hosgeldin canimmerhaba hanımlar ii pazarlarbeni de aranıza alırmısınız:26:
probis ne canim :26:herkese iyi pazarlaaaaaar :)
2 gündür gelemedim siteye, tatildeydim malum, dün istanbula döndüm bugün de tüm günüm yazlıkları organize etmekle geçti :)
4.parti makinem yıkandı asılmayı bekliyor şu an :) bekar evi de olsa iş bitmiyo anacım şimdiden bıktım
2 gündür yediklerimi yazıyorum.. elimden geldiğince dikkat ediyorum inşallah bu hafta iyi bi şekilde gider çok ihtiyacım var :26:
cumartesi
kahvaltı
yarım dilim beyaz ekmek
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 tane domates
3 tane zeytin
1 dilim ananas
yolculukta
1 paket probis
1 paket cubuk kraker
akşam
yağsız tavada 2 yumurtayla yapılmış omlet
2 tane zeytin
1 domates
1 salatalık
pazar
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
yarım haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kaşar peyniri
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
2 tane zeytin
öğlen
bi salatalık
bi şeftali
akşam
semizotu domates ve salatalığı doğradım üstüne bol yogurt pul biber az da zyağı ile bi tabak yedim
hala açım
menüm için et yok sebze yemeği yok diyebilirsiniz
yarın işe dönüyorum etimi de sebzemide yiceem düzenli, bu hafta böle oldu artık
annem yedirmeyi sever onada kizsa keskeçok bilimselsin canım kız çin takvimine görede kız olacak
kız ahzzoo yu ben dizilerden duydum
anam bebiş böbreğimemi tutuşacak
ay suzi annesinden korkuyor kız gözleme yerkende anan korkutsun accık seni
senin toastını yesinler
evet berbat olmuş otur sınıfta kaldın bugun
hoşgeldin canım pazar kapalıyık
yarın gel
cumartesine o öle tatlılar falan berbat olmuş olmamış
ama bugun beyendimgüzel olmuş bence hafif yani
mercimek yemegi güzel gözükuyor affiyet olsun handembende bugun yidiklerimi yazayım
sabah:1 domates,1tutamnane,1tutam maydonoz,1 dilim tam buğday ekmeği,3 fincan çay ,1 parça peynir
ara:1 türk kahvesi,1 avuç kabak çekirdeği
öğle:Eki Görüntüle 721143 haşlanmış kara mercimek,dereotu,1 kaşık zeytinyağı,sarmısaklı yoğurt,kırmızı biberli çok lezzetliydi tavsiye ederim
ara:1 tabak meyve
akşam:2 kaşık semizotu yoğurtlı,3 kaşık sebzeli bulgur pilavı,domatesli salata
2 litre su,amakocişten tutku istedim yine dayanamıyorum.
aksamida corba salata yogurtla kapatirsin canimayy yatmış uyumuşum ne güzel
şimcik gelelim yediklerimize
sabah
1 kıymalı pişi poğaça boyunda yarımda sade pişi peynir 2 fincan çay
ara
2 salatalık minnak
öğle
kese yoğurduna 2 salatalık doğradım onu yedim öle geç kahvaltı yaptımdı zati
akşam
annem enginar yapmış abudik bişey patayes havuç bezelye falan pişirmiş değişik bişeydi az ondan
salata biberli kese yoğurdu 3 köfte 1 dilim çavdar
şimdi çay faslı var 2 bardak içerim
az buçukta meyve bugünü böyle kapatırız
esas sakıncalı olan yarın dolma var bi de sarma sarcaz birazdan yarın öğlen yersem onlardan akşamı meyve falan geçiştiririm artık bilmiyom nasıl etcem
insallah yoktur canim zor biz bikeresinde esimin halasini hastaneye götürdük migren yüzündenöylemi dersin
ay zor suzim ya ablma birkeresinde kendini kaybetmis :26:
cok üzülmüstüm duyunca :26:
oyy gel suzimm
evet suzim ya toparlamaliyiz artik
sözde bugün besliyodum yine olmadi iste
rahat birak suziyiiiii
suzim dikkat etsene :26:
ay hic bitmiyor ki islerimiz
öpmemmi Eki Görüntüle 721234
yolucam o kalkip inen kasini
agrir sonra o suzim dinlen :26:
sagol canim
sagol suzimm
suzim hep kuru yemissin
hosgeldin
