Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
canım sıkkın biraz
herşey üstüste geldi bugün
yatacam şimdi, yada kitap okurum bilemiyorum
iyi geceler ben akşam pizza yedim yarına umudum yok hiç![]()
kizlar bugun herkes nerde ya
ben suzi bide ballı bugün sosyete pazarına don almaya gittikcidden nerdesiniz yaaaa,,,
ay saol canım pazarteside dolap gidecek of ofçok güzel olmuş kız beklediğine değmiş![]()
çok deil bence canım of bende tatlı istiom açım resmenvala bende yazim yediklerimi ama utanıyorum sen sık sık tartı günü boz bugün tartıldım -900 çıktım eğer yarın daha çok olmazsa bildirimim budur
sabah
bol roka domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
ara
yeşil çay 1 lokmacık çiko
öğlen
2 kaşık bezelye 4 nuget salata yoğurt
ara
yok
akşam 6 gibi yedim sevdiceğim geldi bugün :)
çeyrek ekmek kokoreç ayran
ara
türk kahvesi 2 tatlı kaşığı profiterol
1 bardak çay
vala netsem bilmiyom şimci olmadı bi yeşilçay daha içim eritsin yediklerimi![]()
ne şovu yapıyo kızalıntı yaptım ama tolga şov yapıo yınee.. annemle babamı nasıl bırbırıme sokarım şovu...
sıkıntının nedenipizza heralay keşke bende yesemselam kızlar
canım sıkkın biraz
olsun bakarsın tartı sana kıyak geçer
sıkma canını dicem ama olmucak![]()
Ay bugun çok yoğundu kan tahlil makinesi bozuktu sonuçları akşam üstüne doğru alabildik kızlar doktur cihazlan göbekten baktı bir sorun yok herşey normal dedi.testtede hamile çıkmadım çok şükür ki.sonra akşam üstü mobilyam geldi bi sürü iş çıktı bana.gecede misafirliğe gittik.gelemedim.olmadı herkesi çok özledim.özellikle beni merak eden suzi ballı gurbet bahar oslew duygu müzü merve mine gülanne hepsine çok teşekkür ederim iyiki sizi tanımışım.çok bakamadım topiğe unuttuklarım varsa darılmasın kimse.ay hepinizi çok seviyorum.
Yarında geç gelebilirim yine doktura gidecem adet söktürücü verecem dedi ne kadar zararı varmıdır kafama çok takıldı
ben de geldim aranıza.. 84'ten 72'ye düştüm 2 ayda. haşlama tavuk bol yeşillikli salata yedim.bol su ve yeşil çay içtim. midem tavuk almadığı zamanda mısır gevreği yedim. sonra ev tadilatı,eşya taşıma temizlik, regl düzensizliği derken tekrar 78'e çıktım5 gündür dietteyim. sabahları mısır gevreği, sonra gün boyunca da bol naneli lapa yedim. 5 günde 76'ya düştüm. şu an 76'dayım. dün akşam yemekli misafirim vardı biraz kaçamak yaptım,bugn tekrar lapa ve mısır gevreği yiyorum. 1 ay sonra düğünüm var :S haftasonu gelinlik provasına gittiğimde, gelinlik resmen böbreğime oturdu :S çünkü önceki provada 72'iydim
artık 1 ay dayanıcam açlığa yapacak bişey yok
![]()
selam kızlar
canım sıkkın biraz
hoşgeldin canım.inşallah hedefine ulaşırsın..ben de geldim aranıza.. 84'ten 72'ye düştüm 2 ayda. haşlama tavuk bol yeşillikli salata yedim.bol su ve yeşil çay içtim. midem tavuk almadığı zamanda mısır gevreği yedim. sonra ev tadilatı,eşya taşıma temizlik, regl düzensizliği derken tekrar 78'e çıktım5 gündür dietteyim. sabahları mısır gevreği, sonra gün boyunca da bol naneli lapa yedim. 5 günde 76'ya düştüm. şu an 76'dayım. dün akşam yemekli misafirim vardı biraz kaçamak yaptım,bugn tekrar lapa ve mısır gevreği yiyorum. 1 ay sonra düğünüm var :S haftasonu gelinlik provasına gittiğimde, gelinlik resmen böbreğime oturdu :S çünkü önceki provada 72'iydim
artık 1 ay dayanıcam açlığa yapacak bişey yok
![]()
yok kız ne sarayı.balkonla dahil.yol kenarındayım acaib toz..hergün sabah akşam balkon yıka..180i falan ewin kendi gerisi balkon.maşallah 3 oda edecek bi balkonum war.kayınpeder bi yaptırmış nasıl yıkancak diye düşünmemiş..ileride mutfakla birleştireceğim yarısını mutfağı küçültmüş..öyle yani..kız senkaç yaşındasın.fadime abla diyorlarya bileyimde bende abla diyem ona göre..bide hemşeri olcaz gııı...sen antalyanın neresinde oturuyorsun dadlum..Kız 280 metrekare nerde yaşıyon sen saray mı yoksam, yoksa sen hayrünnisa mısın? Yok gerçi onun temizlikçisi vardır ama değil mi
