70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim öyle oluyor ama yazmadikcada daha cok gevsiyoruz bence yani ben öyleyim bikinlik geliyor ve erteleyip duruyoruz ama yazmasakda nasil birbirimize destek olcaz tatlim sen benim ne yaptigimi bilmesen ben senin ne yedigini bilmesem birbirimize nasil yardimci olcaz toparlan tatlim sen istesen verirsin hadi bu hafta eksi ol

bende bugünkü yediklerimi yazayim :
sabah: 2 dilim kara barbie ekmegi üstüne sürme peynir ve yarim salatalik
ara: 2 yulafli diyet bisküvi
öglen: 4 kücük köfte yanina cacik
ara: 1 havuc
aksamda hafif birseyler bulursam yerim :44:

haklısın canım .ama insan 3 haftada zorla werdiği kiloyu 1 yemekte fazlasıyla alır..olmuyor işte..65buçuğum..sayıyorum hep yerimde..temmuza kadar hani 60 olcaktım..ben ne temmuzda ne ağustosta 60 olurum..hayatımda en son 17 yaşında gördüm ben 58i..bidahada görmedim..nerdeeee şimdiye kadar görmemişim şimdiden sonra göreceğimimi sanmıyorum artık..bıktım diyet yapmaktan artık..

bu arada menün güzel suzim..ben böyle yesem hergün haftada 1buçuk kiloyu garanti ederim ama nerde..diyetimi yapamasamda hergün 100 mekik we 200defa falan ip atlıyorum..kocaman kalın bacaklarım erimez benim..acaib kalın...

canim nezamanlar yiyorsun aksamlarimi canin sIkIldiginda mi yoksa morelin bozuluncami yada nelere dayanamiyorsun anlat bakim

benimde bacaklarda yok ama karin ve belde fazlaliklar var tatlim ama birde müzik acma imkanin varsa evde hareketli müzik esliginde ev islerini yapabilsen cok daha güzel olur ac mezdekeyi salla yarim saat totunu bence bacaklarada iyi gelir aslinda benimde göbege iyi gelir ama ben cok üsengec oldum eskiden böyle degildim hep hareket halindeydim

canim nezamanlar yiyorsun aksamlarimi canin sIkIldiginda mi yoksa morelin bozuluncami yada nelere dayanamiyorsun anlat bakim
moralim bozuluncada yiyebiliyorum ama genelde benimki öylesine dururken yani..sebebsiz..bide kilo aldığımı görünce yemeye weriyorum kendimi..çocuklarla ilgilen ew cart curt derken biyere gidemiyorum zaten.ewde sıkıntıdan çoğu sebebi..bizim 100bin metre kare kadar domates seralarımız war..işçilerimiz çalışıyor..eşimde domateslerçıktığı zaman hergün her wakit halde oluyor bu dönem 1buçuk ay 2 ayı buluyor.yurt dışına ihracat yapılıyor..o dönemde biyere gidemiyoruz.zaten o dönemde olmasakta kaynanamgil gezmemize izin wermiyor..bende ewde sıkılıyorum okadar zaman..etrafımda arkadaşım gidebileceğim biride yo.kalabalık bi ortamda oturmuyorum..bıktım artık anlıcan..biyerlere gitsem ben zaten hırslanıyorum zayıf kişileri gördükçe..haftasonu alanyaya gitcez inşallah ..ama kıyafet almam lazım.aldım bi kaç parça ama aldıklarımın yarısını kuzenim alışweriş mağazasında unutmuş ondan kaldım ortalıkta.eşimin işide haziran sonunda bitecek..kıyafetalmam lazım o bu derken moral sıfır..
kızlar tarçınlı su hakkında bilgisi olan varmı????????

tarçınlı değilde ballı tarçınlı süt ben geçen yıl sabah aç karnına we akşam yatmadan önce 1er bardak içiyordum we faydasını gördüm.hem akşam mesela tok tutuyor kan şekerinidengeliyor artı tuwalet sorununu gideriyor zamanla..dewam ettiğin sürece..

sabahları açıyorumhareketli müzik öyle yapıyorum işimi we daha enerjik oluyorum.ama cuma gününden beri yapmıyorum moralim bozuk diye.iş yapasım bile gelmiyor zaten ondan..az sonra açıp başlıcam işe..yapılacak çok şey war....ip atlıyorum bakalım inşallah faydası olur.

