yok bacim benim duvara yapisma ihtimalim vardi uzatmadim o yüzdenballı bu saatte geldiğine göre adamı duvara yapıştırdın
git canim bivalla aynı ballim izin aldım yarın sabah gitmem hastaneye bakalım ak kara cikcak ortaya
ay çok güldürdünüz vala beni
bilemiyorum suzim..dün yaptığım yoğurdun açılışını az önce yaptımwe üzerindekikaymağı çok lezzetliydi ekmeğe sürüp sürüpyedim..bu hafta eksi görcem seni ona göre gözüm sendeiyi yaptin tatlim gel
%28 en yükseği yani olmaması gereken..bnede %33.80 war düşün artık..ne güzel canimben bilmiyorum nekadar yagim var falan diye :44:
dolu tatlım ama ewde domates yok iyi mi?eşime getir diyorum unutuyor..oh sen anlat canımız çeksin kapıyı gelecem kız bi kilo suziyede gönder domatiz
yazık vayanada cerryden başka bişey yemiyor
vayananın herşeyi küçük
banae ölç dedim
birer kahve icelim kocisle geliyorum kizlarr
bekleyin beni size renklerin güzelliginden bahsedicem
bilemiyorum suzim..dün yaptığım yoğurdun açılışını az önce yaptımwe üzerindekikaymağı çok lezzetliydi ekmeğe sürüp sürüpyedim..inşallah bende isterim bakcaz artık..
%28 en yükseği yani olmaması gereken..bnede %33.80 war düşün artık..
dolu tatlım ama ewde domates yok iyi mi?eşime getir diyorum unutuyor..kız atla gelde ölçeyim
bende kahwe koydum ocağa walla laf yetiştircem diye taşacak..koşup bakayım..kociş geldi hemen çıkmak zorunda kaldım akşam..kaçıyom yine
iyi olmuş bacım duvara yapışmış bi ballımı zolsun istemeyizyok bacim benim duvara yapisma ihtimalim vardi uzatmadim o yüzden
git canim bi
sus kizz sen gülme daha sanat manat yok sana
dügünden sonra belli olacak kara koyun pembe koyun
sanattan sonra topikte yenimakara konusu çıktıbirer kahve icelim kocisle geliyorum kizlarr
bekleyin beni size renklerin güzelliginden bahsedicem
bilemiyorum suzim..dün yaptığım yoğurdun açılışını az önce yaptımwe üzerindekikaymağı çok lezzetliydi ekmeğe sürüp sürüpyedim..inşallah bende isterim bakcaz artık..
dolu tatlım ama ewde domates yok iyi mi?eşime getir diyorum unutuyor..kız atla gelde ölçeyim
bende kahwe koydum ocağa walla laf yetiştircem diye taşacak..koşup bakayım..kociş geldi hemen çıkmak zorunda kaldım akşam..kaçıyom yine
anaamm yok kiz yapistirmasiniyi olmuş bacım duvara yapışmış bi ballımı zolsun istemeyiz
kız yoksa yapışsamıydın:26:
accık zayıflardında totoşuna don alırdın
sanattan sonra topikte yenimakara konusu çıktı
bi antalya kaldı zati görmediğim turistlik yerlerin hepsini gezdim şükür ay aslında gelsem müzücüm kaynananın saçını başını yolsam
ballı nerden buluyon o konuları
anaamm yok kiz yapistirmasin
kiz ben kendime yeni yeni donlar aldim
ay baktim burda kimse yok forumtakibe baktimda orda gördüm :26:
ay inanki icler acisi su kizlarin durumu yazik
Rabbim korusun evlatlarimizi :26:
ne oluyo bu millete anlamiyorum ben azmis sanki millet tutamiyolar biyerlerin töbee
he kaynanam bile cozuttuğuna göre hemde renklisinden:26:
gençler neler yapmaz
Saol tatlim..afiyet olsun canim
Kiz antalyaya gelinmez mi gel handem beraber yolak.. :)bi antalya kaldı zati görmediğim turistlik yerlerin hepsini gezdim şükür ay aslında gelsem müzücüm kaynananın saçını başını yolsam
Saol tatlim..
