işyerinde fazla yazamıyomişler malum haftasonu kaçamak yaptım bugün yine diyetteyim
sabah 1 saat yürüdüm,1 lt su içtim,1 kase yoğurt,2 haşlanmış yumurta yidim
oh maşallahişyerinde fazla yazamıyomişler malum haftasonu kaçamak yaptım bugün yine diyetteyim
sabah 1 saat yürüdüm,1 lt su içtim,1 kase yoğurt,2 haşlanmış yumurta yidim
bunu buldum okuyunca paylasayim dedim
25 ADIMDA YAĞLARDAN KURTULUN! Kilo verme işini gözünüzde büyütmeyin. Kolayca uygulayabileceğiniz bu yöntemlerle zayıflayabilirsiniz.
Kilo vermeye başlamak için ihtiyacınız olan tek şey 1 dakika! İşte aldığınız kalorileri azaltmak ve daha çok yağ yakabilmek için tam 25 tane öneri. Üstelik de uygulanmaları çok kolay. Yapmanız gerekense, bu önerileri günlük hayata geçirmek. Eğer hali hazırda diyet yapıyorsanız, bunları uygulayarak kilo vermenizi hızlandırabilirsiniz.
1. Karıştırın
Sevdiğiniz meyve suyunu maden suyuyla karıştırın. Bunu yaparken, normalde içtiğiniz meyve suyunun yarısını kullanacağınız için, aldığınız kaloriyi önemli miktarda azaltmış olursunuz. Hele de meyve sularının bolca tüketildiği şu sıcak yaz günlerinde.
Kilo vermeye başlamak için ihtiyacınız olan tek şey 1 dakika! İşte aldığınız kalorileri azaltmak ve daha çok yağ yakabilmek için tam 25 tane öneri. Üstelik de uygulanmaları çok kolay. Yapmanız gerekense, bu önerileri günlük hayata geçirmek. Eğer hali hazırda diyet yapıyorsanız, bunları uygulayarak kilo vermenizi hızlandırabilirsiniz.
2. Telsiz telefon kullanın
En yakın arkadaşınıza günün sıcak dedikodularını verirken, aynı zamanda da kalori yakmaya ne dersiniz? Çamaşırları yıkayın (68 kalori), masayı hazırlayın (85 kalori), ya da çiçekleri sulayın (102 kalori). (Bu değerler, 68 kiloluk bir kişi ve yarım saat üzerinden geçerlidir.)
3. Çiklet çiğneyin
Yakın zamanda yapılan bazı araştırmalara göre, tüm gün şekersiz (tatlandırıcılı/damla sakızlı) çiklet çiğnemek ****bolizma hızınızı yüzde 20 oranında artırıyormuş. Biz araştırmacıların yalancısıyız!
4. Abur cuburların karşılığını nakit ödeyin
Ne zaman biri size abur cubur, ya da yememeniz gereken bir şey önerdiğinde kabul ederseniz, kenara bir 1 lira koyup, bunu çocuğunuza, kardeşinize, ya da dilencilere verin. Paracıklar cebinizden eksilmeye başladığında, hayır demeyi de öğreneceksiniz.
5. Ambalaja dikkat edin
Ambalaj üzerlerini iyice okuyun. Çünkü kalori değerleri genellikle 100 gram üzerinden bildirilir. Oysa yediğiniz şey, 100 gramdan fazlaysa çok daha fazla kalori alıyorsunuz demektir.
6. Yürüyüşe çıkmadan önce yeşil çay için
Kafein yağ asitlerinin açığa çıkmasını sağlar. Böylece daha kolay yağ yakarsınız. Ayrıca yeşil çayda bulunan polifenoller (antioksidan bileşikler), kafeinle birleşerek yakılan kalori miktarını artırırlar. Ancak eğer yüksek tansiyonunuz varsa, bu öneriyi dikkate almayınız.
7. Yemeğinizi evden getirin
Dışarıda yemek genellikle daha çok kalori almanıza neden olur. Dışarıda bulmanın zor olduğu şeyleri evde hazırlayıp yanınızda getirebilirsiniz.
