70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizde parasız canım kanallar ama, Dmart ve Digitürk gibi kanallar da var, onlar paralı, isteyen abone oluyo. Ama parasız çok kanalımız var.

Son düzenleme:
birde bugünkü mönümü sunayim sizlere
sabah: 3 diyet bisküvi ici yulaf ezmeli tok tutuyor kahvenin yaninda yedim
ara:1 armut
öglen: et sote birde yeni ekmek aldim kücük kücük ben ona barbie ekmegi diyorum barbie ancak doyar onlan siyah kapkara birsey iste ondan 2 tane yedim 2 tanesinin kalorisi 100 yani 1 tanesi 50 kalori aman ben onlan doymuyorum da napim aliscaz artik
sonra ara: yarim kayisili kek (isarkadasi getirmis birtane bende yanimdakine yarisini verdim bari tümünü yemim diye )
aksam: firinda tavuk but yiycem üsenmesem salata yaninada yogurt

nasil

Kaçta bitiyo senin mesain canım?
bugün 6 ya kadar fadimecim
Bizde parasız canım kanallar ama, Dmart ve Digitürk gibi kanallar da var, onlar paralı, isteyen abone oluyo. Ama parasız çok kanalımız var.
burda oda var özel kanallar extradan para ödüyorlar fadimecim aslinda ödemenin icinde onlarin kanallari dahil ama biz onlarin kanallarina bakmadigimiz halde ödüyoruz iste herseye para istiyorlar benim oglan okula basliycak bu sene normalde aylik 500 tl bakim yemek vs parasi ödemem lazim ayligimaz diye yardima basvurdum eger kabul ederlerse 300 tl ödiyecem yani 150 euro
faturalarimi yatiriyordum internet üzerinden aklima geldi sorayim dedim size

maalesef canım olaylar bizleride çok üzüyor...
kızım bile dün baktım haber izliyor nolacak diye..

kizlar o kadar alinti yaptim ama elektrikler kesildi gitti hepsi telden girdim bende
suzi bugunku menunu begendim aksam cozutmassan cok iyi bir gun olucak
benartik giremem yarin anca yarin gorusuruz telden zor oluyo cok (

kizlar o kadar alinti yaptim ama elektrikler kesildi gitti hepsi telden girdim bende
suzi bugunku menunu begendim aksam cozutmassan cok iyi bir gun olucak
benartik giremem yarin anca yarin gorusuruz telden zor oluyo cok (
tesekkür ederim canim ay insallah yani aksam cozutmama karari aldim aslinda ama büyük konusmayayim ay sinir oluyor okadar ugrasipda gidince dimi
suzi bide sormustun ya evlimisin diye 1yil1aylik evliyim cocuk yok ama dusunuyoruz allahin izniyle :))
ay sende daha cicim aylardasin taze gelin hayirlisiyla olur insallah biraz daha gez dolas kocanla canim sonra cocuk olunca ister istemez zamanin kisitlaniyor yarin görüsürüz iyi aksamlar mervecim

canım ama önce ameliyat olman lazım :26:
kusura bakma da kocan da saçmalamasın. ben de burun ameliyatı oldum hem de 4 yıl filan oldu
öğlen gibi girdim ameliyata akşama hastaneden çıkmıştım
2 gün sonra da tamponlar çıktı hiç bi zorluk yaşamadım şükür
böyle olursa Allah korusun nefessiz kalıp ölebilirsin bile
bunu göze mi alıyor??
ameliyata rağmen yine de geçmeyebilir bu durum
ama yaptırmanda fayda var
hiç olmadı sonrasında CPAP diye bi alet var
onu burnuna takıp o şekilde uyuyorsun
öyle bir şey alırsın rahat edersin..
kocan da sağlığınla oynamasın sinirlendirmesin beni

hemencik gidivere bilirim diyor ablam yapti bende yapcam diyo kiz ben sabanci veya koc torunu degilim ki jetucagina binip hemencik gelebileyim

bilemicem valla suzim bana belli olmaz
düğünde seni göremezsem kızarım ona göre

anlattim mi bilmiyorum betülüm bi keresinde ben daha bekarim seneler önce televizyonda vehpi koc öldü haberi cikti o an agzimdan tüh keske evlenseydim gitti adam demissim babam da yanimda bi bakis atti tüü diyo
bi zengin seh bulamadim dubai ye gitcem balayina diyor kardesim beni de götür belki seh karisi olurum diyorum
olmadi televizyona cikarim senin icin neydin su adamin ismi annemle aglar dururuz o cikinca hani yabanci ülkelerdeki insanlari kavusturuyor ya derim arkadasimi yillardir görmüyorum ha sakirdir herhalde dügününe götürver beni derim

Bugun iyice anladımki diyet kafası rahat olan aylak insan işi bütün yeme düzenim şaştı kendime vakit bulup sebze yemeği yapamıyomki yemek saatlerim şaşıyo su içmeye vaktim yok çok mutsuzum

kaçırdın zengin adamı demek ah suzim aklın fikrin nerelerde
kız düğünüme kameralar getirme işinden izin alır hemen kaçar gelirsin buraya dur bakalım daha çok var nasıl olsa

bu arada betül senin güzelim cizelgende gitmis

noldu ki bizim çizelgelere :26:

Bugun iyice anladımki diyet kafası rahat olan aylak insan işi bütün yeme düzenim şaştı kendime vakit bulup sebze yemeği yapamıyomki yemek saatlerim şaşıyo su içmeye vaktim yok çok mutsuzum
kiz gönder sunu gitsin artik evine

saka yapiyorum betülüm ay insallah o gün gelsin ben gelecem insallah
bilmem :26:yarinda gelmezse kk yi kk ya sikayet etcem cizelgesiz kilo alirim ben diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…