• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he cnm haftaya gıdıyoz ızne cumaya kadar bıtırmem lazım sonra kum gunes her yerım benım:52::52::52:
ohh canim keyfini cikart :21:nereye gidiyorsunuz tatile:23: nekadar kalcan :26: beni de götür :86:

banada öyle geliyor suzim
bide tekrar hamile kalırsam işim çok zor :50:
niye tatil var orda
banane bende istiyorum tatil :26:

ahahaha süper bu suzim :52:
niye ki canim demin suzani alinti yaptin ay masallah ya :nazar: ben 96 kiloylan hamile kaldim negüzel 69 larda falan herhalde bidaha hamile kalirsak eger bence bizde bilincli besleniriz insallah :26:
degiselim tatilleri :23:
bütün gün yedim
hemde zararlı şeyler
elim hiç boş durmadı
ara öğünlerimde hiç sorun yok ekmek bile yemedim
belkide ondan saldırdım diycem ama değil ekmek yesemde saldırırdım kesin
yemekten midem ağrıdı ama yinede yedim
üüüüüüüüüüüüüüüf canım sıkkın regl çok yakın sanırsam 3-4 gün falan var :ssz:
duşa gircem şimdi yorgunluğumu atarım belki
yine gelirim
handeyi merak ettim :26:
toparlanalim diyoruz toparlanamiyoruz regl gelcek ondan diyoruz ama dikkat etsek aslinda regllen birlikde daha güzel veririz napcaz minem :31:
67 gün borcum war.oda hamileyken tutamadıklarım..tutabildiğim kadar tutcam bakalım..aslında kışın günler kısa ozaman tutmak daha mantıklıda en azından 5 10 tanesini bitireyim dedim..

saol suzim..yok babamı 7 yıl önce kaybettim trafik kazasında..
ay özür dilerim canim basin sagolsun allah babanin mekanini cennet eylesin senin yazigi gördükden sonra rosewindle karistirdigimi anladim onun babasi hastanedeydin
aslında midemiz doyuyorda gözümüz doymuyor suzim..zaten bide diyette olduk mu?yemek istemesek bile yiyoruz aman zaten yedim yemişken biraz daha yiyeyim diyoruz.şahsen ben öyleyim..:4::4:

suziyede dedim canım gözümüz doymuyor..midede problem yok..diyet psikolojisi beyni direk yemeye yönlendiriyor..normalde dikkatini bile çekmeyen şeyler gözümüze ilişiyor..
gercekden de öyle yemem dedigimiz seyleride yiyorum ben :26:
sabah
peynir domates salatalık roka 1 dilim ekmek
ara
yeşilçay 2 kayısı 7-8 tane kiraz
öğlen
5 kaşık sade bulgur pilavı 5 kaşık bezelye
ara
nescafe
akşam
2 kaşık bulgur 3 kaşık bezelye
şimdide çay içiyom anca gelebildim işten çok yorgunum :ssz:
güzel canim ayranda icmissin affiyet olsun :54:

bu kadarcık uğrayabildim canım anca :26:
kutumu da hemen boşaltıyorum :34:
:16::16::16:

pantolonum geldi kızlar
üzerine de tunik aldım beyaz
beğendim ama ütülerken farkettim kumaşında problem varmış
yarın değiştircem inşallah
arkadaşımın mezuniyeti var
ona kadar yetişir inşallah..
öyle işte
resim eklerim
ben kaçar
öptüm hepinizi.
önemli degil seker :38: merak ettim resimleri bekliyorum :23:insallah yetisir :38:
bence hande hamile değil bugüne kadar yediği tutkuların utancından gelemedi buraya :27::27:
sende var birsey :18:
Kizlar nabersiniz ben ye ic yat durumundayim handeyi merak ettim ama sanirim gelmemis bide ben bu cuma bildirim yapamiyciim malum yazlikta hersey var ama tarti yok :1:hepinizi optum
tatilin tadini cikartiyorsun demek baharcim ohh :1::21:
bende menumu yazam barı
sabah
4 dılım sucukla yarım yumurta
1 dılım ekmek
bıraz peynır
salatlık
yesıl cay
ara 10 fındık
aksam
4 köfte
1 kasık pılav
yogurt
maydonoz suyu
3.5 lıtre su
1 ısırık kek:18:
1 isirikdan niye korkuyorsun :23:
acaib sinirliyim..dangalağın birisi ateş etti we köpeğin nasıl bi ağlama sesi geldi anlatamam içim gitti..dilsiz onlar ya dertlerini nasıl anlatsın.geldiyse kapına su wer ekmek wer açtır belki..pislik insanlar..elleriniz kırılsın ...
gösteri yapiyor güya :41:yazik köpege :31:
simdi sanaaa avucumun ici kadaar patlak geliyo :57: :9:
:83::83::83:

