- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
karnimda tuhaf bi agri var :26:
ay hamile oluyomuymusuminsallahhhhhhhh
du edin kizlar
canim neden oluyor acaba :26:
canin baya skkin galiba canim ya :26:
yok bacim koltukda bagdas kurmus otururken yaziyom
klasik yani sandal fantaziside yapariz ama istersen bigün alirim laptopu ordan yazarim
nasıyani
kız bebiş sanatımı yapıyonuz
ay hadi işallah amin analı babalı bacılı versin allahım çifter çifter
kız pc komutlarıma uymuyoracik cabuk yazin kiz
ekrana bakiyom bön bön
eşime ben kötüyüm ölüyorum dedim ben gelmicem bu akşam dedi..bu kadar motiwe olamazdım değil mi?yardım isteyebileceğim kim kaldı..hüngür hüngür ağlıyorum işte..fazla değil..çok fazla yaşayabileceğime inanmıyorum..işte bu yüzden weremiyorum kilomu..hayatımdaki herşeyden ümidimi kaybettiğim için..neyse sizinde canınızı sıkmayayım..
karnimda tuhaf bi agri var :26:
ay hamile oluyomuymusuminsallahhhhhhhh
du edin kizlar
ay bende öle hissediyom bu aralar hep bi ağlamak halindeyim bulaşıcı galba
kiz kackere dicem
he yapiyok temel atma törenleri basladi cokdanda bi tutturamadik cimentoyu
ay insallahh dua et bacim cooook istiyom coooooookk
benden bulaşmıştır tatlım netcez:18::18:
canim benim kiyamam ben sana :26:eşime ben kötüyüm ölüyorum dedim ben gelmicem bu akşam dedi..bu kadar motiwe olamazdım değil mi?yardım isteyebileceğim kim kaldı..hüngür hüngür ağlıyorum işte..fazla değil..çok fazla yaşayabileceğime inanmıyorum..işte bu yüzden weremiyorum kilomu..hayatımdaki herşeyden ümidimi kaybettiğim için..neyse sizinde canınızı sıkmayayım..
ne bülüm bacım dedim sala boğulmuş bunlar bide girip çıkıyon dedim heral bot üzerinde
alttada simitli kadın çizelgesi var
dedim birşeyler ima etmeye çalışıyor heral
gitcez senin domatiz tarlasına accık işçilerlen çalışacaz ayaklarımız toprağa deyecek kötü enejiyi üstümüzden aytacaz
akşama kadar yorgunluktan ölünce yüzümüz güneşten çarık gibi olunca düzelecez psikolojik olarak
coook istiyom du et bacimbebiş mi?düşünüyon gıııı...
amiiiiiinnnnnnnay amin bacım çok istiosan dörder beşer versin allah
kız accık benide bekleyeydin
ozaman toptan gideriz..walla beni hastaneden geri alamazlarben bide beyazım offf walla güneşte yanmıyorum resmen kıpkırmızı kalıyorum..tarla olsa yine dışardan hawa alırsın ..dew gibi sera..oradaki nemi düşün artık..bayılır düşersin
balli yazini gordum nasil mutfaga kosup ilaci aldigimi bilmiyorum suan miem bulaniyo igrenc ben kac kere ictim ondan kizimdada co icmistim igg midem berbat
saol canımbiliyorum derdimi dinler yardımcı olursunuz..we benburaya geldiğimde stresim falan gidiyor..Allahımbana sağlık sıhhat wer diye dua ediyorum çocuklarım ben olmazsam ne olur..onlar zaten yaşama sebebim sewincim..eşimle ewlendiğimizden beri kaynanam sayesine çok tartışmalar yaşadık.ben çok temizkalpliyimdir..kaynanmgil ne yaparsa yapsın pasta bilmem ne yaparsam kokusu gider derim weririm..yaşadıklarım çok fazla..anlatsambiyere sığmaz..sadece sıkıldımherşeyden bu hayattan..alışkın olmadığım bi ortam alışkın olmadığım bir hayat...anlayışsız insanlar..bencil ruhsuz insanlardan sıkıldım..hastalık hastası ettiler beni..offf offf...anlıcan upuzun tatlım..amaannn boşwerelim..kilomuza bakalım..ben burada çok mutluyum..iyiki sizler warsınız..bu akşamkociş gelmiyor dolayısıyla bende buradayımcanim benim kiyamam ben sana :26:
olurmu hic öyle sey ben bizde paylasmiyomuyuz burda sorunlarimizi
ben seninle sorunumu paylassam senin caninmi skilir
bence anlatmalisin cünkü cok dolusun konusacagin kimsede yok
anlat i rahatla belki yardimci olabiliriz
cok yasayacagini düsnmezken evlatlarinida düsünüyormusun
sana ihtiyaci olan sensiz yapamiyacak olan evlatlarini
sen kimse icin degil önce kendin icin sonra onlar icin yasmalisin
sen güclüsün annesin unutma
bak canim ne olur beni yanlis anlama ama esinlede pronlemlerin var galiba
eger istersen anlat yardimci olmaya calisalim
bence ya esine cok yüz vermissin yada baska birsey ama
bir problem var :26: ne olur yanlis anlama beni
ama zaten burda kimse seni sahsen tanimiyo anlat ve rahatla biz neler anlattik burda unutma
inan insan rahatliyo
[/SIZE]
saol canımbiliyorum derdimi dinler yardımcı olursunuz..we benburaya geldiğimde stresim falan gidiyor..Allahımbana sağlık sıhhat wer diye dua ediyorum çocuklarım ben olmazsam ne olur..onlar zaten yaşama sebebim sewincim..eşimle ewlendiğimizden beri kaynanam sayesine çok tartışmalar yaşadık.ben çok temizkalpliyimdir..kaynanmgil ne yaparsa yapsın pasta bilmem ne yaparsam kokusu gider derim weririm..yaşadıklarım çok fazla..anlatsambiyere sığmaz..sadece sıkıldımherşeyden bu hayattan..alışkın olmadığım bi ortam alışkın olmadığım bir hayat...anlayışsız insanlar..bencil ruhsuz insanlardan sıkıldım..hastalık hastası ettiler beni..offf offf...anlıcan upuzun tatlım..amaannn boşwerelim..kilomuza bakalım..ben burada çok mutluyum..iyiki sizler warsınız..bu akşamkociş gelmiyor dolayısıyla bende buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?