8. İlla da salata sosu istiyorsanız
O zaman bu tarife göre kendi salata sosunuzu yapın. Çünkü bu sosta bulunan yağ miktarı 1.5 gr ve içerdiği kalori de sadece 20'dir.
1 çay kaşığı balsamik sirke
Çeyrek çay kaşığı zeytinyağı
3/4 çay kaşığı dijon hardalı
Çeyrek çay kaşığı yaban turbu
9. Kan testi yaptırın
Yaklaşık 12 kadından birinin tiroid bezleri yeterince iyi çalışmıyor ve bu da ****bolizmayı yavaşlatan etkenlerden.
10. Suyu tercih edin
Meşrubat tercihinizi sudan yana kullanın. Yanınızda şişe bulundurmak faydalı olabilir.
11. Tat alma duyunuzu yanıltın
Öksürük için olan mentollü drajelerden bir taneyi ağzınızda eritmek, canınız bir şey çektiğinde, bu duyguyu köreltebilir.
12. Baharatları kullanın
Örneğin yediklerinize acı eklemek, daha uzun bir zamanda acıkmanıza yardımcı olabilir.
13. İçtiniz mi beyaz için
Su gibi, az yağlı sütün de doyurucu etkisi vardır. Üstelik kalsiyum açısından da zengindir ve tok tutar.
14. Salata malzemelerini doğramayın, dilimleyin
Salatanız, sadece yeşilliklerden oluşmak zorunda değil. Havuç, kereviz, kabak ve diğer sebzeler de kullanılabilir. Ama bunları ince ince doğramak yerine, büyük parçalar halinde kesin. Hem yemesi daha uzun sürer, hem de daha çok çiğnersiniz. Bu da daha çabuk doymanızı ve ana yemekten daha az yemenizi sağlar.
15. Bir dostunuzu arayın
Yalnız hissediyorsanız, kendinizi yemeğe vurmak yerine telefonu elinize almayı tercih edin.
16. Yediklerinizi yazın
Bu, neyi ne kadar yediğinizi bildiğiniz için, kendinizi kontrol etmenize yardımcı olur.
17. Uzaktan kumandayı emekliye ayırın
Uzaktan kumanda gibi aletler işinizi kolaylaştırmakla beraber, sizleri hareketsizleştirir.
18. Sprey yağları tercih edin
Böylece normalde kullandığınızdan çok daha az yağ kullandığınızı fark edeceksiniz.
19. Alırken küçüğünü tercih edin
Örneğin çikolata mı satın aldınız, bir bar yerine, bir paket almak demek, yüzde 44 daha fazla yemeniz demek. Riske girmeye gerek yok, küçüğünü alın, kaloriyi azaltın.
20. Yemeği pişirmeden önce ölçün
Makarna, pilav gibi besinleri yerken, miktarı kaçırıp daha çok yiyebilirsiniz. Oysa baştan yemeniz gereken kadarını ölçüp pişirirseniz, bu sorun ortadan kalkmış olur. Şöyle söyleyelim, 4 kaşık makarna ya da pilav, 1 dilim ekmeğe eşittir.
21. Aynasız yemek olmaz
Yemek yerken kendinize aynada bakmak, yüzde 22-32 daha az yemenizi sağlar.
22. Kutuyu açmadan önce bekleyin
Dondurma kutusunu açmadan önce, 10 mekikle, 10 şınav çekin. Bu hem atıştırma arzunuzu öldürebilir, hem de vücudunuzla sizi tekrar iletişime sokarak, amaçlarınızı size hatırlatabilir.
23. Çorbanız koyusundan olsun
İçinde büyük sebze parçaları olan çorba içen kişilere bakılacak olursa, hem daha çabuk doyuluyormuş, hem de yüzde 20 daha az yeniliyormuş.
24. Balık yemeyi ihmal etmeyin
Balık, son derece sağlıklı bir yağ tipi olan omega-3 yağ asitlerini içerir. Omega-3 açısından zengin balıklar, tonbalığı, uskumru, somon ve morina balığıdır. Diyet yapan kişilere bakılacak olursa, her gün balık tüketenler, diyetlerinde balık olmayanlara oranla yüzde 20 daha fazla kilo kaybetmişler.
