70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız dur bakim de get lafını neye çevirecek acep
erhalten bei

kizlar artik beni dövermisiniz kesermisiniz bilmem ama bu sefer kesin geldim hastane doktorlarla ugrasiyordum inanin moralim cok
bozuktu malum sizede demistim adetim 25 gün gecikti hastane filan sükürki hamile deigilmisim ama sebeb belli degil bakalim. beni son kez affediyormusunuz.

ayy siz almanca konusuyorsunuz ya.
zayiflama formülünüz nedir?
ve bana kurallarinizi belirtirseniz cok sevinirim ki ona göre hareket edim..

kızbütün olay almancada ben suziye 1 haftada 5 kilo diyetinin tarifini veriyordum almanca çince kimse anlamasın die

ay bide ben çıksam öle senin gibi benim bugun 17 . günüm

çok geçmiş olsun canım
fazla değil mi:26:
hımmm

baksana bana ne yazmış dün otur çıldır işte sonra güldüysem azcık nolmuş dio güya panikte

kızlarrr muhattap olmayın bence onla bu tipleri ii tanırımmm

üniversiyede böle bi arkadaşım vardı okulda okul çıkışında kaç defa tokat attı dövdü cocuk ..biz araya girdik ayrıl dedik ayrılcam dedi iki gün sonra geri barıştı salak şimdi evlendiler ama kız bi iğne bi iplik hiç mutlu olcağını sanmıyorummm konuşmuyorumda onunla eşinden dolayıııııı

bende bayanım ama kızlar bizdede aklını kullnamayanlar var yaniiiiiii[/QUOTE]
bence biraz akıl biraz cesaret
ay bende inanmam öle şeylere ama üzüldüm baştan okuyunca sonra delirtti herkezleri
bikere daha böle hastalıklı bi topiğe takılmıuştım
kızın teki nişanlımla yüzeysel birlikte olduk kızlığım bozuldu diyordu
sonrada zaten düğünümüz var evlenecz ama o ilk gece benimgururumdu ayrılacam nişanlımdan diyordu
millet yaz yaz heleben stresten bulsam dövecektim[/QUOTE]

kalori sayma geçmişte kaldı tatlım,diyette çok protein asgari tahıl,ve sebze
ben sucsuzum :93:
oy yerim senin o masum bakışlarını
gefolgt von Schwester heimlich Angst

o zman öğle arasınıda bizlen yiyecen mum ışığında

ne var

Ordnung Schwester bon appetit.essen viel

aman yaw gooogleyede güvenmemek lazım bon u bende farkettimde işte yazdımgene transtate öle çeviriyor
o diosa doğrudur bacım
bundan sonra almanca italyanca karışık konuşcanız
kızlar görmeyeli yurtdışına açılmışınız
tekrar hoşgeldin canım,geçmiş olsun
arkadaşların zayıflama formülü Almanca konuş zayıfla,kalorileri çeneyle yakıyoz biz

aman senden uzak olsunlarda neyaparlarsa yapsinlar kafan rahat olur

insallah zerram sen naptin haftasonu

sagol canim öyle seyleri sevmem ben dermissim
napayım canım...
yorgunluk koşturmaca işte..
cumartesi kv günü vardı eski komşuları...
ordaydım hazırlık hizmet vs..
pazarda biyere kahvaltıya davetliydik açık havada ..benim 3 numara koşturdu durdu yorulduk..
ev iş derken geçti gitti
bu arada bolca yemeler tabi...
tabi canım..kilolar gidecekkk..
accık pahalıymış ama önemli olan işe yaraması
bende çokoprensi severim probisin kardeşi
yemek takımını kız almazmı bacım yanlış mı biliyoom ben....
sade makarna bol salata nefis olur afiyet olsun..
güzel çıkarımlar....
gefolgt von Schwester heimlich Angst

o zman öğle arasınıda bizlen yiyecen mum ışığında

ne var

Ordnung Schwester bon appetit.essen viel

anam ne gonuşuyonuz öyle türkçeye yetişemiyorum
bide translate için uğraştırmayın leyyyynnnnnn....