:
güzel bebiş..böyle dewam..bugunku menum
Sabah 2bardak ilik su
kahvalti 1bucuk dilim ekmek surme peynir bi catal yumurta 3zeytin kucucuk bi parca kasar peyniri ve helva
ara 2top dondurma
aksam sogan ve domatesi pisiriyorum menemen gibi ama menemen degil sut icin iyi oluyo bol sogan ve domates ondan yyedim bir Tabak Kadar salata birtane kofte
ara 10 findik
yarına merak ediyorum tatlım seni..baya iddialıydın ondan..inanmıyorum yaa
şimdi tartıldım ve sonuç beni çok mutlu ettii,sabahki kilom dünkü kilomdan 100 gr fazlaydı demiştim ya,,bide şimdi ne göriyim,sabahki kilomdan tamm 500gr az çıktım,,yarın insallah hedefimi tuttururum![]()
biz iyiyiz tatlım sende iyi ol inşallah..hayırlısıyla bebeğini dünyaya getir we dopiçlerin arasına katılselamlr hanımlar nasılsınız ben sızı hıcc unuturmuyum yahuuuu
cok sukur hepınız ıyısınızdır ınsallahhh
ben ve oglum cok sukur ıyıyız safak sayıyoruz halendee
ee ne var ne yokk bakalımm onlıne kımseyı goremıyorum yarın cuma bak sakın yemeyın heee bol yesıllık ve corba yeter tamammı bak ben corba karpuz hosaf yedım aksam yeegın de o kaaaoglumada bana da yeter tabı yatmadan bırseyler yeriz gene
sız bırsey okumadınız he son yazdıklarımızdann:26:
ınsalalh hepınız ıyısınızdır sımdıden yarınkı tartı ıcın boll sans dılıyorum sunra 3-4 aydan yanınzdayım gene dogumdan kalan kg lerle ınsll..hepsı gıderde 69,5 dan devam ederım ama kısmettt![]()
güle güle yat dicem..he he heslm kızlar
gelemedim bir türlü yav
iş güç demiştim yatak odam ve mobilyalarımın bazıkısımları evlenirken eksik geldi die.onlar yapıldı yeniden gerçi bir kısmı hala eksik.
dolap yerleştir yıka sil vaşllah bu sıcakta bunaldım
ballı en son salı gecesi ezan için cvp yazmıssın canım bende çok istiyorum kaçkez denedim.ama sabah kalkamıyorum bir türlü olmuyor.
merve gülanne duygu falan yiyerek zayıflamanın formulünü aramışlar canım bulursanız bizede gönderin bir zahmet
topikte genel gördüğüm kadarıyla oslew dışında hepiniz homini gırtlak
betüş daha gelememiş.
yarın tartı günü kızlar ve ben 1kilo almış bulunuyorum.ayrıca kaynanam gelecek memleketten
neyse bugün hep semizotu yedim şoklanırım belkiyarına die ama nası olcak anlamadım hala feci tatlı arayışındayım.
hepinizi öptüm.
çıkmadan sanat eserimi göstereyim size tertemiz yumoş kokuyor mis gibi herşeyini yıkadım.yeniden çeyiz seriliyor gibi hissettim bian :123::123:
Eki Görüntüle 724724 Eki Görüntüle 724723
![]()
genel olarak güzel..akşam niye profiterolyedin diye kızmıcam bende 1 tane alpella yedim..vala bende yazim yediklerimi ama utanıyorum sen sık sık tartı günü boz bugün tartıldım -900 çıktım eğer yarın daha çok olmazsa bildirimim budur
sabah
bol roka domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
ara
yeşil çay 1 lokmacık çiko
öğlen
2 kaşık bezelye 4 nuget salata yoğurt
ara
yok
akşam 6 gibi yedim sevdiceğim geldi bugün :)
çeyrek ekmek kokoreç ayran
ara
türk kahvesi 2 tatlı kaşığı profiterol
1 bardak çay
vala netsem bilmiyom şimci olmadı bi yeşilçay daha içim eritsin yediklerimi![]()
pizza mı?selam kızlar
canım sıkkın biraz
kızmam kuzum yaa..niye kızayım..bana arkadaşlarımda genelde müzü der..samimiyetten gelen bişey..bu arada müzü diyom die kızarsın die düşünmüştüm ama kızmıyormuşsun böle daha kolay oluyo hemsamimi canımkızmamana sevindimkızarsan de![]()
bide son zmanlarda face sinir olmaya başladım bende ballı gibi.