:36:
ne desen haklısın canım ama bugün öyleydi valla
hem yedim hemde pişman oldum kızdım kendime
sonra yine yedim öyle bir döngü işte
ha bidöngüü daha var tatlı ihtiyacı üstüne ağzının tadının değişmesi için tuzlu yeme sonra yine tatlı tuzlu derken gelen mide ağrısı :51:
var o canim gercekden tatli dan sonra tuzlu canin istiyor öyle devam ediyor :1:
Siz diyet arsızı oldunuz bence :D
senin sok da yalan oldu bugün evde olunca :37:
Ay bugun çok yoğundu kan tahlil makinesi bozuktu sonuçları akşam üstüne doğru alabildik kızlar doktur cihazlan göbekten baktı bir sorun yok herşey normal dedi.testtede hamile çıkmadım çok şükür ki.sonra akşam üstü mobilyam geldi bi sürü iş çıktı bana.gecede misafirliğe gittik.gelemedim.olmadı herkesi çok özledim.özellikle beni merak eden suzi ballı gurbet bahar oslew duygu müzü merve mine gülanne hepsine çok teşekkür ederim iyiki sizi tanımışım.çok bakamadım topiğe unuttuklarım varsa darılmasın kimse.ay hepinizi çok seviyorum.
Yarında geç gelebilirim yine doktura gidecem adet söktürücü verecem dedi ne kadar zararı varmıdır kafama çok takıldı

Hamile değilim oh oh utanmasam sarılacaktım doktura
:1: hadi gözün aydin tatlim :1:
suzim napıyon sen gün içinde iyisin akşam cozutuyonnn
öyle zerram ya isde iyi gidiyor aksam bozuluyor ama esim calismaya basladiya artik bence bende düzene girerim insallah :31:
Kız ev düzenleme topiklerine bakıp bakıp evi baştan başa düzenledin sanırım:27::27:Darısı benim başıma da ne zaman bilmiyom:52::52:

Allah kolaylık versin canım, inşallah önemli bişey çıkmaz, sen moralini yüksek tut.

Fıtık için hangi doktora gidliyor canım, ben de şüpheleniyorum ama gitmedim hiç, kasık ağrısı yapıyor mu fıtık ve de üst bacakta ağrı yanma gibi bişeyler oluyor mu?
Tartı konusunda eğer herhgün tartılırsam ve de eksi görürsem ben de nasıl olsa veriyorum deyip kaçamak yapabiliyorum:1:
fadimecim sende fitik mi var gözüme carpti da gecmis olsun canim ben ortopedik e gitmisdim adam birde bellimi düzeltmisdin acaba ondan da gecmis olabilir bi baktir canim :38:
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olsun inşallah.
Maalesef ben artıdayım:ssz:Yarın tartıda herkes istediği rakamı görür inşallah, olmazsa bugün ben de form çayı içeyim, kimi kandırcaksam:18::17:
sen yazinca bende simdi su kaynattim form cayi belki fayda eder gecen haftada icmisdim en son :17:
Bende kayısılı ve karısık içiyordum eskiden sonra elma kromlumu ne aldım zor içtim onu cok kötüydü kokusu şimdide kiraz saplı aldım buda fena değil elma kromludan sonra iyi geliyo ama yınede hiçbirini severek içmiyorum kötünün iyisiler bana göre :31:

