70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

katırrrrrrrrrr katırrrrrrrrr çatlayacak zaten :..) nerden baksan iki senedir kıyafet almıyorum hamilelik falan doğum kilolardan dolayı .... şimdi haziran sonu çılgınlar gibi alış veriş yapcammmmmmmm kızz...

desteğinizi bekilyorum kardişler
:29:
Ben de azı görmedim de yiyin kızlar diyo bu gacı, listeye kendini 1.yapcak herhalde dedim:27:
:9:
abooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwww yeter gari yaaaaaaaa:52:

bu netin yedi ceddine neden bukadar sık koparki yaaa resmen başında dua eder oldum nolur gitme,azcık daha dur,
gidincede hadi nerdesin canımyaa bağlan artık vs..:84:

kızlar bugün tartıda dünkü kilomdan 100gr almış olarak göründüm,bide dün çok dikkat ettim akşam erken yedim,su içtim durmadan gece saunayada girdim,yürüyüş yaptım acaba şişkinlikmi olduki,:26:
hadi gözün aydin aksam yine tartilip eksi cikmissin tugbis :1:yarin daha fazla eksi cikarsin bence ac karnina :23:
konulara yetişemiyoruz dedik bu seferde kimse yok yaa..
aklıma kötü şeyler geliyor
yoksa cıssmı yiyorsunuz:27:
:27::26:kim benmi :17::18::1:
Hakkaten yaa ne suzi ne ballı ne hande ne betüş nerde bu milleeeeettttt :53:
anlasdik ceneci olmiycez :35: saka canim nerde bu millet :52: nerde bu devlet :9:
ben de geldim aranıza.. 84'ten 72'ye düştüm 2 ayda. haşlama tavuk bol yeşillikli salata yedim.bol su ve yeşil çay içtim. midem tavuk almadığı zamanda mısır gevreği yedim. sonra ev tadilatı,eşya taşıma temizlik, regl düzensizliği derken tekrar 78'e çıktım:( 5 gündür dietteyim. sabahları mısır gevreği, sonra gün boyunca da bol naneli lapa yedim. 5 günde 76'ya düştüm. şu an 76'dayım. dün akşam yemekli misafirim vardı biraz kaçamak yaptım,bugn tekrar lapa ve mısır gevreği yiyorum. 1 ay sonra düğünüm var :S haftasonu gelinlik provasına gittiğimde, gelinlik resmen böbreğime oturdu :S çünkü önceki provada 72'iydim :D artık 1 ay dayanıcam açlığa yapacak bişey yok :D
hosgeldin :3:
Perşembe perşembe yapmazlar öyle şey ablası, akıllı uslu duruyolardır şimcik yarın ki listenin telaşı sarmışdır herkesi, spor yapmaya gitmişlerdir belki:8::9::9:
:37: ay hic gülecegim yokdun fadimecim digerlerini bilmemde bende spor yapacak göz yok :9::17:
bugunku menum

Sabah 2bardak ilik su
kahvalti 1bucuk dilim ekmek surme peynir bi catal yumurta 3zeytin kucucuk bi parca kasar peyniri ve helva
ara 2top dondurma
aksam sogan ve domatesi pisiriyorum menemen gibi ama menemen degil sut icin iyi oluyo bol sogan ve domates ondan yyedim bir Tabak Kadar salata birtane kofte
ara 10 findik
güzel canim affiyet olsun :38:

selamlr hanımlar nasılsınız ben sızı hıcc unuturmuyum yahuuuu :17:
cok sukur hepınız ıyısınızdır ınsallahhh:8:
ben ve oglum cok sukur ıyıyız safak sayıyoruz halendee :23::72::emir_bebek:
ee ne var ne yokk bakalımm onlıne kımseyı goremıyorum yarın cuma bak sakın yemeyın heee bol yesıllık ve corba yeter tamammı bak ben corba karpuz hosaf yedım aksam yeegın de o kaaa :1: oglumada bana da yeter tabı yatmadan bırseyler yeriz gene:1::17:
sız bırsey okumadınız he son yazdıklarımızdann:53::26:
ınsalalh hepınız ıyısınızdır sımdıden yarınkı tartı ıcın boll sans dılıyorum sunra 3-4 aydan yanınzdayım gene dogumdan kalan kg lerle ınsll..hepsı gıderde 69,5 dan devam ederım ama kısmettt:21:
oyy afferim suzime seni örnek hamile bayan seciyorum keske bende oglumda senin gibi yedigime ictigime sagligima daha dikkat etseydim ne fazla ne az yiyorsun saglikli besleniyorsun yakindada bebis geliyor hayirlisiyla kolay bi dogum olur insallah :16::16::16:
slm kızlar
gelemedim bir türlü yav
iş güç demiştim yatak odam ve mobilyalarımın bazıkısımları evlenirken eksik geldi die.onlar yapıldı yeniden gerçi bir kısmı hala eksik.:ssz:
dolap yerleştir yıka sil vaşllah bu sıcakta bunaldım:ssz:
ballı en son salı gecesi ezan için cvp yazmıssın canım bende çok istiyorum kaçkez denedim.ama sabah kalkamıyorum bir türlü olmuyor.:ssz:
merve gülanne duygu falan yiyerek zayıflamanın formulünü aramışlar canım bulursanız bizede gönderin bir zahmet
topikte genel gördüğüm kadarıyla oslew dışında hepiniz homini gırtlak:20::22:
betüş daha gelememiş.:ssz:
yarın tartı günü kızlar ve ben 1kilo almış bulunuyorum.ayrıca kaynanam gelecek memleketten :50::51:
neyse bugün hep semizotu yedim şoklanırım belkiyarına die ama nası olcak anlamadım hala feci tatlı arayışındayım.:52:
hepinizi öptüm.:54:
çıkmadan sanat eserimi göstereyim size tertemiz yumoş kokuyor mis gibi herşeyini yıkadım.yeniden çeyiz seriliyor gibi hissettim bian :123:
Eki Görüntüle 724724 Eki Görüntüle 724723
:21:
cok güzel olmus yatak odan :23:
vala bende yazim yediklerimi ama utanıyorum sen sık sık tartı günü boz bugün tartıldım -900 çıktım eğer yarın daha çok olmazsa bildirimim budur :1:

sabah
bol roka domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
ara
yeşil çay 1 lokmacık çiko
öğlen
2 kaşık bezelye 4 nuget salata yoğurt
ara
yok
akşam 6 gibi yedim sevdiceğim geldi bugün :)
çeyrek ekmek kokoreç ayran
ara
türk kahvesi 2 tatlı kaşığı profiterol
1 bardak çay

vala netsem bilmiyom şimci olmadı bi yeşilçay daha içim eritsin yediklerimi :27:
affiyet olsun canim :38:insallah eksi cikariz :54:
selam kızlar
canım sıkkın biraz
herşey üstüste geldi bugün
yatacam şimdi, yada kitap okurum bilemiyorum
iyi geceler ben akşam pizza yedim yarına umudum yok hiç :50:
bugün benimde öyleydin minem durdum durdum patladim agladim rahatladim :ssz: bi dünya atabilirdim icime yarim dünya attim :ssz:
iyi geceler canim tatli rüyalar sIkma artik caninida yarin yeni bir gün yeni umutlar :38:

ben suzi bide ballı bugün sosyete pazarına don almaya gittik :9::9::9:
sonra koca totoşlarımıza don bulamadık
bizde uzun basma etek kaldık:6:
Eki Görüntüle 724818

ay saol canım pazarteside dolap gidecek of of:ssz:

çok deil bence canım of bende tatlı istiom açım resmen:ssz:

ne şovu yapıyo kız:9:

sıkıntının nedenipizza heralay keşke bende yesem:56:

ay beni görseniz 1 kilo fazla çıktım bugun yarın nolcakbilmem açım bugun danalar gibi ot yedim:56:
delii yaaa hangisi benim :60::60::60:
bide son zmanlarda face sinir olmaya başladım bende ballı gibi.
2 tane arkadaşım doğurdu daha ertesi gün resimlerinin altına yorumyapanlara teşekkğr ediyorlar
anlamıyorumne ara vakit bulup hastaneden çıkıpta yorumyazıyorlar sinir olmaya başladım:47:
Eki Görüntüle 724835
:9::9::9:
çok kalamıcam canlarım kusuruma bakmayın :26:

yarın bildirim günü biliyorsunuz :34:
feysimi açtım
orda yeni pantolonumla resim var arkadaş ekledi
ben de ekleyeyim buraya bakarsınız :34:
öpüldünüz canlarım:3:
bakayim hemen:23: iyi geceler betül :38:allah rahtlik versin tatlim :16:
acaba senidemi bekçi alsam gece vardiyası boş :68:
yaw başarı öykülerini okuyom bi kadın emzirmiş spor yapmadan bi sürü kilo vermiş ben bu zayıflama işini hamileliğemi ertelesem acep:49:
aksam aksam güldürdün ya :9::9::9:
hatırlatmamı yapayım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde bildirimler yapılacak yarın canlarım

yeni gelenler de

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

şeklinde yapabilirler :34:

resim ekledim :23:
biraz şebelek çıkmışım ama olsun sizden mi çekincem :37:
ben kaçayım artık :31:
:54::16:
ben kimi emzirecem:84::84::84:
:57:suzi soktun beni buraya kaldım gene sen yoksun:51:
ama kacmadim dimi ya kacip bekleseydin :30::9::9::9:
ballının kadının banını kaldırmışlar normal diğer topiklere yazıyo yine hani bu kadın madurdu noldu:ssz:
hadi ya normal sohbet mi ediyor :51: demek o dayaga alismis tövbe tövbe :37:
ben bi duşa gideyim..gelcem hee kaçmayın :20::20::20:
ama ama uyku basti $Smiley-bored-2-icon.webp yarin 5 de kim kaldircak beni :5:
biz şimdi gidecez keşke duşada alsaydın laptobu:26:
haha :9::9::9:
eh maşşalah suzi :53::53:destan yazmış

oku bak tek tek okadar ugrasdim :9::9::9:

aslında rahatsızım başım dönüyor sol kasığım ağrıyor yüzüm yanıp ateş basarken ayaklarım hep buz uykum hep var of of

kullan o zaman canım
bi hormon var o ortamda azalınca kanama oluyor bizde
sana ilaçla o hormonu veriyorlar.
ilacı bırakınca ortamda azalıyor ya o zaman da adet oluyorsun
sorun değil yani olması gereken şekilde oluyorsun..
rahatsızsan içebilirsin ben kullandım bir şey olmadı şükür.

