iyi olmana sevindim canim
nasılsınız canlarım
fadime abla müzeyyeni sormuşsun ssecemm o bize ismini bahşetti de
ordan yani
ben daha iyiyim öksürük kaldı anca..
daha da iyi olurum inşallah
yemiyordumki et yemem ben
teyzemde derdi zaten mehmeti sırf hesabı ödesin die çağırıyom die
sonra bu rsızlığı başına iş açtı
eniştemi kendi öz teyzesinin evine kaçırdı teyzem
eniştemlerde kocaya kaçacak başka yer yokmuş
canim anlayan birinin evde bakmasi lazim ona :26:ya çok moralim bozuk..gösterdim daha öncede.bi problem yok dllyorlar.ne kadar ayarı warsa uğraşıyorum.yok yok yok.1 yıldır böyle uğraştırıyor beni..dün eşim akşamda gecede yoktu.bugünde olmıcak herhalde bellll deııll.canım sıkılıyor.off..modem kayınpedergilde.gidip bi fllşi çekip takcam dua edin olsun...alıntı yapayım dedim.ama tel kendllnll gerll atıyor kapatıyor.noklla e6 war bende.sinir oldum bu telin bu huyuna..neyse ben bi bakayım nete.dünden beri uğraşıyorum yok yok yok
kiz oku oku bitermi o simdi :26:
bu kadarda konuşurumu yaaa
çenenizmi düştü bacılar
amaaaaa
bende bişey saklayamazsınız
hemen okuyayımda kaçırmayayım bişey
bu gacı da azimli çıktı heee
canim ben kvdeyle oturuyorum ve onu trde biraktik ben ekimde gidip alicam ozamana Kadar zayiflamam lazim cunku herkese bidaha trye geldigimde gorceksiniz zayif olcam dedim simdi yapmam lazim zayif gitmem lazim gidicem insaallahda
ya ailemi gormek icin cok istiyorum trye gelemyi ama biz normalde esimle cok iyiyiz ama kvde yuzunden hep tartisma cikiyo aramizda benim kv 75kusur yasinda Seker alhzemer baslangici var bi saniyesi bisaniyesine uymuyo bende hep unu beklemek bakmak zorunda oluyorum devamli bi catisma cikiyo tek tarafli degil tabi oda kiziyo bende kiziyorum yani ikimiz birbirimize uymuyoruz o kendi istedigi olsun istiyo ben kendi buda buyuk sorun cikartiyo esimde hep bana kiziyo yasli bikadini idare edemiyosun diye o nederse hede gec diyo sonra istedigini yap diyo bende yapamiyorum yapisal olarak hakliysam babam olsa tanimam tipler varya onlardanim e Boyle oluncada kotu oluyo tabi
simdi ekimde gidip alicam ekime Kadar huzurun keyfini cikarticam insaallah sonrada sakin olmaya calisicam
soyleyimde gulun biraz her onune gelene oglum bana bakiyo bensiz Durmaz diyip duruyo bazen dayanamiyorum diyorum zaten biz hic bisey yapmiyoruz sabahin 5den esim ise gidiyo aksam 6da geliyo yorgunlukda 1saat anca ayakta durabiliyo hemen uyuyo diyorum oglun bakiyo ben defalarca 600ustu sekerden kurtardin kacdefa 60altinda sekerden kurtardim ama oglun bakiyo oluyo
esimde dogrusunu soylemek gerekiyosa ece bakiyo ben hep isteyim dedi kayin validede tabi gelinlerim bakicak kim bakicak dedi sonra
iyi olmana sevindim canim
canim anlayan birinin evde bakmasi lazim ona :26:
kiz oku oku bitermi o simdi :26:
allah yardimcin olsun cnaim sende simdi tadini cikar bari
simdilik cikartiyorum canim aminn
nerdesin yani nerde yasiyorsun??
almanyadayim canim ekimde 3sene olcak buraya geleli
aynen canım biodaya toplayıp kapatmamız alzımyok mercimek haşlayıp salata yapma fikrini senden aldım bende ekledim üzerinebişiler güzel oldu tadı.yanlız katı yogurtla yapman lazım ben diyet die ev yogurdunla yaptım biraz sulu oldu
bencede tın canımda işte duyuncada sinir basıyo beni hemeneşimin elinden teli alıpta bağrınasımgeldi kaynanama
gene düşüncesiz kayınvalide faciası bunları kapatcan biodaya allah ne verdiyse...