canim malum sabahki pisiler cissss
hadi ögleni hafif atlatmissin dengelenmistir azda olsa ama bence normal yogurt tercih etmelisin
aksamda keske ekmek yemeseydin zaten yeegin icinde patetes varmis
yarinda öglen bol yogurtla hatta belki yaninda salata ile iki dolama yersin
aksamda salata , corba , yogurt güzel olur
ay sabah actim ama sayfalar dolmus birazdan gidip okuyacam normalde onu degil kocasini uzaklastirirlar yazik korkusundan birsey de diyememis icim parcalandi yaban ellerde dil bilmiyor kocadan dayak yiyor kimsesi yok diye adamda cezaretleniyor demekkikizlar ekrana nsil bakmissam kocis ne oldu sana dedi
yok birsey dedim
ama aradan bir zaman gecti ne oldu sana yüzün degisti diyo
cok etkilendim ben ya
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/623808-tekme-tokat-dayakyedim-kapinin-onunde.html
bugün kaysi ile basladim günü miinem
amaan öylesinden allah korusun
benimki iyi o konuda bişey yap demez ebnde yapmam gerçi
diğer gelini ev hanımı bazen anlatır geldi şurayı sildi şurayı süpürdü diye
amaaan çokta tınnnn
inşallah canım
canım çok erkenmiş daha
öğrenir belki ama zorla öğrenir
hem çocuğa yazık hem sana
seneye yaza bırak bence canım
3 yaşa yakın daha kolay öğreniyorlar
sağol canımmmmm
çok geçmiş olsun canım
bende fenayım ama benim günün değişik saatlerinde geiyor sonra geçiyor sonra geri geliyor
anlamadım bu işi :44:
kolaysa başına gelsin
buzdolabınada girilcek daha
iyi hatırlattın canım gece gece
evet canım
toparlanmalıyız suzimmmm
canımm afiyet olsun
benimki biraz farklıydı ama olsun bende deneyeceğim senin tarifini
Toplam 60 kullanıcı konuyu okuyor. (37 üye ve 23 ziyaretçi)
bence mama verme canım
öyle öyle alışır
doymamış olsa 15 ml sütlemi doyacak canım
sen ara ara su ver ek gıdaya geçtiyseniz meyve suyu ver bibberonada alıştır ilerde süt içmesi gerekirse falan biberona alışma sorunu yaşamazsınız ama anne sütü alırken mama verme canım doktorunuz önermediyse
bari cumartesi gitselermis bir günde dinlenirdin ama napcan istekızlar selam
hem yorgunum hemde canım sıkkın hemde bisürü iş var daha
çamaşır var katlanacak
çamaşır var serilecek
kayınvalidemler 9 buçuk gibi gidelim dediler
festival var yaa arabayla gitmeyelim bizde dolaşalım dedik
10:30a kadar onlara otobüs bekledik
bu saatte araç olmaz dediler
yarına kalın dedik yok otogara yürüyelim
neyse yürüdük araba kalmamış
biz gidelim, araba bekleyelim siz dönün dediler
çocukta olunca döndük bizde
ne dolaşabildik ne eve gelip dinlenebildik 2 saatimiz boşa gitti
eşim bile kızdı kendi ailesine yani bu insalr hiçmi düşünmez bihaftasonları var biraz erken kalkalım
belki dinlenirler belki duşa girerler belki biişleri vardır
yaa tamam herzaman gelmiyorlar ama bütün haftasonumuzu gecesine kadar aldılar yaa
ayaklarım sızlıyor valla
üüüüüüüüffffff
bizde öyle canim yiyip icip yattikiyi geceler kızlar bebişi uyutup ancak girebildim iki gündür giremiyorum. malesef yeni başlayan biri olarak biraz kaçamaklı ve bol cıssssslı bi haftasonu oldu ama umarım bu hafta toparlarım durumu. sarmalar,kekler,mangal,kola bol bol cıssssss :26:
simdi annen ve ablangil uzakmi sana :26:allah kolaylik versin canim napcan tugbisveremem daha çok küçükleerrhem ben taşındımya kız unuttunmu,ablam öteki evde kaldı artık altımda başkaları yaşıyo,onlarda meraba meraba komşular,zor yani benim işim oooyyy oyyy
yok canım yaa zaten yapamadım,dediğin gibi akşamları hafif geçiricem bol suu bu iş olucak inş...
