Teşekkür ederim canım
Bu halimle beyaz giymeye cesaret ettim ama
Arkadaşımda dr a gidio 15 günde 1.700 yağdan vermiş ama kilosu + idi.
O da kilo aldım die üzülerek gitti ama tanita marka yağ ölçen bi baskülü var dr un orda nerde ne kadar yağ var gözüküor ya
1.700 yağdan gitmiş demiş regl durumu yaklastıgında kilo kaybı olmuyo gibi gözüksede yağdan gidebilior işte
1uye gurbet 10ziaretcı
sonunda kadinda ban yemis ucak biletine kavusamadananam gene bana kaldı suç:26:
bana öle gelio çocugunuda alıp gidecek
he ballı napsın kadın yardımcı olmak istedide o anlamdı ballı gibi kaç kişi daha numara verdi
nereye gidiyon kız ben çok temizlik yaptım bugun duştaydım öldüm yorgunluktan
genelde öyle canim stress sIkIntI morel bozuklugu bize kilo aldiriyorselam kızlar,
bugun okulumdan da işimden de nefret ettim.
eve geldim bi sürü bişey yedim. sonra kendime de kızdım. benimki açlıktan falan değil. kesinlikle psikolojik.....
cokmus canim ya kolay gelsin zorsuzi kaçta çıkıyon demiştin arada gördüm o an cvp veremedim 8de kapaniyor magaza cikmam 8.45-9 eve gitmem 9,30 :)
efendime söyleyim bu gün mideme girenler
sabah:1 bardak su,1 dilim tam buğday ekmeği,1 domatiz,1 parça peynir,maydonoz,nane,dere otu,3 fincan çay
ara:şekersiz milli kayfemiz
öğle:Eki Görüntüle 722172
haşlanmış mercimek,nane,dereotu,roka,peynir,domates,taze soğan salatası 1kaşık zeytin yağlı limonlu ve kırmızı acı biberli,
ara:5 tutku,1 elma
akşam:3kaşık semizotu,3kaşık sebzeli bulgur pilavı,1 kepçe tarhana çorbası
bende baktim
he okuduğunu gördümde basmaya korkuyomgene dün gecede böle olmuştu du bi bakim
hosgeldinBeni de alın aranıza(( 80leri göreceğim yoksa
ay annemde böle benim gibidir.bikeresinde istanbula gezmeye gittik tutturdu pembe giyecem die bir cıyak tsöt olmış koldada bilezikler.neyse biz eminönünde gezioz bu kayboldu.anam yok ara yok.
bi baktımkarşıdan biri geliyor pembe tsörtle güneşin altındakolunda şakır şakır bilezik alıyor ay ne gülmüştüm
bi kereseindede ben yeni sözlenmiştim.
bababem istanbula hastaneye gitmiş sıra bekliyormuş
adamın birini görmüş kayınpederime benzetmiş
kayınpederim nası gelsin izmirden istanbula
gitmiş adamın yanına oturmuş.
napıyosun demiş
adamda iyim sen napıyosun demiş
bizimkide nie geldin buralara hayırdır demiş
öle kaynaşmışlar
sonra halam gelmiş farketmişte toparlamış babanemi
yoksa kayınpederime benzeyen adamla kimbilir nerde bulacaktık
ailen yakininda olunca güzel canim her acidanyok canım yaa,uzağa gidermiyim anneme 3dakikalık mesafe yürüyerek,ablama 10 dk mesafe,,yakın olmak iyi be suzim,valla kopmuyoruz hiç gidip geliyoruz devamlı,hele anneme ooo hemen hemen hergünannem tel açıyo bak bişey göstercem hemen gel diyo gelmezsen ablan görür o alır diyo bi çırpıda gidiyorum
önce kim kaparsa onun oluyo herşey,ablamla iyice alıştık anlaştık,,bazen onun götürdüklerini ben kıskanıyorum bazende o beni
hatta çoğu zaman anneme bağırıyoz ''yaaa neden önce bana göstermedin diyeee
ohh iyi yapmisin canimkizlar nasilsiniz ben yokken ben cocuklarla disari ciiktim adim sayarida beliem taktim ve sonuc
