70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gidimm mutfağı toplayım gelcem kaynanam pazardan beri yok dün çağırdım usulen gelmedi bugunde gelmedi işallah gelmez

hic kiyilirmi ya ben kiyamam yazik

Selam kızlar 2 gün gelmedim neler olmus neler

Betülcüm eline sağlık tablo için

Kilo veren kızlar tebrikler veremeyenler azmedin kilo verin bu hafta

Ballı Suzi Hande ne kaynatmıssınız yine sanatta devrim yapmıssınız resmen kahkahalarla güldüm allahtan yanımda calısan arkadas dısardaydı kesin deli sanacaktı beni

Oslew geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah tamda düğün üstü iyi olmadı bu rahatsızlık allah kolaylık versin inşallah

Berenerva canım kızına biraz daha ılımlı yaklasmaya calıs sanırım kardeşini kıskandıgı için hırcınlasmıs kardeşi uyudugunda onunla daha fazla zaman gecırmeye calıs ıslerı bosver cocugun daha onemlı ve kardeşinin kucuk oldugunu ılgı bekledıgını anlatmaya calıs oda kucuk ama emınım aklının bı kosesınde kalıcaktır bunlar

Handecim işe baslıyomussun hayırlısı olsun kaynanana da yuhh yani ne o oyle dantelliler dul arkadasa pembe sanatlı tavsiyeler 45lik bi hatuna göre baya sanatsalmıs masallah

Bahrcım ve Fadime abla sizede merhaba

Beni soracak olursanız pazar tüm gün evde temizlikteydik eşimde yardım etti saolsun cok cıss yapmadım sadece dondurma yedim bi tane dünde izin günümdü yine kendi anneme gittim oda temizlik yapıyo yardıma dolmalar kısırlar yapmıslar yengemle ikisi ben gidicem diye dayanamadım azar azar yedim cok yoruldum anlayacagınız hafta sonum iş yapmakla geçti her yanım agrıyo bide bol bol yedim hafta içine göre cok kactı sporumuda yapamadım gerçi temizlik onu kapatmıstır ama bu sabah 400gr fazla cıktım şimdi 2 gün onla ugrasıcam yıne cok veremıcem bu hafta

Bide aksam eltime sinir oldum kısacık bi sort giymiş bize oturmaya geldiler kaynımla.. karsılıklı koltuklarda oturuyorduk eltimde de kısa sort vardı bacak bacak ustune atmıs bı baktım baldırı komple acılmıs eşimde karsısında oturuyor adam görmüştür sonucta erkek.. kan beynime sıcradı görünce insan biraz kendini toparlar erkek karsısında oturuyorsun sen sonucta cok kızdım cokkkkk

anlat bize canım ne diyo..
çalışmaya başlayınca tv yalan oldu
ay oğlum çizgiş istiyorum diye çığrınınca değiştirdim..izleyemedim..bide işime gelmedi..ben sabit bi diyet yapamıyorum ne warsa Allah ne werdiyse ona göre yiyorum ondanda fazla üzerinde durmadım tatlım..
onlari ne yapicakmisiz :44:

öğle yemeğim
yoğrt ve sade ıspanak..
harika tatlım..
hahahayyytttt kız sen warya gülmekten öldürecen beni...
selamlar kızlar

sabah gittim doktora tahlil falan istedi ultrason bakildi
safra kesesi duvarinda kalinlasma ve 15mm çapında taşlar
varmış saat 2de doktora gostericem sonuçları
geçmiş olsun canım haydi hayırlısı...

dım:26:

e işte her yeri gezdim antalyaya geliom yavaş yavaş

böle yap canımEki Görüntüle 732610
bu ne kız garibim bantlamış adama bak yaa..walla bende kocişe çocuk emanet edemiyorum..zaten bakmazda pazara giderken bırakıyorum..pazardan dönüyorum heryer heryere geçmiş banyoda oynanmış sular mutfak..adam horul horul uyur..ay uyuyakalmışım der sonrada..erkeklere çocuk emanet edersen olacağı bu...
kız kocişin teline el koy verme

