikayet etmiş ama dayak yokmuş
o eski konuda kızılca die birinle tanışımış numarasını vermiş
kızılcada kadının kocasını arayıp korkutmuş
neyse bacım önünde koskoca internet var
yani kontürü telefonu her bişeyi bırakinternet ne demek en büyük özgürlük
millet gooogleden flamenkçe çevirip yardım çarısı yazıyor bunu polie yaz netten madem dil bilmiyorsan die
o hiç umursamıyor
neymiş ay keşke biri beni burdan kurtarsa gökten bir uçak bileti düşse diyor
sonra kimse inanmadı kocası belki yazıyordur kadıncağınız nette yakalamıştır die
oda insanlar inansın die face adresini veriyor
kimisi ay ne tatlı oğlun var falan diyor
o onlara yorum yazıyor face derdine düştü yani bi ara
yani bacım böle
hadi ya aradimi simdi iyi isteofff zor canim ya Allah yardimcin olsun :26:
simdide sizin akliniza uydum polisi aradim yazdi
he hic sormaküstüm
yaw sabahı tutturuyonda akşamevde cozutuyon sen annen börek çörek gözlemeyapıyor
bide suzinin morel bozuksa
oh yemede gitsin
kız sus bak bende isterim şimdi görürüsün reklam yapıyor bide
ay yavrum bu cok dertlikızlara 4yıllık evliliğimden öğrendiklerim
1.kimsye güvenme(özellikle eltilerine anında yetiştiriyolar kaynana arası ii olsun diyo)
2.kimsenin arasına girme politik ol
3.eşinle asla 3.birinin yanında tartışma
4.eşinin herkesin yanında pohpohla
örneğin:aşkım canın bişey istiyomu ,çayın yanına bişey getiriyimmi,üşüdün mü hırka getireyim mi)
5.eşinin arkasından öyle bi konuşki mutfakta herkes saygı duysun eşine
örneğn: ahmet bu olaya çok kızdı ama belli etmiyoo..ahmet ona kızacaktı ama ben engelledim...ahmet çok inirlendi üzüldü sabaha kadar uyumadı annem nasıl yapar bunu diye..)
6.eşinle tartıştığında vicdanını sızlat senden yana olsun (kaynanalar öle yapıyo)
örneğin. tartıştktan sonra az ağla... sabaha kadar onu dürterek uyuyamıyomuş gibi yap,ara ışığı yak ,ağrı kesicinin ilacın kabını ses çıkarta çıkarta al ve iç)
var mı başka takdikler kızlarrrrrrrrrrr paylaşın faydalanalım
ay ne bilim bacim sastim kaldim bendeallah yardımcısı olsun eğer gerçekten doğruysa
millet bir dünya çıkış yolu gösteriyor o burun kıvırıyor
al bak şimdide ne yazmış karışmıcan karı koca arasına
ilk msjında kocam şöyle böle dövdü diyordu
sonradan o kadar deil yanağımkızardı falan filan yazmış
banada yazmış akşam azcık güldümdie rahatmı oldum yani die
herkeze cvp yazmayı biliyo rmaşallah ama sorun çözümü sıfır
kızlara 4yıllık evliliğimden öğrendiklerim
1.kimsye güvenme(özellikle eltilerine anında yetiştiriyolar kaynana arası ii olsun diyo)
örneğin:aşkım canın bişey istiyomu ,çayın yanına bişey getiriyimmi,üşüdün mü hırka getireyim mi)
örneğn: ahmet bu olaya çok kızdı ama belli etmiyoo..ahmet ona kızacaktı ama ben engelledim...ahmet çok inirlendi üzüldü sabaha kadar uyumadı annem nasıl yapar bunu diye..)