6.935km
4.244ml
9620 adim
ve 271.4 kalori
bide cocuk arabasiyla birlikte cok yoruldum ama yilmak yok ahmet uyusun jillian Zamani
bende senin kilo bildirimini merak ediyorumiyi akşamlar kızlaar,,
bugün akşama kadar fena gitmedi,,saat 6'ya çeyrek kala akşam yemeğimi yedim,,devamınıda getiricem inşallah,heegün erkenden bitiricem,,
darısı diğer günlerime inşallah,,hiç zor geçmedi günüm,,akşam yemekten sonra çocukları parka götürdüm bahaneyle ordaki yürüyüş parkurlarında turladım epeyce,,
hergün gitmeye çalışcam hem ziyaret hem ticaret hesabı,hem çocuklar eğlenir yorulur,hemde ben azcık kalori yakarım dimi
bakalım cumaya ne kadar gidicek
ay senin ikizlerinmi varcok yoruldum ama bide ikiz arabasi suruyorum baya zor oluyo
hosgeldinMerhaba ben foruma yeni katıldım sizinle zayıflamak istiyorum suanda 79 kiloyum eylüle kadar 65 kilo olmalıyım benide aranıza kabul ederseniz sevinirim
az yemissin canim :26:insallah sonra birsey yememissindir :18:ben olsam herseye saldirirddim herhaldeeveeettttttttttttt
sabah
1 dilim 7tahıllı ekmek 4 minnak domates 1 minnak salatalık peynir bolcana roka
ara
yaseminli yeşil çay 2 kayısı 1 erik 4-5 ad kiraz
öğlen
1 kırmızı biber 1 kabak dolması 4 sarma yoğurt
ara
yok
akşam
1 erik 5-6 kiraz 2 kayısı
1 avuç beyaz leblebi
2 litre su
açççççııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu sefer tutmadi canimsuzii geliyyooooo
sende hosgeldin canimherkes kaynatmış topikte ama olsun ben yinede yazıyim bende 75 kiloyumm şu 60ları bi görebilsemm motiveye ihtiyacm var sanırıımm :)
kız ballı ben evvelden küçüktüm:26:
dayımla tizemiçok severdim bekarlardı ozaman bende tek torundum
dayımla mahalle kızları muhabbet ederlerdi bisikletimlen çiğnerdim
taş atardım onlara
dayımlan konuşmasınlar die
teyzem beni burgerciye götürüdü
her defasında mehmet die birinle buluşmak için beni kullanırdı
çağırma derdim çağırıdı
bi görürdüm bizim mehmet orda
üzerine ne bulursam fırlatırdım suketçap vs
sonra bigün teyzem eniştemi kocaya kaçırdı
nikahlancaklardı :123:
bizde gittik
o günde yağmuurluydu
eniştemi teyzemle evlenio die
kırmızı şemsiyemle dövmüştüm
aslında hırçın bi çocuk değildim anma
işte paylaşamıyom sevdiklerimi
illa hepsi herşey benim olacak
telden dün banlanan kadinin sitesine girdim ondan sonra sizi takip de edemedim geri onuda takip edemedim adam diyo ya elinde telefon yada bilgisayarin basindasinna muhabbeti gördüyse valla karadayıyı bırakıp gelmiştir
onun aklı bizimkutuda görmemiş
insallah düzelir canim yakızlar iyi akşamlar..çok muhabbet tez ayrılık getirir diye boşa dememişler..net war ama laptop neti çekmiyor..sinirlerim tepemde.delircem.neyse bu arada 66buçuk kilo oldum..şuanda makarna yiyorum..ne hikmetse telde kadınlar kulübüne girince donuyor.oyüzden bakamıyorum..net ne zaman yapılır bilmiyorum..görüşürüz..
insallah gecer artik betülüm
nasılsınız canlarım
fadime abla müzeyyeni sormuşsun ssecemm o bize ismini bahşetti de
ordan yani
ben daha iyiyim öksürük kaldı anca..