63 64 civarlarında yuvarlanıyorum yaa,,59a inmem lazım sen hesap et artık ne kadar fazlam var
bencede sakın altta kalma,,çok kızdım köpürdüm burdan okuyunca bile,,artık seni düşünemiyorum bilee,allah sabır versin canımyaaa çok zor
günaydin zerramgünaaydın herkese...
güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için... aminnnnnnnn
geçmişe gideyim dedim o nası bi geçmiş öyle yavvvv
vazgeçtim.....
betüş eline sağlık canım liste için....
secemm tebrikler canım ...
sonuncular üzülmeyin dikkat ederseniz bu hf 1. sizsiniz...
menü paylaşalım denmiş olabilir güzel olur bencede..
motive ediyor..
güzel menüleri görünce kendimden utanıyorum..
tabi benim ortaya çıkacak menüö yok ama bu sebeple biraz düzeltiriz
mine oluyor canım öyle şeyler..
maalesef krşımızda herzaman bizi anlayacak anlayışta olmayabiliyor insanlar..
bunlar ana baba oluncada yapacak bişey yok..
mayısın son haftasınıda bitiriyoruz....
hepimize mutluluk getirsin,üzüntüler sıkıntılar geride kalsın anacımmmm...
herkese kolay gelsin...
günaydin fadimecimHerkese günaydınlarrr,
Güzel bir hafta diliyorum, kaçamaklı bir hafta sonundan sonra, toparlamaya çalışcam,
Herkesler iyidir umarım.
19 sayfa birikmiş yine çene çene işiniz gücünüz, fırsat buldukça okumaya çalışcam.
günaydin tatlimgünaydın kızlaarr
nasılzsnız
sayfalar birikmiş gene,bi bakemde gelem
kolay gelsinBenden bu kadar arkadaşlar, işime dönmem gerek, görüşürüz
günaydin canimgünaydın kızlarrrrrr,
9 gün sonra işe dönmenin o psikolojik yıkımıyla savaşırken kahvaltımı resimle ekliyim dedim :)
kahvaltımı saat 7bucukta yaptım, malum mesaim 8de başlıyo benim, şimdide türk kahvemi yudumluyorum
herkese hayırlı güzel bi pazartesi olsun inşallah
demesen farketmemisdimbacaklarıma bakmayın piliiizzz
günaydin bekci basinin yardimcisiGünaydınnnnnn güzel hatunlarrr
Haftaya 69,8 le başladım çok mutluyum,çok neşelyimmyaşasın 6 lı rakamlarrr
Accıkın geçmişe bakalım
günaydin tugbisgünaydııınnn,
bugün kendime bi söz verdim kaçamak yapmıycam ,bakalım sözümde durabilecekmiyim,,
cumaya en azında 1 kilo vermiş görünmek istiyorum,geçen cuma 64.6'yı görmüştüm çünkü,,
ben takıldım burlarda diycem ama değil,çünkü haladaha akşamları geç ve çok yiyorum,neyseki eşim 1hafta boyunca paşa vardiyesine gidicek yani (16.00-00.00)akşamları olmıycak ve ben erken yiyip az beslenebilicem,bakalım fark olucakmı bir hafta sonunda
neyse evde ekmek kalmadı,eşimide kaldırabilene aşk olsungidipte su dökeyim bari kafasına
günaydin canim malesef genelde zaten hep etraf yüzünden ara bozuluyor insallah düzelir canim bence esinlen arana girmelerine fazla izin verme kocanlanda ailesi yüzünden kavga etmeye calisben ara ara takılıyorum çaılsırken zor oluyoooooo
neyse okudumda valla tek ben değilmişim eşinin ailesinden çeken
kaynanalar --eltiler--- görümcelerden illalah yani ben de üçü bi arda valla
dah bu sabah tartıstım eşimle moralim çok bozuk valla evlendik evleneli hep ailesi yüzünden tartışıyoruz hiç daha şahsi sebbeten kavgamız yok
bana doğru düzgün düğün yapmadılar evlendim evleneli maddi anlamda hep beklentideler
ya desemki ellerinde yok ama gidip en lüks evde oturuyolar istedikleri gibi saçıyolar sonra yardım edin bıktım ya... ben az yumuşak olsm tüm yiyecekler valla
ben ara ara takılıyorum çaılsırken zor oluyoooooo
dah bu sabah tartıstım eşimle moralim çok bozuk valla evlendik evleneli hep ailesi yüzünden tartışıyoruz hiç daha şahsi sebbeten kavgamız yok