tünaydin canim anladim canim sagol
ben oglumdan biliyorum kasi acilmisdi sok gecirdim allah yavrularimizi korusun kazadan beladan
Amin canim

aynen canim

kizlar Sabah ahmeti sallarken girebildim ve simdi tekrar girebiliyorum bu arada hep islerle ugrastim cok yoruldum acaba kac kalori yakmisimdir

bende kaçtım kızlar..kociş ewde oluyor akşamları artık ondan akşam giremiyorum..gidip biraz ewle uğraşayım gelebilirsemyine gelirim

ya aslinda sana morel vereyim dedim ama anliyorum senide tatlim e sürekli yemek yemekde cözüm degilki tatlim
salatalik dograsan domates serasindan domates yesen onlarin yok dencek kadar az kalorisi var nebileyim tatlim yemek yemeglende mutlu degilsinki daha da mutsuz etme kendini
canin istemezede zorla kendini müzikin sesiylen keyfinde düzelir insallah düzelir tatlim

Amin canim

aynen canim

kizlar Sabah ahmeti sallarken girebildim ve simdi tekrar girebiliyorum bu arada hep islerle ugrastim cok yoruldum acaba kac kalori yakmisimdir
yoruldum diye seviniyorsun hic o yönden bakmamisdim kac kalori yakmissimdir diye
ahmet uyudu islere devam gorusurz kizlar
hadi kolay gelsin
bende kaçtım kızlar..kociş ewde oluyor akşamları artık ondan akşam giremiyorum..gidip biraz ewle uğraşayım gelebilirsemyine gelirim

sende git canim kolay gelsin bak berenevra kalori yaktim diye seviniyor sende yak biraz bende oturtugum yerde totomu büyüteyim

Son düzenleme:
he valla nası yürütcem bi arada bilmiom
arayınca bulamazsın nşimdide üst üste iş için arıyorlar az önce yine aradılar
kiz molaya gitcem ballim saat 13 de nerde kaldin
ballı benimkaynanyı görünce geçmişe takıldı
vala canım dün buraya geldim kimse yoktu gerçekten şok edici bir durum birine anlatmam lazımdı gece uyuyamadım koskoca kadın
suzimmm bak bugün pazartesi hadi gel bu haftada ekside cikalim insallahhhh
sen zaten eksidesin sakin alma
bende dün sabittim ama gece kudurdum yine kalktim yedim de yedim
ama toparlarim insallahhh
suziye giyor kendi yiyor

+ 200 olmusum suzi

sen eksidesin Eki Görüntüle 731655

niye yemedin hafta sonuu

ama yinede yenecem seniiii Eki Görüntüle 731656
gene sümüklü çocuk
suzi pırt derse gaz bombası etkisi yapıyor ondan kilo veryor
kiz mola vaktim geldi cabuk kutunu bosalt balllimmmm
gene kutu
ay ne desembilemedim ki önce anlamadım
sonra böle ellerinle işaret ederken anladım
pembeymiş bide
o an midem bulandı kovasım geldi hepsini evden
hadi biri dul bir kadın
ya benimki sevdiğm adamı doğurmuş insan
anne diye saygı duyulcak biri
ay aynen bende
kız o ne gene barbi ekmek ne biçim şeyler yiyonuz bu vayanada anlamıyorumki
neyse allatan cerryy domatiz yok
ay evet bende onu denedim çok farkediyor gerçekten hem çok eğleniyosun
of şu kaynanaaları napcaz bilşmiom
nsanın kocasından ayrı kalması çok kötü ben gündüz bile çok özlüyom
bazen diom askere nası gönderecem :44:
ilk evlendiğimde anlamadım ikinci ay tekirdağya gittim tek başıma bi ay durdum yeni evliydk
ay bize bi oturdu öle evlenince farklıymış şimdi olsa 1 hafta ble bırakamam
tarcinli sütde onu yapiyor canim hem daha lezzetli sütlen ama sen bilirsin tatlim bi fincana koyunca aksam tatli istegini gideriyor
suzim tarçınlı su ineğin sağılmamış hali
ahmet uyudu islere devam gorusurz kizlar

hamarat kadın hali bir başka aferin

kız müzü suzi doğru dio at kendini domat işçilerin yanına hem spor hem diyet 2 haftaya kalmaz tığ olursun
bi ara ballı bahçe ekecekti noldu ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…