Sanki şimdi çok dikkat ediyosun suzi yaa ne o pideler sucukla sosisler dikkat edicem dedikçe abartıyosun kuzum sen bi süre normal yemekmi yesen sonra baslasan acaba :26:
onuda yaptim canim bi süre ara vereyim dedim 73-72 arasiydim hic tartilmadim o süre icerisinde normal yedim sonra bi baktim 77 olmusum :ssz: bilmiyorumki napsam heves de kalmadi gibi hep ayni olunca :31:öylesine iciyoruz iste napalim pismanlik cayi :1: ay biara biri pismanlik cayi baylasmisdin :28: ama mazemelerini burda bulumaiyorum ki :31:
[video=youtube;GtqF2AHOoWI]http://www.youtube.com/watch?v=GtqF2AHOoWI[/video]

Balkaymakim sabah serviste çalıyodu dinlerken sen geldin aklıma paylaşıyım da dinleyelim hep beraber dedim :32::32::32::21::21::21::21:

Sevgilimmm:24:

Şekerimmm:24:

Bal kaymak yarimmmm:24:
ne güzel sarkiymis :21::21::21:
oohh güzel güzel uyu oğluşunla tadını çıkar:16:
saat 10 a kadar uyumussuz :1: sagol canim :16:
cumaya 1 kala 1kiloya yakın artılardayım moralim diplerdeeeee :43:

günaydın buarada canlarım
bende artiyim herhalde sanirsam bugün tartilmadim :31:
günaydın kızlarrrrrrrrr

bugün -200 deyim inşallah 60 ları görcem yaza kadar
71.800 sabah tartıldım

dün kü menüm
sabah: yok
öğlen:N**** (Siyahi)
akşam 1tbk ptlıcan yemeği 1kase cacık 1 dilim ekmek

ara:yarım avuç fındık

biliyorum dengesiz oldu ama
bugün dün burdan aldığım diyete başladım hayırlısı olsun bakalım

bugünkü menüm:

sabah:1 domates-yarım salatalık-ince dilim kaşar-1 dilim kpk ekmek

ara : 3-4 tana hanımeller

öğlen :specil k (yogurtlu)

ara:3 tane hanımeller

akşam :sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
N**** (Siyahi) hanimeller :111: ay benim canim un kurabiyesi istedi :30:
SABAH

2 dilim salçalı ekmek
kk peynir
(aceleden yemiş olmak için yedim valla işe geç kalıcaktım)

şekersiz sade nescafe(işyerinde içtim geldiğim gibi)

ARA

3 erik, 1 kayısı

ÖĞLEN

1 kase çorba
2 elma dilim patates kızartma
1 dilim ekmek

ARA

3 erik, 1 kayısı

AKŞAM

6-7 kaşık sebze yemeği
6-7 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

ARA

4 adet kiraz

2 ltden fazla su içtim jilian abla lwl1 yaptım ilk kez her yerim agrıyoo :8:

Bu arada sabah tartıldım 71.2 yani -500üm cok sevindim 7 gündür 71.7ydim :32::21:
:46::46::46:
Evde yoksa zamanın varsa elinde paranda varsa gitip alırsın yakın bir marketten hem yürüyüş olur hem evde olur hem sen daha sağlıklı beslenmiş olursun tabi şartlar el veriyorsa

Benimde şartlarım işyerinde hiç uygun değil bakma sabah 1 saat erken kalkıp kahvaltı etmek zorunda kalıyorum cogu zaman zor gelıyor ama ediyorum acele de olsa poğaça açma bilmem nede alabılırım yolumun ustunde sonucta ama almıyorum

yada ogle yemeği tabldot gelıyor yemekler berbat bende ya sadece corbayı içiyorum yada yemek iyiyse sadece yemekten yiyorum yogurt salata cogunlukla cıkmıyo cıkarsa hiç kacırmıyorum :9:

aralarda yiyeceklerimi eve stokluyorum hergun yanıma alıp aralarda yiyorum

akşam eve gidince eşime ve bana en uygun olucak seyleri seçip hazırlamaya calsııyorum ki eşimde benle ac kalmasın zavallımm :9:

öyle işte birazda biz şartları sağlıklı beslenmeye uygun hale getirmeliyiz ben 5 yıl oncesine kadar yani çalışmaya baslayana kadar senın gıbı onemsemezdım ama işyerlerinde sağlıksız düzensiz beslene beslene 63 kılodan 73e cıkınca dedim hhoooppp ben yanlıs yapıyorum ve arastırmalara basladım ama uygulayamıyorum hala da tam uygulayabıldıgım kadarını yapıyorum işte böyle sende dene derim zaten bir kerette olmuyor düşünce yapısı olarak buna alısmanda gerekıyor biraz uzun oldu ama sana yardımcı olmak amacım yanlıs anlama sakın canım
bi ara bende ayarliyordum evden isyerinde falan birakdim geri baslamam lazim hatta bademleri sayip folyeliyordum $20120427_155140.webp$20120426_135004.webp :1:
günydiiiiiiiiiiinnnnn :16:
güzel birgün olsun insallahhhhhh :31:
kalkdim kaptim kahvemi hemen buraya :10:
actim diyorum ki aa tatil ama kalabalik yine :37:
sonra geldi aklima Türkiyede tatil degil :1:
yarin cumaa :52: ve ben bu hafta hic tartilmadim ay cok merak ediyorum :52:
gerci bi cozuttum bir dikkat ettim derken karmakarisik bir hafta olduu:111:
ama sabahin 6 sinda baktim biri göbegimi mincikliyo :53:
tabiki benim kocis :37: yokluyo gitmismi diye :27:
neyse ben uyaninca yapisti yine göbeeme :53:
diyoki masallah azicik surasi kalmis diyoooo :52::21:
ay o öyle deyince kendimi incecik hissettim benn :27:
ne bileyim sanki incecik belim minnak bir totom var gibi geldi :37:
ay birseyler oldu bana bilmiyom iste :9:
ohh ohh kocisinden iltifat da almis ballim kaymagim :23:yarin ekside cikacak bize süpriz yapacak dimi :23:
gunaydın kızlar tartıda guzel rakam gördum :21:
yarın kac cıkacam bakım 61......:27:
:52::52::46::nazar::nazar::nazar:
yok canım niye yanlış anlayım hepimiz burda birbirmize destek için varız ......:)

canım işte bazen diyet bana uyuyo... bazen ben diyete.. yuvarlanıp gidiyoruz...

canım ben doğum kilolarını vermeye çaılşıyorum ... kızım gece uyumuyo, ben de geç kalkınca anca bu kadar kahvaltı yapıyorum işte...

valla bi de bendeki hırsa bindi... geçen sene yazın kızım beş aylıktı memlekete gittik tabi ben 80 kiloyum... akrabalar bişey demiyooo bana eltim herkesin önünde çok kilo almışsın falan ya ben emziriyorum dimi .. daha ne kadar oldu dimi?

bana diyo ki moralini bozmayım ama doğumdan sonra eski kilona dönmen zor dedi.sinir oldum bnede ben veririm dedim...işte şimdi 67-68 e dönmem lazım temmuza kadar...az kaldı döncem eltime inat:)
hadi ozaman eltiye inat basaracaksin :128:
kız suzı kaldır totoyu artık :51:
canim gelecekdim de annemlen girdik birbirimize :ssz: bazen böyle hersey üst üste geliyor bunaliyorum bu seferde annemde üstüme gelince patladim :50:

Rica ederim canım seninde bi şarkın var artık hep suzininmi olacak :9:
:76::76::76:
Kızzzz kendine gel o yağlı göbişini sen niye minnacık zannediyon:20:
:18::18::18:
günaydın kızlar bayadır giremiyodum siteye nasılsınız bakalım nasıl gidiyo ? ben problemliyim bu aralar sanki kilo veremiyomuşum gibime geliyo spora gidiyorum hergün yediklerimede dikkat ediyorum ama korkuyorum açıkcası yarın tartılmaktan
ben seni unutmusum :26: nickin tanidik geliyor ama cikartamadim bir türlü :44:

katırrrrrrrrrr katırrrrrrrrr çatlayacak zaten :..) nerden baksan iki senedir kıyafet almıyorum hamilelik falan doğum kilolardan dolayı .... şimdi haziran sonu çılgınlar gibi alış veriş yapcammmmmmmm kızz...