daha da iyi olurum inşallah
bu kadarda konuşurumu yaaa
çenenizmi düştü bacılar
amaaaaa
bende bişey saklayamazsınız
hemen okuyayımda kaçırmayayım bişey
gelinin yaptiklarini görmüyorlar zatencanim ben kvdeyle oturuyorum ve onu trde biraktik ben ekimde gidip alicam ozamana Kadar zayiflamam lazim cunku herkese bidaha trye geldigimde gorceksiniz zayif olcam dedim simdi yapmam lazim zayif gitmem lazim gidicem insaallahda
ya ailemi gormek icin cok istiyorum trye gelemyi ama biz normalde esimle cok iyiyiz ama kvde yuzunden hep tartisma cikiyo aramizda benim kv 75kusur yasinda Seker alhzemer baslangici var bi saniyesi bisaniyesine uymuyo bende hep unu beklemek bakmak zorunda oluyorum devamli bi catisma cikiyo tek tarafli degil tabi oda kiziyo bende kiziyorum yani ikimiz birbirimize uymuyoruz o kendi istedigi olsun istiyo ben kendi buda buyuk sorun cikartiyo esimde hep bana kiziyo yasli bikadini idare edemiyosun diye o nederse hede gec diyo sonra istedigini yap diyo bende yapamiyorum yapisal olarak hakliysam babam olsa tanimam tipler varya onlardanim e Boyle oluncada kotu oluyo tabi
simdi ekimde gidip alicam ekime Kadar huzurun keyfini cikarticam insaallah sonrada sakin olmaya calisicam
soyleyimde gulun biraz her onune gelene oglum bana bakiyo bensiz Durmaz diyip duruyo bazen dayanamiyorum diyorum zaten biz hic bisey yapmiyoruz sabahin 5den esim ise gidiyo aksam 6da geliyo yorgunlukda 1saat anca ayakta durabiliyo hemen uyuyo diyorum oglun bakiyo ben defalarca 600ustu sekerden kurtardin kacdefa 60altinda sekerden kurtardim ama oglun bakiyo oluyo
esimde dogrusunu soylemek gerekiyosa ece bakiyo ben hep isteyim dedi kayin validede tabi gelinlerim bakicak kim bakicak dedi sonra
aksam degilde öglen yeseydin makarnayi cok daha güzel olurdun canimBugünki menüm
sabah
yesil cay
2 kepekli tost ekmegi
labne sürdüm
kirmizi biber
yürüyüs 4 km
ara 1 elma, türk kahvesi
aksam
yarim tabak kepekli makarna ve kabak
5-6 erik
ve simdi yine türk kahvesi ictim nasil???
bizdecok soguk kizlarya bildiginiz yorgan battaniye yatiyorum gece yibnede soguk geliyo ya aksamlari hala dogalgaz yakiyoruz
günaydin fadimecimHerkese günaydınlarrr,
Altta Dilek 'i gördüm, okuyup kaçma Dilekcim uğra arada, özletme kendini, dün gördüm resimlerini çok güzel olmuşsun.
Herkesler iyidir umarım.
günaydin dilekGünaydın Fadime abla
Hayırlı sabahlar
Sabahları vakit buldukca okuyorum merak ediorum valla
Konulara direktte dalmak istemiyorum
Bende sizleri özledimm
Teşekkür ederim ayrıca
ben yapamiyorum öyle karatay dukkan gibi hep bosasim geliyorGünaydın kızlar,menü paplaşımı yapamıyorum bu aralar,abuk subuk gidiyorum,cız yapmıyorum ama örnek bi menü de olmuyor benimki :/
Mesela dün iki dilim peynir,yarım domates,yarım salatalık yedm kahvaltıda,öğlende ekmeksiz 2 kaşık nohut o kadar,akşamı es geçtim evde hep cıs vardı bi kase yoğurt yedim o kadar.Kilo vermem durdu gibi bu gün ayran detoksu yapmak istiyorum,daha kahvaltı yapmadım ve açım,canım deli gibi simit poğaça istiyorrrrrrr
günaydin ballim kaymagimgünaydiiiiiiiiinn güzel birgün olsun insallahhh
dilekkkkhosgeldiin eee nöörüyon
yakinda fransiscada ögreniriz belkiVayyy be Türkçeyi geçtiler yani
Doktora gittim prş günü :)
Haftaya pazartesi randevum var bakalım birinin beni denetlemesi gerekiyordu.
Böyle daha iyi oldu sanırım
Regl olaydım kilo verip vermediğimi anlayacaktım ama daha yok
günaydin tatlimgünaydın kızlar
nasıl gidiyo nasılsınız
günaydin minemgünaydın güzeller
nasılsınız?
kaç gündür yorgunluk+ uyksuzluk+ iştah kabarması+ bla bla bla
pili,m bitmek üzere
yaa ben yine artıyım ama simitlerimde incelme var sankimmm
bugün öyle olduğuna inandırmak istedim belkide kendimi
sebepsiz mutluyum o yüzden
balllimmm yettim gardassuziiimmmmmmmmmmm Eki Görüntüle 722620
Merhaba PüsküütcümMerhaba bonibonlar,
Bu aralar topiklerde oluşturulmuş düzenlere bakıyorum.. Yeni fikirlere ihtiyaç var.
