- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
buldum vallakiz formülü falan bosver kahve yapayim dedim caykasigi koptuyarisi icinde kalti neler cekiyom ben burda aceleylen kahve yapayim dedim kasik kirtim iyimi
bi bak bakim ama sanat gibi buraya yapistirmadaben kiz ben yiyom bende baskasi ekmek diye yemez herhalde minnak birsey
benim gibi salan olamaz
önce dedim herhalde tuslari bozuldusonra okuyunca senin degerler oldugunu gördüm ne güzel canim tartin mi gösteriyor bunlari :26:
sen carpik carpik yürü ozaman tövbe tövbe
hic sormabirde niye ciplaksiniz diye sormuslar altinida okudunmu oda firin sicaktin ondan demis
açtımoff antalya serindi2 gündür yanıyoruz nasıl terliyorum ewde anlatamam..inşallah düzelirim geçen ghafta söz werdim tutamadım..tutcaktım aslında yaptım sıktım 63 oluyordum neredeyse ama bi anda fırladı..ya aslinda sana morel vereyim dedim ama anliyorum senide tatlime sürekli yemek yemekde cözüm degilki tatlim
salatalik dograsan domates serasindan domates yesenonlarin yok dencek kadar az kalorisi var nebileyim tatlim yemek yemeglende mutlu degilsinki daha da mutsuz etme kendini
canin istemezede zorla kendini müzikin sesiylen keyfinde düzelirinsallah düzelir tatlim
saol suzim dayanamadım yine geldim..sende git canim kolay gelsinbak berenevra kalori yaktim diye seviniyor sende yak biraz bende oturtugum yerde totomu büyüteyim
öyle.bende anneme 1 hafta kalmaya gidiyordum ama nasılç özlüyorum.zaten 1 hafta diye gidiyorum eşim 2 gün sonra ben geliyorum diyip almaya geliyor beni.bırakmıyorda zaten..of şu kaynanaaları napcaz bilşmiom
nsanın kocasından ayrı kalması çok kötü ben gündüz bile çok özlüyom
bazen diom askere nası gönderecem :44:
ilk evlendiğimde anlamadım ikinci ay tekirdağya gittim tek başıma bi ay durdum yeni evliydk
ay bize bi oturdu öle evlenince farklıymış şimdi olsa 1 hafta ble bırakamam
canım 100bin metre kare diyorum..yok kız ben yapamam yapmışlığımda yok..domates beni kaşındırıyor zaten..bu sıcakta seranın içine girmek nasıl biliyormusun kız..ben bile gitmiyorumkız müzü suzi doğru dio at kendini domat işçilerin yanına hem spor hem diyet 2 haftaya kalmaz tığ olursun
bi ara ballı bahçe ekecekti noldu ki:44:
tatlım sabır kalmadı artık bende ama..sıkıldım diyet yapmaktan..yarın başlıcam ama pazar alanyada dimçayı diye biyer war harika..oraya gideceğiz orda neler neler yerimbiliyorum.aslında ben dışarıda pek yiyemiyorum..geçen gittiğimde kebabları yiyememiştim eşim yemişti..canim o kadar kilo vermissin surda kac kilon kaldiki
had toparla artik kendini gel buraya
ay sizin gezmenizden kayinvalidene ne
anlamiyorum bu insanlari yane var sanki cocukarina baki versede haftada bir kocanla 1 2 saatlik gezsen
olmaz kudururlar
canim sende esinle konus patlicam de gezelim biraz de acik acik konus anlamiyorsada azicik küs belli et yani
böyle nereye kadar
suziiiiii senin yüzünden yolda altima sey ediyoduuum
zayiflicam diye yaptim koca bardak yesil cayi koydum termosa götürdüm ise
gitmedende baya su icmistim
neyse ordada yesil cayi ictiimmm
anaamm isten cikmadan geldi seyimm
neyse dedim girmeyeyim evde girerim :26:
abooovvveve gelene kada carpik yürüdüm
ha kacti ha kacacak diye :18:
eve bi geldim bi attim kendimi wc ye selaleanaam yap yap bitmiyo
tövbeeeeeeyok tarif ettiklerine göre bunlarınki pembe merdane:120:
kiskanc gelino açmış hamurları tövbe tövbe :26::26:
ay içime çok kötü oturdu dün:26:
zaten babası eskiden fırıncıymış iyi bilir o
ay suzimm hahhaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy ay koptummmmmmmmmmmmmkiz formülü falan bosver kahve yapayim dedim caykasigi koptuyarisi icinde kalti neler cekiyom ben burda aceleylen kahve yapayim dedim kasik kirtim iyimi
bi bak bakim ama sanat gibi buraya yapistirmadaben kiz ben yiyom bende baskasi ekmek diye yemez herhalde minnak birsey
benim gibi salan olamaz
önce dedim herhalde tuslari bozuldusonra okuyunca senin degerler oldugunu gördüm ne güzel canim tartin mi gösteriyor bunlari :26:
sen carpik carpik yürü ozaman tövbe tövbe
hic sormabirde niye ciplaksiniz diye sormuslar altinida okudunmu oda firin sicaktin ondan demis
ne gördün kizzay suzi var var şimdi gördüm:26::26::26:yanına hediyeside var
he bacim koy bizm kutular minnak
kiz suzininki hava benimki su
bacim matametigemi döktün isi
bu ne kiz :44:
en azından bunlar doğal yoldan yapacak hamuru bizimki gibi deil
o da oklava acmak icin karisma sen
kiz ne buharlastiracam dogal yollardan geliyorbanada bak
kız suzi suyu buharlaştırıp salıyoda ondan hava onun ki
alemsin ahandeee ne bicim gelinsin sen
cabuk firinciya git
benim kaynanam gile hamur acmayi ögretirmisin amca diye sor
yok tarif ettiklerine göre bunlarınki pembe merdane:120:
hadi ya babasi firincimiymiso açmış hamurları tövbe tövbe :26::26:
ay içime çok kötü oturdu dün:26:
zaten babası eskiden fırıncıymış iyi bilir o
ay suzi var var şimdi gördüm:26::26::26:yanına hediyeside var
buldum valla
yok artikay suzim cama duvara fayansa bile yapışıyormuş hemde pilli
millette neler var bizimkide oldugu yerde duruyo yillardiray suzim cama duvara fayansa bile yapışıyormuş hemde pilli
kiz al elinden otur kucaginaaçtımoff antalya serindi2 gündür yanıyoruz nasıl terliyorum ewde anlatamam..inşallah düzelirim geçen ghafta söz werdim tutamadım..tutcaktım aslında yaptım sıktım 63 oluyordum neredeyse ama bi anda fırladı..
saol suzim dayanamadım yine geldim..
öyle.bende anneme 1 hafta kalmaya gidiyordum ama nasılç özlüyorum.zaten 1 hafta diye gidiyorum eşim 2 gün sonra ben geliyorum diyip almaya geliyor beni.bırakmıyorda zaten..zor..daha yeni yeni ewe gelmeye başladı..
canım 100bin metre kare diyorum..yok kız ben yapamam yapmışlığımda yok..domates beni kaşındırıyor zaten..bu sıcakta seranın içine girmek nasıl biliyormusun kız..ben bile gitmiyorum.yakınımda değil seralar..ewimin önünde yer war ben oraya fasulye biber patlıcan salatalık fesleğen nane dereotu börülce mısır..azar azar dikiyorum..şimditazecik fasulyelerim oldu patlıcan biberlerim oldu salatalıkta..yiyorum..çok lezzetli.. bi diktiğimde bide olduğunda görüyorum
tatlım sabır kalmadı artık bende ama..sıkıldım diyet yapmaktan..yarın başlıcam ama pazar alanyada dimçayı diye biyer war harika..oraya gideceğiz orda neler neler yerimbiliyorum.aslında ben dışarıda pek yiyemiyorum..geçen gittiğimde kebabları yiyememiştim eşim yemişti..kız adam ewe geliyor ama ya kapıdan girer girmezlaptopu alıyor.onu kapatıp teli alıyor ordan net..konuşuyorum dinlemiyor..küsüyorum ama nafile..azsabret diyor 2 aydır sabrediyorum..zaten sabretsem nolcak..ciddikaynanam kıskanç yollamaz.ben kaç defa kapıdan döndüğümü bilirim...
