70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim cocuklar cok zor oluyolar bizim evde bide tamir basladi daha disarilari yapiyolar benim kizin odu kopuyo bide eve girdiklerinde nasil basedicem bilmiyorum
benim esimde aksama Kadar calisiyorum sunlara bak diyodu ama bikacgun evde kaldiktan sonra nekadar zor oldukalrini gordu bugun telde konusurken cocuklarin seninide duyuyo tabi Allah sana yardim etsin cok zor senin isin diyo
simdi tabi yine yardimci olmuyoda kizmiyoda artik sustur sunlari diye
cok gecmis olsun canim gercekten cocukla hasta olmak zor
şükür canım ya..çocuklarla uğraş akşama kadar aynı işte..bende bi duş aldım geçtim yatağa çocuklarıda uyuttum bakayım dedimburaya..

cok yoruluyorum ben cocuklarla kizim cok ugrastiriyo zaten diyeride kucuk onun ayri ilgiye ihtiyaci oluyo kizim tum ilgiyi ustune istiyo habire yeni yeni huylar cikartiyo bazen cok kizdiriyo bende kiziyorum en son dun cok kizdim artik ustunu cikartip oyle gezmek istiyo bezine varana Kadar cikartiyo once bisey demedim yerlerede cisini yapti tamam gel dedim banyo yaptirdim ondan sonra tekrar cikartinca benimde tepem atti ahmet bile kucucuk bebek dah 5 aylik bile olmadi yaninda oturuyo ahmette elini carpiyo oynatiyo anne ahmet dovdu diyo kim dokunsa dovdu beni diyo piskolajisi bozuluyo onunda kimsede yok hava kotu disari cikartamiyorum biraz cocuk gorsun acilsin ama yok onun halinede uzuluyorum trdeyken her Saniye bi cocuk vardi yaninda cikip kapinin onunde oynuyolardi orda Burda evde kilitli kaldi habire anne babageldi parka diyo yagmur yagiyo goturemiyoruz cok uzuluyorum onun halinede off off ne dolmusum ya

saka yapiyorum betülüm ay insallah o gün gelsin ben gelecem insallah
bilmem :26:yarinda gelmezse kk yi kk ya sikayet etcem cizelgesiz kilo alirim ben diye

inşallah tatlım benim
çizelge kısmımız boşmuş bak hadi bi daha yapalım

disim sizliyor bi bu eksikdin song song etiyor :26:korkuyorum

song song mu ediyor senin dizin tatlılığını yesinler yaa
noldu canım çok mu yoruldun neden öyle oldu :26:

Gitti canım az önce bu gece bana yaramaz çocuklar misafirliğe gelecek dedim gitti

hadi gözün aydın

estağfirullah canım ne demek öyle dertlerimle kafanızı şişiriyorum filan
hepimiz burda birbirimize anlatıyoruz dertlerimizi.. iyi ki varız
bi yolunu bul ameliyatını ol canım aynen doktorun dediği gibi onu olmadan sana tedavi veremez :26:
öyle olmaz eşin de anlayışlı olsun artık bu nedir ya başına bir şey gelse nasıl vicdan azabı çeker
uzun bi ameliyat de değil boşuna abartıyor..
inşallah kurtulursun en yakın zamanda.. kendine dikkat et

geçmiş olsun canım :26:

ne kadarlıklar seninkiler canım.benim ki!oğlum 1 ay sonra 3 buçuk yaşında olcak,kızda 16 aylık

Son düzenleme:

saol betülüm..ramazanı şerif bi geçsin ısrar etcem artık.ozamana ömrüm warsa artık..