Bu amaçla sizden şunları öğrenmek istiyorum:
1- Topiğinizde geçerli olan, yazılı hale getirdiğiniz kurallar var mı? Varsa nelerdir?
2- Yeni bir üye topiğinize geldiğinde bu kuralları mı aktarıyorsunuz yoksa isteyen, istediği gibi aranıza katılabiliyor mu?
3- Kilo veremeyenlere ya da alanlara yönelik bir yaptırımınız var mı?
Cevap verirseniz çok mutlu olurum.. Şimdiden teşekkürler..
hoşgeldinMerhaba kizlar.. Bende 78 kiloyum maalesefBakiyorum herkes baya kilo vermis nasil verdiniz boyle
harikasın canım böyle devamkizlar nasilsiniz ben yokken ben cocuklarla disari ciiktim adim sayarida beliem taktim ve sonuc
6.935km
4.244ml
9620 adim
ve 271.4 kalori
bide cocuk arabasiyla birlikte cok yoruldum ama yilmak yok ahmet uyusun jillian Zamani
gel canım gelBeni de alın aranıza(( 80leri göreceğim yoksa
ay annemde böle benim gibidir.bikeresinde istanbula gezmeye gittik tutturdu pembe giyecem die bir cıyak tsöt olmış koldada bilezikler.neyse biz eminönünde gezioz bu kayboldu.anam yok ara yok.
bi baktımkarşıdan biri geliyor pembe tsörtle güneşin altındakolunda şakır şakır bilezik alıyor ay ne gülmüştüm
bi kereseindede ben yeni sözlenmiştim.
bababem istanbula hastaneye gitmiş sıra bekliyormuş
adamın birini görmüş kayınpederime benzetmiş
kayınpederim nası gelsin izmirden istanbula
gitmiş adamın yanına oturmuş.
napıyosun demiş
adamda iyim sen napıyosun demiş
bizimkide nie geldin buralara hayırdır demiş
öle kaynaşmışlar
sonra halam gelmiş farketmişte toparlamış babanemi
yoksa kayınpederime benzeyen adamla kimbilir nerde bulacaktık
kı ne karışıyon gel bacım sen gelkız accık daha sık dişini 80 topiğine git liste doldu burda
kiz babaennen kiyidan dönmüs
ay evet yoksa gidecekti bizimki çift maaşda alıyor çöpsüz üzüm anamda rahat ederdi accık
anam valla yeşillambası yanmıyo kaçmış:26:
kız gel şaka ettim:26:
hoş geldin aramızaMerhaba ben foruma yeni katıldım sizinle zayıflamak istiyorum suanda 79 kiloyum eylüle kadar 65 kilo olmalıyım benide aranıza kabul ederseniz sevinirim
bak ballım böle kızçeler dedimişte
topik azimlisi
kovsakta gitmiyor
aferin bacım
ddüğün zmanı hep öle olur
hata düğün gecesibitsede gitsek modunda olursun
düğünün sonuna doğru pert olmuş
ve uykun gelmiş olur
tek düşündüğün şey
yemek,banyo,uyku
bırak ballım bişi yemesin
ne güzel yememiş zaten
kız düşün kendini
hafif romantik bir müzik çalıyor
volkanlar bfişekler patlıyor
ve sen herkesin alkışları arasında:123:
süzülerek bir kuğ gibi çıtır çıtır
içeri giriyon
sonra kaynanan sana bilezikleri takıyor
hemde hepsi 22 ayar geniş
birde beşibiyerde
işte o anda hem zengin hem evli hemde zayıf oluyorsun
yemiyordumki et yemem ben
teyzemde derdi zaten mehmeti sırf hesabı ödesin die çağırıyom die
sonra bu rsızlığı başına iş açtı
eniştemi kendi öz teyzesinin evine kaçırdı teyzem
eniştemlerde kocaya kaçacak başka yer yokmuş
senin işinde zor,Allah yardımcın olsun canım:26:canim ben kvdeyle oturuyorum ve onu trde biraktik ben ekimde gidip alicam ozamana Kadar zayiflamam lazim cunku herkese bidaha trye geldigimde gorceksiniz zayif olcam dedim simdi yapmam lazim zayif gitmem lazim gidicem insaallahda
