napiyorsun suzim aşağıda..ben bakınıyorum öylece..yazamıyorum bile msj.yazmaya üşeniyorum..ne zaman motiwasyonum düşerse we zayıflayacağımdan ümidimi kestiğim zaman yazmıyorum yazamıyorum..ne yazcam diyorum onu bunu yiyorum diye mi?yazcam..motiwe olamıyorum aynı yerde durmaktan bıktım..
canim öyle oluyor ama yazmadikcada daha cok gevsiyoruz bence yani ben öyleyim bikinlik geliyor ve erteleyip duruyoruz ama yazmasakda nasil birbirimize destek olcaz tatlimsen benim ne yaptigimi bilmesen ben senin ne yedigini bilmesem birbirimize nasil yardimci olcaz toparlan tatlim sen istesen verirsin hadi bu hafta eksi ol
bende bugünkü yediklerimi yazayim :
sabah: 2 dilim kara barbie ekmegiüstüne sürme peynir ve yarim salatalik
ara: 2 yulafli diyet bisküvi
öglen: 4 kücük köfte yanina cacik
ara: 1 havuc
aksamda hafif birseyler bulursam yerim :44:
haklısın canım .ama insan 3 haftada zorla werdiği kiloyu 1 yemekte fazlasıyla alır..olmuyor işte..65buçuğum..sayıyorum hep yerimde..temmuza kadar hani 60 olcaktım..ben ne temmuzda ne ağustosta 60 olurum..hayatımda en son 17 yaşında gördüm ben 58i..bidahada görmedim..nerdeeee şimdiye kadar görmemişim şimdiden sonra göreceğimimi sanmıyorum artık..bıktım diyet yapmaktan artık..
benimde bacaklarda yok ama karin ve belde fazlaliklar var tatlim ama birde müzik acma imkanin varsa evde hareketli müzik esliginde ev islerini yapabilsen cok daha güzel olur ac mezdekeyi salla yarim saat totunu bence bacaklarada iyi gelir aslinda benimde göbege iyi gelir ama ben cok üsengec oldum eskiden böyle degildim hep hareket halindeydimbu arada menün güzel suzim..ben böyle yesem hergün haftada 1buçuk kiloyu garanti ederim ama nerde..diyetimi yapamasamda hergün 100 mekik we 200defa falan ip atlıyorum..kocaman kalın bacaklarım erimez benim..acaib kalın...
kızlar tarçınlı su hakkında bilgisi olan varmı????????
tarcinli sütü biliyordum suyu bilmiyorum :44:
moralim bozuluncada yiyebiliyorum ama genelde benimki öylesine dururken yani..sebebsiz..bide kilo aldığımı görünce yemeye weriyorum kendimi..çocuklarla ilgilen ew cart curt derken biyere gidemiyorum zaten.ewde sıkıntıdan çoğu sebebi..bizim 100bin metre kare kadar domates seralarımız war..işçilerimiz çalışıyor..eşimde domateslerçıktığı zaman hergün her wakit halde oluyor bu dönem 1buçuk ay 2 ayı buluyor.yurt dışına ihracat yapılıyor..o dönemde biyere gidemiyoruz.zaten o dönemde olmasakta kaynanamgil gezmemize izin wermiyor..bende ewde sıkılıyorum okadar zaman..etrafımda arkadaşım gidebileceğim biride yo.kalabalık bi ortamda oturmuyorum..bıktım artık anlıcan..biyerlere gitsem ben zaten hırslanıyorum zayıf kişileri gördükçe..haftasonu alanyaya gitcez inşallah ..ama kıyafet almam lazım.aldım bi kaç parça ama aldıklarımın yarısını kuzenim alışweriş mağazasında unutmuş ondan kaldım ortalıkta.eşimin işide haziran sonunda bitecek..kıyafetalmam lazım o bu derken moral sıfır..canim nezamanlar yiyorsun aksamlarimi canin sIkIldiginda mi yoksa morelin bozuluncami yada nelere dayanamiyorsun anlat bakim
kızlar tarçınlı su hakkında bilgisi olan varmı????????