alman cin diyeti karisik birsey deniyoz gecmis olsun canim buarada insallah düzene girersin
kızbütün olay almancada ben suziye 1 haftada 5 kilo diyetinin tarifini veriyordum almanca çince kimse anlamasın die

ay bide ben çıksam öle senin gibi benim bugun 17 . günüm

bandir bandir ye beni doyamasin tadima
Hande kız ordamısın niye konuşmuyon tatlım
handeyi göremedim benlen idare et tatlim

birde dinlenemiyorsunda artik haftaici yine is var dimi napcan tatlim cok cis yedinmi zerram :18:
ay makarnali salata gibi yaptik sade makarna icine salatalik domates dogradik üzerine yogurt biraz tuz biraz baharat bu kada yag falan yoktun doydum da öglenleri böyle yesem aslinda kilo bile verebilirim dimi zerram :44:
ay zerram ne güldüm türkceye yetisemiyoruz translate yle ugrastimayin demene

akşamları çorba ve sebze ye canım..
öğlende protein ve k.hidat varsa baklagiller vs tabi bol salata ayranla kilo verirsin..
ama sabahlara dikkat et canım..
genelde geçiştiriyorsun
güzel kahvaltını yap....
incecik olalım yavv...

çok cıss derken kim yemşş anlamadımm..

yemezmiyim yedim tabide artık dikkar edicem..
bu hafta yine ekside olayım daha başındayken artıya geçmeyeyim..

canım suzim sen neler yapıyon,haftasonun nasıl geçti

yedim ictim sistim canim annem persembe cuma oruc tuttu cuma günü gözleme yaptik iftarda yesin diye onun oruc bana bahane oldu ertesi gün tabii homini girtlak devam sistimde sistim
pazar günü evimi dip köse temizledim yatagin alti falandir oyalaninca fazla yemedim de ondan sonra oldu geri pazartesi iste

ben yemek yemekden baska birsey yapmadim anliycan sen naptin tatlim

benimde haftasonum tuvalette ve mutfakta geçti diyebilirim,çok şükür oğlum tuvalete alıştı ha bire çiş yaptık,yemek yaptım yedimde yedim bugün itibariyle diyetteyim inş. cumaya eksi çıkarız hep beraber

zerram ben simdi diyelim sabahlari güzel kahvaltimi yaptim 2 dilim ekmek domates peynir falan yedim
öglende böyle yagsiz makarna salatasi gibi veya aksamdan artan yemekleri getirip yesem aksamida hafif atlatsam yine olur dimi :26:
kahvaltidaki ekmek öglende karbonhydrat fazla olurmu ki öyle yapim diyorum ama kafam karisiyor sabah öglen düzgün yesem aslinda aksam belki cozutmam hafif birseyler yer kapatirim :26:

ahh sen eskiden gün den gün e giderdin cumaya da eksi cikardin sen dengelemeyi biliyorsun benim problemim bi bozdumu yeme düzenimi devami geliyor

ay bende inanmam öle şeylere ama üzüldüm baştan okuyunca sonra delirtti herkezleri
bikere daha böle hastalıklı bi topiğe takılmıuştım
kızın teki nişanlımla yüzeysel birlikte olduk kızlığım bozuldu diyordu
sonrada zaten düğünümüz var evlenecz ama o ilk gece benimgururumdu ayrılacam nişanlımdan diyordu
millet yaz yaz heleben stresten bulsam dövecektim[/QUOTE]

kalori sayma geçmişte kaldı tatlım,diyette çok protein asgari tahıl,ve sebze

oy yerim senin o masum bakışlarını

kızlar görmeyeli yurtdışına açılmışınız

tekrar hoşgeldin canım,geçmiş olsun
arkadaşların zayıflama formülü Almanca konuş zayıfla,kalorileri çeneyle yakıyoz biz[/QUOTE]
he bacımartık türkçe yetmiyor anlaşmaya değişik dilde deneyek belkimzayıflarık dedim
Hande kız ordamısın niye konuşmuyon tatlım
pc açıktı bacım temizlikyaptım ev berabt bu rüzgarlardan dolayı camkapıda açmasan bu sefer sıcaktan boğuluyom evde
yemek takımını biz aldık zaten ama bizde günlük kullanmaya bir takımda kaynan alır
alman cin diyeti karisik birsey deniyoz gecmis olsun canim buarada insallah düzene girersin

bandir bandir ye beni doyamasin tadima

handeyi göremedim benlen idare et tatlim
bandır bandır deyince ballı geliyor aklıma

hep bahane hep bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…