70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hep o kadinin sucu ne varda hamur ögrenmeye firina gitmis evinde acsalarmis hamuru
ay eltinede uyuz oldum atesi cikmis herhalde bizde cok ayip yani biyere gittigimde ben cok dikkat ederim daha özenirim önüm falan acilmasin diye kocasi fark etmedimi benimki kisa shortla oturmaya götürmez beni katilmi etcen beni diye
ay ne güzel hersey dogal :103:
Şimdi geldi aklıma Suzi ve ballı yarışa girmiş bakalım cuma sonucları için daha da heyecanlandım şimdi

ay hic sorma bi ara yapmisdik balliyla sumocular cikti yine meydana
anladim canim ama geldigine sevindim kalori yakmissin her türlü spor kabulümüz sen balliya bakma o yere bakan yürek yakan ben onun gaziylan bi keresinde 1kilo 800 vermisdim herhalde oda 2 kilo falan vermisdin
sende zartla da ver yarin seninki calisiyormu :26: ozaman burdasin yarin
anambiri beni eklemiş azönce kk den dün üye olmuş onca insanın içinde nie beni eklemiş anlamadım
kız yoksam kaynanammı
he kaynanan seni ariyor

halısın canım :) ztn bnmde zayıflama sorunum var 70 kiloyum ve yakında evlencem gelinlik giycem biraz daha kilo vermem lazım :) bodoslama daldım ben dediğim gibi siteyi ilk defa kullanıom yanlış anlaamnı istemem :)

keşke öle verebilsem
yok yarın izinli ya benimki canım

teşekkürler :) nişanlıyım 3 4 aya kadar evlencem kilom ise 70 ama daha altına düşmek istiom sonuçta gelinlik giycem :) bundan dolayı hani sizin de görüşlerinizi almka için bu siteye girdim :)

şimdioldu işte..hergün menülerini yaz ..cuma günü kilo bildirimleri yapıyoruz..ilk bildirimde listeye giremiyorsun diğer hafta girebiliyorsun..yani herşeyi sorabilirsin burada herkes sana yardımcı olmaya çalışacaktır.bol eksili günler..

yanlış ta olsa girdim işte yardımlarınızı bekliyorum :) :) sizin uyguladığınız diiyet flan varmı ? ben 78 dim aslında son 2 ayda 8 kilo verdimde daha hızl vermek istiyyorum kilolarımı :) :)

bende kaynanam geldi sandımö
hürmetler kaynanacım
ah keşke hızlı verebilme imkanımızolsa düzenli gel faydalı oluyor cidden

Valla canım bizde de öyle rahat bi ailede olmama ragmen abım varken bıle annem dıkkat et derdı kı kaynımın yanında ne kalmıs dikkat etmicem
ama eltim oyle değil mini etek falan cok gıyer kaynımda hiçbişi demez benim kociş kıskanır mini etek sort falan gıydırmez bana bende giyemem zaten alısık degılım rahat edemem
eltimde giysin benı ılgılendırmez ama gecıp benım esımın karsısında baldırlarını yaydıgı için cok kızdım toparlanmasını bılmıyorsan gıyme o sortu

ohh ohh siz hep ballıyla yarısın bari ne güzel tığ gibi olursunuz 1 2 aya kalmadan

gidimm mutfağı toplayım gelcem kaynanam pazardan beri yok dün çağırdım usulen gelmedi bugunde gelmedi işallah gelmez
zorla kaşınıyon handem ne diye çağırıyorsun
bırak evind otursunn..
2 kilo artıda olunca az dikkat edeyim dedim ..
korkum akşamları ne olursa o zaman oluyo
seninki salamura peynirdir o olmaz heralde..
ilk yapım aşamasında peynirin suyu oluyor
annem peynir yapıyordu ordan biliyorum..

bende sinir olurdum
sokakta bile fazla açık birini görsem adamdan kıskanıyorum
evime gelse düşünemiyorum bile
üşüme diye dizine örtü verirdim heralde

amin canım..
dadıyı bikaç defa bende izledim..
gerçekten o haşarı çocuklar yola geliyormu merak ediyyorum..

ayy canım özür dilerim :) kaynana korkusuna kapılmışsın :) :) bundan sonra düzenli gelcem ztn 3 ayda atmam gereken 15 kilo var daha :)
15 kilo çok sanki yav:26:

kız eltileri üst üste koyup fayansa yapıştırak

of imza atılcakmış bugun verdiğim belgelere söylemediler şimdi arıyorlar bidaha gel diye yarın gene erkenden gidecem bunaldım valla

ben oyle cok kıskanmam ama akşam eşimin gözünün içine baktım otaraflara bakıyomu bakmıyomu diye allahtan baktıysa da yakalamadım yakalasaydım fayansa yapıstırırdım onu yada o beni

15 kilo çok sanki yav:26:

kız eltileri üst üste koyup fayansa yapıştırak

Hee yapıştırak bacım ne çektik bu eltilerden beee

Son düzenleme:
Bence hiç üzme kendini verebildiğin kadar ver ben 65 kıloyla gelın oldum cokta tatlıydım valla herkes bayıldı [/QUOTE]

ama benim boyumda kısa 1,59 70 kilo çok fazla gelio

hosgeldin canim aramiza
nie ekliyormuşuz seni anlamdımben tanımadıklarımı eklemiyorum burdakilerin çoguda öle düşünür herlde önce tanıtacan kendini
bide merak ettimkoca kk de beni nie ekledin

süpheli bi durum
firincisi var hamurcusu var sanat cisi var varda var dimi hande

keşke öle verebilsem
yok yarın izinli ya benimki canım
anladim carsambayi ezberledim zaten koca izinli hande kayip
yanlış ta olsa girdim işte yardımlarınızı bekliyorum :) :) sizin uyguladığınız diiyet flan varmı ? ben 78 dim aslında son 2 ayda 8 kilo verdimde daha hızl vermek istiyyorum kilolarımı :) :)
2 ayda 8 kilo olabülür olmayada bülür
ayy canım özür dilerim :) kaynana korkusuna kapılmışsın :) :) bundan sonra düzenli gelcem ztn 3 ayda atmam gereken 15 kilo var daha :)
atmisken benimkileri de at
e oda kocasindan yüz buldugu icin hareketlerinede dikkat etmiyor demekki cellulit olusmus sende de bidahakine
bilmiyorumki zerram :26:acaba gercekden öyle oluyormu yoksa televizyonda numarami yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…