25. Biraz da ilhama ihtiyacınız var
Bazen ihtiyacınız olan motivasyonu gene ancak kendiniz sağlayabilirsiniz. Bu nedenle hazırlıklı olun ve buzdolabı, mutfak kapısı, bisküvilerin durduğu dolap, ya da bilgisayar gibi yerlere sizi motive edecek yazılar yapıştırın. Örneğin: "Bir gofrete yenilmeyeceksin değil mi? Ne de olsa uzun bir yol katettin ve çok başarılı oldun."
:123::123::123::123::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118:
oh oh kutlu mutlu olsun
sagol fadimecim dün annemden firca yedim zaten aksama bana sarma birakmis canin ceker diye bi tabak yok anne yemem dedim aksam aksamToparlanmamız lazım böyle olmuyor.
Günaydın canım,
HaklısınSana da tebrikler bu arada.
Günaydınlarrr
magazadami tatlim :26: gercekden cokmus mola falan varmioh ne iyi benimde regli bitti eski kiloma döndüm bu sabah tartıldım yine 73,800 dübi ara 75 i görmüştüm bu hafta
işe başlayınca hareket çok daaha iyi veririm heral
aa o nie öle kız bi dünya hastane var ne işin var dağın tepelerinde anlamadım:26:
ay ne bilim söylemicektim ama halimden anlamış:26:
dün resmen hasta gibiydim :26:
ay insan konduramıyo koskoca kadın elinde pembe şeyle
çokyine canım çalışma saatleri
ilk bi hafta sabah 10 akşam 10
sonra günde 9 saat çalışcam
ay ne bilim kadın olanından al diolar
bizimkide dioki yoık erkek alsın
sapıklar tövbe tövbe
hala aklı fikri orda benimkinin
ben bile pamuklu çamaşır giyiyom
o bu yaşta dantelli
günaydın canım
günaydın tatlım
günaydınEki Görüntüle 731572
Eki Görüntüle 731571
bende hergün mutluluktan ağlıyorumdermişiiiimmm
günaydıınn
saol canımkutlu olsun handeciknice aylara ,yıllara inş.
he mağaza canım napalım bulaştım bi kere bu işe batacam illasagol fadimecim dün annemden firca yedim zaten aksama bana sarma birakmis canin ceker diye bi tabak yok anne yemem dedim aksam aksamne halin varsa gör ozaman dedi seni düsünende kabahat ben yerdim seni düsündüm dedi
magazadami tatlim :26: gercekden cokmus mola falan varmi
kadinin atesi basina vurmus
kiz dügmesiz televizyonmu oluroh maşallah
kızkumanda atacazda tvde düğme yokki
bende sandım 25 adım atıp kilo verecez
ana kız bugun evleneli 9 ay olmuş evlilik ay dönümüm bugun benim:123:
nice senelere tatlim:123::123::123::123::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118:
oh oh kutlu mutlu olsun
günaydin tugbissEki Görüntüle 731572
Eki Görüntüle 731571
günaydıınn
hemen bakimogün buraya ekleyemeyince albüme koydum fotolarımı,hepiniz davetlisiniz
hosgeldin canimkızlar selam, hepinize günaydın
benide aranıza alırmısınız :)) ben geçen sene 66 kg kadar düşmüştüm ne ara aldım o 6 kiloyo ne ara 72 oldum hiç anlamadın yavvv( benim tekrar eski hırsıma kavuşmam lazım
okudum okudum yanlışmı anladım dedim ıhhh doğruymuşAy kızlar bugum kaynanamın arkadaşları geldi şok geçirdim halada şoktayım kaynanamın yakın arkadaşı eşinden boşandı kadına bizimkiler yapay sanat eseri aldırmışlar kaynanam soruyor bide arkadaşına nası oluyo die dondum kaldım ne desem bilemiyorum hala şoktayım utanmıyor bide gelinin yanında konuşuyor bunu
geçmiş olsun canımgercekten yoruluyo isi zor oyuzden cocuklara bak felan demem zaten ama zoruma gitti ben onu kastetmedim diyo belkicarpmissindir oda gidip carpmistir diyo
yok canim allaha sukur onemli bisey sadecebiraz sisti ve cizilmis birazda ama bugun disarida belli olmasin diye sacini onune getirdim
sok oldum bende sakami yapmislar yoksa ciddi ciddimi almislar ben arrkadasliktan silerdim onlari ya
geçmiş olsun canım..selamlar çok kötü 2-3 gün geçirdim midem çok fena sırtıma vuruyo ağrısı naptıysam geçmedi dün gece acile gittim iğne vurdular banamısın demedi uyumuyorum gece nerdeyse hiç hala daha geçmedi gelemedim o yüzden
bildirimde yapamadım -300 çıktım ama haftaya artık kısmet
iyi geceler kızlarr
hem totoyu kaldırıp hazırlık yapmıyo hemde beğenmiyor iyiymiş yaaaa...yok kız ciddi ciddi almışlar bide kadına diolar ki şişme bebede al
geçmiş olsun canım:26:
he delirtti beni dün hazır kek vardı dedim onuda koyarız gülüp dalga geçti o kek konurmuymuş
zaten bugun duyduklarımdn sonra soğudum .