6.eşinle tartıştığında vicdanını sızlat senden yana olsun (kaynanalar öle yapıyo)
örneğin. tartıştktan sonra az ağla... sabaha kadar onu dürterek uyuyamıyomuş gibi yap,ara ışığı yak ,ağrı kesicinin ilacın kabını ses çıkarta çıkarta al ve iç)
ay nolcak merak ettim de yetisemiyom sayfa cok kafamda karisti
hadi ya aradimi simdi iyi istene demisler ki
he hic sormabenim problem orda zaten canim yemek düsgünü degilim aslinda ya can sIkIntIsindan yiyorum yada morel bozuklugundan buna bi care bulmam lazim :44:
makarnasini az koy canim bol yogurt ve salatayla
uyma sen ona suzimm
hadi bakalimm Eki Görüntüle 721625
yaw herkez iyi niyetle bişi yazıyoray nolcak merak ettim de yetisemiyom sayfa cok kafamda karisti
hadi ya aradimi simdi iyi istene demisler ki
he hic sormabenim problem orda zaten canim yemek düsgünü degilim aslinda ya can sIkIntIsindan yiyorum yada morel bozuklugundan buna bi care bulmam lazim :44:
valla sen ilk yazınca bende şaşırdım.ama yakında kazen onun kokusunu çıkartır bence böle giderse.konuyu okuyunca yardım istiyor sanıyorsun ama yok daha çok korku tüneli gibi bi girdinmi çıldırmadan çıkamıyorsunay yavrum bu cok dertli
ay ne bilim bacim sastim kaldim bende
güzel taktikler huzur icinkızlara 4yıllık evliliğimden öğrendiklerim
siz anlattikca oraya gececem merakdanallah yardımcısı olsun eğer gerçekten doğruysa
millet bir dünya çıkış yolu gösteriyor o burun kıvırıyor
al bak şimdide ne yazmış karışmıcan karı koca arasına
ilk msjında kocam şöyle böle dövdü diyordu
sonradan o kadar deil yanağımkızardı falan filan yazmış
banada yazmış akşam azcık güldümdie rahatmı oldum yani die
herkeze cvp yazmayı biliyo rmaşallah ama sorun çözümü sıfır
öyle yapim
makarnasini az koy canim bol yogurt ve salatayla
uyma sen ona suzimm
hadi bakalimm Eki Görüntüle 721625
güzel taktikler huzur icin
siz anlattikca oraya gececem merakdan
öyle yapimsumucular cikti meydane hadi bakalim
he ben bu dediklerini zaten yapıyom 4 yıla gerek yok 9 ayda çözdüm ben işi
2 yılda nişanlı sözlü kaldım
kaynanam lafmı söylüyordu nişanlıyken susuyordum eşime üzülmüş gibi yapıyordum ama kaynanmı yanlız bulunca lafıda dürtüyordum
bişeymi alıncan örneğin gelinlik
gitmeden önce eşime telde ağlandım durdum çok endişe ediyorum da işte bi kere giyecem hayatımdada istediğim gibi olmayacakta bilmem ne die zemin hazırladım
sonram byendiğim gelinliğin bir kaç yerini değiştirdik farklı kumaş falan eklendi fiyatı birazdaha arttı
kaynanam orası öle kumaş olmasın böle olsun dedim
eşimde olmaz hande ne istiyorsa öle olcaka istediği gibi olacak dedi
kaynanam açamadı ağzını
nişan alışverişine gittik eşim okuyordu o zman kayınpederimpara verdi alışveriş için
kaynanam çarşıdan hep kendine bakındı eşya
ama havasını aldı zorla bir eşarp aldırabildi taze gelin kaynanam sanki
bilmiyom ki suzim öyle yazdi cikti :26:
bende bakacam bananeballıkaymakım benim ekmek banacam sana
yaw herkez iyi niyetle bişi yazıyor
2 ihtimal var
ya kocası geldi oturdu yazıyor
yada kadın bizlen dalga geçiyor
kocasından korkan tedirgin olan insan
nası gece yarısı pc basında uzun uzun oturupta bize cvp yazıp
uyanmaz o ben biliyom der
valla sen ilk yazınca bende şaşırdım.ama yakında kazen onun kokusunu çıkartır bence böle giderse.konuyu okuyunca yardım istiyor sanıyorsun ama yok daha çok korku tüneli gibi bi girdinmi çıldırmadan çıkamıyorsun
olmaz basim agriyoballıkaymakım benim ekmek banacam sana
yaw herkez iyi niyetle bişi yazıyor
2 ihtimal var
ya kocası geldi oturdu yazıyor
yada kadın bizlen dalga geçiyor
kocasından korkan tedirgin olan insan
nası gece yarısı pc basında uzun uzun oturupta bize cvp yazıp
uyanmaz o ben biliyom der
valla sen ilk yazınca bende şaşırdım.ama yakında kazen onun kokusunu çıkartır bence böle giderse.konuyu okuyunca yardım istiyor sanıyorsun ama yok daha çok korku tüneli gibi bi girdinmi çıldırmadan çıkamıyorsun
güzel taktikler huzur icin
siz anlattikca oraya gececem merakdan
öyle yapimsumucular cikti meydane hadi bakalim
sIkIdIm sIkIdImolmaz basim agriyo
aman ne bileyim yazdigima pismanim
en anlamdim vallahisizi amacne napiyim yani begenen ne onuda anlamdim dumanla anlascak halimiz yok heralde ben dunden berizaten yeterince kafam sismis moralim bozulmus alt tarafi arkadasin dedigi iki lafa guldum yanine var bunda