çok faydalı diyorlar ama 1 lt suya nekadar konulması gerektiğini bilmiyorum. Bizim şu tatlı krizlerini engelliyormuş
benimde bacaklarda yok ama karin ve belde fazlaliklar var tatlim ama birde müzik acma imkanin varsa evde hareketli müzik esliginde ev islerini yapabilsen cok daha güzel olur ac mezdekeyi salla yarim saat totunu bence bacaklarada iyi gelir aslinda benimde göbege iyi gelir ama ben cok üsengec oldum eskiden böyle degildim hep hareket halindeydim
Amin canimtünaydin canimanladim canim sagol
ben oglumdan biliyorum kasi acilmisdi sok gecirdim allah yavrularimizi korusun kazadan beladan
abababaabaao minnak ellerine saglik canimm
ay buda baska bir tür
hadi hayirlisi canim
olabiliyo canim erkek iste düsünmeden koniúsmaus
yuhhhhhhh
ay canim ben sok oldum sen birde ordasin ne dicemi bilmioyrum
bence söyle cok ayip de belki utanir tepkini göster
gecmis olsun canim :26:
keske esine anlatmasaydin :26:
bende gece gece cozuttum
vaooovv
nice senelere insallah canimm
ay suzim uyudum :26:
deminde ablam aradi cene aptik
ya aslinda sana morel vereyim dedim ama anliyorum senide tatlimmoralim bozuluncada yiyebiliyorum ama genelde benimki öylesine dururken yani..sebebsiz..bide kilo aldığımı görünce yemeye weriyorum kendimi..çocuklarla ilgilen ew cart curt derken biyere gidemiyorum zaten.ewde sıkıntıdan çoğu sebebi..bizim 100bin metre kare kadar domates seralarımız war..işçilerimiz çalışıyor..eşimde domateslerçıktığı zaman hergün her wakit halde oluyor bu dönem 1buçuk ay 2 ayı buluyor.yurt dışına ihracat yapılıyor..o dönemde biyere gidemiyoruz.zaten o dönemde olmasakta kaynanamgil gezmemize izin wermiyor..bende ewde sıkılıyorum okadar zaman..etrafımda arkadaşım gidebileceğim biride yo.kalabalık bi ortamda oturmuyorum..bıktım artık anlıcan..biyerlere gitsem ben zaten hırslanıyorum zayıf kişileri gördükçe..haftasonu alanyaya gitcez inşallah ..ama kıyafet almam lazım.aldım bi kaç parça ama aldıklarımın yarısını kuzenim alışweriş mağazasında unutmuş ondan kaldım ortalıkta.eşimin işide haziran sonunda bitecek..kıyafetalmam lazım o bu derken moral sıfır..
tarçınlı değilde ballı tarçınlı süt ben geçen yıl sabah aç karnına we akşam yatmadan önce 1er bardak içiyordum we faydasını gördüm.hem akşam mesela tok tutuyor kan şekerinidengeliyor artı tuwalet sorununu gideriyor zamanla..dewam ettiğin sürece..
canin istemezede zorla kendini müzikin sesiylen keyfinde düzelirsabahları açıyorumhareketli müzik öyle yapıyorum işimi we daha enerjik oluyorum.ama cuma gününden beri yapmıyorum moralim bozuk diye.iş yapasım bile gelmiyor zaten ondan..az sonra açıp başlıcam işe..yapılacak çok şey war....ip atlıyorum bakalım inşallah faydası olur.
yoruldum diye seviniyorsunAmin canim
aynen canim
kizlar Sabah ahmeti sallarken girebildim ve simdi tekrar girebiliyorum bu arada hep islerle ugrastim cok yoruldum acaba kac kalori yakmisimdir
hadi kolay gelsinahmet uyudu islere devam gorusurz kizlar
bende kaçtım kızlar..kociş ewde oluyor akşamları artık ondan akşam giremiyorum..gidip biraz ewle uğraşayım gelebilirsemyine gelirim
he valla nası yürütcem bi arada bilmiomgünaydin zerramya hic sorma zerram bende sasirdim ilk kez eksi cikiyorum haftasonundan sonra
kiz vardir iyi bakbizim televizyonun yan tarafinda sakli bende yok sanmisdim
öyle canim bende genciken öyle calisdim bekarken oluyor da öyle isler sonra dan zorlar evli olunca falan
görüsürüz handem
ballı benimkaynanyı görünce geçmişe takıldıkiz molaya gitcem ballim saat 13 denerde kaldin
vala canım dün buraya geldim kimse yoktu gerçekten şok edici bir durum birine anlatmam lazımdı gece uyuyamadım koskoca kadınabababaabaao minnak ellerine saglik canimm
ay buda baska bir tür
hadi hayirlisi canim
olabiliyo canim erkek iste düsünmeden koniúsmaus
yuhhhhhhh
ay canim ben sok oldum sen birde ordasin ne dicemi bilmioyrum
bence söyle cok ayip de belki utanir tepkini göster
gecmis olsun canim :26:
keske esine anlatmasaydin :26:
bende gece gece cozuttum
vaooovv
nice senelere insallah canimm
ay suzim uyudum :26:
deminde ablam aradi cene aptik
suziye giyor kendi yiyorsuzimmm bak bugün pazartesi hadi gel bu haftada ekside cikalim insallahhhh
sen zaten eksidesinsakin alma
bende dün sabittim ama gece kudurdum yine kalktim yedim de yedim
ama toparlarim insallahhh
tamammm
haziriimm Eki Görüntüle 731653
gene sümüklü çocuk+ 200 olmusum suzi
sen eksidesin Eki Görüntüle 731655
niye yemedin hafta sonuu
ama yinede yenecem seniiii Eki Görüntüle 731656
suzi pırt derse gaz bombası etkisi yapıyor ondan kilo veryorsorma cumartesi okadar sicaktiki
pazar gök gürültüsüyle uyandikögleden sonra günlük güneslik
bugünde yagmurlutipik Almanya havasi
ama ben seviyorum bu havayi alistim artik cünkü sürekli sicakta cekilmez
ay ramazandada böyle olur insallah
senin icin giyindim suzim
pirt deyincece gidermiay catlak
ye suzim ye senin fitamin a b c d e f g h i i j k l m n o ö p q .............. ye ihtiyacin var olmaz yemelisin
gene kutukiz mola vaktim geldi cabuk kutunu bosalt balllimmmm
ay ne desembilemedim ki önce anlamadımMERHABALAR GELECEĞİN ÇITIRLARI
güzel bir hafta olsun hepimize
hayırlısı olsun cicim hangi mağaza?
