Selam kızlar 2 gün gelmedim neler olmus neler
Betülcüm eline sağlık tablo için
Kilo veren kızlar tebrikler veremeyenler azmedin kilo verin bu hafta
Ballı Suzi Hande ne kaynatmıssınız yine sanatta devrim yapmıssınız resmen kahkahalarla güldüm allahtan yanımda calısan arkadas dısardaydı kesin deli sanacaktı beni
Oslew geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah tamda düğün üstü iyi olmadı bu rahatsızlık allah kolaylık versin inşallah
Berenerva canım kızına biraz daha ılımlı yaklasmaya calıs sanırım kardeşini kıskandıgı için hırcınlasmıs kardeşi uyudugunda onunla daha fazla zaman gecırmeye calıs ıslerı bosver cocugun daha onemlı ve kardeşinin kucuk oldugunu ılgı bekledıgını anlatmaya calıs oda kucuk ama emınım aklının bı kosesınde kalıcaktır bunlar
Handecim işe baslıyomussun hayırlısı olsun kaynanana da yuhh yani ne o oyle dantelliler dul arkadasa pembe sanatlı tavsiyeler 45lik bi hatuna göre baya sanatsalmıs masallah
Bahrcım ve Fadime abla sizede merhaba
Beni soracak olursanız pazar tüm gün evde temizlikteydik eşimde yardım etti saolsun cok cıss yapmadım sadece dondurma yedim bi tanedünde izin günümdü yine kendi anneme gittim oda temizlik yapıyo yardıma dolmalar kısırlar yapmıslar yengemle ikisi ben gidicem diye dayanamadım azar azar yedim cok yoruldum anlayacagınız hafta sonum iş yapmakla geçti her yanım agrıyo bide bol bol yedim hafta içine göre cok kactı sporumuda yapamadım gerçi temizlik onu kapatmıstır ama bu sabah 400gr fazla cıktım şimdi 2 gün onla ugrasıcam yıne cok veremıcem bu hafta
Bide aksam eltime sinir oldum kısacık bi sort giymiş bize oturmaya geldiler kaynımla.. karsılıklı koltuklarda oturuyorduk eltimde de kısa sort vardı bacak bacak ustune atmıs bı baktım baldırı komple acılmıs eşimde karsısında oturuyor adam görmüştür sonucta erkek.. kan beynime sıcradı görünce insan biraz kendini toparlar erkek karsısında oturuyorsun sen sonucta cok kızdım cokkkkk
ay eltinede uyuz oldum atesi cikmis herhalde bizde cok ayip yani biyere gittigimde ben cok dikkat ederim daha özenirim önüm falan acilmasin diye kocasi fark etmedimi
ay ne güzel hersey dogal :103:ay oğlum çizgiş istiyorum diye çığrınınca değiştirdim..izleyemedim..bide işime gelmedi..ben sabit bi diyet yapamıyorum ne warsa Allah ne werdiyse ona göre yiyorum ondanda fazla üzerinde durmadım tatlım..
harika tatlım..
hahahayyytttt kız sen warya gülmekten öldürecen beni...
geçmiş olsun canım haydi hayırlısı...
bu ne kız garibim bantlamış adama bak yaa..walla bende kocişe çocuk emanet edemiyorum..zaten bakmazda pazara giderken bırakıyorum..pazardan dönüyorum heryer heryere geçmiş banyoda oynanmış sular mutfak..adam horul horul uyur..ay uyuyakalmışım der sonrada..erkeklere çocuk emanet edersen olacağı bu...
koycamda koyamıyorum..bende s3 alcam diyorum ben s4 alayım bunu sana wereyim diyor.napcamben senin eskini diyorum..dün yatıyoruz bişey dedim döndühah alcaktım s3 sana düşünüyordum artıkalmıcam dedi.bahane arıyor zaten..aman senin parana kalmadım deim bende..çocuklar az büyüsün işe başlıcam bende..töbe ya alma ..
peynir altı suyunun içinde bi madde warmış zayıflamaya yardımcıymış..ama hazır peynirlerin suyunu imkanı yok içmem..ama yoğurdu kendim yapıyorum her perşembe sütçü geliyor yoğurt yapıyorum 10 kiloluk..1 haftada bitiyor löp..onun suyu oluyor hem lezzetli hem witaminli onu içiyorum çocuklarada içiriyorum..peyniride hazır almıyorum yapanlar war keçileriinekleri olan.10 kiloluk bidonda yaptırıyorum 1 yıl aynı tazeliğinde bozulmadan duruyor..onun suyundan içebilirim belki..zeytinyağınıda 20 kiloluk bidonlarda fabrikadan taze zeytinden yaptırıp getirtiyoruz..taze zeytin kokusuyla..ohh mis.herşey doğal..1 yıl yetiyor..
aman aman kapıya ewde yokuz falan yaz..taşındık yeni yerimizbelli değil falan yaz...
ay hic sorma bi ara yapmisdik balliyla sumocular cikti yine meydanaŞimdi geldi aklıma Suzi ve ballı yarışa girmiş bakalım cuma sonucları için daha da heyecanlandım şimdi
anladim canim ama geldigine sevindimDün izinliydim canım bizim evde net yok baglatmaya calısıyoruz ama bi türlü baglayamıyolar
Zaten annemdeydim cam sildim bütün gün her yanım agrıyor
Sen nasılsın görüşmeyeli haftaya -400le baslamıssın tebrık ederim ballıyı gecersin sen bu hızla gidersen
sende zartla da vero zman çok yaramaz demicen
saol canım
valla kaynanamı bende anlamış değilim:26:
one be ölekısa şort kız örtü örteydin bacakalrına elticim bacaklların üşümesin romatizma olursun deseydin
zeytin yağ bizede annem getiriyor canım dışardan almıyoruz
amapeynir suyunu içememde yememde ıy:26:
yogurt bende 3 aydır evde yapıyıomcanımama makarna yiceksem dışardan alıyom
onların arasında fark var ballı spor yaparak zayıflıyor
suzi zartlayarak
bilmiomki canım haber vercekler bugun belgeleri topladım verdim istanbula merkeze yollucaklarmış kargoyla sigortambaşlayınca bende başlıcam ama başlamasam daha iyi yarın kociş işte zaten çok özlüyom
anambiri beni eklemiş azönce kk den dün üye olmuş onca insanın içinde nie beni eklemiş anlamadım
kız yoksam kaynanammı