hosgeldin canim aramiza
süpheli bi durum
firincisi var hamurcusu var sanat cisi var varda var dimi hande
anladimcarsambayi ezberledim zaten koca izinli hande kayip
2 ayda 8 kilo olabülür olmayada bülür
atmisken benimkileri de at
e oda kocasindan yüz buldugu icin hareketlerinede dikkat etmiyor demekkicellulit olusmus sende de bidahakine
bilmiyorumki zerram :26:acaba gercekden öyle oluyormu yoksa televizyonda numarami yapiyorlar
kafa kafaya tokuşturalım onları pembeye boyayalım sanat olsunlar
he bacım heykelciyi unuttun oda vardı
ama benim boyumda kısa1,59 70 kilo çok fazla gelio
olsun canım zaten nişanlın seni beğenmiş elalemi düşünme sağlıgın için vermeye calıs aksam benımde boyumu olctu kociş 1.58 cıktı ben 1.63 biliyodum hep nasıl oldu anlamadım kısalmısım ben
hahahaha canım benim en baştan beri yanlış biliyor muşsun aslında yoksa kısalman olanaksız :)
fazladan uyumana izin vermiyorlarof imza atılcakmış bugun verdiğim belgelere söylemediler şimdi arıyorlar bidaha gel diye yarın gene erkenden gidecem bunaldım valla
heykelci unutulcak insanmiydinben oyle cok kıskanmam ama akşam eşimin gözünün içine baktım otaraflara bakıyomu bakmıyomu diye allahtan baktıysa da yakalamadım yakalasaydım fayansa yapıstırırdım onu yada o beni
Hee yapıştırak bacım ne çektik bu eltilerden beee
kafa kafaya tokuşturalım onları pembeye boyayalım sanat olsunlar
he bacım heykelciyi unuttun oda vardı
fazladan uyumana izin vermiyorlar
heykelci unutulcak insanmiydino benim dönüm noktamdin
ama benim boyumda kısa1,59 70 kilo çok fazla gelio
olsun canım zaten nişanlın seni beğenmiş elalemi düşünme sağlıgın için vermeye calıs aksam benımde boyumu olctu kociş 1.58 cıktı ben 1.63 biliyodum hep nasıl oldu anlamadım kısalmısım ben
Selülitleri azmış zaten Suzim görsen acılcak bacak değil benim 2 bacagım kadar onun bi bacagı 78 kılo suan bide 6-7 ayda aldı portakal kabugunu bıle sollamıs bacakları
yok bence fırıncılara verelim hamur yapmayı öğretsinler onlara
ay evet otobüse bin metroya bin deli oluyorum
heykelcinin kökünü kazıdımgelemez
Selülitleri azmış zaten Suzim görsen acılcak bacak değil benim 2 bacagım kadar onun bi bacagı 78 kılo suan bide 6-7 ayda aldı portakal kabugunu bıle sollamıs bacakları
yok bence fırıncılara verelim hamur yapmayı öğretsinler onlara
hahahaha canım benim en baştan beri yanlış biliyor muşsun aslında yoksa kısalman olanaksız :)
Yanlış biliyormuşum evet şaka yapıyorum en son lisede ölçmüştüm ya yanlış ölçtüm yada yanlıs hatırlıyorum bacak kadar bişimişim
fazladan uyumana izin vermiyorlar
heykelci unutulcak insanmiydino benim dönüm noktamdin
Aaaa heykelci hiç unutulurmuuu
ooooooooooooffffffffffffff canım sıkılıyo kaç gündürrr,,net gidiyoooo,,,gelirsede,ne alıntı alıyo ,,beğene basıyorum 1saatttee beğenildi diyo,diğer sayfaya geçince,diğer sayfada beğendiğim şeye hata veriyoo nelerle boğuşuyorumyaaa
bugün 61.4 gördüm sinirliyim yaa,düzenimi bozdum sinir oldum,eşimde bu hafta akşam yemeklerinde evde olucak yandım ben,,neyse çorbayla salatayla doymaya çalışcam,,inşallah hedefimi tuttururum bu haftada başka bişey istemiyorum
yürüyerek düz yol olsa gidecemde hep otobüs yoluyürüyerek git :86:
yazik yasevmisdim ben onu
ay birazdan sanat doktoruna gitcem :18: insallah bana sanat yaptirmazdaha gecende sanat yaptirdi istemiyom
otobüsün arkasindan kos ay hayal ettimde ama komik olurdun ikimiz bi yerde olsak arkasindan kosuyormussuzyürüyerek düz yol olsa gidecemde hep otobüs yolu
sanat yaptırırsa fayansa yayıpştırırsın resminide çekte bebde göreyim
ooooooooooooffffffffffffff canım sıkılıyo kaç gündürrr,,net gidiyoooo,,,gelirsede,ne alıntı alıyo ,,beğene basıyorum 1saatttee beğenildi diyo,diğer sayfaya geçince,diğer sayfada beğendiğim şeye hata veriyoo nelerle boğuşuyorumyaaa
bugün 61.4 gördüm sinirliyim yaa,düzenimi bozdum sinir oldum,eşimde bu hafta akşam yemeklerinde evde olucak yandım ben,,neyse çorbayla salatayla doymaya çalışcam,,inşallah hedefimi tuttururum bu haftada başka bişey istemiyorum
ay birazdan sanat doktoruna gitcem :18: insallah bana sanat yaptirmazdaha gecende sanat yaptirdi istemiyom
ben koruyom sizi heykelden fırıncıdan sanatçıdan
gerçiişe başlıcam merveye emanet gurbet tatile çıktı heral gelmedi bu hafta
otobüsün arkasindan kos ay hayal ettimde ama komik olurdun ikimiz bi yerde olsak arkasindan kosuyormussuzhe diyeyim dur bi bes dakika arkadasima resim gönderecem diye sanat doktoruna
gec kaldim :18:
he bacım öle deotobüsün arkasindan kos ay hayal ettimde ama komik olurdun ikimiz bi yerde olsak arkasindan kosuyormussuzhe diyeyim dur bi bes dakika arkadasima resim gönderecem diye sanat doktoruna
gec kaldim :18:
ay suzinin sanatıda gül kokulu olurÜzülme tubacım sen basarırsın azmin kuvvetli senin yapıcam deyince yapıyosun
Pembeye boyayıp fayansa yapıstırırım de doktora korkar sanat yaptırmaz sana
aferin çırak gel öpemseniSuziyle ben nöbetteyiz ama ben akşamları olamıyorum sen işten gelince nöbeti devralırsın bekçi başı
ay canim benim gelememis kelebegimmorelini bozma tugbis dikkat edersen cumaya eksi cikarsin sen hedef 59 dun dimi
olmadi haftaya gitsinde bidaha gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?