balli berenevrasizde de varmi alamanyada televizyon vergisi
yokwalla canım..kizlar türkiyede de televizyon vergisi varmi :26: ya sinir oluyorum ben alman kanallarina zaten bakmiyorum canakdan bakiyoruz türk kanallarina yinede 100 tl yapiyor 50 euro ödüyorumgecen sefer yatirmadim 200 tl yani 100 euro televizyon vergisi ödedim ay nebileyim kizlar onlarin kanallarina bakmiyorum yinede vergi ödüyorum merak ettim bende sizdede varmi diye
ameliyat şart şuan.zaten göğüs hastalıklar uzmanıda burnundan ameliyat olmadan o sorun giderilmeden tedawi yapamayız önce o hallolunmalı dedi..2 defa nefessiz kalmamdan dolayı yatakta hareketsiz kaldım ben..ondan çok korkuyorum..iknada olmuyor eşim bakcaz artık.umursamıyor normal bişeymiş gibi dawranıyor.ewe gelince ben nolcam çok kötüyüm diyorum suratıma bile bakmıyor cwpta wermiyor..bağırıp çağırınca sen büyütüyorsun diyor işte..sıkıldım artık bu durumdan..hem uyku apnesi hem panik atak fena..neyse dertlerimle kafasını şişiriyorum herkesinde..canım ama önce ameliyat olman lazım :26:
kusura bakma da kocan da saçmalamasın. ben de burun ameliyatı oldum hem de 4 yıl filan oldu
öğlen gibi girdim ameliyata akşama hastaneden çıkmıştım
2 gün sonra da tamponlar çıktı hiç bi zorluk yaşamadım şükür
böyle olursa Allah korusun nefessiz kalıp ölebilirsin bile
bunu göze mi alıyor??
ameliyata rağmen yine de geçmeyebilir bu durum
ama yaptırmanda fayda var
hiç olmadı sonrasında CPAP diye bi alet var
onu burnuna takıp o şekilde uyuyorsun
öyle bir şey alırsın rahat edersin..
kocan da sağlığınla oynamasın sinirlendirmesin beni
[/B]
yokwalla canım..
ameliyat şart şuan.zaten göğüs hastalıklar uzmanıda burnundan ameliyat olmadan o sorun giderilmeden tedawi yapamayız önce o hallolunmalı dedi..2 defa nefessiz kalmamdan dolayı yatakta hareketsiz kaldım ben..ondan çok korkuyorum..iknada olmuyor eşim bakcaz artık.umursamıyor normal bişeymiş gibi dawranıyor.ewe gelince ben nolcam çok kötüyüm diyorum suratıma bile bakmıyor cwpta wermiyor..bağırıp çağırınca sen büyütüyorsun diyor işte..sıkıldım artık bu durumdan..hem uyku apnesi hem panik atak fena..neyse dertlerimle kafasını şişiriyorum herkesinde..
yokwalla canım..
ameliyat şart şuan.zaten göğüs hastalıklar uzmanıda burnundan ameliyat olmadan o sorun giderilmeden tedawi yapamayız önce o hallolunmalı dedi..2 defa nefessiz kalmamdan dolayı yatakta hareketsiz kaldım ben..ondan çok korkuyorum..iknada olmuyor eşim bakcaz artık.umursamıyor normal bişeymiş gibi dawranıyor.ewe gelince ben nolcam çok kötüyüm diyorum suratıma bile bakmıyor cwpta wermiyor..bağırıp çağırınca sen büyütüyorsun diyor işte..sıkıldım artık bu durumdan..hem uyku apnesi hem panik atak fena..neyse dertlerimle kafasını şişiriyorum herkesinde..
