katırrrrrrrrrr katırrrrrrrrr çatlayacak zaten :..) nerden baksan iki senedir kıyafet almıyorum hamilelik falan doğum kilolardan dolayı .... şimdi haziran sonu çılgınlar gibi alış veriş yapcammmmmmmm kızz...
desteğinizi bekilyorum kardişler

Ben de azı görmedim de yiyin kızlar diyo bu gacı, listeye kendini 1.yapcak herhalde dedim![]()

hadi gözün aydin aksam yine tartilip eksi cikmissin tugbisabooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwww yeter gari yaaaaaaaa
bu netin yedi ceddine neden bukadar sık koparki yaaa resmen başında dua eder oldum nolur gitme,azcık daha dur,
gidincede hadi nerdesin canımyaa bağlan artık vs..:84:
kızlar bugün tartıda dünkü kilomdan 100gr almış olarak göründüm,bide dün çok dikkat ettim akşam erken yedim,su içtim durmadan gece saunayada girdim,yürüyüş yaptım acaba şişkinlikmi olduki,:26:

konulara yetişemiyoruz dedik bu seferde kimse yok yaa..
aklıma kötü şeyler geliyor
yoksa cıssmı yiyorsunuz![]()

anlasdik ceneci olmiycezHakkaten yaa ne suzi ne ballı ne hande ne betüş nerde bu milleeeeettttt![]()

hosgeldinben de geldim aranıza.. 84'ten 72'ye düştüm 2 ayda. haşlama tavuk bol yeşillikli salata yedim.bol su ve yeşil çay içtim. midem tavuk almadığı zamanda mısır gevreği yedim. sonra ev tadilatı,eşya taşıma temizlik, regl düzensizliği derken tekrar 78'e çıktım5 gündür dietteyim. sabahları mısır gevreği, sonra gün boyunca da bol naneli lapa yedim. 5 günde 76'ya düştüm. şu an 76'dayım. dün akşam yemekli misafirim vardı biraz kaçamak yaptım,bugn tekrar lapa ve mısır gevreği yiyorum. 1 ay sonra düğünüm var :S haftasonu gelinlik provasına gittiğimde, gelinlik resmen böbreğime oturdu :S çünkü önceki provada 72'iydim
artık 1 ay dayanıcam açlığa yapacak bişey yok
![]()

Perşembe perşembe yapmazlar öyle şey ablası, akıllı uslu duruyolardır şimcik yarın ki listenin telaşı sarmışdır herkesi, spor yapmaya gitmişlerdir belki![]()

güzel canim affiyet olsunbugunku menum
Sabah 2bardak ilik su
kahvalti 1bucuk dilim ekmek surme peynir bi catal yumurta 3zeytin kucucuk bi parca kasar peyniri ve helva
ara 2top dondurma
aksam sogan ve domatesi pisiriyorum menemen gibi ama menemen degil sut icin iyi oluyo bol sogan ve domates ondan yyedim bir Tabak Kadar salata birtane kofte
ara 10 findik

oyy afferim suzime seni örnek hamile bayan seciyorum keske bende oglumda senin gibi yedigime ictigime sagligima daha dikkat etseydim ne fazla ne az yiyorsun saglikli besleniyorsun yakindada bebis geliyor hayirlisiyla kolay bi dogum olur insallahselamlr hanımlar nasılsınız ben sızı hıcc unuturmuyum yahuuuu
cok sukur hepınız ıyısınızdır ınsallahhh
ben ve oglum cok sukur ıyıyız safak sayıyoruz halendee
ee ne var ne yokk bakalımm onlıne kımseyı goremıyorum yarın cuma bak sakın yemeyın heee bol yesıllık ve corba yeter tamammı bak ben corba karpuz hosaf yedım aksam yeegın de o kaaaoglumada bana da yeter tabı yatmadan bırseyler yeriz gene
sız bırsey okumadınız he son yazdıklarımızdann:26:
ınsalalh hepınız ıyısınızdır sımdıden yarınkı tartı ıcın boll sans dılıyorum sunra 3-4 aydan yanınzdayım gene dogumdan kalan kg lerle ınsll..hepsı gıderde 69,5 dan devam ederım ama kısmettt![]()

cok güzel olmus yatak odanslm kızlar
gelemedim bir türlü yav
iş güç demiştim yatak odam ve mobilyalarımın bazıkısımları evlenirken eksik geldi die.onlar yapıldı yeniden gerçi bir kısmı hala eksik.
dolap yerleştir yıka sil vaşllah bu sıcakta bunaldım
ballı en son salı gecesi ezan için cvp yazmıssın canım bende çok istiyorum kaçkez denedim.ama sabah kalkamıyorum bir türlü olmuyor.
merve gülanne duygu falan yiyerek zayıflamanın formulünü aramışlar canım bulursanız bizede gönderin bir zahmet
topikte genel gördüğüm kadarıyla oslew dışında hepiniz homini gırtlak
betüş daha gelememiş.
yarın tartı günü kızlar ve ben 1kilo almış bulunuyorum.ayrıca kaynanam gelecek memleketten
neyse bugün hep semizotu yedim şoklanırım belkiyarına die ama nası olcak anlamadım hala feci tatlı arayışındayım.
hepinizi öptüm.
çıkmadan sanat eserimi göstereyim size tertemiz yumoş kokuyor mis gibi herşeyini yıkadım.yeniden çeyiz seriliyor gibi hissettim bian :123:
Eki Görüntüle 724724 Eki Görüntüle 724723
![]()

affiyet olsun canimvala bende yazim yediklerimi ama utanıyorum sen sık sık tartı günü boz bugün tartıldım -900 çıktım eğer yarın daha çok olmazsa bildirimim budur
sabah
bol roka domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
ara
yeşil çay 1 lokmacık çiko
öğlen
2 kaşık bezelye 4 nuget salata yoğurt
ara
yok
akşam 6 gibi yedim sevdiceğim geldi bugün :)
çeyrek ekmek kokoreç ayran
ara
türk kahvesi 2 tatlı kaşığı profiterol
1 bardak çay
vala netsem bilmiyom şimci olmadı bi yeşilçay daha içim eritsin yediklerimi![]()

bugün benimde öyleydin minem durdum durdum patladim agladim rahatladimselam kızlar
canım sıkkın biraz
herşey üstüste geldi bugün
yatacam şimdi, yada kitap okurum bilemiyorum
iyi geceler ben akşam pizza yedim yarına umudum yok hiç![]()

iyi geceler canim tatli rüyalar sIkma artik caninida yarin yeni bir gün yeni umutlar