öyle oldu azbacim matametigemi döktün isi
bu ne kiz :44:
banada bak
bu hafta eksi görcem seni ona göre gözüm sendeaçtımoff antalya serindi2 gündür yanıyoruz nasıl terliyorum ewde anlatamam..inşallah düzelirim geçen ghafta söz werdim tutamadım..tutcaktım aslında yaptım sıktım 63 oluyordum neredeyse ama bi anda fırladı..
öyle.bende anneme 1 hafta kalmaya gidiyordum ama nasılç özlüyorum.zaten 1 hafta diye gidiyorum eşim 2 gün sonra ben geliyorum diyip almaya geliyor beni.bırakmıyorda zaten..zor..daha yeni yeni ewe gelmeye başladı..
canım 100bin metre kare diyorum..yok kız ben yapamam yapmışlığımda yok..domates beni kaşındırıyor zaten..bu sıcakta seranın içine girmek nasıl biliyormusun kız..ben bile gitmiyorum.yakınımda değil seralar..ewimin önünde yer war ben oraya fasulye biber patlıcan salatalık fesleğen nane dereotu börülce mısır..azar azar dikiyorum..şimditazecik fasulyelerim oldu patlıcan biberlerim oldu salatalıkta..yiyorum..çok lezzetli.. bi diktiğimde bide olduğunda görüyorum
tatlım sabır kalmadı artık bende ama..sıkıldım diyet yapmaktan..yarın başlıcam ama pazar alanyada dimçayı diye biyer war harika..oraya gideceğiz orda neler neler yerimbiliyorum.aslında ben dışarıda pek yiyemiyorum..geçen gittiğimde kebabları yiyememiştim eşim yemişti..kız adam ewe geliyor ama ya kapıdan girer girmezlaptopu alıyor.onu kapatıp teli alıyor ordan net..konuşuyorum dinlemiyor..küsüyorum ama nafile..azsabret diyor 2 aydır sabrediyorum..zaten sabretsem nolcak..ciddikaynanam kıskanç yollamaz.ben kaç defa kapıdan döndüğümü bilirim...
ay neyim eksik diyortövbeeeeeeay özendim bak boyicam bende kaynanandan neyim eksik
kiskanc gelin
ay suzimm hahhaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy ay koptummmmmmmmmmmmm
dün kocis anlatti bunlar kücükken komsunun inegi kasik yutmus
veteriner gelmis hayvan ölür demis :26:
takmis omzuna kadar eldven hayvanin kalin bagirsagina
benim kocislerde izliyorlarmis böööyle
aman tikkat ol bacimm
ay koptuuuuuuuuuuummmmmmm Eki Görüntüle 731943
ay kadinin dediginede koptum yaaaay kizim sessiz ol anne diyooo
ne gördün kizz
ne güzel canimöyle oldu az
:26::26:
ewet tatlım yağkas ölçen baskül ondan
millette neler var bizimkide oldugu yerde duruyo yillardir
kiz al elinden otur kucagina
sonra anlat güzel güzel hala anlamiyorsa küs bacim konusma o konusana kadar
yada simdi tatile gidince bul firsatini konus
ay kaynanana inat gez kocanla
ay ben kocayi komple fayansa yapistirsam olmazmi acaba :44:
ay catlicam Eki Görüntüle 731967 Eki Görüntüle 731967 Eki Görüntüle 731967 Eki Görüntüle 731967
ben adami fayansa yapistirayim derken adam beni bi yere yapistirir
yok klasik takilak biz yine
bu hafta eksi görcem seni ona göre gözüm sendeiyi yaptin tatlim gel
ay neyim eksik diyoryok artik kasigi yutacak degilim ya deliii
ya ya sicacikmis firin pismisler hepici soyunuvermis napsinlar hamur acmayi ögretiyorlarmis
yok suzim olmazne güzel canimben bilmiyorum nekadar yagim var falan diye :44:
yeter nolur yeter gözlerimden yas geldisesli de gülemiyorum cok sIKIstIm
oh sen anlat canımız çeksin aç kapıyı gelecem kız bi kilo suziyede gönder domatizaçtımoff antalya serindi2 gündür yanıyoruz nasıl terliyorum ewde anlatamam..inşallah düzelirim geçen ghafta söz werdim tutamadım..tutcaktım aslında yaptım sıktım 63 oluyordum neredeyse ama bi anda fırladı..