Kiz antalyaya gelinmez mi gel handem beraber yolak.. :)
Kizlar kocişin telinden girdim.bi s3 alsam iyi olacak yaw.rahatca giriliyor
suziiiiii senin yüzünden yolda altima sey ediyoduuum
zayiflicam diye yaptim koca bardak yesil cayi koydum termosa götürdüm ise
gitmedende baya su icmistim
neyse ordada yesil cayi ictiimmm
anaamm isten cikmadan geldi seyimm
neyse dedim girmeyeyim evde girerim :26:
abooovvveve gelene kada carpik yürüdüm
ha kacti ha kacacak diye :18:
eve bi geldim bi attim kendimi wc ye selaleanaam yap yap bitmiyo
kiz formülü falan bosver kahve yapayim dedim caykasigi koptuyarisi icinde kalti neler cekiyom ben burda aceleylen kahve yapayim dedim kasik kirtim iyimi
bi bak bakim ama sanat gibi buraya yapistirmadaben kiz ben yiyom bende baskasi ekmek diye yemez herhalde minnak birsey
benim gibi salan olamaz
önce dedim herhalde tuslari bozuldusonra okuyunca senin degerler oldugunu gördüm ne güzel canim tartin mi gösteriyor bunlari :26:
sen carpik carpik yürü ozaman tövbe tövbe
hic sormabirde niye ciplaksiniz diye sormuslar altinida okudunmu oda firin sicaktin ondan demis
ay suzi var var şimdi gördüm:26::26::26:yanına hediyeside var
ay suzim cama duvara fayansa bile yapışıyormuş hemde pilli
açtımoff antalya serindi2 gündür yanıyoruz nasıl terliyorum ewde anlatamam..inşallah düzelirim geçen ghafta söz werdim tutamadım..tutcaktım aslında yaptım sıktım 63 oluyordum neredeyse ama bi anda fırladı..
saol suzim dayanamadım yine geldim..
öyle.bende anneme 1 hafta kalmaya gidiyordum ama nasılç özlüyorum.zaten 1 hafta diye gidiyorum eşim 2 gün sonra ben geliyorum diyip almaya geliyor beni.bırakmıyorda zaten..zor..daha yeni yeni ewe gelmeye başladı..
canım 100bin metre kare diyorum..yok kız ben yapamam yapmışlığımda yok..domates beni kaşındırıyor zaten..bu sıcakta seranın içine girmek nasıl biliyormusun kız..ben bile gitmiyorum.yakınımda değil seralar..ewimin önünde yer war ben oraya fasulye biber patlıcan salatalık fesleğen nane dereotu börülce mısır..azar azar dikiyorum..şimditazecik fasulyelerim oldu patlıcan biberlerim oldu salatalıkta..yiyorum..çok lezzetli.. bi diktiğimde bide olduğunda görüyorum
tatlım sabır kalmadı artık bende ama..sıkıldım diyet yapmaktan..yarın başlıcam ama pazar alanyada dimçayı diye biyer war harika..oraya gideceğiz orda neler neler yerimbiliyorum.aslında ben dışarıda pek yiyemiyorum..geçen gittiğimde kebabları yiyememiştim eşim yemişti..kız adam ewe geliyor ama ya kapıdan girer girmezlaptopu alıyor.onu kapatıp teli alıyor ordan net..konuşuyorum dinlemiyor..küsüyorum ama nafile..azsabret diyor 2 aydır sabrediyorum..zaten sabretsem nolcak..ciddikaynanam kıskanç yollamaz.ben kaç defa kapıdan döndüğümü bilirim...
