70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kiz babaennen kiyidan dönmüs

simdi annen ve ablangil uzakmi sana :26:allah kolaylik versin canim napcan tugbis

yok canım yaa,uzağa gidermiyim anneme 3dakikalık mesafe yürüyerek,ablama 10 dk mesafe,,yakın olmak iyi be suzim,valla kopmuyoruz hiç gidip geliyoruz devamlı,hele anneme ooo hemen hemen hergünannem tel açıyo bak bişey göstercem hemen gel diyo gelmezsen ablan görür o alır diyo bi çırpıda gidiyorum
önce kim kaparsa onun oluyo herşey,ablamla iyice alıştık anlaştık,,bazen onun götürdüklerini ben kıskanıyorum bazende o beni
hatta çoğu zaman anneme bağırıyoz ''yaaa neden önce bana göstermedin diyeee

Merhaba kizlar.. Bende 78 kiloyum maalesef Bakiyorum herkes baya kilo vermis nasil verdiniz boyle

kizlar nasilsiniz ben yokken ben cocuklarla disari ciiktim adim sayarida beliem taktim ve sonuc

6.935km
4.244ml
9620 adim
ve 271.4 kalori

bide cocuk arabasiyla birlikte cok yoruldum ama yilmak yok ahmet uyusun jillian Zamani

:26::26::26::26:
kız altın kelebeğim gel
ben şaka dedim sana kız
nerden bileyim böle inanacanı
ay bacım bu arada gelenler
hemen inanıyor
hiç yırtık gelmiyor
azim yok zayıflayacam die
hemen pess
ne yapsin kiz yapissinmi kovaladin kizi

kizlar nasilsiniz ben yokken ben cocuklarla disari ciiktim adim sayarida beliem taktim ve sonuc

6.935km
4.244ml
9620 adim
ve 271.4 kalori

bide cocuk arabasiyla birlikte cok yoruldum ama yilmak yok ahmet uyusun jillian Zamani
süpersin canim
adimsayari nerden aldin :26:bende vardi kaybettim ya

Merhaba kizlar.. Bende 78 kiloyum maalesef Bakiyorum herkes baya kilo vermis nasil verdiniz boyle
formül gizli bacım takipte kalcan öğrencen

6.935km
4.244ml
9620 adim
ve 271.4 kalori

oh maşallah
handeeee sakin konusma

hosgeldin canim bize takil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…