desteğinizi bekilyorum kardişler
:29:
Ben de azı görmedim de yiyin kızlar diyo bu gacı, listeye kendini 1.yapcak herhalde dedim:27:
:9:
abooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwww yeter gari yaaaaaaaa:52:

bu netin yedi ceddine neden bukadar sık koparki yaaa resmen başında dua eder oldum nolur gitme,azcık daha dur,
gidincede hadi nerdesin canımyaa bağlan artık vs..:84:

kızlar bugün tartıda dünkü kilomdan 100gr almış olarak göründüm,bide dün çok dikkat ettim akşam erken yedim,su içtim durmadan gece saunayada girdim,yürüyüş yaptım acaba şişkinlikmi olduki,:26:
hadi gözün aydin aksam yine tartilip eksi cikmissin tugbis :1:yarin daha fazla eksi cikarsin bence ac karnina :23:
konulara yetişemiyoruz dedik bu seferde kimse yok yaa..
aklıma kötü şeyler geliyor
yoksa cıssmı yiyorsunuz:27:
:27::26:kim benmi :17::18::1:
Hakkaten yaa ne suzi ne ballı ne hande ne betüş nerde bu milleeeeettttt :53:
anlasdik ceneci olmiycez :35: saka canim nerde bu millet :52: nerde bu devlet :9:
ben de geldim aranıza.. 84'ten 72'ye düştüm 2 ayda. haşlama tavuk bol yeşillikli salata yedim.bol su ve yeşil çay içtim. midem tavuk almadığı zamanda mısır gevreği yedim. sonra ev tadilatı,eşya taşıma temizlik, regl düzensizliği derken tekrar 78'e çıktım:( 5 gündür dietteyim. sabahları mısır gevreği, sonra gün boyunca da bol naneli lapa yedim. 5 günde 76'ya düştüm. şu an 76'dayım. dün akşam yemekli misafirim vardı biraz kaçamak yaptım,bugn tekrar lapa ve mısır gevreği yiyorum. 1 ay sonra düğünüm var :S haftasonu gelinlik provasına gittiğimde, gelinlik resmen böbreğime oturdu :S çünkü önceki provada 72'iydim :D artık 1 ay dayanıcam açlığa yapacak bişey yok :D
hosgeldin :3:
Perşembe perşembe yapmazlar öyle şey ablası, akıllı uslu duruyolardır şimcik yarın ki listenin telaşı sarmışdır herkesi, spor yapmaya gitmişlerdir belki:8::9::9:
:37: ay hic gülecegim yokdun fadimecim digerlerini bilmemde bende spor yapacak göz yok :9::17:
bugunku menum

Sabah 2bardak ilik su
kahvalti 1bucuk dilim ekmek surme peynir bi catal yumurta 3zeytin kucucuk bi parca kasar peyniri ve helva
ara 2top dondurma
aksam sogan ve domatesi pisiriyorum menemen gibi ama menemen degil sut icin iyi oluyo bol sogan ve domates ondan yyedim bir Tabak Kadar salata birtane kofte
ara 10 findik
güzel canim affiyet olsun :38:

selamlr hanımlar nasılsınız ben sızı hıcc unuturmuyum yahuuuu :17:
cok sukur hepınız ıyısınızdır ınsallahhh:8:
ben ve oglum cok sukur ıyıyız safak sayıyoruz halendee :23::72::emir_bebek:
ee ne var ne yokk bakalımm onlıne kımseyı goremıyorum yarın cuma bak sakın yemeyın heee bol yesıllık ve corba yeter tamammı bak ben corba karpuz hosaf yedım aksam yeegın de o kaaa :1: oglumada bana da yeter tabı yatmadan bırseyler yeriz gene:1::17:
sız bırsey okumadınız he son yazdıklarımızdann:53::26:
ınsalalh hepınız ıyısınızdır sımdıden yarınkı tartı ıcın boll sans dılıyorum sunra 3-4 aydan yanınzdayım gene dogumdan kalan kg lerle ınsll..hepsı gıderde 69,5 dan devam ederım ama kısmettt:21:
oyy afferim suzime seni örnek hamile bayan seciyorum keske bende oglumda senin gibi yedigime ictigime sagligima daha dikkat etseydim ne fazla ne az yiyorsun saglikli besleniyorsun yakindada bebis geliyor hayirlisiyla kolay bi dogum olur insallah :16::16::16:
slm kızlar
gelemedim bir türlü yav
iş güç demiştim yatak odam ve mobilyalarımın bazıkısımları evlenirken eksik geldi die.onlar yapıldı yeniden gerçi bir kısmı hala eksik.:ssz:
dolap yerleştir yıka sil vaşllah bu sıcakta bunaldım:ssz:
ballı en son salı gecesi ezan için cvp yazmıssın canım bende çok istiyorum kaçkez denedim.ama sabah kalkamıyorum bir türlü olmuyor.:ssz:
merve gülanne duygu falan yiyerek zayıflamanın formulünü aramışlar canım bulursanız bizede gönderin bir zahmet
topikte genel gördüğüm kadarıyla oslew dışında hepiniz homini gırtlak:20::22:
betüş daha gelememiş.:ssz:
yarın tartı günü kızlar ve ben 1kilo almış bulunuyorum.ayrıca kaynanam gelecek memleketten :50::51:
neyse bugün hep semizotu yedim şoklanırım belkiyarına die ama nası olcak anlamadım hala feci tatlı arayışındayım.:52:
hepinizi öptüm.:54:
çıkmadan sanat eserimi göstereyim size tertemiz yumoş kokuyor mis gibi herşeyini yıkadım.yeniden çeyiz seriliyor gibi hissettim bian :123:
Eki Görüntüle 724724 Eki Görüntüle 724723
:21:
cok güzel olmus yatak odan :23:
vala bende yazim yediklerimi ama utanıyorum sen sık sık tartı günü boz bugün tartıldım -900 çıktım eğer yarın daha çok olmazsa bildirimim budur :1:

sabah
bol roka domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
ara
yeşil çay 1 lokmacık çiko
öğlen
2 kaşık bezelye 4 nuget salata yoğurt
ara
yok
akşam 6 gibi yedim sevdiceğim geldi bugün :)
çeyrek ekmek kokoreç ayran
ara
türk kahvesi 2 tatlı kaşığı profiterol
1 bardak çay

vala netsem bilmiyom şimci olmadı bi yeşilçay daha içim eritsin yediklerimi :27:
affiyet olsun canim :38:insallah eksi cikariz :54:
selam kızlar
canım sıkkın biraz
herşey üstüste geldi bugün
yatacam şimdi, yada kitap okurum bilemiyorum
iyi geceler ben akşam pizza yedim yarına umudum yok hiç :50:
bugün benimde öyleydin minem durdum durdum patladim agladim rahatladim :ssz: bi dünya atabilirdim icime yarim dünya attim :ssz:
iyi geceler canim tatli rüyalar sIkma artik caninida yarin yeni bir gün yeni umutlar :38:

ben suzi bide ballı bugün sosyete pazarına don almaya gittik :9::9::9:
sonra koca totoşlarımıza don bulamadık
bizde uzun basma etek kaldık:6:
Eki Görüntüle 724818

ay saol canım pazarteside dolap gidecek of of:ssz:

çok deil bence canım of bende tatlı istiom açım resmen:ssz:

ne şovu yapıyo kız:9:

sıkıntının nedenipizza heralay keşke bende yesem:56:

ay beni görseniz 1 kilo fazla çıktım bugun yarın nolcakbilmem açım bugun danalar gibi ot yedim:56:
delii yaaa hangisi benim :60::60::60:
bide son zmanlarda face sinir olmaya başladım bende ballı gibi.
2 tane arkadaşım doğurdu daha ertesi gün resimlerinin altına yorumyapanlara teşekkğr ediyorlar
anlamıyorumne ara vakit bulup hastaneden çıkıpta yorumyazıyorlar sinir olmaya başladım:47:
Eki Görüntüle 724835
:9::9::9:
çok kalamıcam canlarım kusuruma bakmayın :26:

yarın bildirim günü biliyorsunuz :34:
feysimi açtım
orda yeni pantolonumla resim var arkadaş ekledi
ben de ekleyeyim buraya bakarsınız :34:
öpüldünüz canlarım:3:
bakayim hemen:23: iyi geceler betül :38:allah rahtlik versin tatlim :16:
acaba senidemi bekçi alsam gece vardiyası boş :68:
yaw başarı öykülerini okuyom bi kadın emzirmiş spor yapmadan bi sürü kilo vermiş ben bu zayıflama işini hamileliğemi ertelesem acep:49:
aksam aksam güldürdün ya :9::9::9:
hatırlatmamı yapayım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde bildirimler yapılacak yarın canlarım