hiç iyi değilim tatlım iyice strese girdim..bide şu başımda wızıldayan we her tarafımı yiyen siwrisinek çıldırttı..bu bulsam maşallah 1 yıllık kanı depoladıda..kız müzüiyimisin ben kaçırmışımbacım kaynanadan dolayı biliyon hastamısın canım
ramazanı şerif bi geçsin bide istanbula gidip geleyi kaçıp gitcem.kaynana çocuklara baksa zaten şimdiden gidip olmuştumda işte..sen de bırak adamı kaç git ameliyat ol akşam gelsin alsın hastaneden çağır anneni yanına deli ayol senin bu koca
benimde tablom yok ay nolcek böle gizlidenmi zayıflıcaz artık ay midem çok bulanıyo kabızımkaç gündür şiştikçe şiştimhastayım
dünkü öküz yiyişimin ardından bugün
sabah
yeşil çay
ara
yeşil çay şeftali
öğlen
semizotu yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
bundan sonrası gelen giden çok oldu çay kahve soda meyve suyu içtim
birazdan da meyve yerim 4 kiraz 2 kayısı tamamdır
ama çok fenaydım gece çok şükür geçti
tatlım bu ne sabah kahwaltı yok akşam yemek yok..
vala dün yediklerimden sonra anca kendime gelebildim yemeği geçtim görcek halim yoktu
öncelikle teşekkür ederim,evet bende çok kıskanıyorum o halimi şuanda,geçmiş olsun canım yaa..noldu sana böyle..bu arada 57 kilo halini çok kıskandımmmmm..64tede zayıfsın..walla yaaa..benim boy kısa bu durumda ben 55in altına bile inmeliyimde bu durumda zor ben 60 a inemiyorum off..iyi geceler canım dikkat et kendine
teşekkür ederim canım,aminGünaydın kızlarr,
Yedik içtik geldik kürkçü dükkanınaKeyifler yerindedir umarım, geçmişi okudum kaynanalardan dert yanılmış, Allah sabırlar versin kızlarrr, idare edebildiğiniz kadar edeceksiniz, iş kocalarınızda bitiyor
Tuba geçmiş olsun, Allah şifa versin canım.
Güzel b,r hafta diliyorum herkese
ya kıyamam ben sanaa,ne kadar zordur bilirim,çocuklar doğduktan 3yıl kadar boyunca bende geceleri dahil çok uykusuzluk çektim,eşim anlayışlıydı allahtan,,bazen sinirli olduğu zamanlarda aynı seninki gibi tvaır yapardı falan benim dahada çok moralimi bozardı,geceleri çocuklara hep ben kalkardım mamalarını yapardım,,özenirdim bazen onca karı koca var günlük görevleri değişiyolardı,bigün adam bigün kadın bakıyodu gece,benimkine dedimmide ben hergün çalışıyorum sen evdesin tabi kalkcaksın derdi,sanıyoki,sabahtan akşama kadar ayaklarımı uzatıp yatıyor dinleniyorumgünaydındiyenherkese günaydın kızlar..çok uykusuzum uykum warrrr..ama uyuyamam çocuklardan..geceleri uyku uyumuyorum 1 haftadır şu uyku apnesi denen şey başladı yine.we panik atakta war nefes alamasam panik yapıyorum iyice fena oluyorum.eşimde ewde olmuyor bitiyorum..sabajh 7 de geldi eşim ewe kalk ne yatıyorsun diyor.ben gece uyumuyorum ölüyorum beni anlamıyorsun diyorum..şimdi nasıl uyuyorsun diyor surat bi karış asık kızıyor.ben çocukmuyum..ben bıktım bu hayattan..beni anlamayan bi koca herşeyden sıkıldım en son 1 ay önce boşanmanın eşiğinden döndüm..off neyse kızlar..ben gidip iş yapayım biraz..öpüldünüz..