sIkIdIm sIkIdIm
baksana bana ne yazmış dün otur çıldır işte sonra güldüysem azcık nolmuş dio güya panikte
suan 4üncü sayfadayim acaba cocugu elimden alirlar mi diye korkuyorsenin msja gelmedim daha tatlim
kiz hangi birini okuycan dünya sayfa var
kiz gündüz gündüz ne korkutuyon biziayy sizin yüzünüzden islerim kalcak yinee
bana bakin ben cikiyorum
akilli akilli oturun
1 2 sayfaya birsey demiyorum amaaa eger cok ilerlerse varyaaaaaaa
cok pis siddet yaparim Eki Görüntüle 721643
sinirimi seyime cikartmayin benim leenn ay aman kiiiiiiiizz
tutu verin biraz cenenizi
ben gelince yazisirik kiprasmayin sakinnn Eki Görüntüle 721644
sIkIdIm sIkIdIm
baksana bana ne yazmış dün otur çıldır işte sonra güldüysem azcık nolmuş dio güya panikte
ayy sizin yüzünüzden islerim kalcak yinee
bana bakin ben cikiyorum
akilli akilli oturun
1 2 sayfaya birsey demiyorum amaaa eger cok ilerlerse varyaaaaaaa
cok pis siddet yaparim Eki Görüntüle 721643
sinirimi seyime cikartmayin benim leenn ay aman kiiiiiiiizz
tutu verin biraz cenenizi
ben gelince yazisirik kiprasmayin sakinnn Eki Görüntüle 721644
kiz hande sen o kadindan daha iyi almanca biliyonsuan 4üncü sayfadayim acaba cocugu elimden alirlar mi diye korkuyorsenin msja gelmedim daha tatlim
aman okumaboşver benim msja gelene kadar daha çok sayfa var burda olsamyolacam o kadıının saçının başını
ben zaten çıkacam accık temizlik yapım ev çok tozlu
good Tschüss
Nochmals auf Wiedersehen,
Canım çok abartılı değil evet sabah kek ve öğleden sonra muhallebi var, onlar sadece olmamış, makarnayı da akşamları yememeye çalış mümkünse, öğle yemeye çalış kilo verme sürecinde.
Senin işin de zormuş beya, yokken de sileceksin temizleyeceksin çok saçma.
Kız ben neyden korkcam anlamadım, benim zaten 2 kızım var, başkasıyla mı karıştırdın ki:26::26:
Canım ne diyeyim o zaman ben diyet namına da bişeyler yapalım diye şeyettim, herkes nasıl uygun görürse öyle olsun, ama bu konu çok uzadı kendi adıma sıkıldım her açtığımda aynı konu, :26::26::26:
tesekkur ettim canim onlarida yapmaya calisirim:18::18::18:
Leslie var bir de, 5 tane videosu var, yürüme hareketlerinin olduğu videolar.
Kadayıf tatlısı hariç güzel canım.
Öğlen yemek yemeni tavsiye ederim, sebze yemeği+salata+yoğurt mideni çalıştırır, metabolizmanı da hızlandırır.
Müzeyyen kim gııı:26::26:
Allah gelmiş geçmiş etsin canım, çok problem yaşamışsın, bundan sonrası için Rabiim hakkında hayırlsı ne ise onu nasip etsin, üzme canını.
Börek
Akşam hariç güzel, akşam sebze yemeği yersen de güzel çalışır metabolizman, yemek de doğru değil.
makarna ve ekmek aynı anda olmamış, semizotunun yanına da yoğurt eklesen daha iyi olur.
ya ballim sen linki attin bende okudumda Burda bi karisiklik var bende dil bilmiyorum ama Allah korusun Boyle bisey olsa poliside ararim sikayette ederim ben bilmiyorum ama bilen arkadaslarim var hic kimseyi bulamazsam onlari cagirir yine sikayette bulunurum o takmis bilette bilet diye ne bileti ya Kacarsa cocuk elinden alinir haberi yokneyse canim haftaya sey edersiniz
ablamda hastanelik olmus canim ve hic birsey hatirlamiyo :26:
aman suzim gece burda nasil üzüldüm elim ayagima dolandi
ilk okudugumda kocis diyoki yüzüne ne oldu senin :26:
yok birsey dedim biraz gecti ben ne haldeysem
yine sordu sende birsey var ne oldu sana diye
neyse gece kaca kadar oturdum
zaten konu sahibeside geldi sonra
anam anlatiyoz anlatiyoz anlamiyo
polise git diyoruz anlmaiyo
amaci ne anlmadim
ama yinede Allah yardimcisi olsun :26:
o magnumu ye kendşne acı çektirme bidahda alma
abowww hala pişi diyor kıymalı yemem ki ben.güzel olmuş pişide var ama yinede iyiolmuş bence
ne bilim geziniyodur içerde başı boş dedin ya
iyileş artık
yv dur ben sana link atayım ordan yapıver
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
yok mercimek haşlayıp salata yapma fikrini senden aldım bende ekledim üzerinebişiler güzel oldu tadı.yanlız katı yogurtla yapman lazım ben diyet die ev yogurdunla yaptım biraz sulu oldu
bencede tın canımda işte duyuncada sinir basıyo beni hemeneşimin elinden teli alıpta bağrınasımgeldi kaynanama
gene düşüncesiz kayınvalide faciası bunları kapatcan biodaya allah ne verdiyse...
