70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama benim boyumda kısa 1,59 70 kilo çok fazla gelio[/QUOTE]

olsun canım zaten nişanlın seni beğenmiş elalemi düşünme sağlıgın için vermeye calıs aksam benımde boyumu olctu kociş 1.58 cıktı ben 1.63 biliyodum hep nasıl oldu anlamadım kısalmısım ben

Selülitleri azmış zaten Suzim görsen acılcak bacak değil benim 2 bacagım kadar onun bi bacagı 78 kılo suan bide 6-7 ayda aldı portakal kabugunu bıle sollamıs bacakları

kafa kafaya tokuşturalım onları pembeye boyayalım sanat olsunlar

he bacım heykelciyi unuttun oda vardı

yok bence fırıncılara verelim hamur yapmayı öğretsinler onlara

ama benim boyumda kısa 1,59 70 kilo çok fazla gelio

olsun canım zaten nişanlın seni beğenmiş elalemi düşünme sağlıgın için vermeye calıs aksam benımde boyumu olctu kociş 1.58 cıktı ben 1.63 biliyodum hep nasıl oldu anlamadım kısalmısım ben

Selülitleri azmış zaten Suzim görsen acılcak bacak değil benim 2 bacagım kadar onun bi bacagı 78 kılo suan bide 6-7 ayda aldı portakal kabugunu bıle sollamıs bacakları

yok bence fırıncılara verelim hamur yapmayı öğretsinler onlara [/QUOTE]

senikini bilmemde benimkini fırıncı bilem almaz

of imza atılcakmış bugun verdiğim belgelere söylemediler şimdi arıyorlar bidaha gel diye yarın gene erkenden gidecem bunaldım valla
fazladan uyumana izin vermiyorlar
heykelci unutulcak insanmiydin o benim dönüm noktamdin

o zaman ignele ay canim selülitin var su cremi kulan gecer belki de

üllleeeeennn alintilariniz karismis düzeltin sunu :95: kafam karisti kim kime yazmis niye yazmis nasil yazmis :111::111::111:

ooooooooooooffffffffffffff canım sıkılıyo kaç gündürrr,,net gidiyoooo,,,gelirsede,ne alıntı alıyo ,,beğene basıyorum 1saatttee beğenildi diyo,diğer sayfaya geçince,diğer sayfada beğendiğim şeye hata veriyoo nelerle boğuşuyorumyaaa

bugün 61.4 gördüm sinirliyim yaa,düzenimi bozdum sinir oldum,eşimde bu hafta akşam yemeklerinde evde olucak yandım ben,,neyse çorbayla salatayla doymaya çalışcam,,inşallah hedefimi tuttururum bu haftada başka bişey istemiyorum

Son düzenleme:

senikini bilmemde benimkini fırıncı bilem almaz [/QUOTE]

ay canim benim gelememis kelebegim morelini bozma tugbis dikkat edersen cumaya eksi cikarsin sen hedef 59 dun dimi
olmadi haftaya gitsinde bidaha gelmesin

yürüyerek düz yol olsa gidecemde hep otobüs yolu

sanat yaptırırsa fayansa yayıpştırırsın resminide çekte bebde göreyim
otobüsün arkasindan kos ay hayal ettimde ama komik olurdun ikimiz bi yerde olsak arkasindan kosuyormussuz he diyeyim dur bi bes dakika arkadasima resim gönderecem diye sanat doktoruna

gec kaldim :18:

Üzülme tubacım sen basarırsın azmin kuvvetli senin yapıcam deyince yapıyosun

ay birazdan sanat doktoruna gitcem :18: insallah bana sanat yaptirmaz daha gecende sanat yaptirdi istemiyom

Pembeye boyayıp fayansa yapıstırırım de doktora korkar sanat yaptırmaz sana

ben koruyom sizi heykelden fırıncıdan sanatçıdan
gerçiişe başlıcam merveye emanet gurbet tatile çıktı heral gelmedi bu hafta

Suziyle ben nöbetteyiz ama ben akşamları olamıyorum sen işten gelince nöbeti devralırsın bekçi başı

otobüsün arkasindan kos ay hayal ettimde ama komik olurdun ikimiz bi yerde olsak arkasindan kosuyormussuz he diyeyim dur bi bes dakika arkadasima resim gönderecem diye sanat doktoruna

he bacım öle de
kız keşke komşuolsak senle ne eğlenirdik beraber
Üzülme tubacım sen basarırsın azmin kuvvetli senin yapıcam deyince yapıyosun

Pembeye boyayıp fayansa yapıstırırım de doktora korkar sanat yaptırmaz sana
ay suzinin sanatıda gül kokulu olur
Suziyle ben nöbetteyiz ama ben akşamları olamıyorum sen işten gelince nöbeti devralırsın bekçi başı

aferin çırak gel öpemseni

dün ciğer filmi çektirdim doktur dedi bana içiyonmu
dedim hiç içmedim
ama öle gibi duruyo dedi
dedim eşimden öle oldu o pasif içiciyim
çok üzüldüm ben hiç içmemişken böleysem içenleri düşünemiyorum nası düzelcek o bilmiom betüşşş gel kıl ver:18::18:

ay canim benim gelememis kelebegim morelini bozma tugbis dikkat edersen cumaya eksi cikarsin sen hedef 59 dun dimi
olmadi haftaya gitsinde bidaha gelmesin

evet hedef o şimdilik ama ,cumaki hedefim 60.2 ona ulaşmak önceki hedefim,sonraki hafta 59.5 yapcam hedefimi,ama öncelikle 60ı görmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…