kiz git ekmegini al ama sakinn hamurunu felan karistirma
he bacim gökkusagi yapacam onu
sus sizin verdiginiz akillarda ortada
yok sunu yeme bunu icme
baska bildiginiz yok
bak millette ne akilli arkadaslar var
onun icin geri alirim verdigim kilolari
hahaaaayyy
sus kizkız sizin evde wc yok heral gül bahçesinemi şeyediyonuz
yok bacim hamur acmak istemiyorum zaten ben öyle fantaziye gelemem onun icin kiloda alamam
sus kizbenim zirtimin oldugu yerde gül biter
fayansa yapismadikdan sonra ne careay tam ben diyecektim bacımne güzel oldu böle valla ne zmandıryapmıyoduk morelim düzeldi
ballı sen fırçayı hazır et
adam girdiği gibi boyamaya başla
yok bacim hamur acmak istemiyorum zaten ben öyle fantaziye gelemem onun icin kiloda alamam
sus kizbenim zirtimin oldugu yerde gül biter
cama yapistirayim demedebenimki geliyomus
gelsin gelsiin geclecegi varsa görecegide var
yillarca kandirdi beni
ben nebilim hep öyle sandiydim
ahh ahh bileydim
ama dur bakalim ne hesap verecek
yok anam annami arardim ekmek lazimmi gelirken alayim diye bugün aramiycam banane kizarsa firinci hamur actiriyormus diycemfirincilarin önünden gecerken tikkat ol bacim
dimi iyi oldu bazen dünya haline kaptiriyoruz kendimizi gülmeyi de unutuyoruzay tam ben diyecektim bacımne güzel oldu böle valla ne zmandıryapmıyoduk morelim düzeldi
ballı sen fırçayı hazır et
adam girdiği gibi boyamaya başla
suzi dolandıkça arkadan gül çıkartıyor araba egzozu gibi
kız sana kargolayacam yarın bir 404 japon apıştır hiç ayrılmasın bidahafayansa yapismadikdan sonra ne care
he bacim ekmegini al akilli akilli adam hamur lafi edrse aninda cantayi indir tepesine kacc
cama yapistirayim demede
yok anam annami arardim ekmek lazimmi gelirken alayim diye bugün aramiycam banane kizarsa firinci hamur actiriyormus diycem
dimi iyi oldu bazen dünya haline kaptiriyoruz kendimizi gülmeyi de unutuyoruz
deliii kiz
gec kaldim
kiz annen gitmesin yasli basli kadin günahcama yapistirayim demede
yok anam annami arardim ekmek lazimmi gelirken alayim diye bugün aramiycam banane kizarsa firinci hamur actiriyormus diycem
dimi iyi oldu bazen dünya haline kaptiriyoruz kendimizi gülmeyi de unutuyoruz
deliii kiz
gec kaldim
kiz yapistiricisi degil caponlarin kendi gelse 6 7 adam benim siskoyu anca fayansta tutarkız sana kargolayacam yarın bir 404 japon apıştır hiç ayrılmasın bidaha
görüşürüz bacımiyi oldu valla öpecem sizi
geldi kocis dedim ki
pembeside varmis
hiiii diyo
dedimki
pembeside varmis
:44: neyin diyo
ay neyse dedim
uzatmaya gerek yok basa gelen cekilir renksiz bor hayatim var ne edem
çerçeve yaptırın daha iyi tutarkiz annen gitmesin yasli basli kadin günah
gulu gulu bacimm
kiz yapistiricisi degil caponlarin kendi gelse 6 7 adam benim siskoyu anca fayansta tutar
ay negüldüm adam bilse ne olduğunu
seni yapıştıracak fayansa sanat die
çerçeve yaptırın daha iyi tutar
ay suzim cama duvara fayansa bile yapışıyormuş hemde pilli
hemen eve geldim firincidan kacarken spagetthiyle karsilasdimfayansa yapismadikdan sonra ne care
he bacim ekmegini al akilli akilli adam hamur lafi edrse aninda cantayi indir tepesine kacc
görüsürüz bebegim gel bende öpemkız sana kargolayacam yarın bir 404 japon apıştır hiç ayrılmasın bidaha
görüşürüz bacımiyi oldu valla öpecem sizi
bende metrodan eve gidiyordum benimki aradi nerdesin diye dedim metrodayim bi haber okudum anlatmazsam catlarim dedim kadinin teki ni firinda dört adamlan basmislar e dedi bende e si kadina hamur acmayi ögretiyorlarmis dedim polisler niye ciplaksin madem diye sormuslar firin sicak diye pistik demis dedim
geldi kocis dedim ki
pembeside varmis
hiiii diyo
dedimki
pembeside varmis
:44: neyin diyo
ay neyse dedim
uzatmaya gerek yok basa gelen cekilir renksiz bor hayatim var ne edem
yok artik kadinlara firina gitme yasagi varkiz annen gitmesin yasli basli kadin günah
gulu gulu bacimm
kiz yapistiricisi degil caponlarin kendi gelse 6 7 adam benim siskoyu anca fayansta tutar
affiyet olsun ne götürüyonyemek vaktii
hemen eve geldim firincidan kacarken spagetthiyle karsilasdimama yemedim yarina kaba koydum öglen yiycem
görüsürüz bebegim gel bende öpem
bende metrodan eve gidiyordum benimki aradi nerdesin diye dedim metrodayim bi haber okudum anlatmazsam catlarim dedim kadinin teki ni firinda dört adamlan basmislar e dedi bende e si kadina hamur acmayi ögretiyorlarmis dedim polisler niye ciplaksin madem diye sormuslar firin sicak diye pistik demis dedimanlamadim nolmus firinda dedi bosver sen gel evde anlatirim dedim
yok artik kadinlara firina gitme yasagi var
affiyet olsun ne götürüyon
bende kactim geri
oslewnasil oldun canim
valla aynı ballim izin aldım yarın sabah gitmem hastaneye bakalım ak kara cikcak ortaya
ay çok güldürdünüz vala beni
he bacim pembe hemde
yeseydin ya kizzzhemen eve geldim firincidan kacarken spagetthiyle karsilasdimama yemedim yarina kaba koydum öglen yiycem
görüsürüz bebegim gel bende öpem
bende metrodan eve gidiyordum benimki aradi nerdesin diye dedim metrodayim bi haber okudum anlatmazsam catlarim dedim kadinin teki ni firinda dört adamlan basmislar e dedi bende e si kadina hamur acmayi ögretiyorlarmis dedim polisler niye ciplaksin madem diye sormuslar firin sicak diye pistik demis dedimanlamadim nolmus firinda dedi bosver sen gel evde anlatirim dedim
yok artik kadinlara firina gitme yasagi var
affiyet olsun ne götürüyon
bende kactim geri
evet hemde çok renkliHee renkli sanat oldu bu
he bacim pembe hemde
yeseydin ya kizzz
benimkide tazecik pide almisama yemediiiiiiiiimm
suzi yine anlmazsa uygulama yap o firinci olsun sende hamur acmayi bilmeyen kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?