ya ailemi gormek icin cok istiyorum trye gelemyi ama biz normalde esimle cok iyiyiz ama kvde yuzunden hep tartisma cikiyo aramizda benim kv 75kusur yasinda Seker alhzemer baslangici var bi saniyesi bisaniyesine uymuyo bende hep unu beklemek bakmak zorunda oluyorum devamli bi catisma cikiyo tek tarafli degil tabi oda kiziyo bende kiziyorum yani ikimiz birbirimize uymuyoruz o kendi istedigi olsun istiyo ben kendi buda buyuk sorun cikartiyo esimde hep bana kiziyo yasli bikadini idare edemiyosun diye o nederse hede gec diyo sonra istedigini yap diyo bende yapamiyorum yapisal olarak hakliysam babam olsa tanimam tipler varya onlardanim e Boyle oluncada kotu oluyo tabi
simdi ekimde gidip alicam ekime Kadar huzurun keyfini cikarticam insaallah sonrada sakin olmaya calisicam
soyleyimde gulun biraz her onune gelene oglum bana bakiyo bensiz Durmaz diyip duruyo bazen dayanamiyorum diyorum zaten biz hic bisey yapmiyoruz sabahin 5den esim ise gidiyo aksam 6da geliyo yorgunlukda 1saat anca ayakta durabiliyo hemen uyuyo diyorum oglun bakiyo ben defalarca 600ustu sekerden kurtardin kacdefa 60altinda sekerden kurtardim ama oglun bakiyo oluyo
esimde dogrusunu soylemek gerekiyosa ece bakiyo ben hep isteyim dedi kayin validede tabi gelinlerim bakicak kim bakicak dedi sonra
ay sen ne azimlisin maşallahjillianida yaptim kizlar cok yoruldum ya
günaydınHerkese günaydınlarrr,
Altta Dilek 'i gördüm, okuyup kaçma Dilekcim uğra arada, özletme kendini, dün gördüm resimlerini çok güzel olmuşsun.
Herkesler iyidir umarım.
günaydınlaaargünaydiiiiiiiiinn güzel birgün olsun insallahhh
günaydıngünaydın güzeller
nasılsınız?
pili,m bitmek üzere
hee buralardayızTeşekkür ederim canım
Bu halimle beyaz giymeye cesaret ettim ama
İyiyim canımm sende buralardasın hee süpermişş.
Sen nasılsın??
Arkadaşımda dr a gidio 15 günde 1.700 yağdan vermiş ama kilosu + idi.
O da kilo aldım die üzülerek gitti ama tanita marka yağ ölçen bi baskülü var dr un orda nerde ne kadar yağ var gözüküor ya
1.700 yağdan gitmiş demiş regl durumu yaklastıgında kilo kaybı olmuyo gibi gözüksede yağdan gidebilior işte
günaydin kizlar
dün güzel gecti gibimenü paylasayim da sizde bi durum degerlendirmesi yapin bakim
ac karnina 2 kayisi
sabah: 3 kayisi yogurtla
ara: 1 kayisi
öglen: sade makarna domates salatalik yogurt karisimi
ara: havuclu kek
aksam: corba salata
hoşgeldin
harikasın canım böyle devam
gel canım gel
kı ne karışıyon gel bacım sen gel
hoş geldin aramıza
ben düğünüm hiç bitmesin istemiştim,ilk yıllarımızda hatta bi daha düğün yapmayı hayal etmiştimmanyakmıyım neyim
senin işinde zor,Allah yardımcın olsun canım:26:
ay sen ne azimlisin maşallahhem kaynana iki çocuk bravo valla
günaydınbiz iyiyiz sen nasılsın
günaydınlaaar
günaydıniyiyiz sen napıyon
hee buralardayıziyiyim sen napıyon
günaydın bacım
bende dün akşama kadar iyiydimakşam saçmaladım yine benim gidişat iyi değil
hosgeldin beybemm
sonunda kadinda ban yemis ucak biletine kavusamadan
genelde öyle canim stress sIkIntI morel bozuklugu bize kilo aldiriyor
cokmus canim ya kolay gelsin zor
bende baktim
hosgeldin
benim babaanemde giderdin herhalde
ailen yakininda olunca güzel canim her acidan
ohh iyi yapmisin canim
bende senin kilo bildirimini merak ediyorum
ay senin ikizlerinmi var
hosgeldin
az yemissin canim :26:insallah sonra birsey yememissindir :18:ben olsam herseye saldirirddim herhalde
bu sefer tutmadi canimgelecekdim ama önceki gün gec yatinca bu sefer erkenden yattim
sende hosgeldin canim
telden dün banlanan kadinin sitesine girdim ondan sonra sizi takip de edemedim geri onuda takip edemedim adam diyo ya elinde telefon yada bilgisayarin basindasin
insallah düzelir canim ya
insallah gecer artik betülüm