yuh diyorum ayıplasaydın hepsini utanırlarmıydı ki:44:
böyle başladıysan bozmassan birinci sen olursun bu hafta suzim
ay aynen bendenapiyorsun suzim aşağıda..ben bakınıyorum öylece..yazamıyorum bile msj.yazmaya üşeniyorum..ne zaman motiwasyonum düşerse we zayıflayacağımdan ümidimi kestiğim zaman yazmıyorum yazamıyorum..ne yazcam diyorum onu bunu yiyorum diye mi?yazcam..motiwe olamıyorum aynı yerde durmaktan bıktım..
kız o ne gene barbi ekmek ne biçim şeyler yiyonuz bu vayanada anlamıyorumkicanim öyle oluyor ama yazmadikcada daha cok gevsiyoruz bence yani ben öyleyim bikinlik geliyor ve erteleyip duruyoruz ama yazmasakda nasil birbirimize destek olcaz tatlimsen benim ne yaptigimi bilmesen ben senin ne yedigini bilmesem birbirimize nasil yardimci olcaz toparlan tatlim sen istesen verirsin hadi bu hafta eksi ol
bende bugünkü yediklerimi yazayim :
sabah: 2 dilim kara barbie ekmegiüstüne sürme peynir ve yarim salatalik
ara: 2 yulafli diyet bisküvi
öglen: 4 kücük köfte yanina cacik
ara: 1 havuc
aksamda hafif birseyler bulursam yerim :44:
ay evet bende onu denedim çok farkediyor gerçekten hem çok eğleniyosunbenimde bacaklarda yok ama karin ve belde fazlaliklar var tatlim ama birde müzik acma imkanin varsa evde hareketli müzik esliginde ev islerini yapabilsen cok daha güzel olur ac mezdekeyi salla yarim saat totunu bence bacaklarada iyi gelir aslinda benimde göbege iyi gelir ama ben cok üsengec oldum eskiden böyle degildim hep hareket halindeydim
of şu kaynanaaları napcaz bilşmiommoralim bozuluncada yiyebiliyorum ama genelde benimki öylesine dururken yani..sebebsiz..bide kilo aldığımı görünce yemeye weriyorum kendimi..çocuklarla ilgilen ew cart curt derken biyere gidemiyorum zaten.ewde sıkıntıdan çoğu sebebi..bizim 100bin metre kare kadar domates seralarımız war..işçilerimiz çalışıyor..eşimde domateslerçıktığı zaman hergün her wakit halde oluyor bu dönem 1buçuk ay 2 ayı buluyor.yurt dışına ihracat yapılıyor..o dönemde biyere gidemiyoruz.zaten o dönemde olmasakta kaynanamgil gezmemize izin wermiyor..bende ewde sıkılıyorum okadar zaman..etrafımda arkadaşım gidebileceğim biride yo.kalabalık bi ortamda oturmuyorum..bıktım artık anlıcan..biyerlere gitsem ben zaten hırslanıyorum zayıf kişileri gördükçe..haftasonu alanyaya gitcez inşallah ..ama kıyafet almam lazım.aldım bi kaç parça ama aldıklarımın yarısını kuzenim alışweriş mağazasında unutmuş ondan kaldım ortalıkta.eşimin işide haziran sonunda bitecek..kıyafetalmam lazım o bu derken moral sıfır..
tarçınlı değilde ballı tarçınlı süt ben geçen yıl sabah aç karnına we akşam yatmadan önce 1er bardak içiyordum we faydasını gördüm.hem akşam mesela tok tutuyor kan şekerinidengeliyor artı tuwalet sorununu gideriyor zamanla..dewam ettiğin sürece..
suzim tarçınlı su ineğin sağılmamış halitarcinli sütde onu yapiyor canim hem daha lezzetli sütlen ama sen bilirsin tatlim bi fincana koyunca aksam tatli istegini gideriyor
ahmet uyudu islere devam gorusurz kizlar
ya aslinda sana morel vereyim dedim ama anliyorum senide tatlime sürekli yemek yemekde cözüm degilki tatlim
salatalik dograsan domates serasindan domates yesenonlarin yok dencek kadar az kalorisi var nebileyim tatlim yemek yemeglende mutlu degilsinki daha da mutsuz etme kendini
canin istemezede zorla kendini müzikin sesiylen keyfinde düzelirinsallah düzelir tatlim
handeee gelmis hosgelmisnasilda gelmis tipis tipismi gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?