23 sayfa varanam bize kaldı suç:26:
hoşuna gidiyor galba kendi kendine yazmak ballım
kız bu kaada katı değilizz yani bu kadar sayfa biriktiyse okumayın kızlar yani o kaada odun kafalı değilim anlarım
yarına kalcak sanırım balım yaaakiz oku oku bitermi o simdi :26:
Of yine uyku yok
Hadi kizlar ben yatiyorum hadi sizede iyi gecelr. öptüm yarin görüsürüz insallah..
kayınwalideil ewde yokmuş.offf neyse beklicem artık..betül fadime kimdi yaa
Tahmin etmiştim de emin oldum şimdi, demek seni gelin adayı olarak görünce hemencecik söyleyiverdi ismini seni gidi gidi Müzeyyen, buldun doktor kızı, biz kızımızı yedirmeyizzz
nasılsınız canlarım
fadime abla müzeyyeni sormuşsun ssecemm o bize ismini bahşetti de
ordan yani
ben daha iyiyim öksürük kaldı anca..
daha da iyi olurum inşallah
Benim kızzzz.kayınwalideil ewde yokmuş.offf neyse beklicem artık..betül fadime kimdi yaa
Allah kolaylık versin, neyseki ekime daha çok var tadını çıkart canım, geldiğinde de idare edicen artık yapcak bişey yok.canim ben kvdeyle oturuyorum ve onu trde biraktik ben ekimde gidip alicam ozamana Kadar zayiflamam lazim cunku herkese bidaha trye geldigimde gorceksiniz zayif olcam dedim simdi yapmam lazim zayif gitmem lazim gidicem insaallahda
ya ailemi gormek icin cok istiyorum trye gelemyi ama biz normalde esimle cok iyiyiz ama kvde yuzunden hep tartisma cikiyo aramizda benim kv 75kusur yasinda Seker alhzemer baslangici var bi saniyesi bisaniyesine uymuyo bende hep unu beklemek bakmak zorunda oluyorum devamli bi catisma cikiyo tek tarafli degil tabi oda kiziyo bende kiziyorum yani ikimiz birbirimize uymuyoruz o kendi istedigi olsun istiyo ben kendi buda buyuk sorun cikartiyo esimde hep bana kiziyo yasli bikadini idare edemiyosun diye o nederse hede gec diyo sonra istedigini yap diyo bende yapamiyorum yapisal olarak hakliysam babam olsa tanimam tipler varya onlardanim e Boyle oluncada kotu oluyo tabi
simdi ekimde gidip alicam ekime Kadar huzurun keyfini cikarticam insaallah sonrada sakin olmaya calisicam
soyleyimde gulun biraz her onune gelene oglum bana bakiyo bensiz Durmaz diyip duruyo bazen dayanamiyorum diyorum zaten biz hic bisey yapmiyoruz sabahin 5den esim ise gidiyo aksam 6da geliyo yorgunlukda 1saat anca ayakta durabiliyo hemen uyuyo diyorum oglun bakiyo ben defalarca 600ustu sekerden kurtardin kacdefa 60altinda sekerden kurtardim ama oglun bakiyo oluyo
esimde dogrusunu soylemek gerekiyosa ece bakiyo ben hep isteyim dedi kayin validede tabi gelinlerim bakicak kim bakicak dedi sonra
jillianida yaptim kizlar cok yoruldum ya
Öğünlerine salata ve yoğurt eklersen metabolizman daha çok çalışır, yoğurt özellikle tüketebilirsen 3 öğün tüket yağ yakımında çok etkili.Bugünki menüm
sabah
yesil cay
2 kepekli tost ekmegi
labne sürdüm
kirmizi biber
yürüyüs 4 km
ara 1 elma, türk kahvesi
aksam
yarim tabak kepekli makarna ve kabak
5-6 erik
ve simdi yine türk kahvesi ictim nasil???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?