he kalmıyorumzaten yeri geldiğinde söylerim çünkü başka türlü önünü alamıyorum
kilolarda gitsin
günaydın kız hoşgeldin
günaydın fadime abla
seni alkışlıyorum iş yerinegötürdüğün kahvaltıdan dolayı
Canım çok abartılı değil evet sabah kek ve öğleden sonra muhallebi var, onlar sadece olmamış, makarnayı da akşamları yememeye çalış mümkünse, öğle yemeye çalış kilo verme sürecinde.
Senin işin de zormuş beya, yokken de sileceksin temizleyeceksin çok saçma.
Kız ben neyden korkcam anlamadım, benim zaten 2 kızım var, başkasıyla mı karıştırdın ki:26::26:
Canım ne diyeyim o zaman ben diyet namına da bişeyler yapalım diye şeyettim, herkes nasıl uygun görürse öyle olsun, ama bu konu çok uzadı kendi adıma sıkıldım her açtığımda aynı konu, :26::26::26:
tesekkur ettim canim onlarida yapmaya calisirim:18::18::18:
Leslie var bir de, 5 tane videosu var, yürüme hareketlerinin olduğu videolar.
Kadayıf tatlısı hariç güzel canım.
Öğlen yemek yemeni tavsiye ederim, sebze yemeği+salata+yoğurt mideni çalıştırır, metabolizmanı da hızlandırır.
Müzeyyen kim gııı:26::26:
Allah gelmiş geçmiş etsin canım, çok problem yaşamışsın, bundan sonrası için Rabiim hakkında hayırlsı ne ise onu nasip etsin, üzme canını.
Börek
Akşam hariç güzel, akşam sebze yemeği yersen de güzel çalışır metabolizman, yemek de doğru değil.
makarna ve ekmek aynı anda olmamış, semizotunun yanına da yoğurt eklesen daha iyi olur.
ya ballim sen linki attin bende okudumda Burda bi karisiklik var bende dil bilmiyorum ama Allah korusun Boyle bisey olsa poliside ararim sikayette ederim ben bilmiyorum ama bilen arkadaslarim var hic kimseyi bulamazsam onlari cagirir yine sikayette bulunurum o takmis bilette bilet diye ne bileti ya Kacarsa cocuk elinden alinir haberi yokneyse canim haftaya sey edersiniz
ablamda hastanelik olmus canim ve hic birsey hatirlamiyo :26:
aman suzim gece burda nasil üzüldüm elim ayagima dolandi
ilk okudugumda kocis diyoki yüzüne ne oldu senin :26:
yok birsey dedim biraz gecti ben ne haldeysem
yine sordu sende birsey var ne oldu sana diye
neyse gece kaca kadar oturdum
zaten konu sahibeside geldi sonra
anam anlatiyoz anlatiyoz anlamiyo
polise git diyoruz anlmaiyo
amaci ne anlmadim
ama yinede Allah yardimcisi olsun :26:
o magnumu ye kendşne acı çektirme bidahda alma
abowww hala pişi diyor kıymalı yemem ki ben.güzel olmuş pişide var ama yinede iyiolmuş bence
ne bilim geziniyodur içerde başı boş dedin ya
iyileş artık
yv dur ben sana link atayım ordan yapıver
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
yok mercimek haşlayıp salata yapma fikrini senden aldım bende ekledim üzerinebişiler güzel oldu tadı.yanlız katı yogurtla yapman lazım ben diyet die ev yogurdunla yaptım biraz sulu oldu
bencede tın canımda işte duyuncada sinir basıyo beni hemeneşimin elinden teli alıpta bağrınasımgeldi kaynanama
gene düşüncesiz kayınvalide faciası bunları kapatcan biodaya allah ne verdiyse...
he kalmıyorumzaten yeri geldiğinde söylerim çünkü başka türlü önünü alamıyorum
kilolarda gitsin
günaydın kız hoşgeldin
günaydın fadime abla
seni alkışlıyorum iş yerinegötürdüğün kahvaltıdan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?