yeni gelenler de

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

şeklinde yapabilirler :34:

resim ekledim :23:
biraz şebelek çıkmışım ama olsun sizden mi çekincem :37:
ben kaçayım artık :31:
:54::16:
ben kimi emzirecem:84::84::84:
:57:suzi soktun beni buraya kaldım gene sen yoksun:51:
ama kacmadim dimi ya kacip bekleseydin :30::9::9::9:
ballının kadının banını kaldırmışlar normal diğer topiklere yazıyo yine hani bu kadın madurdu noldu:ssz:
hadi ya normal sohbet mi ediyor :51: demek o dayaga alismis tövbe tövbe :37:
ben bi duşa gideyim..gelcem hee kaçmayın :20::20::20:
ama ama uyku basti $Smiley-bored-2-icon.webpyarin 5 de kim kaldircak beni :5:
biz şimdi gidecez keşke duşada alsaydın laptobu:26:
haha :9::9::9:
eh maşşalah suzi :53::53:destan yazmış

oku bak tek tek okadar ugrasdim :9::9::9:

aslında rahatsızım başım dönüyor sol kasığım ağrıyor yüzüm yanıp ateş basarken ayaklarım hep buz uykum hep var of of

kullan o zaman canım
bi hormon var o ortamda azalınca kanama oluyor bizde
sana ilaçla o hormonu veriyorlar.
ilacı bırakınca ortamda azalıyor ya o zaman da adet oluyorsun
sorun değil yani olması gereken şekilde oluyorsun..
rahatsızsan içebilirsin ben kullandım bir şey olmadı şükür.

delii yaaa hangisi benim :60::60::60:

:9::9::9:

bakayim hemen:23: iyi geceler betül :38:allah rahtlik versin tatlim :16:

aksam aksam güldürdün ya :9::9::9:

:54::16:

ama kacmadim dimi ya kacip bekleseydin :30::9::9::9:

hadi ya normal sohbet mi ediyor :51: demek o dayaga alismis tövbe tövbe :37:

ama ama uyku basti Eki Görüntüle 724852 yarin 5 de kim kaldircak beni :5:

haha :9::9::9:

oku bak tek tek okadar ugrasdim :9::9::9:
he evet kendine topik açmışgene konumu kapatmışlar ama şahsi bilgilerim duruyo silsinler die :1:
ortadaki sen soldaki ballı sağdaki ben :9::9::9:
dur ben sana yarin arti cikta carsamba dan sonra yediklerini bulup yapistirmasam :57: sana yok artik o zaman bu zaman degil artik :99:

ay sorma ama bugun sadece oyla geçirdim dolap çiko tutku dolu elimi sürmedim şimdie yeşil çay yaptım içinede tarcın koydum bakalımyarın ne çıkacam bu ara tuvaletede çıkamıyom ondanda böle oldu:ssz:

hande hatirliyormussun ilk gurbetle geldiginizde ben size demisdin nekadar erken yatarsaniz okadar eksi cikarsiniz bildirim gününde diye aklima geldi saat gec olunca :1:

he evet kendine topik açmışgene konumu kapatmışlar ama şahsi bilgilerim duruyo silsinler die :1:
ortadaki sen soldaki ballı sağdaki ben :9::9::9:

ay sorma ama bugun sadece oyla geçirdim dolap çiko tutku dolu elimi sürmedim şimdie yeşil çay yaptım içinede tarcın koydum bakalımyarın ne çıkacam bu ara tuvaletede çıkamıyom ondanda böle oldu:ssz:

hem veriyor sonrada silsinler diyo :ssz: bende form cayi icecekdim ama vazgectim yatacam sabah nasil kalkacaksam yine :ssz: ütümde yarim kaldi :37:
merak ediyorum tatlim okadar yedin yedin nekadar arti cikacan diye :18:

Son düzenleme:
hem veriyor sonrada silsinler diyo :ssz: bende form cayi icecekdim ama vazgectim yatacam sabah nasil kalkacaksam yine :ssz: ütümde yarim kaldi :37:
merak ediyorum tatlim okadar yedin yedin nekadar arti cikacan diye :18:

kız sus yat hadi ballıyı çağıracam bak şimdiçıkacak geen gündüz feneri gibin kap kara:9::9::9::9:

Back
X