bana doğru düzgün düğün yapmadılar evlendim evleneli maddi anlamda hep beklentideler
ya desemki ellerinde yok ama gidip en lüks evde oturuyolar istedikleri gibi saçıyolar sonra yardım edin bıktım ya... ben az yumuşak olsm tüm yiyecekler valla
günaydın canım...günaydin kizlar
yeni bir haftaya girdik insallah istedigimiz gibi güzel gecer
ben arti 700 grammla baslamis bulunuyorum bu haftaama ümitliyim
migdem bi kac gündür homini girtlak yemege alisdigindan sürekli acalismasi lazim ama yok artik öyle
bende istemezdim herale ben oturmadan evime başkalarının kalmasınıAnammm yarama tuz bastınzz
Ben evleneli 2,5 sene oluyor toplamda 1 hafta gördüm onları
Ayrı şehirlerdeyiz,biz burda evimizi dayadık döşedik,düğün için herşeyi hazırladık onları da davet ettik düğüne !
Geldiler burda eşimin teyzesi var onlarda kalmak istemediler benm ev dublex di orda kalalım demişler eşime. 2 görümce,her birinde 2 çocuk bide kayganamdelirdm tabi eşimede kızdm bana sormana bile gerek yok ben bismillah deyip girmemişim eve onlar gelip kalcaklar öyle mi Biz düğün akşamı balayına gitmek için yola çıkacaz yok efenm ilk gece orda olammız lazımmış,belge göstercez ya Te o zaman bi höt ettim daha da işleri yok benle hiç işleri yok,eltimle 10 dk mesafede oturuyoruz en son 5 ay önce görüştük kafam rahat iki eltim var onların herşeylerine arışılar ama bana batan yok Eli maşalı gelin ahahah
hosgeldin canim
probis ne canim :26:
annem yedirmeyi sever onada kizsa keske700 gramm arti dayim
mercimek yemegi güzel gözükuyor affiyet olsun handem
aksamida corba salata yogurtla kapatirsin canimfazla kacirma sarma,dolmalardan
insallah yoktur canim zor biz bikeresinde esimin halasini hastaneye götürdük migren yüzünden
ellesmesin bana dimi ballimhep taciz ediyor beni sagol tatlim gecti
ay sabah actim ama sayfalar dolmus birazdan gidip okuyacam normalde onu degil kocasini uzaklastirirlar yazik korkusundan birsey de diyememis icim parcalandi yaban ellerde dil bilmiyor kocadan dayak yiyor kimsesi yok diye adamda cezaretleniyor demekki
bugün kaysi ile basladim günü miinemhadi bakalim :13:
bari cumartesi gitselermis bir günde dinlenirdin ama napcan iste
bizde öyle canim yiyip icip yattik
simdi annen ve ablangil uzakmi sana :26:allah kolaylik versin canim napcan tugbis
günaydin zerram
günaydin fadimecim
günaydin tatlim
kolay gelsin
günaydin canim
demesen farketmemisdim
günaydin bekci basinin yardimcisi
günaydin tugbis
Anammm yarama tuz bastınzz
Ayrı şehirlerdeyiz,biz burda evimizi dayadık döşedik,düğün için herşeyi hazırladık onları da davet ettik düğüne !
Geldiler burda eşimin teyzesi var onlarda kalmak istemediler benm ev dublex di orda kalalım demişler eşime. 2 görümce,her birinde 2 çocuk bide kayganamdelirdm tabi eşimede kızdm bana sormana bile gerek yok ben bismillah deyip girmemişim eve onlar gelip kalcaklar öyle mi Biz düğün akşamı balayına gitmek için yola çıkacaz yok efenm ilk gece orda olammız lazımmış,belge göstercez ya Te o zaman bi höt ettim daha da işleri yok benle hiç işleri yok,eltimle 10 dk mesafede oturuyoruz en son 5 ay önce görüştük kafam rahat iki eltim var onların herşeylerine arışılar ama bana batan yok Eli maşalı gelin ahahah
aman senden uzak olsunlarda neyaparlarsa yapsinlar kafan rahat olurAnammm yarama tuz bastınzz
insallah zerram sen naptin haftasonugünaydın canım...