keşke suzi doğru söylüyosun başladık bikere ,bırakmakta nasip olur inşallah...keske hic baslamasaydin tugbisdertinin üstüne dert katmissin
noldu ki canim sana :26:
Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin bi doktora görün istersen durduk yere neden oluyo kı oyle
valla benim ablam vardıya hani almanyada duran,oda alman kanallarını seyrediyo mecburen,çünkü çanak veya türk kanallarını seyretmeye kalkınca para istiyolarmış yani türk kanalları parayla canım,,ablam 14 yıldır orda yaşıyo,almancayı bile tvden öğrenmiş çoğunu,sağoılsun enişten hiç yardımcı olmaz bu işlerde,kendi orda doğmuş büyümüş,kendi almancayı biliyo ablamada öğretirim diye aklı gidiyodu,oraya gidince anlamıştımki ablamın işi vahimdi,eniştem ablamın hiç bir işine yardım etmezdi doktora gidilicekti yazık yarımyamalak almancasıyla kendi hallediyodu işini,ozamanlar pek yoktu dili,ama şimdi sular seller gibi almanca konuşuyoya şükür enişteme ihtiyacı kalmadıkizlar türkiyede de televizyon vergisi varmi :26: ya sinir oluyorum ben alman kanallarina zaten bakmiyorum canakdan bakiyoruz türk kanallarina yinede 100 tl yapiyor 50 euro ödüyorumgecen sefer yatirmadim 200 tl yani 100 euro televizyon vergisi ödedim ay nebileyim kizlar onlarin kanallarina bakmiyorum yinede vergi ödüyorum merak ettim bende sizdede varmi diye
kizlar nasilsiniz sabahdan beri cocuklarla ugrasip durdum simdi uyudularda bende biraz dinleneyim dedim birazdan jilliani yapicam
sizler nasilsiniz
dün gece sabahı zor ettim arkadaşlar,kabus gibiydi,hastalık vücudumun heryerini ele geçirmiş durumdaydı,mızıklayarak uyandığımı gördüm kaçkere,üstüne bide çocukların ikiside sabah 7de yanımıza gelmesinmi zaten kafa davul gibi gidin diyorum gitmiyolar yanımıza yattılar sıkış pıkış zar zor ettim sabahı anlıycanız,,eşim kalktı
sağolsun karınlarını doyurdu,ben kalktım 12 gibi,çok fena başım dönüyo çatlıyo tüm vucudum karnım ağrıyo,,hadi hastaneye dedik ve gittik,,acile girdik bi saat bekledik nerdeyse,önümüzde 25 kişi varmış ben nasıl mızıklıyorum üşüme geldi bide istemeden titreye titreye bi hal oldum,sonra eşim geldi arabadan,acile baktı sordu,beni aldırdı önden,karnıma baktı bağırsak hareketlerin çok hızlı dedi,tahlil yapılsın anlayalım dedi,,kan verdik 2 saat sonra gelin dediler,eve gittik ne geçmek bilmez 2 saatti o,2 saat bile değil 1.5 saat sonra gittik yine ,ama kız uyumuştu onu eve
bıraktık,gittik yarım saat bekledikten sonra dr çok büyük enfeksiyon kapmışsın dedi,hariciyeye kerem beye git dedi,hadi oraya gittim,karnıma baktı dedi ne yedin sen,mantar yedim dün dedim bide baya karpuz yiyorum fazlaca hergün geceleri falan dedim,,neyse bağırsak iltihabı dedi,intaniyeye çık dedi,hadii bide oraya çıktım.bu arada eşim 15.00te servise binip işe gitti kaldımmı tek başıma oğlanla,,çıktım bi saatte intani,yenin önünde bekledim,ne bitmek bilmez hastaymış kardeşim dedimya,,neyse kadın serum vericem dedi,,bende dedim kız evde uyuyo uzun sürermi
dedim,küçük verdim dedi,ilaç yazdım kullan geçmezse gel dedi,hemen erkek kardeşimi aradım hastaneye gelde evin anahtarını veriyim dedim,kız evde uyanmıştır bekleyiver başında dedim,hemen geldi sağolsun oğlanıda alıp gitti bizim eve,kız uyanmışta tv'ye bakıyomuş,ağlama huyu yoktur kızımda öylece bizi bekler evde kıymam ben maşallah...
neyse tam 3 saat serum takılı kaldı hastanede yattım günü birlik,sonra kalkıp ilaçlarımıda alıp geldim,karnım ağrımıyoda başım davul gibi ölüyo beynim,sallayınca beynim sallanıyo sanki içinde(,ilaçlar fayda etse bari,,ne zormuş çocukluyken ve hasta olmak allahım şifa versin hastalara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?