diğerleri tamamdea peynir altı suyunu nerden bulacam zaten bazı peynirler ayak gibi kokuyor bide suyu nası kokar:26::26:
koycamda koyamıyorum..bende s3 alcam diyorum ben s4 alayım bunu sana wereyim diyor.napcamben senin eskini diyorum..dün yatıyoruz bişey dedim döndühah alcaktım s3 sana düşünüyordum artıkalmıcam dedi.bahane arıyor zaten..aman senin parana kalmadım deim bende..çocuklar az büyüsün işe başlıcam bende..töbe ya alma ..
peynir altı suyunun içinde bi madde warmış zayıflamaya yardımcıymış..ama hazır peynirlerin suyunu imkanı yok içmem..ama yoğurdu kendim yapıyorum her perşembe sütçü geliyor yoğurt yapıyorum 10 kiloluk..1 haftada bitiyor löp..onun suyu oluyor hem lezzetli hem witaminli onu içiyorum çocuklarada içiriyorum..peyniride hazır almıyorum yapanlar war keçileriinekleri olan.10 kiloluk bidonda yaptırıyorum 1 yıl aynı tazeliğinde bozulmadan duruyor..onun suyundan içebilirim belki..zeytinyağınıda 20 kiloluk bidonlarda fabrikadan taze zeytinden yaptırıp getirtiyoruz..taze zeytin kokusuyla..ohh mis.herşey doğal..1 yıl yetiyor..
gidimm mutfağı toplayım gelcem kaynanam pazardan beri yok dün çağırdım usulen gelmedi bugunde gelmedi işallah gelmez

aman aman kapıya ewde yokuz falan yaz..taşındık yeni yerimizbelli değil falan yaz...

Şimdi geldi aklıma Suzi ve ballı yarışa girmiş bakalım cuma sonucları için daha da heyecanlandım şimdi

Mervecim napiyon kuzum dünde yoktun gel öpem mineyi de gördüm sabah sonra kayboldu :26: bak kacamak yapma minee

yazik adamda diyordur hergün yeni birseyle geliyor benim kari diye ay insallah bende görürüm ballim yapacam birseyler artik sagol tatlim
önce salincak sandim baktim simit belinde agaca yapismis

bende kaciyorum kizlarr
görüsürürz tatlim
selamlar kızlar

cok gecmis olsun tatlim ya :26: napcan simdi ameliyatlan mi alcaklar :26:
bende persembe yiyeyim diyorum ispanaki cuma ya hazirlik ay allah onlarin yüzündeki gülücükleri hic eksik etmesin amin canim amin
kiz ne misafiri yine haftaici ay cocuk oraya yapismis bende diyorum yat uyu kocam gibi ben onu senin kocanin fotosunu ekledin sandim
bende masaldaki dev kadinim
gecen televizyonda süper daddy diye programma baktim canim kadin ceza veriyordun cocuga evin bi kösesini ceza alani yapiyordun oglan hic durmuyordun yerinde 3 dakika ceza verdiydin herhalde 3 yasinda oldugu icin cigligi atsada mecbur o 3 dakikayi duracakdin sonradan oglan da birakti bende denedim benim oglanda benimki sasirdi tabii ceza veriyorum diye ama nebileyim fayda edermi ki :44:
kus koymus senin gibi sendede tavuk kusu var ay yoksa baykus muydun seninki cok is var kuzum birde yanimdaki fark etmesin diye hizli yazamiyorum
yazik yavrucaga sessiz sezsiz bakiyo benimkini oyle yapsan birak bizim apartmani yan apartmanlardakiler bile gelir cigliklarina herhalde

anadolu dami var
kiz cagirma gelmesin yarin basliyonmu handem

Dün izinliydim canım bizim evde net yok baglatmaya calısıyoruz ama bi türlü baglayamıyolar

Zaten annemdeydim cam sildim bütün gün her yanım agrıyor

Sen nasılsın görüşmeyeli haftaya -400le baslamıssın tebrık ederim ballıyı gecersin sen bu hızla gidersen

selamlar kızlar

geçmiş olsun canım inşallah çok önemli deildir:26:
merhaba canım
haklısın ben olsam bende sinir olurdum