inşallah güzel bir hf olur..
dikkat edelimde tartı bize cuma günü gülsün...
bende istemezdim herale ben oturmadan evime başkalarının kalmasını
iyi korkutmuşsun gözlerini..
işte bu tatlım, ama canın cekmesin yaneee hiç güzel bişi deil bir kötü tadı var inanamazsın
Eki Görüntüle 721504
suzi zi zi ziz iz zi
günaydın kızlar akşam hastalıklı bir topiğe takıldımkonusahibi herkesi sinir etti uyuyamadım.ballı yazınca okudum üzüldüm kadıncağıza.ay aman sonda vatandaş girdi gayet rahat yoktan gökten uçak bileti düşsün bilmem ne olsun dedi.herkez çıldırdı.yani belkide kocası daolabilir die düşündük.gerçekten konu sahibiyse son yazdıklarına çok kızıdm.neyse
hepinizi öptümbibakim geçmişte neler yaşanmış
neyse canim haftaya sey edersinizkızlar selam
çamaşır var katlanacak
çamaşır var serilecek
eşim bile kızdı kendi ailesine yani bu insalr hiçmi düşünmez bihaftasonları var biraz erken kalkalım
yaa tamam herzaman gelmiyorlar ama bütün haftasonumuzu gecesine kadar aldılar yaa
ayaklarım sızlıyor valla
üüüüüüüüffffff
ablamda hastanelik olmus canim ve hic birsey hatirlamiyo :26:hosgeldin canim
insallah yoktur canim zor biz bikeresinde esimin halasini hastaneye götürdük migren yüzünden
ay sabah actim ama sayfalar dolmus birazdan gidip okuyacam normalde onu degil kocasini uzaklastirirlar yazik korkusundan birsey de diyememis icim parcalandi yaban ellerde dil bilmiyor kocadan dayak yiyor kimsesi yok diye adamda cezaretleniyor demekki
simdi annen ve ablangil uzakmi sana :26:allah kolaylik versin canim napcan tugbis
günaydin zerram
günaydin fadimecim
günaydin tatlim
kolay gelsin
günaydin canim
demesen farketmemisdim
günaydin tugbis
o magnumu ye kendşne acı çektirme bidahda almabu yemeği yaptığım gün bende hande arkidişime teşekkür ediciiim
saol canım tarif için bi gün deniyim, sürekli bi ne yesem derdi oluyo zaten diyetteyken böle hafif tarifler hayatt kurtarıcı valla
benim de buzlukta şu mini magnumlardan var, resmen beynim buzlukta şuandaama yemiciiiimmmmmm :18:
kafayı yedim sanırım smileylerle
ben iyisimi biyapıyım yaaa
abowww hala pişi diyor kıymalı yemem ki ben.güzel olmuş pişide var ama yinede iyiolmuş benceayy yatmış uyumuşum ne güzel
şimcik gelelim yediklerimize
sabah
1 kıymalı pişi poğaça boyunda yarımda sade pişi peynir 2 fincan çay
ara
2 salatalık minnak
öğle
kese yoğurduna 2 salatalık doğradım onu yedim öle geç kahvaltı yaptımdı zati
akşam
annem enginar yapmış abudik bişey patayes havuç bezelye falan pişirmiş değişik bişeydi az ondan
salata biberli kese yoğurdu 3 köfte 1 dilim çavdar
şimdi çay faslı var 2 bardak içerim
az buçukta meyve bugünü böyle kapatırız
esas sakıncalı olan yarın dolma var bi de sarma sarcaz birazdan yarın öğlen yersem onlardan akşamı meyve falan geçiştiririm artık bilmiyom nasıl etcem
ne bilim geziniyodur içerde başı boş dedin yahoşgeldiinn
hande kız seni alıntıladım sandıydım unutmuşum
kız böbreğinde ne işi var bebişin
of çok halsizim
benim kusuruma bakmayın ben kaçar
yv dur ben sana link atayım ordan yapıverkizlarya bu hoplayan ziplayanlardan bende istiyorum bende neden cikmiyolar ya
yok mercimek haşlayıp salata yapma fikrini senden aldım bende ekledim üzerinebişiler güzel oldu tadı.yanlız katı yogurtla yapman lazım ben diyet die ev yogurdunla yaptım biraz sulu oldu
amaan öylesinden allah korusun
benimki iyi o konuda bişey yap demez ebnde yapmam gerçi
diğer gelini ev hanımı bazen anlatır geldi şurayı sildi şurayı süpürdü diye
amaaan çokta tınnnn
inşallah canım
gene düşüncesiz kayınvalide faciası bunları kapatcan biodaya allah ne verdiyse...kızlar selam
çamaşır var katlanacak
çamaşır var serilecek
ayaklarım sızlıyor valla
üüüüüüüüffffff
he kalmıyorumzaten yeri geldiğinde söylerim çünkü başka türlü önünü alamıyorumveremem daha çok küçükleerrhem ben taşındımya kız unuttunmu,ablam öteki evde kaldı artık altımda başkaları yaşıyo,onlarda meraba meraba komşular,zor yani benim işim oooyyy oyyy
yok canım yaa zaten yapamadım,dediğin gibi akşamları hafif geçiricem bol suu bu iş olucak inş...