kiz hande senin kaynanlar gün felan yapiyomu bacim
benimde güne katilasim geldide
ben iki altin veririm raziyim yeterki benide aralarina alsinlar
skildim artik sizden yok zayiflicam yok spor yapicam
millette ne arkadaslar var birde size bakin
bigün dedinizmi su balliya pembe bi hediye alak
nelerle ugrasiyolar bak
Tümden cevap vereyim en iyisi, okudum da, akşam iyi çozutmuşunuz, sanat-pembe-fayans-fırıncı işyerindeyim gülemiyom da, akşam da evden giremiyom, sapıtmışınız iyice
kız cuma günleri yapıolar kuran okuyolar ama onada inancım kalmdı:26:
ben alcamtım bacım ama sana uygun şeyetmemişler daha
he bacim pembe hemde
pembe renk şeymi olur ıyyyy
yeseydin ya kizzz
benimkide tazecik pide almisama yemediiiiiiiiimm
suzi yine anlmazsa uygulama yap o firinci olsun sende hamur acmayi bilmeyen kadin
ne gördün ay ne olmuş:44:anaamm yok kiz yapistirmasin
güle güle giy canım dantellimi
ne oluyo bu millete anlamiyorum ben azmis sanki millet tutamiyolar biyerlerin töbee
Günaydın kızlarr
Kaçamaksız bir gün diliyorum herkese.
nerden olcam giibacım sen hala burdmısın sağlamsın dimi
hadi git bakalim canim ne diycekler :26:dün aksam benimde yine bacaklarim agridivalla aynı ballim izin aldım yarın sabah gitmem hastaneye bakalım ak kara cikcak ortaya
ay çok güldürdünüz vala beni
he bende onu düsünüyordum nasil anlatayim diyehe bacim pembe hemde
yeseydin ya kizzz
benimkide tazecik pide almisama yemediiiiiiiiimm
suzi yine anlmazsa uygulama yap o firinci olsun sende hamur acmayi bilmeyen kadin
bende kaymakli yogurtu cok severim ekmeksiz öyle yeseydinbilemiyorum suzim..dün yaptığım yoğurdun açılışını az önce yaptımwe üzerindekikaymağı çok lezzetliydi ekmeğe sürüp sürüpyedim..inşallah bende isterim bakcaz artık..
nolmus kianaamm yok kiz yapistirmasin
kirayi kimse ödemiyormu :26: ya öyle oluyor birileriyle ev isine girince hep bi anlasmazlik oluyor yanibenim kayinvalidemlerde beni sinir ediyo bu aralar
masrafi bitmeyen bi ev
paylasilmasi gereken kira var ama yillardir kurus görmedik
bari o kira parasiyla ödeyin bazi seyleri
sanki ben istiyomda öyle oluyo insaat
birde hersey kayinpederimin üstüne atmasi yokmuu
daha kücük oldugundan canimkizlar basim catliyo benim kiz bugun hepten fena bisey oldu basedemedim resmen cokta kizdim yok mumkun degil hic durmuyo napicam ben bitek benim kizmi Boyle yoksa butun cocuklarmi
benim sucum yok fadimecim ben haberi paylasdim sadeceTümden cevap vereyim en iyisi, okudum da, akşam iyi çozutmuşunuz, sanat-pembe-fayans-fırıncı işyerindeyim gülemiyom da, akşam da evden giremiyom, sapıtmışınız iyice
Kendinize mukayyet olun aman diyim
Müziş sen de takma kafana kız kaynanayı, kocanı ikna et gerisini boşver.
Berenerva sana da Allah sabır versin, kızın neyi var acaba, diş falan mı çıkartıyor??
günaydin canimcimGünaydın kızlarr
günaydin baharcimyemediysen süper..
ne gördün ay ne olmuş:44:
günaydın
evet ya az önce bi bakayım dedimTümden cevap vereyim en iyisi, okudum da, akşam iyi çozutmuşunuz, sanat-pembe-fayans-fırıncı işyerindeyim gülemiyom da, akşam da evden giremiyom, sapıtmışınız iyice
Kendinize mukayyet olun aman diyim
Müziş sen de takma kafana kız kaynanayı, kocanı ikna et gerisini boşver.
Berenerva sana da Allah sabır versin, kızın neyi var acaba, diş falan mı çıkartıyor??
günaydın vcanımGünaydın kızlarr
günaydin baharcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?