2 tane arkadaşım doğurdu daha ertesi gün resimlerinin altına yorumyapanlara teşekkğr ediyorlar
anlamıyorumne ara vakit bulup hastaneden çıkıpta yorumyazıyorlar sinir olmaya başladım
Eki Görüntüle 724835
bende sana onu soracaktımne bilim belki bi zararı olur die içmek istemedim yaw:26:hayırlısı olsun tatlım sevinmene sevindim de bebiş olmadığına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :44:
yeni mobilyaların da hayırlı olsun
adet söktürücü kullan istersen canım.. ben de geciktiği zaman kullanıyorum. normalde ilaç içmeyi pek sevmem ama gecikince sıkıntı oluyor malum
hoşgeldin canım
senin canın sıkkın belli
noldu anlatsana :26:
e cnımdoktur vrdı 2 gün malum e mobilya o bu derken gelemedimhoşgeldin canım.inşallah hedefine ulaşırsın..
yok kız ne sarayı.balkonla dahil.yol kenarındayım acaib toz..hergün sabah akşam balkon yıka..180i falan ewin kendi gerisi balkon.maşallah 3 oda edecek bi balkonum war.kayınpeder bi yaptırmış nasıl yıkancak diye düşünmemiş..ileride mutfakla birleştireceğim yarısını mutfağı küçültmüş..öyle yani..kız senkaç yaşındasın.fadime abla diyorlarya bileyimde bende abla diyem ona göre..bide hemşeri olcaz gııı...sen antalyanın neresinde oturuyorsun dadlum..
güzel bebiş..böyle dewam..
yarına merak ediyorum tatlım seni..baya iddialıydın ondan..
biz iyiyiz tatlım sende iyi ol inşallah..hayırlısıyla bebeğini dünyaya getir we dopiçlerin arasına katılöpüldün seni sewiyoruzzz...
güle güle yat dicem..he he hekız dayaklık nerelere kayboluyon..
genel olarak güzel..akşam niye profiterolyedin diye kızmıcam bende 1 tane alpella yedim..
pizza mı?offf 60 olayım ilk işim pizza yemek olacakkkk...ne kadar yedin ona göre..1 dilim 2 3 4....
![]()
çok kalamıcam canlarım kusuruma bakmayın :26:
yarın bildirim günü biliyorsunuz
feysimi açtım
orda yeni pantolonumla resim var arkadaş ekledi
ben de ekleyeyim buraya bakarsınız
öpüldünüz canlarım![]()
çok kalamıcam canlarım kusuruma bakmayın :26:
yarın bildirim günü biliyorsunuz
feysimi açtım
orda yeni pantolonumla resim var arkadaş ekledi
ben de ekleyeyim buraya bakarsınız
öpüldünüz canlarım![]()
kız hande bi bizkaldık..şimdi sende gidersin ben yine yalnız başıma nöbet beklerim burda :84::84::84:
acaba senidemi bekçi alsam gece vardiyası boş
yaw başarı öykülerini okuyom bi kadın emzirmiş spor yapmadan bi sürü kilo vermiş ben bu zayıflama işini hamileliğemi ertelesem acep![]()
hemen bakıyorum tatlımhatırlatmamı yapayım
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde bildirimler yapılacak yarın canlarım
yeni gelenler de
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde yapabilirler
resim ekledim
biraz şebelek çıkmışım ama olsun sizden mi çekincem
ben kaçayım artık![]()
iyi olur walla beklerim ben sıkıntı yokbende kilolarımı wermede birazda emzirmeye borçluyum..ben 20 kilomu neredeyse emzirirken werdim çoğunu..
bende sana onu soracaktımne bilim belki bi zararı olur die içmek istemedim yaw:26:
e cnımdoktur vrdı 2 gün malum e mobilya o bu derken gelemedim
![]()
ben kimi emzirecem:84::84::84:
suzi soktun beni buraya kaldım gene sen yoksun
![]()