ay ne bilim hiç beklemezdim dulkadına aldırmışlar bide oturup incelemişler nası bişi die
dondum kaldım koskoca kadınları
bizimki diok io daha iyi tüysüz olur
arkadaşıda dio ki ben yapay şeyleri sevmiom:26:
eşime anlattım dedimben iyice soğudum
oda bozuldu
dioki napıyım açıp telefonu ne dicemki dio
oda haklı
iyi dio sırayla denememişler:26:
günaydın canım..günaydın kızlarrr,
Fena durumdayım kaçamağın dibine vurmuş olarak, acilen toparlanmam lazım
günaydın helal kız sanagünayydin sekerler
haftaya -400 le baslamis bulunuyorumbi gecmise gidip geleyim
eline sağlık betüş..7 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79,8 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 1,900 [/TD] [TD] 18,7 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 71,7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1,700 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 9,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 16,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] tuhana_01 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 2,7 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,3 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 63,7 [/TD] [TD] 63,5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 6,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 22,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,6 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 0,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] +1,000 [/TD] [TD] 2,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 72,5 [/TD] [TD] 74,2 [/TD] [TD] +2,300 [/TD] [TD] +0,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi triendy21'i tebrik ediyoruz
Bu hafta aramıza katılan arkadaşımız BHR84 hoşgeldin
suzim sana da çok teşekkür ederim benim yerime bildirimleri topladığın için
bir kusurum olduysa affedin canlarım
haftaya daha güzel bi listeyle buluşmak ümidiyle
hoşçakalııınn
günaydınlaarr
günaydın canımgünaydın kızlar
nasılsınız????
günaydın kızlar
sağol suzim gitcem bakalım ne çıkacak
Eki Görüntüle 731572
Eki Görüntüle 731571
günaydıınn
kızlar selam, hepinize günaydın
benide aranıza alırmısınız :)) ben geçen sene 66 kg kadar düşmüştüm ne ara aldım o 6 kiloyo ne ara 72 oldum hiç anlamadın yavvv( benim tekrar eski hırsıma kavuşmam lazım
günaydın
saol canım
he mağaza canım napalım bulaştım bi kere bu işe batacam illa
mola vardır yani normalde günde 1,5 saat mola olması lazım ama
ya sakin bi yer o yüzden tercih ettim burayı
he başına vurmuş bilmiom çok kötü oldum dün sapık kadınlar gibi
ben dün gece yaptım ona süprizikiz dügmesiz televizyonmu olur
nice senelere tatlimseninkine süpriz yap bugün
günaydin tugbiss
hemen bakim
hosgeldin canim
evet canım okuduğun gibi doğru yaşlı başlı kadın 45 yaşında ama güya:26:okudum okudum yanlışmı anladım dedim ıhhh doğruymuş
geçmiş olsun canım
eşininde boş anına gelmş demekki uyku sersemliğiyle olabiliyor
bazen ne dediğimizi tam bilemiyoruz
geçmiş olsun canım..
hem totoyu kaldırıp hazırlık yapmıyo hemde beğenmiyor iyiymiş yaaaa...
günaydın canım..
ben nerdeyse 2 kilo artıdayım
hf sonu can sıkıntısından yedimde yedim..
günaydın helal kız sana
hf sonundan eksiyle çıkmışsın..
eline sağlık betüş..