Allah korusun öyle deme :26:

ama betülüm gündüz bile uyuyamıyorum..artıkkendimi heran gidecekmiş gibi hissediyorum..bu hastalık beni yıprattı iyice..ameliyat olursa n rahat nefes alacaksın yeniden doğmuş gibi olacaksın dedi doktor..ben umudumu kaybetmek üzereyim tamamen..

tabii canım rahat nefes almak çok etkiliyor her şeyi bence ramazan sonrasına bırakma.. ameliyat sonrasında 1 haftada eski haline dönersin zaten bir an önce yaptır

istanbula gitme planımız war eşimin işleri 3 haftaya bitecek.yaza girince işler bitiyor.ozamanda biyerlere gidiliyor ondan olmaz sanırım..şuan ikna edemiyorum zaten..

canim benim esimdede var ayni sorun bende tam tersi ona ameliyat ol diyorum olmuyo ameliyat korkusu var bikere olmus bitarafini duzeltmisler bitarafi yapamamis Doktor simdide tekrar olmuyo ailesinin cogunda var dayisi yatarken makineyle yatiyo oderece ikna edemiyorum ama ben
adamin herseye korkusu var almanya turkiye ucakla 3 Saat o arabayla geliyo Ucak korkusundan ikigun araba surmeye razi oluyo

Allah bagislasin canim kizim temmuzda 2 yasina gircek oglum 22sinde 5aylik olcak
amin canım saol..
çok kötü bişey.rabbim kimseye bu hastalığı wermesin..

iyi geceler canim evi yapanlar Sabah 8de ise basliyolar ben uyuyayim iyi geceler sana

sanada canım

kızlar kimbilir kaçıncı rüyanızdasınız..ama ben hala ayaktayım..öylece duruyorum..

Son düzenleme:
disim sizliyor bi bu eksikdin song song etiyor :26:korkuyorum
Geçmiş olsun, karanfil koyaydın.

Çok büyük geçmiş olsun canım zor olur eminim, Allah şifa versin.
Allah kolaylık versin küçük çocuklar bir de yurtdışı, geçecek bugünler de sabret bakalım.

istanbula gitme planımız war eşimin işleri 3 haftaya bitecek.yaza girince işler bitiyor.ozamanda biyerlere gidiliyor ondan olmaz sanırım..şuan ikna edemiyorum zaten..
Allah tez zamanda işlerini yoluna koyar inşallah.

gerekirse agla dayanamiyorum diye ya niye böyle yapiyor senin kocan anlamadim yazik degilmi sana
Gitti canım az önce bu gece bana yaramaz çocuklar misafirliğe gelecek dedim gitti
keske önceden öyle deyip kacirsaydin hadi gözün aydin
var canim 54 euro bikerede bakmamisimdir
sagol canim merak etmisdim
ay ne zmandır kk nin görüntüsünü bile özlemişim utanmasam pcyi öpecem ben geldim kimse yok muhabbete ay hepinizi çok özledim smileylerim özledim avatarımı özledim öpecem herşeyi
bizde seni özledik
benimde tablom yok ay nolcek böle gizlidenmi zayıflıcaz artık ay midem çok bulanıyo kabızımkaç gündür şiştikçe şiştimhastayım
regl oldunmu handem :26:
ac kalmissin canim

ben birakamiyorum cok stresse giriyorum birde kilo alirim kesin keske birakabilsem bende
yabanci bir ülkede dil bilmedinmi zor canim iyiki ablan ögrenmis
gecmis olsun tugbis insallah düzelir ne tetiklemis ki mantarmi :26: iyiki gitmissin hastaneye
düzelir insallah havalarda cocuklardan evde kapali kalinca sIkILiyor
tekrarmi yapcaz ugrastirmasalar olmaz sankim dis im betülüm disci yanagimi sisirmisdin korkuyorum gitmem lazim ama korkuyorum iste
anlamiyorum senin kocani
kızlar kimbilir kaçıncı rüyanızdasınız..ama ben hala ayaktayım..öylece duruyorum..
saat kac gösteriyor canim ya
sagol fadimecim karanfil fayda ediyormu :26: gecti canim özel dismacunu almisdim dis zizisini gecirsin diye ondan sürdüm ama gitmem sart cok korkuyorum
Günaydın kızlarrr
günaydin fadimecim
günaydııııııınnnnn
günaydin gülannem

günaydin kizlar

bugün yine bacaklarimda agri var dün aksam basladi esim diyor romatizma mi var sende ay nebileyim niye geldi yine insallah cabuk gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…