63 64 civarlarında yuvarlanıyorum yaa,,59a inmem lazım sen hesap et artık ne kadar fazlam var
bencede sakın altta kalma,,çok kızdım köpürdüm burdan okuyunca bile,,artık seni düşünemiyorum bilee,allah sabır versin canımyaaa çok zor
kilolarda gitsingünaaydın herkese...
güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için... aminnnnnnnn
geçmişe gideyim dedim o nası bi geçmiş öyle yavvvv
vazgeçtim.....
betüş eline sağlık canım liste için....
secemm tebrikler canım ...
sonuncular üzülmeyin dikkat ederseniz bu hf 1. sizsiniz...
menü paylaşalım denmiş olabilir güzel olur bencede..
motive ediyor..
güzel menüleri görünce kendimden utanıyorum..
tabi benim ortaya çıkacak menüö yok ama bu sebeple biraz düzeltiriz
mine oluyor canım öyle şeyler..
maalesef krşımızda herzaman bizi anlayacak anlayışta olmayabiliyor insanlar..
bunlar ana baba oluncada yapacak bişey yok..
mayısın son haftasınıda bitiriyoruz....
hepimize mutluluk getirsin,üzüntüler sıkıntılar geride kalsın anacımmmm...
herkese kolay gelsin...
günaydın kız hoşgeldingünaydın kızlaarr
nasılzsnız
sayfalar birikmiş gene,bi bakemde gelem
günaydın fadime ablaHerkese günaydınlarrr,
Güzel bir hafta diliyorum, kaçamaklı bir hafta sonundan sonra, toparlamaya çalışcam,
Herkesler iyidir umarım.
19 sayfa birikmiş yine çene çene işiniz gücünüz, fırsat buldukça okumaya çalışcam.
seni alkışlıyorum iş yerinegötürdüğün kahvaltıdan dolayıgünaydın kızlarrrrrr,
9 gün sonra işe dönmenin o psikolojik yıkımıyla savaşırken kahvaltımı resimle ekliyim dedim :)
kahvaltımı saat 7bucukta yaptım, malum mesaim 8de başlıyo benim, şimdide türk kahvemi yudumluyorum
herkese hayırlı güzel bi pazartesi olsun inşallah
Günaydınnnnnn güzel hatunlarrr
Haftaya 69,8 le başladım çok mutluyum,çok neşelyimmyaşasın 6 lı rakamlarrr
Accıkın geçmişe bakalım
daha iyi kız ekmek yemezsin diyet olmuşolurgünaydııınnn,
bugün kendime bi söz verdim kaçamak yapmıycam ,bakalım sözümde durabilecekmiyim,,
cumaya en azında 1 kilo vermiş görünmek istiyorum,geçen cuma 64.6'yı görmüştüm çünkü,,
ben takıldım burlarda diycem ama değil,çünkü haladaha akşamları geç ve çok yiyorum,neyseki eşim 1hafta boyunca paşa vardiyesine gidicek yani (16.00-00.00)akşamları olmıycak ve ben erken yiyip az beslenebilicem,bakalım fark olucakmı bir hafta sonunda
neyse evde ekmek kalmadı,eşimide kaldırabilene aşk olsungidipte su dökeyim bari kafasına
ay buda madur gel bacımben ara ara takılıyorum çaılsırken zor oluyoooooo
yazmam mademse bidaha faceten rahatsız oluyosan küstümhosgeldin canim
günaydin zerram
günaydin fadimecim
günaydin tatlim
kolay gelsin
günaydin canim
demesen farketmemisdim
günaydin tugbis
ay ben dün çıktığım+600 ün yarısını vermişim bu sabah 300 gr eksiktim nasıoldu anlamdım gece yarısı çikolatelı kek yedimde ayıptır söylemesigünaydin kizlar
