benimde haftasonum tuvalette ve mutfakta geçti diyebilirim,çok şükür oğlum tuvalete alıştı ha bire çiş yaptık,yemek yaptım yedimde yedim bugün itibariyle diyetteyim inş. cumaya eksi çıkarız hep beraber
bence biraz akıl biraz cesaret
bence biraz akıl biraz cesaret
ay bende inanmam öle şeylere ama üzüldüm baştan okuyunca sonra delirtti herkezleri
bikere daha böle hastalıklı bi topiğe takılmıuştım
kızın teki nişanlımla yüzeysel birlikte olduk kızlığım bozuldu diyordu
sonrada zaten düğünümüz var evlenecz ama o ilk gece benimgururumdu ayrılacam nişanlımdan diyordu
millet yaz yaz heleben stresten bulsam dövecektim
kalori sayma geçmişte kaldı tatlım,diyette çok protein asgari tahıl,ve sebze
oy yerim senin o masum bakışlarını
kızlar görmeyeli yurtdışına açılmışınız
tekrar hoşgeldin canım,geçmiş olsun
arkadaşların zayıflama formülü Almanca konuş zayıfla,kalorileri çeneyle yakıyoz biz
he bacımartık türkçe yetmiyor anlaşmaya değişik dilde deneyek belkimzayıflarık dedim
pc açıktı bacım temizlikyaptım ev berabt bu rüzgarlardan dolayı camkapıda açmasan bu sefer sıcaktan boğuluyom evde
yemek takımını biz aldık zaten ama bizde günlük kullanmaya bir takımda kaynan alır
bandır bandır deyince ballı geliyor aklıma
hep bahane hep bahane
yirtik dondan cikar gibi pat diye cikiveriyon korkutuyon bacim :76: senin pampis napiyo karnindaki cani yine birseyler istiyormu
i am goodhello suzan
how are you?
2 gündür mercimek yemekten kararacam:26:
kiz bende kötü birseymi dedim diye google amcaya sordumanam çocuguma pampiş dedi :26:
kız sabah öğlen iyi topluyom ama hep kendimle savaş halindeyim benimkine dedimki birdaha sana tatlı getir de yalvarsam bile sakın alma
Ayyy ne sıkıcı birgün ışte yok doğru düzgün akşam olsa da eve gitsek ne ka güzel olur :)
git ben gidiyorum de al çantanı baka kalsınlarAyyy ne sıkıcı birgün ışte yok doğru düzgün akşam olsa da eve gitsek ne ka güzel olur :)
kız pampiş deyince aklıma hilal cebeci geliyori am goodhow are you baby kara böcük
kiz bende kötü birseymi dedim diye google amcaya sordumpanpis canimin cani demek mis
niye kizhamissen canin cekeni yiycen bebis icin ama abartma
cok sükür onuda atlatmissiniz tatlimne tatli oluyorlar ama hem onlar seviniyor hem annede seviniyor
insallah canim
ay ben bugün su icmeyi unuttum
bizimde bura hala soğuk,kapalı ve çok sıkıcı bir hava var,sabah güzeldi ama şimde berbatbizim burda yine yagmur yayior 15 derece bile yok disarisisabah üsüdüm kalüferleri kapatmislar yaz geldi diye dondum
e hava böyle olunca benimde uykum var halsizim
türkiyenin neresindendin canim hava nasil günes varmi :97:
git ben gidiyorum de al çantanı baka kalsınlar
kız pampiş deyince aklıma hilal cebeci geliyor
hamileysem evette değilsem ayvayı yedik böle tatlı krizlerinle ben kan şekerim düşüyo belkim ondandır diom
kızbütün olay almancada ben suziye 1 haftada 5 kilo diyetinin tarifini veriyordum almanca çince kimse anlamasın die
ay bide ben çıksam öle senin gibi benim bugun 17 . günüm
ay hic sevmem o kadinidagit ben gidiyorum de al çantanı baka kalsınlar
kız pampiş deyince aklıma hilal cebeci geliyor
hamileysem evette değilsem ayvayı yedik böle tatlı krizlerinle ben kan şekerim düşüyo belkim ondandır diom
olur okadarAllaha şükür canım,gerçi bir iki kaçırdığı oluyor ama artık yapıyor kuzucum,ikimizde çok mutluyuz
eger o benim bildigim diyetse ben onu iki kere yaptim toplam sadece 2,300 kg verdim ama halada geri almadim fena sayilmaz.
Allaha şükür canım,gerçi bir iki kaçırdığı oluyor ama artık yapıyor kuzucum,ikimizde çok mutluyuz
bizim burda yine yagmur yayior 15 derece bile yok disarisisabah üsüdüm kalüferleri kapatmislar yaz geldi diye dondum
e hava böyle olunca benimde uykum var halsizim
türkiyenin neresindendin canim hava nasil günes varmi :97:
haklısın canımo konuda bekarken çalıştığımdaçok sağlıksız beslendiğimin farkına evlenince vardımbizimde bura hala soğuk,kapalı ve çok sıkıcı bir hava var,sabah güzeldi ama şimde berbat
benimde aklıma o geliyor,bende oğluma panpa diyom,kanka diyom
hamile dahi olsan tatlılara dikkat hande
yok bacım bu çin ve alman usulü karışık diyeteger o benim bildigim diyetse ben onu iki kere yaptim toplam sadece 2,300 kg verdim ama halada geri almadim fena sayilmaz.
ay hic sevmem o kadinidabirde duyguyu sevmiyorum survivorda iyide kan sekerim düsüyor diye tatli mi yemen lazim yokmu baska caresi :26:
olur okadarbenimkide bir iki kere kacirdi ondan sonra cok sükür hic kacirmadi naptin tatlim yürüyüs yapcakdin senlen
hangi diyeti diyon canimlahana corbasini diyorsan hayata yapmam bidaha onu ac kalirim ondan daha iyi :120:
hangi diyeti diyon canimlahana corbasini diyorsan hayata yapmam bidaha onu ac kalirim ondan daha iyi :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?