Kaçta bitiyo senin mesain canım?ben burdayim
Bizde parasız canım kanallar ama, Dmart ve Digitürk gibi kanallar da var, onlar paralı, isteyen abone oluyo. Ama parasız çok kanalımız var.kizlar türkiyede de televizyon vergisi varmi :26: ya sinir oluyorum ben alman kanallarina zaten bakmiyorum canakdan bakiyoruz türk kanallarina yinede 100 tl yapiyor 50 euro ödüyorumgecen sefer yatirmadim 200 tl yani 100 euro televizyon vergisi ödedim ay nebileyim kizlar onlarin kanallarina bakmiyorum yinede vergi ödüyorum merak ettim bende sizdede varmi diye
bugün 6 ya kadar fadimecimKaçta bitiyo senin mesain canım?
burda oda var özel kanallar extradan para ödüyorlar fadimecim aslinda ödemenin icinde onlarin kanallari dahil ama biz onlarin kanallarina bakmadigimiz halde ödüyoruz iste herseye para istiyorlar benim oglan okula basliycak bu sene normalde aylik 500 tl bakim yemek vs parasi ödemem lazim ayligimaz diye yardima basvurdum eger kabul ederlerse 300 tl ödiyecem yani 150 euroBizde parasız canım kanallar ama, Dmart ve Digitürk gibi kanallar da var, onlar paralı, isteyen abone oluyo. Ama parasız çok kanalımız var.
maalesef canım olaylar bizleride çok üzüyor...
kızım bile dün baktım haber izliyor nolacak diye..
iyi diyelim iyi olalim minem gerci uykum variste birde türkiyedeki olaylari burdaki gazetede görünce bende cok üzüldüm
hemen baktim zaten canim isyerine geldim türk gazetelerinden detailari okuyayim dedim ama dogru dürüst aciklama yok
tesekkür ederim canimkizlar o kadar alinti yaptim ama elektrikler kesildi gitti hepsi telden girdim bende
suzi bugunku menunu begendim aksam cozutmassan cok iyi bir gun olucak
benartik giremem yarin anca yarin gorusuruz telden zor oluyo cok(
ay sende daha cicim aylardasin taze gelinsuzi bide sormustun ya evlimisin diye 1yil1aylik evliyim cocuk yok ama dusunuyoruz allahin izniyle :))
anabenim cizelge yok baktim mineninde yok merveninde yok nerde bizim cizelgeler :96:
günaydındiyenherkese günaydın kızlar..çok uykusuzum uykum warrrr..ama uyuyamam çocuklardan..geceleri uyku uyumuyorum 1 haftadır şu uyku apnesi denen şey başladı yine.we panik atakta war nefes alamasam panik yapıyorum iyice fena oluyorum.eşimde ewde olmuyor bitiyorum..sabajh 7 de geldi eşim ewe kalk ne yatıyorsun diyor.ben gece uyumuyorum ölüyorum beni anlamıyorsun diyorum..şimdi nasıl uyuyorsun diyor surat bi karış asık kızıyor.ben çocukmuyum..ben bıktım bu hayattan..beni anlamayan bi koca herşeyden sıkıldım en son 1 ay önce boşanmanın eşiğinden döndüm..off neyse kızlar..ben gidip iş yapayım biraz..öpüldünüz..
kızlar msjlara şöyle bi göz geçirdim..hasta olanlara rabbim şifa wersin..herkese - li haftalar dilerim..hiç msj bile yazacak halim yok uykusuz halsiz huzursuzum..hastalığım için soranlar saolun.önce burnumdan ameliyat olmam gerekiyor ama eşim ameliyat olmamı istemiyor.et şişmiş burnumdaki.buda uyku apnesini tetikliyor..kan tahlili yaptırmam lazım kanım aşırı düşük ama gidemiyorum çocuklara bakmıyor kaynana..eşimle gitmek zorundayım oda işten gelmiyor.işi benden hastalığımdan daha önemli..öyle işte..
hemencik gidivere bilirim diyor ablam yapti bende yapcam diyo kiz ben sabanci veya koc torunu degilim ki jetucagina binip hemencik gelebileyim
anlattim mi bilmiyorum betülüm bi keresinde ben daha bekarim seneler önce televizyonda vehpi koc öldü haberi cikti o an agzimdan tüh keske evlenseydim gitti adam demissimcanım ama önce ameliyat olman lazım :26:
kusura bakma da kocan da saçmalamasın. ben de burun ameliyatı oldum hem de 4 yıl filan oldu
öğlen gibi girdim ameliyata akşama hastaneden çıkmıştım
2 gün sonra da tamponlar çıktı hiç bi zorluk yaşamadım şükür
böyle olursa Allah korusun nefessiz kalıp ölebilirsin bile
bunu göze mi alıyor??
ameliyata rağmen yine de geçmeyebilir bu durum
ama yaptırmanda fayda var
hiç olmadı sonrasında CPAP diye bi alet var
onu burnuna takıp o şekilde uyuyorsun
öyle bir şey alırsın rahat edersin..
kocan da sağlığınla oynamasın sinirlendirmesin beni
bilemicem valla suzim bana belli olmaz
düğünde seni göremezsem kızarım ona göre
anlattim mi bilmiyorum betülüm bi keresinde ben daha bekarim seneler önce televizyonda vehpi koc öldü haberi cikti o an agzimdan tüh keske evlenseydim gitti adam demissimbabam da yanimda bi bakis atti tüü diyo
bi zengin seh bulamadimdubai ye gitcem balayina diyor kardesim beni de götür belki seh karisi olurum diyorum
olmadi televizyona cikarim senin icin neydin su adamin ismiannemle aglar dururuz o cikinca hani yabanci ülkelerdeki insanlari kavusturuyor ya derim arkadasimi yillardir görmüyorum ha sakirdir herhalde dügününe götürver beni derim
bu arada betül senin güzelim cizelgende gitmis
kiz gönder sunu gitsin artik evineBugun iyice anladımki diyet kafası rahat olan aylak insan işi bütün yeme düzenim şaştı kendime vakit bulup sebze yemeği yapamıyomki yemek saatlerim şaşıyo su içmeye vaktim yok çok mutsuzum
kaçırdın zengin adamı demekah suzim aklın fikrin nerelerde
kız düğünüme kameralar getirme işinden izin alır hemen kaçar gelirsin buraya dur bakalım daha çok var nasıl olsa
noldu ki bizim çizelgelere :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?