yeni bir haftaya girdik insallah istedigimiz gibi güzel gecer
ben arti 700 grammla baslamis bulunuyorum bu haftaama ümitliyim
migdem bi kac gündür homini girtlak yemege alisdigindan sürekli acalismasi lazim ama yok artik öyle
abowww hele gene öle olsa var ya düğündende kovardımonları benden beteri varmışAnammm yarama tuz bastınzz
kız o dünyanın ve çocukluğumun en güzel şeylerinden biri tatlıııııııııııııııııııişte bu tatlım, ama canın cekmesin yaneee hiç güzel bişi deil bir kötü tadı var inanamazsın
Eki Görüntüle 721504
arkadaşlar son 10 dkkada belli oldu şu an diyetisyen canan aksoy'un ofisine gidiyorum, dönüşte size yazarım ofisten bi arkım 25 kilo verdi onunla, kontrole gidicekmiş öğle atrasında beni de götürüyo, haftalık 100 lira alıyomuş bi görüşcem bakalım
zor canim ya allah ablaninda yardimcisi olsunneyse canim haftaya sey edersiniz
ablamda hastanelik olmus canim ve hic birsey hatirlamiyo :26:
aman suzim gece burda nasil üzüldüm elim ayagima dolandi
ilk okudugumda kocis diyoki yüzüne ne oldu senin :26:
yok birsey dedim biraz gecti ben ne haldeysem
yine sordu sende birsey var ne oldu sana diye
neyse gece kaca kadar oturdum
zaten konu sahibeside geldi sonra
anam anlatiyoz anlatiyoz anlamiyo
polise git diyoruz anlmaiyo
amaci ne anlmadim
ama yinede Allah yardimcisi olsun :26:
günaydin ballim kaymagimgünaydiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
güzel bir hafta olsun insallahhhhh
hadi hayirlisi canimda cok degilmi :44:arkadaşlar son 10 dkkada belli oldu şu an diyetisyen canan aksoy'un ofisine gidiyorum, dönüşte size yazarım ofisten bi arkım 25 kilo verdi onunla, kontrole gidicekmiş öğle atrasında beni de götürüyo, haftalık 100 lira alıyomuş bi görüşcem bakalım
zor canim ya allah ablaninda yardimcisi olsun
bugün unutmadin dimi sabahdan beri aklimda termin
bende onu okumaya calisiyorum ballim belki bilgi verebilirim diye cünkü eger sikayetci olursa onu degil kocasini evden atiyorlar hem birde uzaklastirma cezasi yiyor vs. ama daha 3 sayfadayim :26:
günaydin ballim kaymagim
haftalik 100 pahali degilmi canim ya :26:arkadaşlar son 10 dkkada belli oldu şu an diyetisyen canan aksoy'un ofisine gidiyorum, dönüşte size yazarım ofisten bi arkım 25 kilo verdi onunla, kontrole gidicekmiş öğle atrasında beni de götürüyo, haftalık 100 lira alıyomuş bi görüşcem bakalım
sen beni unuttun zaten 2 gündürdaha iyi kız ekmek yemezsin diyet olmuşolur
ay buda madur gel bacım
yazmam mademse bidaha faceten rahatsız oluyosan küstüm
ay ben dün çıktığım+600 ün yarısını vermişim bu sabah 300 gr eksiktim nasıoldu anlamdım gece yarısı çikolatelı kek yedimde ayıptır söylemesi
abowww hele gene öle olsa var ya düğündende kovardımonları benden beteri varmış
kız o dünyanın ve çocukluğumun en güzel şeylerinden biri tatlııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?