70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay nolcak merak ettim de yetisemiyom sayfa cok kafamda karisti
offf zor canim ya Allah yardimcin olsun :26:

simdide sizin akliniza uydum polisi aradim yazdi
hadi ya aradimi simdi iyi iste ne demisler ki
küstüm

yaw sabahı tutturuyonda akşamevde cozutuyon sen annen börek çörek gözlemeyapıyor
bide suzinin morel bozuksa
oh yemede gitsin

kız sus bak bende isterim şimdi görürüsün reklam yapıyor bide
he hic sorma benim problem orda zaten canim yemek düsgünü degilim aslinda ya can sIkIntIsindan yiyorum yada morel bozuklugundan buna bi care bulmam lazim :44:

ay yavrum bu cok dertli

ay ne bilim bacim sastim kaldim bende

he ben bu dediklerini zaten yapıyom 4 yıla gerek yok 9 ayda çözdüm ben işi

2 yılda nişanlı sözlü kaldım
kaynanam lafmı söylüyordu nişanlıyken susuyordum eşime üzülmüş gibi yapıyordum ama kaynanmı yanlız bulunca lafıda dürtüyordum
bişeymi alıncan örneğin gelinlik
gitmeden önce eşime telde ağlandım durdum çok endişe ediyorum da işte bi kere giyecem hayatımdada istediğim gibi olmayacakta bilmem ne die zemin hazırladım
sonram byendiğim gelinliğin bir kaç yerini değiştirdik farklı kumaş falan eklendi fiyatı birazdaha arttı
kaynanam orası öle kumaş olmasın böle olsun dedim
eşimde olmaz hande ne istiyorsa öle olcaka istediği gibi olacak dedi
kaynanam açamadı ağzını
nişan alışverişine gittik eşim okuyordu o zman kayınpederimpara verdi alışveriş için
kaynanam çarşıdan hep kendine bakındı eşya
ama havasını aldı zorla bir eşarp aldırabildi taze gelin kaynanam sanki

bilmiyom ki suzim öyle yazdi cikti :26:

makarnasini az koy canim bol yogurt ve salatayla

uyma sen ona suzimm

hadi bakalimm Eki Görüntüle 721625
ballıkaymakım benim ekmek banacam sana

yaw herkez iyi niyetle bişi yazıyor
2 ihtimal var
ya kocası geldi oturdu yazıyor
yada kadın bizlen dalga geçiyor
kocasından korkan tedirgin olan insan
nası gece yarısı pc basında uzun uzun oturupta bize cvp yazıp
uyanmaz o ben biliyom der

ay yavrum bu cok dertli

ay ne bilim bacim sastim kaldim bende
valla sen ilk yazınca bende şaşırdım.ama yakında kazen onun kokusunu çıkartır bence böle giderse.konuyu okuyunca yardım istiyor sanıyorsun ama yok daha çok korku tüneli gibi bi girdinmi çıldırmadan çıkamıyorsun

güzel taktikler huzur icin
siz anlattikca oraya gececem merakdan

makarnasini az koy canim bol yogurt ve salatayla

uyma sen ona suzimm

hadi bakalimm Eki Görüntüle 721625
öyle yapim sumucular cikti meydane hadi bakalim

Son düzenleme:

bilmiyom ki suzim öyle yazdi cikti :26:

bende bakacam banane

olmaz basim agriyo
aman ne bileyim yazdigima pismanim

güzel taktikler huzur icin

siz anlattikca oraya gececem merakdan

öyle yapim sumucular cikti meydane hadi bakalim

en anlamdim vallahisizi amacne napiyim yani begenen ne onuda anlamdim dumanla anlascak halimiz yok heralde ben dunden berizaten yeterince kafam sismis moralim bozulmus alt tarafi arkadasin dedigi iki lafa guldum yanine var bunda[/QUOTE]

baksana bana ne yazmış dün otur çıldır işte sonra güldüysem azcık nolmuş dio güya panikte

olmaz basim agriyo
aman ne bileyim yazdigima pismanim

sIkIdIm sIkIdIm
en anlamdim vallahisizi amacne napiyim yani begenen ne onuda anlamdim dumanla anlascak halimiz yok heralde ben dunden berizaten yeterince kafam sismis moralim bozulmus alt tarafi arkadasin dedigi iki lafa guldum yanine var bunda

baksana bana ne yazmış dün otur çıldır işte sonra güldüysem azcık nolmuş dio güya panikte[/QUOTE]

suan 4üncü sayfadayim acaba cocugu elimden alirlar mi diye korkuyor senin msja gelmedim daha tatlim

suan 4üncü sayfadayim acaba cocugu elimden alirlar mi diye korkuyor senin msja gelmedim daha tatlim

kiz hangi birini okuycan dünya sayfa var

hizli okumaya calisiyorum ilk okudugumda bende ya numarasini yada numarami vereyim diyordum burdan yardim ederim belki diye ama baksana okadar kisi arayayim diye destek cikmaya calismis :44:

ayy sizin yüzünüzden islerim kalcak yinee

bana bakin ben cikiyorum

akilli akilli oturun

1 2 sayfaya birsey demiyorum amaaa eger cok ilerlerse varyaaaaaaa

cok pis siddet yaparim

sinirimi seyime cikartmayin benim leenn ay aman kiiiiiiiizz

tutu verin biraz cenenizi

ben gelince yazisirik kiprasmayin sakinnn Eki Görüntüle 721644

kiz gündüz gündüz ne korkutuyon bizi hadi kolay gelsin ballim

sIkIdIm sIkIdIm

baksana bana ne yazmış dün otur çıldır işte sonra güldüysem azcık nolmuş dio güya panikte

suan 4üncü sayfadayim acaba cocugu elimden alirlar mi diye korkuyor senin msja gelmedim daha tatlim [/QUOTE]
aman okumaboşver benim msja gelene kadar daha çok sayfa var burda olsamyolacam o kadıının saçının başını

ben zaten çıkacam accık temizlik yapım ev çok tozlu
good Tschüss
Nochmals auf Wiedersehen,

kiz hande sen o kadindan daha iyi almanca biliyon

tesekkur ettim canim onlarida yapmaya calisirim
ya ballim sen linki attin bende okudumda Burda bi karisiklik var bende dil bilmiyorum ama Allah korusun Boyle bisey olsa poliside ararim sikayette ederim ben bilmiyorum ama bilen arkadaslarim var hic kimseyi bulamazsam onlari cagirir yine sikayette bulunurum o takmis bilette bilet diye ne bileti ya Kacarsa cocuk elinden alinir haberi yok

cok tesekkur ederim canim

tesekkur ettim canim onlarida yapmaya calisirim
ya ballim sen linki attin bende okudumda Burda bi karisiklik var bende dil bilmiyorum ama Allah korusun Boyle bisey olsa poliside ararim sikayette ederim ben bilmiyorum ama bilen arkadaslarim var hic kimseyi bulamazsam onlari cagirir yine sikayette bulunurum o takmis bilette bilet diye ne bileti ya Kacarsa cocuk elinden alinir haberi yok

cok tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…