gelinin yaptiklarini görmüyorlar zaten
aksam degilde öglen yeseydin makarnayi cok daha güzel olurdun canim
bizde
günaydin fadimecim
günaydin dilekhosgeldin fistik gel böyle hep
ben yapamiyorum öyle karatay dukkan gibi hep bosasim geliyor
günaydin ballim kaymagim
yakinda fransiscada ögreniriz belki
öncedende gittigin doktormu dilek
günaydin tatlim
günaydin minembazen öyle oluyor kendini pek bi güzel buluyorsun keske hep olsa
balllimmm yettim gardas
havuclu kekgünaydin kizlar
dün güzel gecti gibimenü paylasayim da sizde bi durum degerlendirmesi yapin bakim
ac karnina 2 kayisi
merhabaaMerhaba bonibonlar,
Bu aralar topiklerde oluşturulmuş düzenlere bakıyorum.. Yeni fikirlere ihtiyaç var.
1- Topiğinizde geçerli olan, yazılı hale getirdiğiniz kurallar var mı? Varsa nelerdir?
2- Yeni bir üye topiğinize geldiğinde bu kuralları mı aktarıyorsunuz yoksa isteyen, istediği gibi aranıza katılabiliyor mu?
Doktor olayı iyi olmuş canım, en azından ona gitcem diye dikkat edersinVayyy be Türkçeyi geçtiler yani
Doktora gittim prş günü :)
Haftaya pazartesi randevum var bakalım birinin beni denetlemesi gerekiyordu.
Böyle daha iyi oldu sanırım
Regl olaydım kilo verip vermediğimi anlayacaktım ama daha yok
Günaydınnn
günaydın canım
hoşgeldin canım
bence daha sık gel buara muhabbetler iyi hiç yetişemiyorum hatta
bende gördüm resimlerini çok hoşsun canım
günaydııııııııııııııııııın
Günaydınnnngünaydiiiiiiiiinn güzel birgün olsun insallahhh
Günaydın canım,günaydın kızlar
nasıl gidiyo nasılsınız
Ay benden de aynı, akşam eve gidince direk yatağa atasım geliyor kendimi, havalardan da kaynaklı sanırım.günaydın güzeller
nasılsınız?
pili,m bitmek üzere
yooooo hanımgöbeği dedim
yada kadın budu
yadaaa :44:
Bu ne kız kayısı diyetine mi girdin, sabah mutlaka kahvaltı yapmalısın biliyorsun değil mi?günaydin kizlar
ac karnina 2 kayisi
Canım menü yazılmasını istiyoruz ama zorlamıyoruz kimseyi. Yazılı kurallarımız da yok aslında şen şakrak muhabbet şamata ile geçiyor, zorlama yok bizde. Cuma günü de liste çıkıyor.Merhaba bonibonlar,
Merhaba bonibonlar,
hoşgeldin
harikasın canım böyle devam
gel canım gel
kı ne karışıyon gel bacım sen gel
hoş geldin aramıza
ben düğünüm hiç bitmesin istemiştim,ilk yıllarımızda hatta bi daha düğün yapmayı hayal etmiştimmanyakmıyım neyim
senin işinde zor,Allah yardımcın olsun canım:26:
ay sen ne azimlisin maşallahhem kaynana iki çocuk bravo valla
günaydınbiz iyiyiz sen nasılsın
günaydınlaaar
günaydıniyiyiz sen napıyon
hee buralardayıziyiyim sen napıyon
günaydın bacım
bende dün akşama kadar iyiydimakşam saçmaladım yine benim gidişat iyi değil
Suziiim o liste Dilek hazırladı benim değil canım, sağolsun, ben de arada yayınlıyorum sadece.Merhaba Püsküütcüm
1- bizde kurallar yok canim elimizden geldigince menü paylasmaya calisiyoruz ama kimseyide buna zorlamiyoruz
2- Istegen istedigi gibi aramiza gelebiliyor
3- Ftemiz arkadasimizin bi listesi var saglikli beslenmeye yardimci olanonu arada bu topige yapistiriyor sagolsun
Valla yaptırım olunca millet kaçıyor anacım, kaçırtmamak lazımmerhaba püsküütcüm
kilo veremeyenlere yaptırım yok ama olsa iyi olur düşüncesimdeyim
kızlar siz neler düşünüyosunuz:26:
bence yaptırım uygulayalım
Doktor olayı iyi olmuş canım, en azından ona gitcem diye dikkat edersin
Günaydınnn
Günaydınnnn
Günaydın canım,
Kaçamaklı gidiyor
Ay benden de aynı, akşam eve gidince direk yatağa atasım geliyor kendimi, havalardan da kaynaklı sanırım.