delii yaaa hangisi benim :60::60::60:

:9::9::9:

bakayim hemen:23: iyi geceler betül :38:allah rahtlik versin tatlim :16:

aksam aksam güldürdün ya :9::9::9:

:54::16:

ama kacmadim dimi ya kacip bekleseydin :30::9::9::9:

hadi ya normal sohbet mi ediyor :51: demek o dayaga alismis tövbe tövbe :37:

ama ama uyku basti Eki Görüntüle 724852 yarin 5 de kim kaldircak beni :5:

haha :9::9::9:

oku bak tek tek okadar ugrasdim :9::9::9:
he evet kendine topik açmışgene konumu kapatmışlar ama şahsi bilgilerim duruyo silsinler die :1:
ortadaki sen soldaki ballı sağdaki ben :9::9::9:
dur ben sana yarin arti cikta carsamba dan sonra yediklerini bulup yapistirmasam :57: sana yok artik o zaman bu zaman degil artik :99:

ay sorma ama bugun sadece oyla geçirdim dolap çiko tutku dolu elimi sürmedim şimdie yeşil çay yaptım içinede tarcın koydum bakalımyarın ne çıkacam bu ara tuvaletede çıkamıyom ondanda böle oldu:ssz:

hande hatirliyormussun ilk gurbetle geldiginizde ben size demisdin nekadar erken yatarsaniz okadar eksi cikarsiniz bildirim gününde diye aklima geldi saat gec olunca :1:

he evet kendine topik açmışgene konumu kapatmışlar ama şahsi bilgilerim duruyo silsinler die :1:
ortadaki sen soldaki ballı sağdaki ben :9::9::9:

ay sorma ama bugun sadece oyla geçirdim dolap çiko tutku dolu elimi sürmedim şimdie yeşil çay yaptım içinede tarcın koydum bakalımyarın ne çıkacam bu ara tuvaletede çıkamıyom ondanda böle oldu:ssz:

hem veriyor sonrada silsinler diyo :ssz: bende form cayi icecekdim ama vazgectim yatacam sabah nasil kalkacaksam yine :ssz: ütümde yarim kaldi :37:
merak ediyorum tatlim okadar yedin yedin nekadar arti cikacan diye :18:

Son düzenleme:
hem veriyor sonrada silsinler diyo :ssz: bende form cayi icecekdim ama vazgectim yatacam sabah nasil kalkacaksam yine :ssz: ütümde yarim kaldi :37:
merak ediyorum tatlim okadar yedin yedin nekadar arti cikacan diye :18:

kız sus yat hadi ballıyı çağıracam bak şimdiçıkacak geen gündüz feneri gibin kap kara:9::9::9::9:

iyi geceler canım :16:
ama çıkamadım bilgisayarda işlerim var
bi yandan da buraya bakıyorum :27:
kolay gelsin betülüm iyi geceler :16::16::16:
yatalım bacım da:23::23: sen yat ben kocişi bekl,yom bu teklifini ballı duymasın
ballı suzi bana yatalım teklifinde bulundu:30::23::9:

seni allah kahretmesin hadi yat uyu kalkamıcan sabah lkimle çene ypcam sonra
gerçi ben yarında yokum kaynanamgelecek
arkadaşla alışverişe gidecez çokişim var:52:
kiz cagirdin dedin ya geli gelmez kacti deme diye sey ettim korkuyorum balli sacimi basimi yollar gerci oda gecen senlen aldatmisdi beni bence dogal karsilaya bülür :51:
mecbur kalkcam kiz is var :53:
bildirim yapmiycanmi :26: kolay gelsin oh gelin kaynana gezin :1:
iyi geceler tatlim bende betülün resmine bakip cikiyom :16::10::10::10:

ay özür dilerim canim basin sagolsun allah babanin mekanini cennet eylesin senin yazigi gördükden sonra rosewindle karistirdigimi anladim onun babasi hastanedeydin
önemli değil suzim.. :34::34:
biz şimdi gidecez keşke duşada alsaydın laptobu:26:
geldim :52::52:gıı..
açımmmm ağzıma bişiler tıkayın:26:

ama ama uyku basti Eki Görüntüle 724852 yarin 5 de kim kaldircak beni :5:

:44::44: geldim suzim..bakorasını düşünmedim :9::9:

Back
X