bebenin erkek versiyonunutövbeeeeeeay özendim bak boyicam bende kaynanandan neyim eksik
kiskanc gelin
ay suzimm hahhaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy ay koptummmmmmmmmmmmm
dün kocis anlatti bunlar kücükken komsunun inegi kasik yutmus
veteriner gelmis hayvan ölür demis :26:
takmis omzuna kadar eldven hayvanin kalin bagirsagina
benim kocislerde izliyorlarmis böööyle
aman tikkat ol bacimm
ay koptuuuuuuuuuuummmmmmm Eki Görüntüle 731943
ay kadinin dediginede koptum yaaaay kizim sessiz ol anne diyooo
ne gördün kizz
he bacım seçebiliyon kaslısı var,çılgını var,hiphopçucu var,takım elbiseli var
kiz ne buharlastiracam dogal yollardan geliyor
alemsin a
hadi ya babasi firincimiymis
yok artikkiz ne adam mi bebe esmeri sarisini falan secebiliyonmu bi yasima daha girdim daha neler duycaz
he sende 404le yapıştır kocanımillette neler var bizimkide oldugu yerde duruyo yillardir
kiz al elinden otur kucagina
sonra anlat güzel güzel hala anlamiyorsa küs bacim konusma o konusana kadar
yada simdi tatile gidince bul firsatini konus
ay kaynanana inat gez kocanla
bendeay ben kocayi komple fayansa yapistirsam olmazmi acaba :44:
ay catlicam Eki Görüntüle 731967 Eki Görüntüle 731967 Eki Görüntüle 731967 Eki Görüntüle 731967
banae ölç dedimöyle oldu az
:26::26:
ewet tatlım yağkas ölçen baskül ondan
ben adami fayansa yapistirayim derken adam beni bi yere yapistirir
yok klasik takilak biz yine
benimdene güzel canimben bilmiyorum nekadar yagim var falan diye :44:
yeter nolur yeter gözlerimden yas geldisesli de gülemiyorum cok sIKIstIm
ballı seninki pembe olmasın sen neşeli hatunsun sim falanda şeyedin:26:yok suzim olmazcok pis kiskandim
ya pembeye boyucak ya fayansa yapistircak ben karismam
maymun gözünü acti artikbak millette neler var o teyzeler kadar olamicammi ben
anam biz yüzümüze gözümüze bulastiririz bildiginden sasma sen tövbe tövbeyok suzim olmazcok pis kiskandim
ya pembeye boyucak ya fayansa yapistircak ben karismam
maymun gözünü acti artikbak millette neler var o teyzeler kadar olamicammi ben
hahhay ac kaliyoruz burda herseysi kücükoh sen anlat canımız çeksin aç kapıyı gelecem kız bi kilo suziyede gönder domatiz
yazık vayanada cerryden başka bişey yemiyor
vayananın herşeyi küçük
bebenin erkek versiyonunu
kaşık ne arıyormuş ineğin ağzında:26::26::26:
neler var ay ne kaaa safızbiz
he sende 404le yapıştır kocanı
bende
banae ölç dedim
bacımbiz beceremezyiz öle kala kalırız
kiz hande senin kaynanlar gün felan yapiyomu bacim
benimde güne katilasim geldide
ben iki altin veririm raziyim yeterki benide aralarina alsinlar
skildim artik sizden yok zayiflicam yok spor yapicam
millette ne arkadaslar var birde size bakin
bigün dedinizmi su balliya pembe bi hediye alak
nelerle ugrasiyolar bak
neee küpelisidemi varmisoh sen anlat canımız çeksin aç kapıyı gelecem kız bi kilo suziyede gönder domatiz
yazık vayanada cerryden başka bişey yemiyor
vayananın herşeyi küçük
bebenin erkek versiyonunu
kaşık ne arıyormuş ineğin ağzında:26::26::26:
neler var ay ne kaaa safızbiz
he sende 404le yapıştır kocanı
bende
banae ölç dedim
bacımbiz beceremezyiz öle kala kalırız
cizgili boyatcam kiz picamasina uysunbenimdekız buharlaştır sal yine pırtt
ballı seninki pembe olmasın sen neşeli hatunsun sim falanda şeyedin:26:
anam biz yüzümüze gözümüze bulastiririz bildiginden sasma sen tövbe tövbe
hahhay ac kaliyoruz burda herseysi kücükyok artik bi tarkan cengiz karisimi olsun diyorlarmis tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?