Artı çıkmazsın inşallah, cumaya daha 3 gün var, toparlarsın.
Bu ne kız kayısı diyetine mi girdin, sabah mutlaka kahvaltı yapmalısın biliyorsun değil mi?
Canım menü yazılmasını istiyoruz ama zorlamıyoruz kimseyi. Yazılı kurallarımız da yok aslında şen şakrak muhabbet şamata ile geçiyor, zorlama yok bizde. Cuma günü de liste çıkıyor.
yoluyoz ya bacimmerhaba püsküütcüm
hosgeldin beybemm
havuclu kekcok ayip ben elmali yedim biraz beni örnek al
merhabaa
aslinda kural yok gibi birsey sadece cuma gnleri bildirimimiz var ve isteyen mönü paylasiyor
isteyen aramiza katiliyor hatta 70 ile 79 kilo araliginda olmasada
mönü paylasmasini istiyoruz ki bidigimiz kadar hatalarini söyleyip yardimci olabilelim
kilo alanlara sadece siddet uyguluyoruz buyada bu sekilde o kadar
havuc göze iyi gelir ya o niyetle yedim
püskütcümben siddet kulanmiyorum :93: ama arkadaslar benim sacimi cok siddetli cekiyorlar
Suziiim o liste Dilek hazırladı benim değil canım, sağolsun, ben de arada yayınlıyorum sadece.
Valla yaptırım olunca millet kaçıyor anacım, kaçırtmamak lazım
yoluyoz ya bacim
bugün yaptim fadimecimDoktor olayı iyi olmuş canım, en azından ona gitcem diye dikkat edersin
Günaydınnn
Günaydınnnn
Günaydın canım,
Kaçamaklı gidiyor
Ay benden de aynı, akşam eve gidince direk yatağa atasım geliyor kendimi, havalardan da kaynaklı sanırım.
Bu ne kız kayısı diyetine mi girdin, sabah mutlaka kahvaltı yapmalısın biliyorsun değil mi?
Canım menü yazılmasını istiyoruz ama zorlamıyoruz kimseyi. Yazılı kurallarımız da yok aslında şen şakrak muhabbet şamata ile geçiyor, zorlama yok bizde. Cuma günü de liste çıkıyor.
canim önceden kilo vermeyenlere mekik cezasi veriyorduk ama kendi adima söylüyorum ilk geldigimde yaptim cezami ama sonradan kim görcek yapip yapmadigimi meselamerhaba püsküütcüm
Suziiim o liste Dilek hazırladı benim değil canım, sağolsun, ben de arada yayınlıyorum sadece.
Valla yaptırım olunca millet kaçıyor anacım, kaçırtmamak lazım
Merhaba Püsküütcüm
1- bizde kurallar yok canim elimizden geldigince menü paylasmaya calisiyoruz ama kimseyide buna zorlamiyoruz
2- Istegen istedigi gibi aramiza gelebiliyor
3- Ftemiz arkadasimizin bi listesi var saglikli beslenmeye yardimci olanonu arada bu topige yapistiriyor sagolsun
Doktor olayı iyi olmuş canım, en azından ona gitcem diye dikkat edersin
Günaydınnn
Günaydınnnn
Günaydın canım,
Kaçamaklı gidiyor
merhaba püsküütcüm
yoluyoz ya bacim
havuc göze iyi gelir ya o niyetle yedim
püskütcümben siddet kulanmiyorum :93: ama arkadaslar benim sacimi cok siddetli cekiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?