hic kiyilirmi ya ben kiyamam yazik
o zman çok yaramaz demicen
saol canım
valla kaynanamı bende anlamış değilim:26:
one be ölekısa şort kız örtü örteydin bacakalrına elticim bacaklların üşümesin romatizma olursun deseydin
zeytin yağ bizede annem getiriyor canım dışardan almıyoruz
amapeynir suyunu içememde yememde ıy:26:
yogurt bende 3 aydır evde yapıyıomcanımama makarna yiceksem dışardan alıyom
Şimdi geldi aklıma Suzi ve ballı yarışa girmiş bakalım cuma sonucları için daha da heyecanlandım şimdi

onların arasında fark var ballı spor yaparak zayıflıyor
suzi zartlayarak
bilmiomki canım haber vercekler bugun belgeleri topladım verdim istanbula merkeze yollucaklarmış kargoyla sigortambaşlayınca bende başlıcam ama başlamasam daha iyi yarın kociş işte zaten çok özlüyom

anambiri beni eklemiş azönce kk den dün üye olmuş onca insanın içinde nie beni eklemiş anlamadım
kız yoksam kaynanammı

kızlar ben yeni üye oldum bana azcık yardım edin bu site nasıl kullanılıo evde canım sıklıodu arada yeni kişilikler tanımak lazım :) :) bana bu site hakında biraz bilgi veriri misiniz ? :) bi de ekler misiniz ?

hahayyyttt herhalde odur seni uzaktan takip etmeye karar wermiştir

nie ekliyormuşuz seni anlamdımben tanımadıklarımı eklemiyorum burdakilerin çoguda öle düşünür herlde önce tanıtacan kendini
bide merak ettimkoca kk de beni nie ekledin

geçmiş olsun canım inşallah çok önemli deildir:26:

merhaba canım
haklısın ben olsam bende sinir olurdum

Ay sinir olunmıcak gibi değil ya göstermeye meraklı herhalde hatun gitsin evinde kocasına göstersin allahım yaa insanı zorla kötü düşündürüyo ben kendi abimin yanında bile kısa acık seyler giymeye utanıyorum kendiliksiz

Zaten toparlan biraz dememek için kendimi zor tuttum inan allahtan cok oturmadılar kalktılarda iyice tepem atmadan

anambiri beni eklemiş azönce kk den dün üye olmuş onca insanın içinde nie beni eklemiş anlamadım
kız yoksam kaynanammı

abooo kimki acep :26::26:

Hoşgeldin ama önce bir kendini tanıtsaydın tanımadan kımse seni eklemez arkadas olarak

hahayyyttt herhalde odur seni uzaktan takip etmeye karar wermiştir

nie ekliyormuşuz seni anlamdımben tanımadıklarımı eklemiyorum burdakilerin çoguda öle düşünür herlde önce tanıtacan kendini

Bende merak ettim :26::26:

canım nie bu kadar sorun ettin seni eklememi .. bilmem sebebini ekledim iişte :) kendimi tanıtmam gerekiyorsa eğer 23 yaşındayım kayseriliyim istanbulda yaşıyorum bekarım ama 3 4 aya düğünm var nişanlıyım daha önceden bir şirkette çalışıodum nişanlandıktan sonra nişanlım istemedi evde sıkıldım sürekli siteyi takip ediodum üye olmaya karar verdim tanışmak içinde eklemenizi istedim . :)

hoşgeldin canım..ama arkadaşların dediği gibi önce arkadaş oluruz samimi oluruz sonra ekler herkes birbirini..bide genelde buraya gelen ben zayıflamak istiyorum aranıza alırmısınız der..sende zayıflamak için mi?katıldın kaç kilosun adın ne ewlimisin çocuğun war mı?yaşın kaçç..tanıyalım seni..

teşekkürler :) nişanlıyım 3 4 aya kadar evlencem kilom ise 70 ama daha altına düşmek istiom sonuçta gelinlik giycem :) bundan dolayı hani sizin de görüşlerinizi almka için bu siteye girdim :)

kaldırsaydın kocişini karşısından

sorun etmedikte normalde kimse buraya bu şekilde beni ekleyin die giriş yapmaz genelde kilo derdi olan zayıflamaya niyeti olan gelir
sen öle bir geldin ki önce arkadaş olarak ekliyon sonra yeni kişilikler tanımam lazım dion
burası zayıflama topiği zamanla hepimiz arkadaş olabiliriz tabiki ama bu yaptığın bence çok garip
sende takdir edersin ki burda her türlü insan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…