1.mizi ve kilo verenleri tebrik ederim..
günaydın canım
ben iyiyim artıları saymazsak..
senin nasıl gidiyor..
resimlerine biraz göz attım bence biraz belde var..
a.s canım..
hoş geldin..
sakin bi yerse daha iyi canim yorulmazsin okadar ama ozamanda zaman gecmez ay nebileyim insallah hosuna gider icine siner calisdigin isarkadaslarin iyi cikar tatlim
kaynanada az degil ne arastiriyor birde ilerde lazim olur diyemitövbe tövbe
günaydin zerramokudum okudum yanlışmı anladım dedim ıhhh doğruymuş
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım..
günaydın canım..
günaydın helal kız sana
kiz vardir iyi bakben dün gece yaptım ona süprizi
ne bilim biizim tvnin düğmesi yok:26:
evet canım okuduğun gibi doğru yaşlı başlı kadın 45 yaşında ama güya:26:
öyle canim bende genciken öyle calisdim bekarken oluyor da öyle isler sonra dan zorlar evli olunca falanay ne bilim belki şimdiden lazımdır bizimki çok vahim çünlü
işallah canım yine dışardan düzgün iş bakacam evli insan işi değil çünkü benimki
çok yorucu oluyo bacaklarım varis doldu çalışmaya başladığımdan beri:26:
görüsürüz handemben kaçtımkızlar belge toplayacam sağlık rapru alacam
oyle canim aslinda rakmamak lazimHadi gözünaydın, hayırlı uğurlu olsun canım
Bence de, takma kafana kızın iyi olsun da, gerisini boşver.
Ayyyy sabah bi tartıldım +1 kg. daha çıktım,fena durumdayım.
Eline sağlık Betülcüm, kilo veren tüm kızlara da tebriklerrr.
Ay inanmıyom kız onlar kafayı mı yemiş, hiç utanmadan senin yanında, aaaaa???
Geçmiş olsun canım kızına.
Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey değildir.
Hu hu hu topik sakinleri aranıyor, nerdesiniz millet, hafta sonundan beri sadece 1 sayfa ilerlemiş
adamin sirtini kasiyinca karin agrisi gecti
kac yasinda aliyorlar orda canim kindergartene :26:
regl de fazla cikabilirsin canim regl bitikden sonra tartil ama birazda olsa dikkat edersen güzel sonuc görürsün tatlim
allah akil fikir versin ayip denen birsey kalmamis
gecmis olsun tatlim sen zaten cocugun dan fazla korkmussundurkizlarin dedigi gibi bazen erkekler ne söylediklerini bilmiyorlar
ellerine saglik betülümistersen haftaya yine öyle yapariz faydasi oluyorsa
sen varsin ya sana güveniyor
hayirli olsun tatlimsaatlei nasil nerde :26:
bu aralar topik cok sessiz minem
hadi ya yuh
tövbe tövbe
esin ne dediki
:128:
gecmis olsun kuzum :26:
kadinlar icindemi sisme bebe var tövbe tövbe
canim git doktora ihmalle gelmez saglik :26:
günaydin fadimemtoparlan tatlim haftasonu bitti önümüze bakalim
huhu tatlimmmgünaydin sekerim [/QUOTE
burada 3yasinda aliyolar
iyi canim allaha sukur dususunu gordum yetisemedim gozune bisey oldu diye cok korktum
okudum okudum yanlışmı anladım dedim ıhhh doğruymuş
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım..
günaydın canım..
günaydın helal kız sana
eline sağlık betüş..
1.mizi ve kilo verenleri tebrik ederim..
günaydın canım
ben iyiyim artıları saymazsak..
senin nasıl gidiyor..
resimlerine biraz göz attım bence biraz belde var..
a.s canım..
hoş geldin..
sagol canim oda oyle soyluyo
tunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?