70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence hande hamile değil bugüne kadar yediği tutkuların utancından gelemedi buraya

Kizlar nabersiniz ben ye ic yat durumundayim handeyi merak ettim ama sanirim gelmemis bide ben bu cuma bildirim yapamiyciim malum yazlikta hersey var ama tarti yok hepinizi optum

bende menumu yazam barı
sabah
4 dılım sucukla yarım yumurta
1 dılım ekmek
bıraz peynır
salatlık
yesıl cay
ara 10 fındık
aksam
4 köfte
1 kasık pılav
yogurt
maydonoz suyu
3.5 lıtre su
1 ısırık kek:18::18::18::18::18::18::18:

acaib sinirliyim..dangalağın birisi ateş etti we köpeğin nasıl bi ağlama sesi geldi anlatamam içim gitti..dilsiz onlar ya dertlerini nasıl anlatsın.geldiyse kapına su wer ekmek wer açtır belki..pislik insanlar..elleriniz kırılsın ...

kız yok kocası ızınlıya bugun gezıyodur o simdi bıde bebıs varsa kutlama yapıyolardır

yok yok düşüncesiz çıktı bu kız merak eden var mı yok mu telden girip yazaydı bari aaa

Kizlar nabersiniz ben ye ic yat durumundayim handeyi merak ettim ama sanirim gelmemis bide ben bu cuma bildirim yapamiyciim malum yazlikta hersey var ama tarti yok hepinizi optum

dartını da al götür yanında eksik kalmasın olmazzz

oy kıyamam ne ınsanlar varya köpek geldı dıyemı ates edıyo

iyilik canım..hande ortalıklarda yok malesef..

kız öğle yemeği nerede göremedim..

canlar ben yatamda sbah erken kalkım barı görş şekerler
ruyanızda ne yemek ıstıyonuz onu yıyın emı ama ruyanızda

zor canim ya :26: Allah yardimcin olsun :26:

Allah kabul etsin
canim yediklerin az geldi bana :26:

slm kızlar napıyonuz
handem gelmedın merak ettım senı bı yaz barı
kız suzı amma kaynatıyon ha
kız ballı naptın dun bende merak ettım
hastalarımıza gecmıs olsun rabbım sifa versın
dün ne dünü kiz :44:
bugün gelemedim canim isim vardi temizlik felan

simdi sanaaa avucumun ici kadaar patlak geliyo

regl dendir canim :26:
birde bence yendikce yeniliyor

güzel canim yemeklerin yanina yogurt ekle istersen

güle güle giyin canim

öglen nerde göremedim

yapma yaaa icimden neler söylemek geliyo bir bilsen Rabbim islah eylesin ..........

anca ye mıne kız ınsan mıdesı agrıyana kadar nıye yerah ah

ne desen haklısın canım ama bugün öyleydi valla
hem yedim hemde pişman oldum kızdım kendime
sonra yine yedim öyle bir döngü işte
ha bidöngüü daha var tatlı ihtiyacı üstüne ağzının tadının değişmesi için tuzlu yeme sonra yine tatlı tuzlu derken gelen mide ağrısı
aslında midemiz doyuyorda gözümüz doymuyor suzim..zaten bide diyette olduk mu?yemek istemesek bile yiyoruz aman zaten yedim yemişken biraz daha yiyeyim diyoruz.şahsen ben öyleyim..
aynen öyle
cıss yedim nasılsa bugün gitti diyorum
bide bende şey var
akşam yemeğinden sonra yemiyorum bişey gün içinde problem olmayacakmış gibi geliyor ve götürüyorum
biara bizim apartmanın bahçesinde biköpek boyluboyunca yatıyor
neymişte çilek bahçesine giriyormuş diye zehirlemişler
aynı günün sabahıda köpeğe içim gitmişti
bildiğin sokak köpeği değildi cinsti yani ve temizdi ama gitti nazarımda değmez ama :26:
regl dendir canim :26:
birde bence yendikce yeniliyor

aynen yendikçe yeniyor

iyi geceler canlarım
kaç gündür uykusuz kalıyorum bugün erken yatayım dedim ama yine saat geç oldu
allah rahatlık versin kızlar öpüldünüz

kizlaar
is ev isi derken anca gelebildim
vee öldüm yorgunlukdan belimi agritmisim zor yürüyorum :26:
ee siz ne yaptiniz
dikkat et kendıne yıpratma ev işi dıye aaa
selam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim
geçmiş olsun cnmcımm

Siz diyet arsızı oldunuz bence
Günün birincisi sectım senı anacım..
cuma gunu çeşmeye gelıom ben de anacım

Senı de günün sonuncusu sectım o fındıklarla sucuklarlaaa..

Herkese iyi gecelerrr...

Allah kabul etsin
canim yediklerin az geldi bana :26:

yapma yaaa icimden neler söylemek geliyo bir bilsen Rabbim islah eylesin ..........

amin saol canım..fazla yiyemedim..midem bulanıyor..we boğazımda sanki bir düğüm war yutkunamıyorum..bu uzun süredir olan bişey we ben korkuyorum.eşimde yok..öylece kalıwermekten çaresizce kalmaktan çok korkuyorum..şuan bile önümde neler olsa yemem..:120::120::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…